Dodaj do ulubionych

Złapała dziecko, które wypadło z okna

• Gość: marek Cieszę się i podziwiam szybkość reakcji Bohaterki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:30
      Brawo! Brawo! I qrfa nie ważne na kogo głosowała...
      • Gość: Podobny przypadek! Re: Cieszę się i podziwiam szybkość reakcji Bohat IP: 213.25.45.* 28.09.06, 14:46
        To niewiarygodne, ale znam z relacji mojego pracownika historię, kiedy to
        przechodząc pod blokiem ODRUCHOWO złapał lecący z góry przedmiot, który okazał
        się kilkuletnim dzieckiem. Od matki dostał op..dol, a teraz ma sprawę w sądzie
        za zwichnięty dziecku obojczyk!!!
        Kolega, który z nim szedł, z powodu wezwań do sądu żartuje, że więcej go nie
        odwiedzi!
    • Gość: serwo Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 14:52
      Te pijane , wyrodne gnoje to elektorat pisuaru!
    • Gość: ktoś znowu śląsk ? ziew.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:04
      znowu śląsk ? ziew..
    • magdak15 Złapała dziecko, które wypadło z okna 28.09.06, 15:37
      Ciekawa jestem jak długo przywileje będa mieli patologiczni rodzice. W ostatnim
      czasie tyle dziecvi wypadło z okien, bo rodzice byli pijani, albo wyszli z domu.
      Prawo jest dobre, tylko wykonawcy prawa sa bezduszni, albo ślepi.
    • Gość: ameba kamilek IP: *.reverse.mdcc-fun.de 28.09.06, 15:41
      Moim zdaniem ,osoby uzaleznione,powinno sie leczyc w zamknietym osrodku
      ipoddac sterylizacji.Takich rodzicow nik nie potrzbuje.
    • Gość: vortex21 Oto najlepsza wiadomosc dzisiejszej GW ... IP: *.server.ntli.net 28.09.06, 15:50
      Brawo! Na Ministra Edukacji, popieram!
    • Gość: Artur Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.56.jawnet.pl 28.09.06, 16:06
      Tak , polikwidowali kopalnie , elektrownie, koksownie , kotłownie , ludzi ena śląsku nie mają co robić , więc coraz więcej pijanych w domach i na ulicach. IV RP nie pomoże .
    • Gość: Suesun Do Joli IP: 212.160.132.* 28.09.06, 16:12
      Nie wiem jaki związek ma pijaństwo z poglądami politycznymi.
      • Gość: observatorka Re: biedne te polaczki:( IP: *.eastlink.ca 28.09.06, 16:14
        ....jak jestem w polsce to takie pijane geby wszedzie sie walaja, policja
        wogole nie reaguje na wzywanie o pomoc....na kazdym rogu ulicy zaczepiaja
        biedaki przechodniow o zebry....biedne te niewinnie ginace dzieci..psy na luzie
        zabrudzaja chodniki..koscioly pelne modlacych sie ludzi..inwektywy sasiadow
        grozacych piescia z balkonow...........ten kraj zszedl zupelnie z rodzinnych
        tradycji i inetlektualizmu* polskosci, strach tam wogole sie pokazac...kto
        rzadzi tym krajem?

pozdrawiam
        • Gość: elephant_tusk Mi nikt z balkonu nie wygraża IP: 150.254.85.* 28.09.06, 17:12
          Gość portalu: observatorka napisał(a):

> ....jak jestem w polsce to takie pijane geby wszedzie sie walaja, policja
          > wogole nie reaguje na wzywanie o pomoc....na kazdym rogu ulicy zaczepiaja
          > biedaki przechodniow o zebry....biedne te niewinnie ginace dzieci..psy na
          luzie
          >
          > zabrudzaja chodniki..koscioly pelne modlacych sie ludzi..inwektywy sasiadow
          > grozacych piescia z balkonow...........ten kraj zszedl zupelnie z rodzinnych
          > tradycji i inetlektualizmu* polskosci, strach tam wogole sie pokazac...kto
          > rzadzi tym krajem?

Najgorsze to te kościoły pełne ludzi, nie? W dodatku - a fe - się modlą!

"Jak jestem w Polsce"...

To może Ty tak wpływasz na sytuację w Polsce, bo ja tego nie widzę. Mi nikt z
          balkonu nie wygraża. Kilkanaście lat temu pełno było żebrzących Cyganek
          rumuńskich z dziećmi, ale teraz się pewnie wyniosły do bogatszych krajów. Psie
          kupy rzeczywiście stanowią problem, widać PiS nie chce ich zbierać.

Kraj pewnie zeszedł na psy - za komuny milicja ochoczo pędziła na ratunek, no
          nie? I zakazanych pijanych czerwonych gąb jakoś nie było na ulicy prawda?

Jak na razie nikt mnie nie napadł, więc nie wiem, jak reaguje policja. Co
          prawda rzadko jestem w domu później niż o 21.

A co to są "rodzinne tradycje i intelektualizm polskości", z których "ten kraj
          zszedł zupełnie"?
    • el775 Mądra sąsiadka 28.09.06, 17:47
      Brawo dla dzielnej sąsiadki. Poczekała, nie odeszła, chociaż miała własne sprawy
      do załatwienia. Lubię Panią!
    • zorro_i_juz zlapala dziecko 28.09.06, 17:54
      "Wtorek, kilka minut po godz. 17. W "Teleexpressie" Maciej Orłoś w szybkim
      tempie opowiada o rozłamie w koalicji rządowej. Z kamienicy przy ul.
      Sienkiewicza w Zabrzu równie szybkim krokiem wychodzi Ewa Reinhard." A wojska
      amerykanskie w Iraku zdobywaja kolene przyczulki. Na Wegrzech protestanci
      nadal zbieraja sie pod parlamentem a wojska koalicyne w Afganistanie rozbroily
      kolejny oddzial Talibow. Pani Ewa spieszy sie.....

video.google.com/videoplay?docid=194114212130433244
    • annika.h automatycznie zabrać prawa rodzicielskie 28.09.06, 19:23
      nie oszukujmy się ,ta kobita się nie zmieni,szkoda dziecka .Teraz ma szansę
      trafić do jakiejś normalnej rodziny ,za parę lat zmiany w jego psyche będą nie
      do cofnięcia .To ,co teraz przeżywa to trauma a nie dzieciństwo.
    • Gość: lidia Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 20:12
      Należy dać po 5000-,becikowego będa mieli zaco pić.
    • Gość: Seirios promile w wydychanym powietrzu O.o? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:19
      z tego co wiem to miligramy ;)
    • Gość: gosc portalu Po obserwacji _powinien_ (?!) wrócić do domu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.06, 20:54
      "Po kilkudniowej obserwacji _powinien_ wrócić do domu " - moim zdaniem nie
      powinien. Odebrać draniom prawa rodzicielskie albo wysłać na przymusowy odwyk.
    • paucho Chylę czoła 28.09.06, 21:22
      Ja także uważam że jest pani bohaterką; to co Pani zrobiła jest piękne.

Dziękuję

Paulina
      • borus6 Szczęścia i zdrowia dla Pani 28.09.06, 21:49
        Trudno znaleźć słowa podzięki, ale jako Matka , sama Pani najlepiej wie co
        znaczy uratować życie dziecku.
        Może Pani ma możliwość poczytać nasze posty, ale te normalne , od serca.
        Zasyłam wyrazy szacunku
        Darek z Opola
    • Gość: PIS`uar no cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:14
      wszyscy piją... a niektórzy piją wiecej:) Niech żyją Pedały I S...yny
    • Gość: ja Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: 158.75.246.* 29.09.06, 00:28
      szanowna Pani z Dywit- proszę iśc się leczyć. Nawet w obliczu takiej tragedii
      jeszcze Pani w głowie te bzdety polityczne???? Alkoholicy są wszędzie - we
      wszystkich partiach, wierzący i niewierzący, wykształceni i nie...Tylko , że
      ostatnio skrupia się to na małych dzieciach :-(
      • Gość: Wacek... Ciemny narod.... IP: *.vnet.wnec.edu 29.09.06, 02:13
        Pol narodu polskiego chodzi codziennie pijane w bele, w kazdym sklepie piwo,
        wino i wodka.Po bramach i klatkach nasikane, od rana siedza pijaki pod sklepami
        i madrkuja, w szpitalach tysiace pijakow dogorywa na trzustki, watraby i inne
        choroby zwiazane z picia nie liczac wypadkow po pijaku.(he ktos musi przeciez
        za to zaplacic) I chyba komus na tym zalezy aby pic wiecej i wiecej, sprzedawcy
        piw, win, wodek prosze popatrzec jak zacieraja rece a ludzka tragedia nie ma
        granic. Jak ktos napisal "Narod ciemny lecz wesoly bo pijany" prosze to
        wizytowka polski.A oni dzien i noc o polityce Lepper, Kaczynski i inni....sami
        chalaj po dziurach a poznej pijani nie wiedza co mowia.
    • Gość: run Dobrzy sąsiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:44
      "Wypić i zabawić się lubiła, ale o dziecko dbała jak należy - mówili policji
      niektórzy mieszkańcy kamienicy". Dobrzy sąsiedzi widocznie też lubią wypić.
      Przecież to nic złego, każdy lubi. Oh, Śląsku!
    • Gość: Pascal Niech Cie Bog blogoslawi za uratowanie tego dzieck IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.06, 12:11
      Jestes wspanialym czlowiekiem Ewo.Pozdrawiam goraco.
    • gosc19 do psychiatry marsz! 29.09.06, 13:15
      Może wszyscy obywatele naszego pięknego kraju powinni np. w wieku 18 lat być
      poddani obowiązkowym badaniom psychiatrycznym. Może nie byłoby słychać na
      każdym kroku o pijanych rodzicach i pozostawionych samym sobie dzieciach.
      Pijaństwo rodziców to już paranoja! Pracy nie mają a pieniądze na alkohol
      zawsze się znajdą. Ciekawe tylko skąd? Pewnie z opieki społecznej, bo mamusia
      zrobiła płaczliwą minkę, że niby dla dziecka na kaszkę nie ma a na wódzię
      wydała. Horror, poprostu horror!!
    • jolanta691 Zlapala dziecko, ktore wypadlo z okna 29.09.06, 13:32
      Rodzicom powinni odebrac prawa rodzicielskie badz wyslac ich na przymusowe
      leczenie i wyznaczyc opiekuna/kuratotora dla malucha. To niedopuszczalne,
      stanowia zagrozenia dla chlopczyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka