malgoskam4 29.08.07, 13:59 Hej. Czy mieliście może do czynienia z restauracją "Staroligocka" w Katowicach?? Szczególnie chodzi mi o opinie osób, które miały tam wesele lub były gościem naa weselu. Z góry dzięki za wzystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik74 Re: restauracja staroligocka 31.08.07, 18:29 Byłam gościem na weselu i nie polecam. Jedzenia może i dużo, ale co z tego, jak niejadalne - przesolone, zbyt dużo pieprzu, papryki i maggi. A właścicielka twierdziła, że przesadzamy. No i powiem też, że rosół na 40 osób na kilku korpusach z kurczaka - bez oczek i bez smaku. jedyne, co dobra, to mięsa na obiad. Miałam tam też roczek synka i nigdy więcej nie zorganizowałabym tam imprezy - ze względu na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: restauracja staroligocka IP: *.ligota.org 03.09.07, 12:25 Jestem zdziwiona tą niepochlebną opinią na temat jedzenia w restauracji Staroligocka. W maju byłam gościem komunijnego przyjęcia w tej restauracji: złego słowa powiedzieć nie można w kwestii jedzenia-dobre w smaku, estetycznie podane i w wystarczającej ilości. Wyszłam z przyjęcia zadowolona i zdania nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoskam4 Re: restauracja staroligocka IP: *.telpol.net.pl 08.09.07, 10:53 Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. A czy ktoś ma jakieś spostrzeżenia z wesela w tej restauracji?? Odpowiedz Link Zgłoś
ola2004 Re: restauracja staroligocka 08.09.07, 11:21 Hej, moje wesele odbywało się w tej restauracji, i byłam bardzo zadowolona. Jedzenie dobre, na pewno nie było go za mało, pięknie podane! Można wybrać kolor dekoracji stołu. Obsługa przemiła, niemal rodzinna atmosfera. Szczerze polecam, ja bez wahania ponownie wybrałabym tę restaurację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: restauracja staroligocka IP: *.telpol.net.pl 13.09.07, 11:51 posyłam wyżej:)) Odpowiedz Link Zgłoś