fan_arnolda 06.02.03, 23:07 Mam do ciebie kilka inteligentnych pytań ,a mianowicie : -Jesteś za autonomią Śląska Tak czy Nie ? -Szanujesz mowę ojczystą Ślązaków tak czy nie ? -Czy zaakceptowałabyś Ślązaków jako mniejszość narodową ? tak czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan_arnolda Re: Pytanie do Katowiczanki 06.02.03, 23:09 Proszę o uzasadnienie swoich wypowiedzi,jeśli nie sprawią kzbyt dużego wysiłku intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz [...] 06.02.03, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_arnolda [...] 06.02.03, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz [...] 06.02.03, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_arnolda Re: Pytanie do Katowiczanki 06.02.03, 23:41 Typowo polsko kultura :( Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Pytanie do Katowiczanki 07.02.03, 00:09 fan_arnolda napisał: > Typowo polsko kultura > :( Typowy Niemiec :(, a o kultorze lepiej nie wspominac! Tylko nie chepaj mi tu na tym Forum bo ludzie Cie znienawidza! Chepaj w niemieckich forach, tam lubia chepac, ponoc na zdrowie wychodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius [...] 07.02.03, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Pytanie do Katowiczanki 07.02.03, 00:11 Przepraszam, ze zmienilem temat! Umowisz sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Pytanie do Katowiczanki 07.02.03, 00:35 willi2 napisał: > > nie dej sie fan !!!! Ooooo, labadz sie odezawal? Knedlik pospolity. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Pytanie do Katowiczanki 07.02.03, 00:39 spadles z pieca na lep jak byles maly i do dzis cie boli glowa = pracownik stajni Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz [...] 07.02.03, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan [...] 07.02.03, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Pytanie do Katowiczanki IP: *.blueyonder.co.uk 07.02.03, 19:59 fan_arnolda napisał: > Mam do ciebie kilka inteligentnych pytań ,a mianowicie : > -Jesteś za autonomią Śląska Tak czy Nie ? > -Szanujesz mowę ojczystą Ślązaków tak czy nie ? > -Czy zaakceptowałabyś Ślązaków jako mniejszość narodową ? tak czy nie ? > -no, no to Arnold ma sie z czego cieszyc, ma fana! nie moge w to uwierzyc co tu sie dzieje pod tym tematem? -to pytanie do Katowiczanki;-Czy zaakceptowałabyś Ślązaków jako mniejszość narodową ? tak czy nie ? jest jakies dziwne nie sadzisz? -przeciez Slazacy to prawowici mieszkancy slaskiej ziemi, wiec o jakiej miejszosci narodowej mowa? - moze miales na mysli mniejszosc niemiecka? - -ktos sie tu musial bardzo zdenerwowac bo polowe postow wymazano - ludzie.., co tu sie dzieje?! -szkoda, ze nie moge byc z Wami na bierzaco Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Pytanie do Katowiczanki 07.02.03, 20:11 Gość portalu: mrW napisał(a): > -szkoda, ze nie moge byc z Wami na bierzaco Moz to i lepiej ? kto to dzis wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Pytanie do Katowiczanki IP: *.blueyonder.co.uk 07.02.03, 20:18 -a o co ci zas idzie? -musze poczytac co sie dzieje, no nie?! -ostatnio wogole nie jestem zainteresowany GW bo czasu nie mam - dzis piatek to usiadlem na chwile! - moge.., czy potrzebuje specjalne pozwolenie od ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś