Dodaj do ulubionych

Derby Ruch - Zagłębie na remis

IP: *.netpol.net.pl 15.04.07, 21:27
Słabiutkie Zagłębie ale liczy sie 1 pkt. a Grzyb niech sie porowna do artysty
co strzelac nie umie"ha,ha stary grzybie"
Obserwuj wątek
    • Gość: czyranoczywieczór Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.chello.pl 15.04.07, 21:27
      panu Grzybowi nie udało sie pokonać rezerw
      Reprezentacji Artystów Scen Polskich...a chcą do Ekstraklasy...
    • Gość: ufnol Brawo Zaglebie !!! IP: *.netpol.net.pl 15.04.07, 21:28
      bez obrony zdobyli pkt. to sukces
      • Gość: RRR Re: Brawo Zaglebie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:37
        Zagłębie było cieniutkie ja dupa węża ale jedno trzeba przyznać Peskovic był
        klasą dla siebie.
        • Gość: ADI Re: Brawo Zaglebie !!! IP: 193.193.181.* 16.04.07, 09:13
          Peskovic + niestety Milczarek = 1 punkt dla Zagłębia. W tym kraju nigdy nie
          będzie normalnie -> Milczarek kiedy do Wrocławia???
    • yamat dziecinada... 15.04.07, 23:38
      Co mają znaczyć te wypowiedzi zawodników Ruchu typu "to jest wicelider?" albo
      "rezerwy Reprezentacji Artystów Polskich"? Panowie, nie bądźcie dziećmi.
      Zagłębie JEST wiceliderem, ma JEDEN punkt mniej od Ruchu, który to świetny
      zespół strzelił Zagłębiu w tym sezonie... no ile? 5, 6, 7, 8 bramek? Nie.
      Zero. Ani jednej. Chłopcy. Nie potraficie rezerwom RAP strzelić przez 3
      godziny żadnej bramki? Przegraliście na wyjeździe i tylko 0:0 u siebie? Z czym
      wy się pchacie do ligi? To jest LIDER? A tak na poważnie, to wrzućcie na luz.
      Liczą się punkty na koniec sezonu i nic poza tym. Amen.
      • Gość: R Re: dziecinada... IP: 80.48.225.* 15.04.07, 23:59
        W Chorzowie licza sie punkty i styl Slowak wam dupe uratowal ale naszczescie taki mecz juz mu pewnie nie wyjdzie A pilkarze brac sie za granie a nie za gadanie W Ostrowcu tylko 3 pkt !
        • Gość: emka:) Re: dziecinada... IP: 81.219.116.* 16.04.07, 07:15
          masz rację ... 3 punkty dla KSZO ....
    • Gość: Sosnowiczanin Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:25
      Słabo mi się robi jak czytam niektóre brednie. Ze co że sądzia pomógł.
      Dzieciaku w czasach kiedy zamykają co drugiego sędziego, to właśnie czarni mają
      pełne gacie, bo każdy ich błąd to podejżenia. Druga sprawa ten kto mówi że
      przeciwnik którego sam nie był w stanie pokonać jest słaby ten sam się jawnie
      ośmiesza. Prawda jest taka że Ruch dominował ale nie wygrał.
      Nie lubię niebieskich za ich obnoszenie się z niemieckością ale po stokroć wolę
      grac z Ruchem niż Botem, Łęczną, Grodziskiem, Odrą Wodzisław czy innymi
      wynalazkami jak Heko, Finishparkiet, Kmita oraz Janikowo. Dlatego mam nadzieję
      że zarówno Ruch jak i Zagłębie(oraz Jaga po barażach) awansują do OE.
      Pozdro dla normalnych
      • Gość: sw-ce Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:14
        Jestem kibicem Ruchu, nie obnoszę się z niemieckością, nie jestem antypolski,
        czuję się Ślązakiem. Zgadzam się z przedmówcą, życzę żeby do OE awansowali
        Ruch, Polonia Bytom i Zagłębie.

Nie ma to jak dobry mecz derbowy z rywalem zza miedzy.

Pozdrawiam innych normalnych kibiców.
    • Gość: el azul Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:30
      Szkoda, ze autor artykulu nie wspomnial w jakiej sytuacji bramke chcial zdobyc Berenstein czy jak mu tam.. To jest jakis element waszej gorolskiej natury, ze zamiast oddac pilke po wybiciu na aut (zawodnik Zaglebia lezal i skrecal sie z bolu na murawie) to wykorzystujecie cala sytuacje by sprobowac strzelic gola w ten sposob?

Hmm...transparent Zaglebia... w koncu Polaczki zza Brynicy nie nazywaja nas juz szwabami tylko przyznaja nam prawo do bycia mniejszoscia;)
      Poza tym, nie uwazacie, ze to co wy robicie z Hymnem Panstwowym w meczach z nami nie jest jego profanacja? Mnie to ani ziebi ani grzeje, ze spiewacie sobie Mazurka Dabrowskiego, ale wykorzystywanie symboli panstwowych do tak niskich celow niezbyt dobrze o was, jako Polakach, swiadczy.

Jezeli zas chodzi o sedziegi i jego prace, to po sobotnim wieczorze zycze mu wycieczki do Breslau na koszt Skarbu Panstwa.
      • Gość: S. Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: 81.210.102.* 16.04.07, 11:55
        Za to wasze flagi niemieckie są super ekstra fajne, no nie? mi żelazny krzyż,
        którego podobieństwo widniało na tych flagach kojarzy mi się z nazistami
        faszystami i innym badziewiem. Nic na to nie poradzisz. I dajcie sobie spokój z
        tym drukowaniem meczu. Mieliście sytuacje i co, przez sędziego nie trafiali
        niebiescy? I przez sędziego w 30 minucie meczu już były 2 zmiany podstawowych
        graczy z powodu fauli niebieskich?
        • Gość: Mysłowicka gks-a Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.bedzin.enion.pl 16.04.07, 14:08
          Grzybie spruchniały z 'pioskowych' familoków,przesadziłeś z tym tekstem/:
          • Gość: S. Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: 81.210.102.* 16.04.07, 15:15
            popisałeś się misiaczku, nie ma co ;) mam nadzieję, że jesteś dumny ze swojej
            wypowiedzi.
          • Gość: S. Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: 81.210.102.* 16.04.07, 15:16
            aha, cieszysz się, że w IP masz nazwę BĘDZIN ? ;)
      • Gość: JA Re: Derby Ruch - Zagłębie na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:25
        A czy w Polsce używanie znakó nazistowskich nie jest karalne? Więc co robiłą glaga Kriegsmarine na waszym płocie?
    • hetman_a Altreich Scheisse! Siala lalala lala! 16.04.07, 14:29
      Pol-ska! Polska bez Ślonska!
    • hetman_a Derby? Jakie derby!? 16.04.07, 14:38
      Od kiedy to derbami są mecze klubów z różnych państw? ;-DDDDDDDDDDDDDD
      Derby będą na Ruchu 21.04 z Gliwicami! :-)
      • Gość: a Rozumiem zawisc bRudasow IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 20:15
        Rozumiem frustracje mieszkancow familokow i amatorow kradziezy trakcji. Ich róh
        hoszuf nie wygral z Załębiem od 15 lat. Na dodatek kibice Zaglebia zmiazdzyli
        ich dopingiem na wlasnym stadionie.
        • Gość: xxx Re: Rozumiem zawisc bRudasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:53
          > mieszkancow familokow

nasze familoki to byl luksus w przeciwienstwie do waszych ziemianek/lepianek ruskie kmioty.
        • Gość: t Re: Rozumiem zawisc bRudasow IP: 195.205.100.* 16.04.07, 23:15
          doping mieliście dobry, ale nie lepszy niż nasz, nie zapominaj że złudne
          wrażenie tworzy się gdy stoisz miedzy tymi którzy śpiewają (zawsze wydaje się
          głośniej), ale ogólnie początek dla was
    • Gość: RUCH TO CIULE [...] IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.07, 17:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka