IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:39
niesmialo pytam..jestem nowa w katowicach,i niestety nie znam tu nikogo kto by mi wytlumaczyl gdzie co i jak..mam problem otoz szukam pracy,przeszłam dzis rynek niestety albo ogloszenie nieaktualne albo nie mam takich kwalifikacji itp.naprawde nie duzo wymagam moze ktos potrzebuje opiekunki do dzieciaczka?albo do biura do pomocy?pozdrawiam katowiczan
Obserwuj wątek
    • settembrini Re: Nowa . 09.05.06, 14:12
      na sam poczatek proponuje zlapac za poniedzialkowy dodatek 'praca'. kazdy
      przechodzi przez ten etap, zycze powodzenia.
      • Gość: ryba Re: Nowa . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:33
        dzieki settembrini:)jutro pochodze jeszcze, myslalam, ze bedzie mi łatwiej tu znalesc moze wie ktos jednak gdzie szukaja do pracy?pozdrawiam
        • madzialenka82 Re: Nowa . 09.05.06, 22:49
          A w Silesi pytałas? Tam jest sporo ogloszeń, że potrzeba do pracy. ale do sklepów.
        • Gość: abc Re: Nowa . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:54
          sory, myślałaś, że przyjedziesz do dużego miasta Katowice i tak od razu pracę
          znajdziesz? jak wszędzie - trzeba pochodzić, popytać i się postarać!
    • Gość: Ol Re: Nowa . IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:46
      dodatek praca w Wyborczej(poniedziałek) i Dzienniku Zachodnim(chyba wtorek).
      W necie (np. Gratka.pl i inne portale o pracy)
      Bardzo często widuje ogłoszenia o zatrudnieniu pracownika w pasażach centrów
      handlowych i na mieście w sklepach.
      powodzenia i lepeiej nie nastawiaj się na natychmiastowe znalezienie pracy.
      lepeiej miło być zaskoczonym niż po dwóch tygodniach starcić nadzieje, co wcale
      moim zdaniem nie jest długim czasem poszukiwania.
      powodzenia.
      przejdź się też do urzędów pracy, wojewódzkiego(na powstańców) i rejonowego
      (koło Imax'u)
      • Gość: komar02 Re: Nowa . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 04:58
        :)
        ...albo tu :
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=697
        a wogole... co umiesz ?:)
        pozdr.
        k
        • Gość: ryba Re: Nowa . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:22
          dzieki za odpowiedzi:))nie nastawiam sie ,ze znajde w tydzien:)
          komar skonczylam liceum w tamtym roku gospodarczo-usługowe czyli turystyczne.opiekowalam sie dziecmi jako niania ale niestety dzieci do przedszkola..zeby chociaz do wrzesnia to wtedy bym mogla pomalu szukac,bo teraz niestety nie moge siedziec i czekac:(pozdrawiam was!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka