Gość: kartezjusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:43 brzyyydal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg popieram.fuj brzydal.nadaje sie na anty-mistera :) IP: *.UCHSC.EDU 12.02.07, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Nie jest brzydki, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:53 ...ale kompletnie nieciekawy. Nie jest ani 'interesujący' (typ Hugh Granta), ani 'idealny' (typ Brada Pitta). Włoski fatalne. Z tymi rozchylonymi ustami wygląda, jak by miał katar i nie mógł oddychać przez nos. Wiem, że obcisły t-shirt to klasyka u tych wymuskanych lalusiów, ale ciągle taki widok mnie załamuje. Zupełnie nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
folavril mój idol, to Mickey Love z League of Gentleman... 12.02.07, 21:39 niedościgniony wzór, KOCHAM GO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: mój idol, to Mickey Love z League of Gentlema IP: *.chello.pl 12.02.07, 22:07 oł jeee, bejbe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: popieram.fuj brzydal.nadaje sie na anty-miste IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 19:45 brzydal, zgadzam się fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big one polskie kobiety ,wolisz polak od obcokrajowca ? IP: *.dsl.club-internet.fr 12.02.07, 23:57 jakie narodowosci na swiecie chcecie miec w lozku??? i czy wolicie polakow od obcokrajowcow???dlaczego taki wybor?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:50 zgadzam sie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schnee Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.w86-216.abo.wanadoo.fr 12.02.07, 18:52 Nurkowanie i quady to męska rozrywka?? Od kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Ciekawe jakiej jest orientacji seksualnej? 12.02.07, 18:53 Ciekawe jakiej jest orientacji seksualnej? Homo, hetero czy bi? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. 12.02.07, 18:54 hahaha dobre!!! brzydki jak koles z bazarku. Jedno oko nizej, drugie wyzej, nos jak kartofel, pokazcie innych kandydatow - napewno znajda sie sliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie no, bez jaj, z łapanki go wzięli? IP: 193.192.62.* 12.02.07, 19:00 Szczerze życze zwycięstwa - ale to chyba jakies nieporozumienie? Bardziej przystojni faceci jeżdza wózkami w Tesco. To jakiś żart jest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.ntvk.com.pl 12.02.07, 18:59 ja myślałam, że na jakieś ciasteczko popatrzę, a tu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. IP: *.2-87-r.retail.telecomitalia.it 12.02.07, 19:01 mhmmm sliczniusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Normalny Toffik!!! IP: 62.233.164.* 12.02.07, 19:04 Brzydaaaalllll....jak w kabarecie..:) fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Normalny Toffik!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 19:47 zgadzam się!!!! a tylu ładniejszych chodzi po ulicach i dużo bardziej męskich i z noramlnymi fryzurami, a nie takie tłuste coś na głowie,fuu a ta broda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. IP: 89.101.2.* 12.02.07, 19:06 z takim misterem to nie mamy szans na wygrana...... wstyd:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka85 Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.02.07, 19:07 A mnie Daniel się podoba i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliw Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:08 Rzeczywiście, brzydki jak delirium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasik Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.e-wro.net.pl 12.02.07, 21:12 Haha, no klasyczny text Kabaretu Potem. Dziękuję za przypomnienie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.chello.pl 13.02.07, 12:39 Paskudny.. w dodatku ma tylek na twarzy - widzieliscie ten podbrodek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.PL 12.02.07, 19:14 kobiece oczy Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto 12.02.07, 19:20 no bez przesady - taki brzydki to on nie jest!. Po prostu normalny, wysportowany chłopak - zmieniłabym mu tylko fryzurę:-) Tak czy owak życze mu powodzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn normalny gosc i tyle IP: 80.55.5.* 12.02.07, 19:22 moze na zywo prezentuje sie lepiej niz na zdjeciach ? tu wyglada dosyc zwyczajnie. pewnie niebrzydki, ale zaraz najprzystojniejszy na swicie czy nawet w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_91 Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto 12.02.07, 19:25 Brzydal?! Żeby tylko .... Porażka... :/ Mister!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:31 Taki "pedałek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzanne Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.07, 19:34 mój facet jest ładniejszy i znam wielu ładniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:29 Zapewniam, że fotoreporter, który robił te zdjęcia misterowi jest dużo przystojniejszy i lepiej reprezentowałby polskich facetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckyluke Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.chello.pl 12.02.07, 19:35 o kuuuuwa....on jest paskudny, nawet ja, jako heteroseksualny facet to widze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia samosia Jak się rozejrzeć to Polacy raczej nie mają szans IP: *.tpnet.pl 12.02.07, 19:41 zbobycie tego tytułu. Po prostu wyglądają nieciekawie: krzywe, kartoflane nosy, zaniedbane uzębienie, często odstające uszy, widoczne braki zachowania higieny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Jak się rozejrzeć to Polacy raczej nie mają s IP: 217.153.205.* 12.02.07, 19:44 > zbobycie tego tytułu. Po prostu wyglądają nieciekawie: krzywe, kartoflane nosy, > zaniedbane uzębienie, często odstające uszy, widoczne braki zachowania higieny > itd. kobiety to samo...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: 140.247.238.* 12.02.07, 19:47 fe, kijem bym go nie dotknela. kto go wybral? przeciez w polsce jest tylu przystojniejszych mezczyzn! mimo wszystko powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:47 przeciętny. brzydki on nie jest, ale ladny tez nie... zadbany i to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinat Re: Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzysto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:57 nie jest źle www.grabowskamodels.pl/daniel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. IP: *.intelinet.pl 12.02.07, 19:59 ..ale może wnętrze ma piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oniaa przeciez on jest.... brzydki :( IP: *.chello.pl 12.02.07, 20:02 on nie jest ani przystojny ani nawet ładny, jest ...tragiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Wujek dobra rada :) IP: *.chello.pl 12.02.07, 20:05 Daniel, nie uśmiechaj się to może załapiesz się do pierwszej 50-tki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAMESA ...taki Zenski FJUT!!! IP: *.pool.einsundeins.de 12.02.07, 20:08 Cwiczy czy nie cwiczy... to i tak mu nic nie pomoze... bo wyglada jak zdeptany karton. Niestety, ale to nie jest typ faceta, ktory po kilku miesiacach silowni wygladal by jeszcze lepiej... niz wczesniej! On wyglada tragicznie, tym bardziej jesli wspomina, ze chodzil na silownie... Efektow niestety brak! Suma sumarum... taki bardziej zenski niz meski fjut!!! Nie dalabym ani grosza... za niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Koleżanki! Nie bądźmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:04 męskimi szowinistycznymi PISDAMI i zachowajmy umiar w krytyce. Może ma zniewalający sposób bycia? Ja sobie wcale nie robię jaj. To przecież połowa sukcesu. W przeciwieństwie do miny typu "kot srający na mrozie" - patrz zdjęcia pod linkiem. www.grabowskamodels.pl/daniel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia To nie jego wina, że jest brzydki. Polacy naogół IP: *.tpnet.pl 12.02.07, 21:54 niestety nie są urodziwi. Dlatego panienki w Polsce stadnie pchają się do łóżka każdego zagraniczniaka który im się nawinie. I to nawet nie zważając na swoje zdrowie i bezpieczeństwo tak jak to było w słynnym przypadku Simona Mola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: To nie jego wina, że jest brzydki. Polacy nao IP: *.ntvk.com.pl 12.02.07, 22:08 oj.. to ja ci wspolczuje, ze tak myslisz, bo ja widzialam wielu przystojniejszych Polakow.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Daniel Madej wystartuje w wyborach najprzystojn.. IP: 217.8.177.* 12.02.07, 20:23 Mój mąż jest dużo bardziej przystojny (i znam wielu bardziej przystojnych facetów) ale nikomu się nie chce bawić w coś takiego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś