bronkiewa 12.11.06, 13:18 Spełniłem obowiązek, a w lokalu długopisów zabrakło !! Stan ten na szczęście po chwili minął.. Do urn !!! Ad maiorem Cosutcum gloriam ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 12.11.06, 21:41 ja oczywiscie obowiazek rowniez wypelnilem. ale niestety w katowicach najnizsza frekwencja wsrod najwiekszych miast w polsce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 13.11.06, 09:06 Chyba zrobiles tam niezla awanture, bo ok. 16.30 przy kazdym stanowisku byly po dwa dlugopisy;-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 14.11.06, 22:48 Ja nie. Nie pamiętam niedzieli podczas której bym nie pracował i przyznam że niespecjalnie ruszają mnie mnie wszelkie kampanie społeczne zachęcające do głosowania.. już słysze te nadciągające gromy. Przypominam że mamy demokracje. Pzdr, SA Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 14.11.06, 23:26 no to mnie zdziwiles. wydaje mi sie, ze o demokracji mozna mowic dopiero wowczas, gdy 70% frekwencja nikogo nie dziwi, jest po prostu czyms zwyczajnym. to co obecnie, okreslilbym w najlepszym wypadku jedynie mianem demokratycznego ustroju, demokracja formalna. 30% w wyborach samorzadowych to smiech na sali. to nie gromy, to zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 15.11.06, 09:25 hihihihihihi... żadne gromy, ale : Re: Na mnie :) Autor: support.agent ☺ Data: 10.11.06, 12:58 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz Jeśli chodzi o Panią Kańtoch to jak najbardziej tak..ja zdecydowanie oddam na nią swój głos. pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 15.11.06, 09:33 aaa i jeszcze jedno... Przyznanie się do nie wzięcia udziału w wyborach uważam za akt podobnej rangi co samo głosowanie, jednakże ubolewam że zignorowałeś właśnie TE wybory.. Zakładając wątek liczyłem na głosy niegłosujących oraz ich motywy. Chcę po prostu wiedzieć, dlaczego nie. Mam wciąż wrażenie, z pewnością utopijne nieco i naiwne (ale co tam, wolno mi), że akurat tu, na dole i własnie te wybory, mają znaczenie... Codziennie chodzę po ulicy, wyrzucam śmieci....bla bla bla.. PS. Dodajmy trochę ognia do forum tą debatą.. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 15.11.06, 17:04 Powód jest niezwykle prozaiczny: nie było mnie na Sląsku a specyfika mojej profesji i sama branza nie pozwala na jednoznaczne okreslenie "tak, za tydzien mam czas" zreszta Settembrini winien wiedziec o tym najlepiej. Powiem Wam jeszcze ze jedna z przyczyn takowego stanu rzeczy jest fakt ze np. nie mozna glosowac korespondencyjnie, uniemozliwilo to wielu osobom oddanie glosu chociazby dlatego ze mieszkaja z dala od adresu meldunku....mam racje? Wśród znajomych z pracy średnio 3/10 osób nie oddała głosu z tego właśnie powodu. Pzdr, SA Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 15.11.06, 17:08 ach... i jeszcze jedno. Jak widzialem red. Zydorowicza wchodzace w kadr kazdego z mozliwych obiektywow przy okazji otwarcia Rapidu i majac w pamieci jego zaciekly boj o przenisienie ogordzenia budowy sądu na paderewie o 1m. celem odsloniecia przykrytej bramki... generalnie w Polsce jest tak że wszyscy politykują i świętują, jakiekolwiek spotkanie o czasie z kimkolwiek jest dla mnie wydarzeniem nie lada że nie wspomne o zamówieniach różnorakich itp. no dobra, chyba dziś pogoda nie ta ;) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 15.11.06, 18:40 Spoko... Rozumiem, że na II Zlocie będziesz czynił honory gospodarza, o czasie i miejscu ;) A ja się upieram... lokalna polityka jest przede wszystkim Lokalną, a potem Polityką i mimo wszystko - najbardziej namacalna, bliska i przyziemna... Myslę że w radach miast i gmin nie mówi się o krzyżach, aborcji i innych mega istotnych systemowych tezach, jeno o brutalnej rzeczywistosci dziury w jezdni.. I hope so... PS. Co to za agent co w niedzielę od 6.00 do 20.00 w tajnych misjach śmiga.... Nie mogłeś zagłosować w ambasadzie Koszutki ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Zagłosowałem.. a Wy ?? 16.11.06, 00:31 "A ja się upieram... lokalna polityka jest przede wszystkim Lokalną, a potem Pol > ityką i mimo wszystko - najbardziej namacalna, bliska i przyziemna..." zdecydowanie tak, popieram, podpisuje sie itp... No wlasnie misje byly roznorakie rodzinno+biznesowo naukowe, to nie jest tak ze sie mam czym chwalic ze nie bylem, ale tez nie mam powodu by to ukrywac...moj stosunek to wielkiej polityki LOL jest co tu duzo pisac... pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś