Dodaj do ulubionych

Hyperion-intermnet od nich ma ktos?

09.11.07, 13:49
od lutego jestem "szczesliwa" posiadacza, z dostepem 1.5 Mbps - tyle, ze tylko na papierze. Nigdy predkosc nie przekroczyla 1 Mbps, zwykle jest kolo 400-600 Kpbs, bywa ze mniej. Dodatkowo b.czesto w ogole nie ma dostepu. Oczywiscie skontaktowac sie z nimi nie ma szans, zbywają.
Ma ktos podobne doswiadczenia, a moze tylko ja mam pecha?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:17
      Ja miałem raz styczność w 2000 roku. Widzę, że się nic nie zmienili :)
      • Gość: ola Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.toya.net.pl 09.11.07, 19:55
        Dno ,czytajcie umowy.Ja walcze poprzez
        Urzad Komunikacji Elektronicznej.Szczegolnie
        zwroccie uwage ,przy zmianie umowy z wiekszego
        abonamentu na mniejszy.
        Przedluzaja umowe na 24 miesiace.
      • Gość: halka Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 24.11.07, 16:36
        Hyperion dostawca uslug internetowych ale jakich bardzo kiepskich ,przynajmniej 2 razy na tydzien nie dziala internet , musze zrezygnowac to jest dno
    • Gość: Boba Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.c201.msk.pl 10.11.07, 12:22
      Ja właśnie wypowiadam i przechodze do UPC.
      • Gość: Pimpek Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.chello.pl 10.11.07, 18:57
        w upc 2mb za 69zł wiec wali mnie to ;-)
    • sebastian64 Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? 26.11.07, 08:42
      Znajomi mają i...narzekają. Chodzi tragicznie wolno albo wogóle nie chodzi. I
      tak już od wielu, wielu miesięcy
      • leli1 Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? 26.11.07, 10:45
        :( tragedia.
        Ale walcze i nie odpuszcze chocby dla własnej satysfakcji.
        Mam zamiar podac ich do sądu.
        Póki co "reklamuje" ich usługi i dzieki temu może ustrzegę kolejnych naiwnych przed podpisaniem z nimi umowy - szkoda ze ludzie nie opisuja takich historii. Gdybym cos o nich wyczytala zanim podpisałam umowe, byłabym ciut zdrowsza :).
        Jedynie co udalo mi sie uzyskac, to kontakt z serwisem po miesiącu od zgłoszenia problemu (szkoda tylko ze zadzwonili w piatek wieczorem kiedy to dla zwykłych ludzi zaczyna sie weekend, akurat poza miastem. Maja zadzwonic dzis-zobaczymy).
        Tak, że wciąż przestrzegam!!!
    • Gość: Ks. Piotr Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.r.kbt.pl 26.11.07, 15:23
      Dziś wysłałem wypowiedzenie umowy z Hyperionem. Od jutra UPC :-)))
      • Gość: Roy Re: Hyperion-intermnet od nich ma ktos? IP: *.de.ibm.com 26.11.07, 16:28
        a jak sie taka umowe wypowiada? taka wiedza moze sie wielu przydac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka