Gość: Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:13 Gdzie znajduje sie ul.Kosciuszki nr.8? gdzies kolo widauktu. bardzo prosze o pomoc pozdrawiam i dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: ulica 04.04.07, 21:20 mapa katowic nie gryzie.Poza tym moze powiedz co tam ma byc to bedzie latwiej wytlumaczyc, a po trzecie to prawda:to jest w okolicach wiaduktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukloch Re: ulica IP: *.versanet.de 04.04.07, 21:45 To ty ten mikro mostek kolo Rialta nazywasz wiaduktem ?? Pozdro ! Kukloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidek Re: ulica IP: *.chello.pl 04.04.07, 23:06 Jaki by nie byl duzy czy maly jest to wiadukt. I na pewno nie jest to most czy tez mostek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:21 a ja nie wiem gdzie jest wiadukt.. mapa katowic pokazuje w cholere duza ulice;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:24 kokluch zebym wiedzial jak to wyglada:p.. dzieki ,mniej wiecej wiem gdzie jest rialto.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:36 Kukloch-przepraszam za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akna Re: ulica IP: 212.2.100.* 04.04.07, 23:09 Na mapie na stronie UM pokazuje z numerami... kto szuka nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabbb Re: ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:16 kosciuszki 8 przechodzisz pod wiaduktem,idziesz w prawo.. kawalek do gory. parzyste sa bodajze po lewej..wiec 8 bedzie miedzy sklepem turystycznym a ciuchami dla puszystych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukloch Re: do hrabb: ulica IP: *.versanet.de 05.04.07, 16:46 Juz chcialem przeslac T informacje. Ale tak to dobrze napisales, ze sam bym nie zrobil lepiej. Pozdro Kukloch. O PS pare dobrych latek mieszkalem na Kosciuszki - a moja mama, jeszcze 2 lata temu (az jej sie zmarlo). Odpowiedz Link Zgłoś