Dodaj do ulubionych

Chamstwo panow z security

IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 17:58
Hallo,
kto mi moze wyjasnic, dlaczego panowie od kontroli bezpieczenstwa na lotnisku
w Pyzowicach ( zreszta w Balicach tak samo) - sa tak nieuprzejmii?
W ich lamano angielszczyzna wydawanych rozkazach nie znalazlem
slowa "please", choc nie jest ono zapewnie trudne do nauczenia sie (nawet
polskiemu prosciuchowi).
A moze chca pokazac "wladze"??
Pyrsk!
Wasz Marjanek
Obserwuj wątek
    • zeslaska Kompleksy prostaka marianka 02.12.06, 20:50

widząc zakompleksionego prostaka który wyciagając do kontroli niemiecki paszport
      zapomina polskiej mowy , kopnął bym cie jeszcze w dupe .
      Na wieśniackie kompleksy nie ma rady.
      • Gość: ha ha ha Re: Kompleksy prostaka marianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:13
        dobrze piszesz. brawo. Marjanek wymaga traktowania "specjalnego" ;-)
        • oppelner_os Polska to trzeci swiat 02.12.06, 23:04
      • oppelner_os Na lotnisku powinno sie znac angielski... 02.12.06, 23:03
        lub inny normalny, europejski jezyk, np. niemiecki
        • bartoszcze Re: Na lotnisku powinno sie znac angielski... 05.12.06, 13:43
          albo np. polski
          • rico-chorzow Re: Na lotnisku powinno sie znac angielski... 10.12.06, 01:07
            bartoszcze napisał:

> albo np. polski

Lotnisko powinno znać więcej języków jak polski czy tylko łamany angielski.
      • Gość: Staruszek Re: Kompleksy prostaka marianka IP: *.dsl.bell.ca 05.12.06, 18:09
        zeslaska napisał:

widząc zakompleksionego prostaka który wyciagając do kontroli niemiecki paszpor
        > t
        > zapomina polskiej mowy , kopnął bym cie jeszcze w dupe .
        > Na wieśniackie kompleksy nie ma rady.
        ......Zona mojego syna nosi jego nazwisko(polskie) urodzona kanadyjka i posiada
        paszport kanadyjski , tez ma dostac kopa w dupe za to , ze nie mowi po "naszemu"
        jesli obsluga byla zamierzona w jezyku angielskim to istnieje w tym slownictwie
        slowo "please" , ktore kazdy "servant" uzywa .
        W polskich okresleniach dla rodakow niech uzywaja ....TY chamie co
        chcesz ....toz to narodowa chluba pielegnowana od pokolen i jakze mila w
        powitaniach na lotnisku ....k....wa mac !!! i juz jestesmy u swoich ....na
        swoim ,.....wsrod swojakow ......a co , co kraj to obyczaj !!!
        • Gość: Gosciu Re: Kompleksy prostaka marianka IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.06, 21:27
          celne uwagi dziadku Brawo.
    • Gość: . Re: Chamstwo panow z security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:08
      Takiego chama jak ty powinni jeszcze kopnąć w dupe. Będziesz miał wtedy please, chamie ty!
    • oppelner_os Oczekiwales od goroli profesjonalizmu? 02.12.06, 23:01
      :)))))

Zejdz na ziemie Marjanek:)
    • Gość: van deer To pewnie przez te slynne trzi promille:) /b.t./ IP: *.icm.edu.pl 02.12.06, 23:13
      • Gość: Wasz Marjanek Re: podsumowanie IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 07:10
        Temat poruszal kwestie nieuprzejmosci urzednikow security na lotniskach
        Pyrzowice i Balice.
        Z analizy wypowiedzi wynika, ze czesc prawdopodobnie nie zrozumiala
        postawionego pytania. Argumentacja o uzywaniu jezyka polskiego pasuje tu jak
        przyslowiowy piernik do wiatraka, bo trudno wymagac, by wszyscy poddawjacy sie
        przeswietleniu, wladali jezykiem polskim – tylko dlatego, ze pesonel polski za
        leniwy jest nauczyc sie pare zdan w jezyku angielskim (o niemieckim nie mowie,
        bo genetyczna antyniemieckosc Polakow bylaby zbyt wielka przeszkoda).

Podsumowujac stwierdzam, ze po raz kolejny pokazal sie prymitywizm niektorych
        (wiekszosc) forumowiczow – co zreszta nie jest niczym nowym.
        Pyrsk !

Wasz Marjanek

PS: Temat poruszylem takze na forum krakowskim. Odpowiedzi - diametralnie inne
        (rzeczowe). A wiec debilki - wstydzcie sie !!!
        • Gość: miamore Re: podsumowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 03.12.06, 14:40
          PS: Temat poruszylem takze na forum krakowskim. Odpowiedzi - diametralnie inne
          (rzeczowe). A wiec debilki - wstydzcie sie !!!

Masz racje Marjanek, przeciez to inny zabor.

• Gość: Wasz Marjanek Re: podsumowanie IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 14:51
            Racja!!! Na to nie wpadlem !
            Pyrsk!
            Wasz Marjanek
          • bartoszcze Re: podsumowanie 05.12.06, 13:44
            Gość portalu: miamore napisał(a):

> Masz racje Marjanek, przeciez to inny zabor.

Istotnie. Pruski:)))
            • Gość: Wasz Marjanek Re: do Bartoszcze: podsumowanie IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.06, 14:34
              Hallo Bartoszcze,
              tak mi sie zawsze wydawalo, ze Krakow to druga stolica KuK (po Wiedniu).
              Tak wiec chyba nie Prusy ??
              Ale, ze zadko bywam w Polsce, sa moze moje wiadomosci niebardzo up to date ?
              Pyrsk!
              Wasz Marjanek
              • bartoszcze Re: do Bartoszcze: podsumowanie 05.12.06, 14:51
                Kraków to jeden zabór.
                Pyrzowice to drugi:))
            • Gość: miamore Re: podsumowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 10.12.06, 11:31

Bartoszcze ales sie skompromitowal,
              zanim cos napiszesz to pomysl albo siegnij do zrodel.
        • zeslaska Rzeczowe dyskusje gbura na Krakowskim 03.12.06, 18:13
          > Wasz Marjanek
          >
          > PS: Temat poruszylem takze na forum krakowskim. Odpowiedzi - diametralnie inne
          > (rzeczowe). A wiec debilki - wstydzcie sie !!!

No to sobie w Krakowie rzeczowo podyskutowałeś prostaku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=53257712&v=2&s=0
          Nie zgrywaj idioty nieznającego polskiego to cię nie bedą traktować jak
          zarozumiałe bydło.
          • Gość: van deer Re: Rzeczowe dyskusje gbura na Krakowskim IP: *.icm.edu.pl 03.12.06, 18:51
            Co chcesz, przedstawiciel "Goralenvolk" sie zlitowal, z calym dlan szacunkiem.
        • Gość: van deer Re: podsumowanie IP: *.icm.edu.pl 03.12.06, 19:06
          Gość portalu: Wasz Marjanek napisał(a):

> Temat poruszal kwestie nieuprzejmosci urzednikow security na lotniskach
          > Pyrzowice i Balice.

To urzednik czy ochrAniarz?:) Swoja droga niezle musiales narozrabiac, albo za
          duzo kolegow z Turcji wysiadlo. Najgorsi sa z gumowymi rekawiczkami z kontroli
          granicznej, chachary maja dzika przyjemnosc z uprawiania "tego" tfu, procederu:)

> Z analizy wypowiedzi wynika, ze czesc prawdopodobnie nie zrozumiala
          > postawionego pytania.

Reszta tez, z rownie duza doza prawdopodobienstwa, sobie jaja robi z kogos.

> Argumentacja o uzywaniu jezyka polskiego pasuje tu jak
          > przyslowiowy piernik do wiatraka, bo trudno wymagac, by wszyscy poddawjacy
          sie
          > przeswietleniu, wladali jezykiem polskim – tylko dlatego, ze pesonel pols
          > ki za
          > leniwy jest nauczyc sie pare zdan w jezyku angielskim (o niemieckim nie
          mowie,
          > bo genetyczna antyniemieckosc Polakow bylaby zbyt wielka przeszkoda).

Nie obraz sie, ale mieszaniny jezykowe na niektorych dzialaja jak purpurowa
          plachta na byka. Pozostawie bez komentarza, gdy sie obu jezykow nie zna:)))

> Podsumowujac stwierdzam, ze po raz kolejny pokazal sie prymitywizm niektorych
          > (wiekszosc) forumowiczow – co zreszta nie jest niczym nowym.

E, twoje alter ego podtrzymuje przy zyciu silesiane i nikt z tego powodu zalu
          nie ma, czasami jest smiesznie:)
          • Gość: Wasz Marjanek [...] IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 20:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • cirano Re:do vandeer'a: podsumowanie 04.12.06, 14:37
              W ludziach zatrudnionych na polskich lotniskach odzywa się stara polska zaraza
              ZNACZENIA. Oni są kimś, już coś znaczą, do czegos doszli. Nie jest to na
              szczęście regułą, nie mniej częstym zjawiskiem. Ty jesteś podejrzany, a oni mają
              władzę, i jak zechcą, potrafia ci umilić odprawę. To daje im prawo do
              przyjmowania pyszałkowatych min, gestów, zachowań.
              • Gość: Wasz Marjanek Re:do cirana-do vandeer'a: podsumowanie IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.06, 15:48
                Przyznaje Ci racje cirano. I ja odnosze takie wrazenie. Choc z drugiej strony
                zolnierzyk ktoremu dano zadanie przeswietlanie bagazy recznych pasazerow
                odlatujacych do kadz tam - moze i stresuje. Nie powiem, ze wzbudza zazdrosc.
                Ale tak szczerze mowiac nie to bylo dla mnie tym co mnie "wkurzylo". To ze kaza
                ci zdjac buty, pasek od spodni(kiedy bedzie tak daleko, ze i galoty), oddac
                zegarek, a do tego jeszcze podarowana ci przez Geschäftspartnera butelke dobrej
                wodki - trudno. Gdyby na polskich lotniskach (bo system grubianskiego
                traktowania podroznych, to nie specjalnosc Pyrzowic i Balic) zolnierzyki
                otrzymali reczne induktory do kontoli - bylo by inaczej (mam nadzieje).
                Mnie chodzi o fakt ubogosci jezykowej tych chlopunkow. W koncu nie moga
                zakladac, ze wszyscy podrozni znaja jezyk Mickiewicza.
                Jak kiedys zzapytalem kontrolujacego podroznych podoficera, kiedy dezynfekowana
                byla ceratka, po ktorej musialo sie przechodzic po zdjeciu butow(zapytalem sie
                po polsku), to mnie obrzucil kur....i zaproponowal napisac skarge (nie
                powiedzial do kogo).
                I to bodzie. Bo Polacy tak chca by ich caly swiatz chwalil - a taki daja o
                sobie obraz !!
                Pyrsk!
                Wasz Marjanek
            • jimmyjazz daj se spokój 05.12.06, 09:23

> Probowalem napisac w jezyku, jaki mi polscy okupanci wbijali do glowy jak
              > mieszkalem na Slasku.

A tatuś z mamusią w tobą w domciu to pewnie po niemiecku rozmawiali?

> I wydawalo mi sie, ze temat nie tak trudny, by polskie glupki (chocby tacy
              jak ty)

Leczych chyba jakieś swoje kompleksy. Po co obrażasz Polaków?
              Jak tak ziejesz nienawiścią do Polski to widać ze jesteś 100% Polakiem z
              gigantycznymi kompleksami.
              Tak to zawsze jest że najbardziej nadgroliwi w pilnowanu czystości rasy byli
              niektórzy volksdeutsche 4 kategorii - najbardziej bali wyjazdu do auschwitz i
              robili wszystko byle ich uznano za rodowitych aryjczyków.

Jesteś marianku wręcz podręcznikowym przykładem. Współczujemy ci. Wiemy jak ci
              ciężko na obczyźnie.
              Dla niemców jesteś polakiem, a polakom usiłujesz wmówić że jesteś niemcem.
              Efekt tego taki że jesteś nikim.
              • cirano Re: daj se spokój 09.12.06, 11:44
                jimmy....Twój wywód dla Marjanka jest tak niewyrazny jak i twój nick, rozprasza
                i powoduje bóle głowy, dostałem pijackiej czkawki. Skąd cholera jak nie piję?!
                • Gość: dann Re: daj se spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:39
                  czyruś pijesz i w dodatku tanie jabole,
                  • Gość: Wasz Marjanek Re: daj se spokój IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.06, 08:13
                    Czytajac niektore posty stwierdzilem, ze przebija przez nie typowy schemat
                    myslowy, jaki charakteryzuje Polakow.
                    Przejaskrawiajac troszeczke, moznaby wyciagnac wniosek, ze za gburowstwo i
                    chamstwo polskich konrolerow bezpieczenstwa na lotniskach – jak i za ich
                    nieznajomosc jezyka angielskiego ponosi znowu ktos (oczywiscie nie Polacy!!) –
                    tym razem Amerykanie.
                    Bo wymyslaja kontrole majace na celu osdtraszenie potencjalnych terrorystow, i
                    przez to ograniczaja wolnosc osobista pasazerow. Mozna to i tak widziec – ale z
                    dwojga zlego – chcac czy nie – akceptuje takie mnie traktowanie, niz „prawo“
                    uczestniczenia – jako ofiary – w zamachu terrorystycznym (lub „tylko“
                    uprowadzeniu samolotu).
                    Czy appeasement jako model stosowany jaki stosuje tak zwanea demokracja
                    zachodnie w konfrontacji z radykalizmami wszelkiego koloru, jest wlasciwy – o
                    tym przekonamy sie moze juz w najblizszej przyszlosci.

Rozwijajac postawiona teze, pozwole sobie pojsc jeszcze jeden krok dalej.
                    Tak sie sklada, ze od czasu do czasu latam do Tel-Avivu. „ElAl“ prowadzi
                    wyjytkowo szczegolowe kontrole bezpieczenstwa, latajacych ich liniami
                    pasazerow. Robia to stanowczo – ale kulturalnie.
                    Ale nie to chcialem podkreslic jako konkluzje tej tezy. Patrzac na kontrole w
                    ElAl – mozna wysnuc wniosek – ze to Zydzi (jak zwykle) ponosza wine, ze polscy
                    kontrolerzy sa tacy jacy sa !
                    I to by bylo na tyle.
                    Pyrsk
                    Wasz Marjanek
    • Gość: sqro Re: Chamstwo panow z security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:31
      a to ciekawe co piszesz bo moje obserwacje sa z goła inne. W straży granicznej
      młode chłopaki IQ 45 im z gęby nie wyziera, uprzejmi a i z angielskim płynnie i
      bez 'jes mister' sobie radzili.

Moze to ty zachwałeś się arogancko i zaostałes potraktowany adekwatnie?
    • Gość: dann Re: Chamstwo panow z security IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:18
      marejanek, ty pusta pało, byłeś tak zachlany, że nawet nie wiedziałeś na jakim
      lotnisku jesteś. Pewno to było lotnisko w Frankfurcie i odezwałeś sie po
      polsku, toż dostałeś parę gum przez plecy na przypomnienie z jakiego jesteś
      narodu.
      • Gość: Wasz Marjanek Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.06, 14:30
        Hallo jimmyjazz & dann,
        Czytajac wasze wypociny – twoje jimmy, jak i intelektualnie z toba
        porownywalnego dann’a, dochodze do wniosku, ze prawdopodobnie mieliscie ( a
        moze do dzisiaj macie) bardzo pod gorke do szkoly. Bo juz i ze zrozumieniem
        napisanego – w koncu po polsku – tekstu, macie problemy, a o logicznym mysleniu
        nie chce juz wspominac. Wyglada na to ze to, ze panstwo polskie ma bardzo duzo
        pieniedzy, jezeli moze pozwolic sobie na probe ksztalcenie takich debili.

Czy jak twiedzi znawca problemu – jestem 100 % Polakiem – tylko przez to, ze
        wladam waszym jezykiem, pozostawilbym do dyskusji. Ale z kim tu dyskutowac ?
        A z drugiej strony zyczylbym wam, byscie mogli sie pochwalic przynajmniej mala
        czastka uznania (w waszym ukochanym polskim spoleczenstwie), jako ja mam – na
        tej – jak twierdzisz znawco – obczyznie.
        Przyjeciele ! – za duzo wam wbijali do glow glupot o Polakach tulaczach i
        innych latarnikach teskniacych za utracona ojczyzna.
        Fakt, ze i moja ojczyzna jest przez Polakow okupowana – ale napewno nie
        utracona.

Byc moze, ze riposta na moj post, bedzie wyciagniecie cierpien Polakow w ich
        1000 letniej historii (szczegolnie tych, ktore doznali od Niemcow ; Zydow ;
        Rosjan ; Szwedow i kto wie kogo jeszcze), ze wyjda wasze kompleksy
        zasciankowcow i inne prostackie « argumenty ».
        Ale to juz swiat zna – i juz dawno stracil chec nawet sie z tego smiac !
        Pyrsk !
        Wasz Marjanek
        PS : Jesli opanowaliscie sztuke czytania w jezyku polskim, proponuje siegniecie
        po ksiazke Ludwika Stommy « Polskie zludzenia narodowe » ISBN 83-86-944-61-7.
        Moze – jak zrozumiecie o czym autor pisze – znajdziecie sie w niej,
        zakompleksieni jednokomorkowcy !
        • sss9 Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security 05.12.06, 14:52
          te, majeranek, a gdzie jeszcze oprócz Balic i Pyrzowic sprawdzałeś w pijackiej
          malignie jakość obsługi "panów z security"? miałeś jeszcze jakieś
          międzylondowania we Wrocławiu, Gdańsku, a może w Poznaniu w drodze do ukachanego
          rajchu?
          • Gość: van deer Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security IP: *.icm.edu.pl 05.12.06, 15:04
            Niech sie cieszy, ze jak koledzy do Turcji latac nie musi, tam wiadomo jak
            przeczulona maja straz graniczna, ze o warunkach wieziennych i systemie prawnym
            nie wspomne. Dla nich nie ma znaczenia czy masz paszport BRD czy Burkina Faso:)
            • Gość: Wasz Marjanek Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.06, 15:13
              Moze tego nie wiesz - ale my Niemcy do malo krajow potrzebujemy paszporty.
              Wystarczy Personalausweis (czyli dla lepszego zrozumienia przez polskich
              matolkow - dowod osobisty).
              A poza tym - skad wiesz jakim dokumentem osobistym ja sie posluguje ? Moze
              Gornoslaskim??
              Pyrsk!
              Wasz Marjanek
              • sss9 Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security 05.12.06, 15:21
                już niedługo nie będziesz się miał okazji naprzykrzać "panom z security", ty
                Niemcu gdzie indziej nazywający siebie Slazakiem:
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3773635.html
                skorzystaj zatem z "tipu" van Deera i odważ się spoliczkować jakiegoś tureckiego
                "pana z security" swoim "Gornoslaskim żółtym papierem". :)
          • Gość: Wasz Marjanek Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.06, 15:14
            Siusiak 9 !
            Jak sie wysiusiasz, to pogadamy (moze)!
            Pyrsk!
            Wasz Marjanek
        • jimmyjazz Re: do dann'a&jimmiego-Chamstwo panow z security 05.12.06, 21:05

duzo
          > pieniedzy, jezeli moze pozwolic sobie na probe ksztalcenie takich debili.

Tutaj się zgadzam. Pieniądze wydane przez MEN na twoją edukację to wyjątkowo
          chybiona inwestycja.

> Czy jak twiedzi znawca problemu – jestem 100 % Polakiem

W życiu nie nazwałem i nie nazwałbym cie za nic Polakiem. Nie zasłużyłeś.

Jesteś waść volskdeutschem z gigantycznym problemem właśnej tożsamości
          narodowej i wielkim bagażem kompleksów.
          Niestety musisz się dowartościowywać buszując na polskich forach i wyzywając
          wszystkich dookoła od debili, jednokomórkowców itp i to nazywasz argumentami???
          Nam jest tylko ciebie żal. Strasznie cie musza "dojcze" gnębić.
    • pendragon_pl Re: Chamstwo panow z security 06.12.06, 03:25
      Przyjedz do mnie do Belfastu, to u mnie na lotnisku ja chetnie sprawdze Twoj
      angielski ... a test na zrozumienie zrobia ci chlopaki z I.C.T.S. (ochrona
      wlasnie) swoim Irlandzkim belkotem.
      Nie zdasz testu - nie wpuszcze Cie na poklad :D
      • interlingua-ab Re: Chamstwo panow z security 09.12.06, 01:19
        Ciekawe - dyskusja zaczela sie od chamstwa ochroniarzy na lotnisku w Balicach -
        (co potwierdzam, jest prawda, bo ich buta i chec pokazania wladzy - w
        szczegolnosci wobec swoich rodakow czyli nas - Polakow jest ogromna)zeszla na
        problem polsko-niemiecki. W tym temacie nie biore udzialu, natomiast co do
        chamstwa to owszem pare slow dodam. Ostatnio latam po roznych dalekich
        lotniskach w tzw. "dzikich" krajach, gdzie ochrona nie zna angielskiego ale
        nadrabia to usmiechem i grzecznoscia - np.sami przenosza bagaz do skanera,
        zdejmuja go z niego i wkladaja na wozek bagazowy- nie do pomyslenia aby "PAN"
        ochroniarz u nas to zrobil. W sumie nie najwazniejsza jest znajomosc jezyka
        angielskiego, ale normalne grzeczne i uprzejme potraktowanie pasazera przez
        ochroniarza przy tej uwlaczajacej dla kazdego czynnosci jaka jest np. sciaganie
        butow (w zimie lub gdy po deszczu posadzka na lotnisku jest mokra)czy tez
        "obmacywanie" roznych dziwnych czesci ciala. A tej uprzejmosci u naszych
        ochroniarzy niestety nie ma.
        Mozemy podziekowac za to naszym Wielkim Braciom zza oceanu (vide USA), bo te
        wszystkie cyrki na lotniskach to ich wymysl, a my jak malpy to kopiujemy bez
        zastanowienia.
        To tyle. Proponuje wylatywac z Czech albo Slowacji - tam jest lepiej, a przy
        okazji mozna sie napic dobrego piwa.
        • Gość: Staruszek Re: Chamstwo panow z security IP: *.dsl.bell.ca 09.12.06, 09:15
          interlingua-ab napisał:
          Mozemy podziekowac za to naszym Wielkim Braciom zza oceanu (vide USA), bo te
          > wszystkie cyrki na lotniskach to ich wymysl, a my jak malpy to kopiujemy bez
          > zastanowienia.
          .......Nie przypisuj dzidzictwa polskiego i przywarow narodowych do innych
          krajow , ktore z polska nie maja nic wspolnego .
          Nawyki , etyka , szacunek .....wynosi sie z wlasnych obyczajow , ktorych
          niestety nam brak , Trudno ulzyc obciazonym dziedzicznie , takie jest nasze
          smutne dziedzictwo , nalezy sie z tego wyrwac .
          Personel na pokladzie LOT-u , straznik graniczny , nauczyciel , dziennikarz ,
          polityk etc.......to jest wykladnia spolecznej aprobaty ....chamstwa.
          • Gość: interlingua-ab Re: Chamstwo panow z security IP: 200.113.61.* 09.12.06, 21:10
            nie chodzi mi o to, ze Wielki Brat odpowiada za nasz brak kultury,ale o to,ze
            kopiujemy kretynskie procedury jakie stosuja Amis wobec jumbo-jeta z 400
            pasazerami lecacego 12000 km do kukuruznika z Pyrzowic do Warszawy, ktory
            wiezie 18 osob i leci 40 minut. We wszystkim nalezy zachowac rozsadek i
            elastycznosc - inaczej damy sie zwariowac. Co do braku kultury, arogancji,
            chamstwa a przede wszystkim braku profesjonalizmu u naszych policjantow,
            ochroniarzy, celnikow,urzednikow skarbowych, itp. osob majacych wladze -
            niestety masz racje, i niestety jest to nasza wylacznie polska wina.
            Nawet juz nie mozna zwalic winy na komune, masonow, Zydow ani tym podobnych....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka