Gość: madziaa87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:10 chciałabym studiować na GWSH turystyke i rekreacje :) studia zaoczne... uczy sie ktos tam ? co sadzicie o uczelni ? jakie sa oplaty bo nic nie ma na stronie :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Herlok Szolms Re: GWSH dobry wybór ?? IP: *.smstv.pl 16.06.07, 12:25 Adres i nr telefonu tam jest? Może to jest klucz do rozwiązania tej zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: GWSH dobry wybór ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:20 Wpierw spróbuj na państwowej !!! Przejrzyj Politykę <z tego tyg.>- tam masz nowe rankingi uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: GWSH dobry wybór ?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 22:54 wejdz sobie na nasze forum www.gwsh.one.pl i tam napewno ci odpowiedzą na twoje pytania, a do tego duzo było takich wąptków w latach poprzednich, więc poszukaj tam. stuGwsh ma super kadrę i wolałam iśc tam, bo mam bliżej praktycznie taka sama kasa idzie na czesne,a wykładowcy sie pokrywają z usiowymi. jestem na administracji i nie narzekam...Nie wiem dlaczego państwowa to niby lepsza:>Gwsh tez ma renome jakby niue było Tir jest jednak dużo droższy. z tym sie trzeba liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaa87 Re: GWSH dobry wybór ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:59 dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś