Gość: mrW IP: *.blueyonder.co.uk 14.03.03, 03:24 Niemcy szukają! Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron Adama Małysza. Przyznają, że Polak dwa razy wygra z Hannawaldem w Lahti, ale Niemiec odrobi straty z nawiązka w Słowenii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 007 Re: Niemcy szukają słabych stron Małysza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.03, 08:20 Spesjalisci szukają! Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron mrW. Przyznają, że Polak jest Glupi, ale mrW odrobi straty w przlyszlym Zyciu z nawiaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu podwojne zero na 7-mym poziomie... IP: *.kennisnet.nl 14.03.03, 10:08 Gość portalu: 007 napisał(a): >> Spesjalisci szukają! > > Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron mrW. Przyznają, > że Polak jest Glupi, ale mrW odrobi straty w przlyszlym Zyciu z nawiaska. Adekwatnym komentarzem bedzie chyba ponizszy kawal: Kanibal wchodzi do sklepu i pyta o ludzki mozg. -Jaki pan sobie zyczy ? Mamy do wyboru: polski - 1000 UBU za 1 kg, francuski 2000 UBU za 1 kg oraz niemiecki - 100 000 UBU za 1 kg - A dlaczego ten niemiecki taki drogi ? - Bo nieuzywany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: podwojne zero na 7-mym poziomie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.03, 10:26 Gość portalu: Dejavu napisał(a): > Gość portalu: 007 napisał(a): > > >> Spesjalisci szukają! > > > Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron mrW. Przyznają, > > że Polak jest Glupi, ale mrW odrobi straty w przlyszlym Zyciu z nawiaska. > > Adekwatnym komentarzem bedzie chyba ponizszy kawal: > Kanibal wchodzi do sklepu i pyta o ludzki mozg. > -Jaki pan sobie zyczy ? Mamy do wyboru: polski - 1000 UBU za 1 kg, francuski > 2000 UBU za 1 kg oraz niemiecki - 100 000 UBU za 1 kg > - A dlaczego ten niemiecki taki drogi ? > - Bo nieuzywany.... > > A pszepraszam, To ja wole ten niemecki nieuzywany, zapakowac? Nie!!!!!!!! Prosze ga pszeslac do Holandie. !!! Tam juz trzekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu co potrzeba stadu .... IP: *.kennisnet.nl 14.03.03, 11:02 Gość portalu: 007 napisał(a): > > Adekwatnym komentarzem bedzie chyba ponizszy kawal: > > Kanibal wchodzi do sklepu i pyta o ludzki mozg. > > -Jaki pan sobie zyczy ? Mamy do wyboru: polski - 1000 UBU za 1 kg, francus > ki 2000 UBU za 1 kg oraz niemiecki - 100 000 UBU za 1 kg > > - A dlaczego ten niemiecki taki drogi ? > > - Bo nieuzywany.... > > > > > A pszepraszam, To ja wole ten niemecki nieuzywany, zapakowac? Nie!!!!!!!! > Prosze ga pszeslac do Holandie. !!! > Tam juz trzekaja. W rzeczy samej wlasnie krowa z nr 007 na kolczyku czeka na transplantacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Re: co potrzeba stadu .... IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.03, 13:10 Kogo tam w Niemczech obchodza jakies skoki.Ja nie sledze,a koledzy z pracy tym bardziej.Niemcy maja dosc innych problemow:jak zaplacic nowy samochod,na urlop zaoszczedzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: co potrzeba stadu .... IP: 194.55.237.* 14.03.03, 17:20 Juzek niedaruje Ci tego wpisu Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: co potrzeba stadu .... IP: 194.55.237.* 14.03.03, 17:23 Gość portalu: Dejavu napisał(a): > Gość portalu: 007 napisał(a): > > > > Adekwatnym komentarzem bedzie chyba ponizszy kawal: > > > Kanibal wchodzi do sklepu i pyta o ludzki mozg. > > > -Jaki pan sobie zyczy ? Mamy do wyboru: polski - 1000 UBU za 1 kg, fr > ancus > > ki 2000 UBU za 1 kg oraz niemiecki - 100 000 UBU za 1 kg > > > - A dlaczego ten niemiecki taki drogi ? > > > - Bo nieuzywany.... > > > > > > > > A pszepraszam, To ja wole ten niemecki nieuzywany, zapakowac? Nie!!!!!!!! > > Prosze ga pszeslac do Holandie. !!! > > Tam juz trzekaja. > > W rzeczy samej wlasnie krowa z nr 007 na kolczyku czeka na transplantacje.... Zusz za Intelekt. Mozesz mi zdradzic czy Ty sie w Holandie zajmujesz ? Moze zapladnianiem Krow ? Co !!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu a grasz w szachy? IP: *.kennisnet.nl 17.03.03, 16:55 Gość portalu: 007 napisał(a): > > > A pszepraszam, To ja wole ten niemecki nieuzywany, zapakowac? Nie!!!! > !!!! > > > Prosze ga pszeslac do Holandie. !!! > > > Tam juz trzekaja. > > > > W rzeczy samej wlasnie krowa z nr 007 na kolczyku czeka na transplantacje. > ... > > Zusz za Intelekt. > Mozesz mi zdradzic czy Ty sie w Holandie zajmujesz ? > Moze zapladnianiem Krow ? Co !!!!!!!!!!! Jak nie urosles ,to pozwij Philipa Morrisa do sadu.Twoje sesje intelektualne koncza sie zapewne nocnym moczeniem,tusze,ze mama zaklada ci pampersa,co???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: a grasz w szachy? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.03, 17:07 Gość portalu: Dejavu napisał(a): > Gość portalu: 007 napisał(a): > > > > > A pszepraszam, To ja wole ten niemecki nieuzywany, zapakowac? Ni > e!!!! > > !!!! > > > > Prosze ga pszeslac do Holandie. !!! > > > > Tam juz trzekaja. > > > > > > W rzeczy samej wlasnie krowa z nr 007 na kolczyku czeka na transplant > acje. > > ... > > > > Zusz za Intelekt. > > Mozesz mi zdradzic czy Ty sie w Holandie zajmujesz ? > > Moze zapladnianiem Krow ? Co !!!!!!!!!!! > > Jak nie urosles ,to pozwij Philipa Morrisa do sadu.Twoje sesje intelektualne > koncza sie zapewne nocnym moczeniem,tusze,ze mama zaklada ci > pampersa,co???????????????? Debilkem po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Niemcy szukają słabych stron Małysza IP: *.blueyonder.co.uk 15.03.03, 22:28 Gość portalu: 007 napisał(a): > > Spesjalisci szukają! > > Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron mrW. Przyznają, > że Polak jest Glupi, ale mrW odrobi straty w przlyszlym Zyciu z nawiaska. > -spojz "ageciku" na swoj glupkowaty wpis! - jaki madry?! -potrafisz udowodnic swoja glupote w 101%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosciuszko [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.03, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Niemcy szukają słabych stron Małysza 17.03.03, 01:41 Gość portalu: mrW napisał(a): > Niemcy szukają! > > Specjaliści z telewizji RTL szukają słabych stron Adama Małysza. Przyznają, > że Polak dwa razy wygra z Hannawaldem w Lahti, ale Niemiec odrobi straty z > nawiązka w Słowenii To sa specjalisci jak Ci Nasi z TVP, TVN, i qwa z Pabianic Dolnych! Nie warto sie angazowac w debilne przypuszczenia mediow! Kretyni nie maja a chcieli by miec pojecie na ten temat! Badz pozdrowiony Odpowiedz Link Zgłoś