Gość: mig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 09:26 Wpadłem na stronę www.paulaner.de/index_1.htm i dostałem karuzeli, tak szybko uwija się kelnerka. Czy można w Katowicach nabyć to piwko? Albo może ktoś wyda o nim opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kat Re: Paulaner IP: 194.55.237.* 25.06.03, 10:17 Gość portalu: mig napisał(a): > Wpadłem na stronę > www.paulaner.de/index_1.htm > i dostałem karuzeli, tak szybko uwija się kelnerka. > Czy można w Katowicach nabyć to piwko? > Albo może ktoś wyda o nim opinię? Chcesz miec Niebo w Gebie ? Prost !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naphta Re: Paulaner 25.06.03, 12:14 Gość portalu: mig napisał(a): > Czy można w Katowicach nabyć to piwko? To chyba nie jest u nas rzadkość. Mam wrażenie, że widziałem w wielu knajpach, ale w której konkretnie, to nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexK Re: Paulaner - Weissbier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 10:49 Witam Dziś widziałam Paulanera, ale tylko Hefe - Weissbier, w katowickim Oszołomie ;). Cena za puszkę 0,5l ponad 6zł :_(. Jeśli je kupisz, to nie zdziw się przy przelewaniu, że bardzo się pieni i jest mętne... taka jego uroda :). Jeśli chcesz tylko popróbować, to możesz kupić ;P Gorzej jak by Ci zasmakowało ;). Możliwe, że zwykły Paulaner też będzie w Oszołomie... Pozdrowienia i zdrówko ;) AlexK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: Paulaner - Weissbier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 21:20 Gość portalu: AlexK napisał(a): > Dziś widziałam Paulanera, ale tylko Hefe - Weissbier, w katowickim > Oszołomie ;). > Cena za puszkę 0,5l ponad 6zł :_(. > Jeśli je kupisz, to nie zdziw się przy przelewaniu, że bardzo się pieni i > jest mętne... taka jego uroda :). > > Jeśli chcesz tylko popróbować, to możesz kupić ;P Gorzej jak by Ci > zasmakowało ;). > > Możliwe, że zwykły Paulaner też będzie w Oszołomie... Dzięki, podyrdam na wizje lokalną. Widzę, że te piwa (drożdżowe) to coś na podobieństwo niegdysiejszego Grodziskiego. Mnie zaś bardziej interesuje to pszeniczne. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Paulaner IP: *.blueyonder.co.uk 28.06.03, 22:05 -a mowia, ze na S`lonsku i w Polsce to pijaki!, okazuje sie ze w Niemczech pija trzy razy wiecej a w UK prawie cztery!, w takiej Francji mniej pija piwa za to nadrabiaja winami i szampanami Odpowiedz Link Zgłoś
alexk-ignacy Re: Paulaner 04.07.03, 22:00 Teraz ja mam pytanie :) W Oszołomie jest Hefe - Weissbier - Dunkel. :DDDD Pił ktoś z Was to cudo?? Też Paulanera. Odpowiedz Link Zgłoś