Gość: ewa IP: *.cn.com.pl 26.12.06, 17:51 Moze ktoś wie kiedy zaczynaja sie wyprzedaże odzieży zimowej w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: wyprzedaże! IP: *.cn.com.pl 29.12.06, 15:27 Byłam wczoraj w H&M , totalne dno!Ubrania wyglądają jakby wisiały na wieszakach z 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wyprzedaże! IP: *.aij.pl 29.12.06, 15:31 dzisiaj bylam w reporteże też są.zależy co szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: wyprzedaże! 29.12.06, 16:39 mało tego - ponoć w reserved rusza cokolwiek 5 stycznia - aktualnie sa pojedyncze sztuki "coś-tam" poprzeceniane. - cameieu - same kreacje karnawałowe - reszta NIC - promod - 30-50%, ale nie wszystko. część biżuterii, buty, torebki przecenione. warto poczekać, bo zaraz będzie 70%. - zara i mexx niby 50% - ale jakoś tam nie wchodziłam:-) - C&A - część przeceniona, ale jakiś ten asortyment "babski" średnio ciekawy. - Cubus - 1/2 ceny - coś tam jest, ale nie wgłębiałam się... - H&M - dla mnie dział damski KISZKA - nic ciekawgo nie ma na przecenach, ale czas pokaże!! - CArry (M1 Czeladź i Platan) wszytsko 50% i pewnie za 2 tyg. będzie 70%. pzdr ANia Odpowiedz Link Zgłoś