Gość: Kula IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 00:47 Czy uważasz że na ulicach jest za dużo kobiet lekkich obyczajów?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Sex na ulicy IP: *.strzecha.ds.polsl.gliwice.pl 12.11.01, 09:11 ONE sa wszedzie. na pl.Wolnosc, Kosciuszki, kolo banku PKO. szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Sex na ulicy IP: *.*.*.* 12.11.01, 17:34 Wolny rynek! nie ma podazy bez popytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sex na ulicy IP: *.strzecha.ds.polsl.gliwice.pl 13.11.01, 03:32 Ale to niemozliwe zeby ONE byly tak widoczne. Kiedys chciałem wybrac pieniadze z bankomatu w PKO na Damrota ale bałem sie wyjsc z samochodu bo stało tam z osmiu alfonsów. A banku to nic nie obchodzi gdzie konsumowane są te przelotne zwiazki( na ich parkingu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexalus Re: Sex na ulicy IP: 157.25.140.* 13.11.01, 10:09 To nie jest parking banku tak gwoli wyjaśnienia. Parking ten należy do Urzędu Miejskiego w Katowicach. Także protesty prosze kirowac do tej instancji !!! Odpowiedz Link Zgłoś