Gość: mck74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:03 Jak to czytam to czuje złośc w stosunku do tego kierowcy , ale tak naprawde to też jest to dla niego koniec jakiegoś czasu albo początek . A tak nasprawde to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roro68 Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:39 Najsurowsza kara, zatrzymanie auta, wszystko ok. Tylko skąd wiadomo, że on był pijany powodując wypadek i jak mu to policja udowodni? "Na szczęście" debil uciekł z miejsca wypadku, więc sam poprosił o maksymalnie ostrą interpretację... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko 26.06.06, 17:37 Cholera mnie bierze, jak czytam takie rzeczy. Mam znajomych, którym odebrano prawko za jazdę po pijaku i odzyskali je po pół roku... tyle. Jak się nie wprowadzi kary bezwzględnego więzienia, mandatów > 5000 PLN to nigdy się nie zwalczy tej plagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato28 Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:17 Coś mi się wydaje że nawet lichy "papuga" nie będzie miał problemu z obronieniem tego kierowcy przed zarzutem spowodowania wypadku po pijaku. Od wypadku do zatrzymania minęło kilka godzin. W tym czasie można się nie tylko uchlać ale i wytrzeżwieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: 81.210.102.* 26.06.06, 07:56 Najtragiczniejszą rzeczą jest zginąć lub być potrąconym na chodniku. Bardzo współczuję pokrzywdzonym ale i kierowcy, oby dziecko przeżyło, bo myślę, że dla kierowcy to też tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.devs.futuro.pl 26.06.06, 10:07 to wszystko przez to, że u nas w kraju panuje przyzwolenie na prowadzenie pod wpływem alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: .2P1D* / 195.124.114.* 26.06.06, 11:27 czapa dla smiecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero tolerancji Ja bym mu tym kołpakiem zrobił trepanacje czaszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:09 mam nadzieję że sk.... posiedzi dłuzej niż te 12 lat a z tyłka zrobią mu jesień średniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
lilia27 bandyta 26.06.06, 16:48 Kazdy pijany kierowca powinien byc traktowany jak zabójca.NIE MA LITOSCI DLA TAKICH DEBILI.Bardzo współczuje tej matce.Czlowiek sie stara dla dziecka jak najlepiej a taki idiota w jednej chwili moze zrobic dziecko kaleka do konca życia.Tacy kierowcy powinni placic wysokie odszkodowania a w razie konieczności rente do konca życia to moze by ich odstraszyło od wsiadania po pijanemu za kierownice! Odpowiedz Link Zgłoś