Gość: help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:36 Prosze o informacje gdzie sa szkoly w ktorym mozna uczyc sie j.arabskiego ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buhahahhaha Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 22:28 A co ... wlasnie sie z Egiptu wrocilo i ma sie krotkotrwala fascynacje jezykiem , krajem , facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:41 wyjezdzam do afganistanu za 5 miesiecy i dla wlasnego dobra chcialem jakies minimum umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdf Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 12:21 > wyjezdzam do afganistanu za 5 miesiecy Po arabsku mozesz sie najwyzej modlic do allacha, ale w afganistanie sie nie dogadasz - to nie jest kraj arabski, raczej poucz sie paszto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 11:29 na uniwerstytecie przy ulicy bankowe wykładaja jezyk arabsbski cena za semestr 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just google.com Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.smstv.pl 19.08.07, 00:18 w 10 sec znalazłem, do szkoły marsz:) szkolnictwo.pl/index.php?id=PB3253 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just google.com Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.smstv.pl 19.08.07, 00:21 Z tego co mi się wydaje to w tych poradzieckich strefach wpływów arabski jest tylko językiem religii, ale broda i znajomość paru fraz się przyda. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 23:15 jest jeszcze szkoła ,ale nie wiem czy to właściwa ulica - Reymonta lub następna - niedaleko Sl. Urz. woj., ja chodzę tamtędy czasami od urzędu w stronę pzrejścia pod torami,więc widzę szyld w oknach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axi Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.08.07, 23:42 hej! ja wlasnie tez szukam szkoly jezykowej, ale chce sie uczyc j.angielskiego. Kilka osob z tego forum polecilo mi Szkole Jezykow Obcych EMPiK i przegladajac ich strone internetowa natknelam sie na informacje ze w wybranych szkolach ucza tez wlasnie jezyka arabskiego. Wiec sprawdz czy w tej najblizej Ciebie oferuja taki kurs:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axi Re: Jezyk arabski w Kce - gdzie ? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.08.07, 23:43 www.empik.edu.pl/page,1.html To jest link do strony na ktorej znalazlam ta informacje. Wiec zerknij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś