Dodaj do ulubionych

Ratunku, PKS! ;)

IP: 83.168.106.* 01.08.06, 23:22
Czy ktoś orientuje się może, ile mniej więcej kosztuje połączenie PKS na trasie Katowice-Sanok? [ to 1:05-6:40 + zniżka studencka ] Być może ktoś podróżował ostatnio na tej trasie i pamięta :) Jestem studentką ze Szczecina, planuję podróż i bardzo mi są potrzebne takie informacje :) Będę wdzięczna za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • jimmyjazz Re: Ratunku, PKS! ;) 02.08.06, 08:58
      Dworzec PKS w Katowicach:

Katowice, ul. Piotra Skargi, tel. (032) 2589917

Oni pewnie wiedzą.
      • Gość: Nin Re: Ratunku, PKS! ;) IP: 83.168.106.* 03.08.06, 12:57
        Dzięki, właśnie tego nr [ nieudolnie ] poszukiwałam :)
        • Gość: AGA Re: Ratunku, PKS! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:06
          Gość portalu: Nin napisał(a):

> Dzięki, właśnie tego nr [ nieudolnie ] poszukiwałam :)

TERAZ BEDZIESZ PRÓBOWAŁA SIE NIEUDOLNIE DODZWONIC SORRY ZA CAPSA ZEPSUTA
          KLAWIATURA
          • b999 Re: Ratunku, PKS! ;) 03.08.06, 14:40
            ten kurs obsługuje PKS Krosno

prościej jak zadzwonisz do żródła, czyli do PKS-u krośnieńskiego:
            tel.: (0-13) 437-41-00, 432-38-11
            albo wyślij maila: pks(at)krosno.net.pl

na moje oko bilet powninien kosztować 25 - 30 zł
    • Gość: aaa nie krzycz tak :-D IP: *.borotek.pl 03.08.06, 20:14
      www.pkskatowice.neostrada.pl/img/mapka_pelna.pdf
      na stronie 24
    • Gość: marta Re: Ratunku, PKS! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:41
      Niektóre pksy nie dają zniżek studenckich, wiec licz się z taką możliwością.
      • mieszko966 Re: Ratunku, PKS! ;) 04.08.06, 17:51
        Krosno na szczęście daje. Znacznie bardziej trzeba się liczyć z tym, że autobus
        będzie ful, bo to przelotówka z Wrocławia do Ustrzyk Górnych.
        • Gość: aga Re: Ratunku, PKS! ;) IP: *.litnet.osi.pl 04.08.06, 21:17
          ja niestey nie załapałam sie na bilet i niewiem co robić. bus jedzie z
          cieszyna do ustki przez katosy byłam dzisiaj kupic bilet na 11 ale nie wolnych
          miejsc. co mam teraz zrobić. dodam ze jade sama i pociag odpada...
          • mieszko966 Re: Ratunku, PKS! ;) 05.08.06, 11:30
            Są też autobusy do Kołobrzegu. Jeden 20:20 (z Zakopanego), drugi 20:40 (z
            Cieszyna). Jeśli pojedziesz tym pierwszym, to wysiadasz w Koszalinie, jeśli tym
            drugim - wysiadasz w Białogardzie. Następnie przesiadasz się tylko na pociąg.
            Zarówno Białogard, jak i Koszalin leżą na magistrali ze Szczecina przez Słupsk
            i Trójmiasto do Olsztyna i Białegostoku. Pociągi kursują średnio co dwie
            godziny (czas przejazdu: z Białogardu godzina, z Koszalina 30 minut). No i na
            koniec w Słupsku też łapiesz albo pociąg, albo autobus, albo stopa. Pociągiem
            zostaje ci do Ustki już tylko 20 minut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka