Gość: marek Cieszę się i podziwiam szybkość reakcji Bohaterki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:30 Brawo! Brawo! I qrfa nie ważne na kogo głosowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podobny przypadek! Re: Cieszę się i podziwiam szybkość reakcji Bohat IP: 213.25.45.* 28.09.06, 14:46 To niewiarygodne, ale znam z relacji mojego pracownika historię, kiedy to przechodząc pod blokiem ODRUCHOWO złapał lecący z góry przedmiot, który okazał się kilkuletnim dzieckiem. Od matki dostał op..dol, a teraz ma sprawę w sądzie za zwichnięty dziecku obojczyk!!! Kolega, który z nim szedł, z powodu wezwań do sądu żartuje, że więcej go nie odwiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 14:52 Te pijane , wyrodne gnoje to elektorat pisuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś znowu śląsk ? ziew.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:04 znowu śląsk ? ziew.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdak15 Złapała dziecko, które wypadło z okna 28.09.06, 15:37 Ciekawa jestem jak długo przywileje będa mieli patologiczni rodzice. W ostatnim czasie tyle dziecvi wypadło z okien, bo rodzice byli pijani, albo wyszli z domu. Prawo jest dobre, tylko wykonawcy prawa sa bezduszni, albo ślepi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba kamilek IP: *.reverse.mdcc-fun.de 28.09.06, 15:41 Moim zdaniem ,osoby uzaleznione,powinno sie leczyc w zamknietym osrodku ipoddac sterylizacji.Takich rodzicow nik nie potrzbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Oto najlepsza wiadomosc dzisiejszej GW ... IP: *.server.ntli.net 28.09.06, 15:50 Brawo! Na Ministra Edukacji, popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.56.jawnet.pl 28.09.06, 16:06 Tak , polikwidowali kopalnie , elektrownie, koksownie , kotłownie , ludzi ena śląsku nie mają co robić , więc coraz więcej pijanych w domach i na ulicach. IV RP nie pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suesun Do Joli IP: 212.160.132.* 28.09.06, 16:12 Nie wiem jaki związek ma pijaństwo z poglądami politycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: biedne te polaczki:( IP: *.eastlink.ca 28.09.06, 16:14 ....jak jestem w polsce to takie pijane geby wszedzie sie walaja, policja wogole nie reaguje na wzywanie o pomoc....na kazdym rogu ulicy zaczepiaja biedaki przechodniow o zebry....biedne te niewinnie ginace dzieci..psy na luzie zabrudzaja chodniki..koscioly pelne modlacych sie ludzi..inwektywy sasiadow grozacych piescia z balkonow...........ten kraj zszedl zupelnie z rodzinnych tradycji i inetlektualizmu* polskosci, strach tam wogole sie pokazac...kto rzadzi tym krajem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elephant_tusk Mi nikt z balkonu nie wygraża IP: 150.254.85.* 28.09.06, 17:12 Gość portalu: observatorka napisał(a): > ....jak jestem w polsce to takie pijane geby wszedzie sie walaja, policja > wogole nie reaguje na wzywanie o pomoc....na kazdym rogu ulicy zaczepiaja > biedaki przechodniow o zebry....biedne te niewinnie ginace dzieci..psy na luzie > > zabrudzaja chodniki..koscioly pelne modlacych sie ludzi..inwektywy sasiadow > grozacych piescia z balkonow...........ten kraj zszedl zupelnie z rodzinnych > tradycji i inetlektualizmu* polskosci, strach tam wogole sie pokazac...kto > rzadzi tym krajem? Najgorsze to te kościoły pełne ludzi, nie? W dodatku - a fe - się modlą! "Jak jestem w Polsce"... To może Ty tak wpływasz na sytuację w Polsce, bo ja tego nie widzę. Mi nikt z balkonu nie wygraża. Kilkanaście lat temu pełno było żebrzących Cyganek rumuńskich z dziećmi, ale teraz się pewnie wyniosły do bogatszych krajów. Psie kupy rzeczywiście stanowią problem, widać PiS nie chce ich zbierać. Kraj pewnie zeszedł na psy - za komuny milicja ochoczo pędziła na ratunek, no nie? I zakazanych pijanych czerwonych gąb jakoś nie było na ulicy prawda? Jak na razie nikt mnie nie napadł, więc nie wiem, jak reaguje policja. Co prawda rzadko jestem w domu później niż o 21. A co to są "rodzinne tradycje i intelektualizm polskości", z których "ten kraj zszedł zupełnie"? Odpowiedz Link Zgłoś
el775 Mądra sąsiadka 28.09.06, 17:47 Brawo dla dzielnej sąsiadki. Poczekała, nie odeszła, chociaż miała własne sprawy do załatwienia. Lubię Panią! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz zlapala dziecko 28.09.06, 17:54 "Wtorek, kilka minut po godz. 17. W "Teleexpressie" Maciej Orłoś w szybkim tempie opowiada o rozłamie w koalicji rządowej. Z kamienicy przy ul. Sienkiewicza w Zabrzu równie szybkim krokiem wychodzi Ewa Reinhard." A wojska amerykanskie w Iraku zdobywaja kolene przyczulki. Na Wegrzech protestanci nadal zbieraja sie pod parlamentem a wojska koalicyne w Afganistanie rozbroily kolejny oddzial Talibow. Pani Ewa spieszy sie..... video.google.com/videoplay?docid=194114212130433244 Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h automatycznie zabrać prawa rodzicielskie 28.09.06, 19:23 nie oszukujmy się ,ta kobita się nie zmieni,szkoda dziecka .Teraz ma szansę trafić do jakiejś normalnej rodziny ,za parę lat zmiany w jego psyche będą nie do cofnięcia .To ,co teraz przeżywa to trauma a nie dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 20:12 Należy dać po 5000-,becikowego będa mieli zaco pić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seirios promile w wydychanym powietrzu O.o? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:19 z tego co wiem to miligramy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Po obserwacji _powinien_ (?!) wrócić do domu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.06, 20:54 "Po kilkudniowej obserwacji _powinien_ wrócić do domu " - moim zdaniem nie powinien. Odebrać draniom prawa rodzicielskie albo wysłać na przymusowy odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
paucho Chylę czoła 28.09.06, 21:22 Ja także uważam że jest pani bohaterką; to co Pani zrobiła jest piękne. Dziękuję Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
borus6 Szczęścia i zdrowia dla Pani 28.09.06, 21:49 Trudno znaleźć słowa podzięki, ale jako Matka , sama Pani najlepiej wie co znaczy uratować życie dziecku. Może Pani ma możliwość poczytać nasze posty, ale te normalne , od serca. Zasyłam wyrazy szacunku Darek z Opola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS`uar no cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:14 wszyscy piją... a niektórzy piją wiecej:) Niech żyją Pedały I S...yny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Złapała dziecko, które wypadło z okna IP: 158.75.246.* 29.09.06, 00:28 szanowna Pani z Dywit- proszę iśc się leczyć. Nawet w obliczu takiej tragedii jeszcze Pani w głowie te bzdety polityczne???? Alkoholicy są wszędzie - we wszystkich partiach, wierzący i niewierzący, wykształceni i nie...Tylko , że ostatnio skrupia się to na małych dzieciach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek... Ciemny narod.... IP: *.vnet.wnec.edu 29.09.06, 02:13 Pol narodu polskiego chodzi codziennie pijane w bele, w kazdym sklepie piwo, wino i wodka.Po bramach i klatkach nasikane, od rana siedza pijaki pod sklepami i madrkuja, w szpitalach tysiace pijakow dogorywa na trzustki, watraby i inne choroby zwiazane z picia nie liczac wypadkow po pijaku.(he ktos musi przeciez za to zaplacic) I chyba komus na tym zalezy aby pic wiecej i wiecej, sprzedawcy piw, win, wodek prosze popatrzec jak zacieraja rece a ludzka tragedia nie ma granic. Jak ktos napisal "Narod ciemny lecz wesoly bo pijany" prosze to wizytowka polski.A oni dzien i noc o polityce Lepper, Kaczynski i inni....sami chalaj po dziurach a poznej pijani nie wiedza co mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: run Dobrzy sąsiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:44 "Wypić i zabawić się lubiła, ale o dziecko dbała jak należy - mówili policji niektórzy mieszkańcy kamienicy". Dobrzy sąsiedzi widocznie też lubią wypić. Przecież to nic złego, każdy lubi. Oh, Śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pascal Niech Cie Bog blogoslawi za uratowanie tego dzieck IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.06, 12:11 Jestes wspanialym czlowiekiem Ewo.Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc19 do psychiatry marsz! 29.09.06, 13:15 Może wszyscy obywatele naszego pięknego kraju powinni np. w wieku 18 lat być poddani obowiązkowym badaniom psychiatrycznym. Może nie byłoby słychać na każdym kroku o pijanych rodzicach i pozostawionych samym sobie dzieciach. Pijaństwo rodziców to już paranoja! Pracy nie mają a pieniądze na alkohol zawsze się znajdą. Ciekawe tylko skąd? Pewnie z opieki społecznej, bo mamusia zrobiła płaczliwą minkę, że niby dla dziecka na kaszkę nie ma a na wódzię wydała. Horror, poprostu horror!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta691 Zlapala dziecko, ktore wypadlo z okna 29.09.06, 13:32 Rodzicom powinni odebrac prawa rodzicielskie badz wyslac ich na przymusowe leczenie i wyznaczyc opiekuna/kuratotora dla malucha. To niedopuszczalne, stanowia zagrozenia dla chlopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś