Dodaj do ulubionych

Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:03
Jak to czytam to czuje złośc w stosunku do tego kierowcy , ale tak naprawde to też jest to dla niego koniec jakiegoś czasu albo początek . A tak nasprawde to tragedia.
Obserwuj wątek
    • Gość: roro68 Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:39
      Najsurowsza kara, zatrzymanie auta, wszystko ok. Tylko skąd wiadomo, że on był
      pijany powodując wypadek i jak mu to policja udowodni? "Na szczęście" debil
      uciekł z miejsca wypadku, więc sam poprosił o maksymalnie ostrą interpretację...
      • centrolew Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko 26.06.06, 17:37
        Cholera mnie bierze, jak czytam takie rzeczy. Mam znajomych, którym odebrano
        prawko za jazdę po pijaku i odzyskali je po pół roku... tyle.

Jak się nie wprowadzi kary bezwzględnego więzienia, mandatów > 5000 PLN to nigdy
        się nie zwalczy tej plagi!
    • Gość: Kato28 Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:17
      Coś mi się wydaje że nawet lichy "papuga" nie będzie miał problemu z obronieniem
      tego kierowcy przed zarzutem spowodowania wypadku po pijaku. Od wypadku do
      zatrzymania minęło kilka godzin. W tym czasie można się nie tylko uchlać ale i
      wytrzeżwieć.
      • Gość: marcin Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: 81.210.102.* 26.06.06, 07:56
        Najtragiczniejszą rzeczą jest zginąć lub być potrąconym na chodniku. Bardzo
        współczuję pokrzywdzonym ale i kierowcy, oby dziecko przeżyło, bo myślę, że dla
        kierowcy to też tragedia.
    • Gość: patka Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: *.devs.futuro.pl 26.06.06, 10:07
      to wszystko przez to, że u nas w kraju panuje przyzwolenie na prowadzenie pod
      wpływem alkoholu
      • Gość: Gosc Re: Kierowca potrącił trzymiesięczne dziecko IP: .2P1D* / 195.124.114.* 26.06.06, 11:27
        czapa dla smiecia
    • Gość: zero tolerancji Ja bym mu tym kołpakiem zrobił trepanacje czaszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:09
      mam nadzieję że sk.... posiedzi dłuzej niż te 12 lat a z tyłka zrobią mu jesień
      średniowiecza
    • lilia27 bandyta 26.06.06, 16:48
      Kazdy pijany kierowca powinien byc traktowany jak zabójca.NIE MA LITOSCI DLA
      TAKICH DEBILI.Bardzo współczuje tej matce.Czlowiek sie stara dla dziecka jak
      najlepiej a taki idiota w jednej chwili moze zrobic dziecko kaleka do konca
      życia.Tacy kierowcy powinni placic wysokie odszkodowania a w razie konieczności
      rente do konca życia to moze by ich odstraszyło od wsiadania po pijanemu za
      kierownice!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka