Dodaj do ulubionych

Koncern czeka na powrót psa

• pies_na_lewizne Pies czeka az przesuna bude w b. ustronne miejsce 20.11.06, 01:01
    • myslacyszaryczlowiek1 Indie mają święte krowy a my psy, koty 20.11.06, 01:14
      Nie lubię przesady w obie strony.
    • Gość: GOŚĆ Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 03:16
      Przepracowałem na Orlenie 4 lata. Na stacji PKN Orlen - jak wszyscy inni pracownicy takich stacj nie byłem nawet pracownikiem szcownego koncernu, ze wszystkimi tego konsekwencjami ( tzw. socjalno-bytowymi) Dlatego nie dziwi mnie cała ta sytuacja. PKN Orlen ludzi traktuje na równi z biednym psem. Pracownicy stacji to dla Firmy nikt istotny, tania siła robocza, nawóz.
      Zatem co dla Nich jakiś tam pies...
      Jedyne co zwykły czlowiek może zrobić w tej sprawie - omijać łukiem stacje Orlenu.
    • Gość: RRK Re: Koncern czeka na powrót psa IP: 81.219.149.* 20.11.06, 03:39
      Skąd się biorą takie bezduszne babony?
      Tak, trzeba im dać nauczkę! Bojkot stacji i bojkot towarzyski.
      A potem na stare lata dziwią się, że dzieci ich nie kochają i im nie pomagają -
      a skąd mają umieć być wrażliwe jak "mamusie" to zwyrodniałe kretynki?
    • Gość: ola Koncern czeka na powrót psa IP: *.nc.res.rr.com 20.11.06, 04:52
      "dodaje z kolej"???? Ktos chyba nie uwazal na lekcjach ortografii ;)

Szkoda tylko, ze w tak powaznej gazecie takie glupie bledy sie zdarzaja.
    • irini Koncern czeka na powrót psa 20.11.06, 06:11
      Najpierw wyrzucają, potem czekają. Ja się temu psu nie dziwię. Każdy może się
      obrazić.
    • Gość: bernee Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 07:03
      Ja na pewno już nie zatankuję na orlenie. Poza tym nie wierzę, że to była
      inicjatywa tej kobiety, ona też ma swoich przełozonych.
      • Gość: 111 www.bojkotorlenu.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 07:31
        Już zarejestrowana:-))))
        Pozdrawiam
    • Gość: mały Franek Przegonić kierowniczkę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 07:32
      Przegonić głupią babę wtedy pies wróci.
    • ant777 Kuba pojechał do Anglii i ma w dupie PKN 20.11.06, 07:48
    • Gość: olart Koncern czeka na powrót psa IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 07:51
      i tak orlenowskiego syfu tankowal nie bede....raz zapchana instalacja paliwowa
      wystarczy!
    • Gość: prajzner Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:05
      Jest bardzo złą wiadomością, że pies zniknął. Przeszkadzał wyrażnie kilku
      ludziom i mozna domyślac się najgorszego (oby nie). Nie wiem, czy koncern i
      ajentka zdają sobie w pełni sprawę z tego, że ponoszą całkowitą
      odpowiedzialnośc za los psa i jego szczęśliwy powrót jest w ich interesie.
      Proszę Redagcję Gazety, żeby nie odpuszczała tej srawy aż do jej całkowitego
      wyjaśnienia.
    • leonidas100 Koncern czeka na powrót psa 20.11.06, 10:04
      Gdzie jest Kuba?

Co ORLEN (jego pracownicy) zrobił/zrobili z tym psem?

Nie pozwólmy aby ta sprawa "przycichła"!
    • Gość: darpacz Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:15
      Żeby tylko nie zjedli go bezdomni.
    • Gość: rtu głupia s**a a nie kierowniczka! ona ma dzieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:41
      ciekawe czego swoje bachory uczy...podejrzewam zewyrosną z nich kolejni
      gimnazjalni dreczyciele...faqqq:(
      • Gość: kowal Re: głupia s**a a nie kierowniczka! ona ma dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:17
        A może tak w ramach bojkotu, kto oczywiście się nie zgadza nie ma sprawy,
        zrzucić się na jakiś billboard przed wjazdem na tą stację, np. z fotką psa i
        napisem coś w stylu "Tu 13 lat mieszkał Kubuś"?
        Myślę, że ajentce tej trzeba się jakoś odwdzięczyć. Kto zna sprawę ze słyszenia,
        i jest mu ona bliska, będzie lepiej wiedział, że to o tą, a nie inną stację
        chodzi, i pewnie zareaguje jak trzeba, widząc taką jej "reklamę".
    • Gość: katowiczanin Koncern czeka na powrót psa IP: *.chello.pl 20.11.06, 16:31
      Czy naprawdę w Katowicach nie ma większych problemów?
      • Gość: Sh Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:34
        Tak, mamy wieksze problemy np z niektórymi bezdusznymi ludżmi.
        Pozdrów swa koleżanke z Orlenu. Ale jak wroci z lasu, teraz jest zajeta
        szukaniem psa ktorego wyrzuciła.
    • Gość: młody Koncern czeka na powrót psa IP: *.mtvk.pl 20.11.06, 17:27
      Przegoniła psa i zarazem jednego ze swoich klijentów czyli mnie. Na tej stacji
      zostawiałem miesiąc w miesiąc sporą kasę gdyrz jestem klijentem tz. flotowym a
      teraz zostawie tam tylko spaliny gdy będę jechał do innego ajenta.
      • Gość: SSh Widział go ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:35
        Czy ktoś widział tego psa, znalazł się ?
        Gdyby ktoś tam był przejazdem niech wstąpi i zagada obsługę bo smutne plotki
        krążą o tym co z nim zrobili. Podobno oni wszyscy są niewinni, nic sobie nie
        zarzucają, zawiniła tylko dziennikarka - bo rozdmuchala sprawę i ten
        nieszczęsny pies - bo istniał. Któryś z nich mowił że wycofują GW ze sprzedaży -
        macie więc głównego winnego.
        • Gość: Gocha Re: Widział go ktoś ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:42
          Na forum Orlen przegania psa jest napisane ze trafił do schroniska.Nie wiem czy
          to prawda. Może ktoś wie coś wiecej.
          • chrum2 Re: Widział go ktoś ? 21.11.06, 15:03
            No właśnie, co się dzieje z tym biednym psem?? Straszna wściekłośc mnie
            ogarnia, jak myślę o tej całej historii :(
            • Gość: pitek Re: Widział go ktoś ? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 00:35
              www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34597
              psa nie ma na stacji - 13 letni pies który traktowal stacje jak dom gdzieś
              poszedł???!!!! katowiczanie pomóżcie szukać
              • Gość: Gocha Na innym forum pisza ze go wzieli do schroniska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:56
                • Gość: Agata Re: Na innym forum pisza ze go wzieli do schronis IP: 83.238.235.* 22.11.06, 14:34
                  chcieli go wziąć do schroniska w piatek ale go nie złapali, pozniej go bezdomni
                  karmili i nagle znikńął nie wiadomo gdzie, jesli tak do do którego, niestety
                  mam obawy o najgorsze że go gdzies wywiezli i biedak chce wroćic albo co mu
                  dali do jedzenia; nie wierze ze 13 letni psiak tak sobie odszedl nagle sam,
                  pozmocie go poszukać, moze to osiedle co jest za ta stacją
    • Gość: m824 temat w górę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:05
      up
      • Gość: iga Re: temat w górę! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 23:44
        informacja przeklejona z www.dogomania.pl "Kuby nie ma nadal istnieje
        podejrzenie ze zaklinowal sie w rurze zagoniony tam przez kierowniczke
        dzwonili do strazy pozarnej ale to chyba nic nie dało"

czy ktoś może pomóc jakoś, bo ta rura podobno zagina się pod jakimś kątem, pies
        podobno sie wczesniej w niej chował ale teraz mógł przejść dalej, czy ktoś coś
        wie na ten temat
    • Gość: asia Koncern czeka na powrót psa IP: *.statoil.com 24.11.06, 16:36
      Niestety pies został znaleziony martwy :-((((((
      • Gość: pitek Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 18:12
        mogl zostać otruty - podobno ktoś mu podał jakies udko, gdzieś ktoś pisal o tym
        albo zagoniony do tej rury i tam zmarl, z tego co wiadomo ludzie ze schroniska
        w zeszlym tygodniu nie mogli go zlapac taki był żywotny i nagle tego samego
        dnia zniknąl!!!!?
        • Gość: h Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:48
          to teraz kierowniczkę tak do tej rury i będzie prawie sprawiedliwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka