Gość: ropuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:12 Czy jakaś kobietka chodzi moze do Gymnasion? samej jakos nudno...chodze tam miesiąc,moze ktos ma ochote pogadac,czy po ćwiczeniach wypic kawe?;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnulena Re: Gymnasion IP: *.3s.pl 28.02.08, 10:31 ...właśnie rozgladam się za jakimś fajnym miejscem. Co sadzisz o tym Gymnasion? Jesteś zadowolona? dobrze byłoby mieć jakąś przyjazną duszę bo samej mi się trochę nie chce. Pozdrówka Mag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuszka Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 15:23 tak osobiscie jestem bardzo zadowolona,juz rok temu chodzilam,ale musialam przerwac i teraz od nowa..jedyny minus to czasem musisz czekac na zwolnenie jakiegos sprzetu,bo zdarza sie,ze jest duzo ludzi,ale jest fajnie,nikt sie nie patrzy na ciebie co robisz itp,kazdy cwiczy dla siebie:)))zajecia grupowe też sa fajne:-))instruktorki miłe, daja wycisk;-)ale widac potem efekty.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnulena Re: Gymnasion IP: *.chello.pl 28.02.08, 19:22 ..brzmi fajnie ;-) a kupując karnet musisz wybrać : siłownia albo zajęcia grupowe? Ile to kosztuje i gdzie cwiczysz? pOZDRÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuszka Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:27 w karnecie sa cwiczenia grupowe i siłownia poczytaj na stronce www.gymnasion.pl/kluby.php :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropuszka Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:28 aha ja chodze do altusa karnet jest wazny w altusie,belgu i silesi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnulena Re: Gymnasion IP: *.3s.pl 29.02.08, 13:14 dzięki za info! Chciałabym zacząc od marca ale nie wiem czy mi się to uda(moze od połowy miesiaca). Pozdr. magnulena@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuszka Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 13:31 to zapraszam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sekia Re: Gymnasion 02.03.08, 17:43 Dzięki :)) Jakieś konkrety? Może na maila gazetowego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maadziaa90 Re: Gymnasion 26.03.08, 19:37 czy nieśmiała 18-stka może też dołączyć ? i chciałam się spytać czy w gymnasionie jest orbitrek i bieżnia ? pisać jakby co na madz_16@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tempesta Re: Gymnasion IP: *.chello.pl 14.04.08, 18:32 Czesc dziewczyny!! Od czwartku zawczynam ćwiczyć w katowicach Silesia City Center. CZy któraś z Was czasem tam chodzi?:-) Miłoby było kogoś poznać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuszka Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:41 ja jestem w altusie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena_aeaoo Re: Gymnasion IP: *.chello.pl 05.01.09, 00:27 im chyba reklamy nie trzeba, tak mi sie wydaje..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Gymnasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 11:17 Hej, może ktoś podzieli się wrażeniami co do gymnasionu w altusie? Chodzi mi konkretnie o siłownie, ale też o zajęcia grupowe. Czy chodzi dużo ludzi, jaka jest atmosfera i ogólnie jakie wrażenia. Dzieki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceemte Re: Gymnasion IP: *.chello.pl 12.08.08, 19:01 Cześć, trafiłem tu przypadkiem ale mogę się wypowiedzieć. To taki supermarket wśród siłowni (pomijając ceny). Wchodzisz, ćwiczysz i wychodzisz. Sztywno, sterylnie, czysto i nowocześnie... Co kto lubi, poćwiczyć można ale klimatu nie ma żadnego. CHociaż może kobiety inaczej na to patrzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mzagro Re: Gymnasion 04.01.09, 14:57 Wlasnie lubie jak jest sterylnie, czysto i nowoczesnie. Tylko mogloby byc troche taniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś