Dodaj do ulubionych

Delikatesy ALMA w Katowicach

• sara396 Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 01.09.12, 20:49
      co
      • sara396 Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 01.09.12, 20:53
        co się dzieje?
        • lodzia_1 Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 03.09.12, 12:11
          Jak to co? nie wiesz to chyba tu nie pracujesz takiego dziadostwa dawno nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niedługo nikogo ze starych pracowników nie będzie chyba ,ze donosiciele ale takich jest coraz więcej jedna tylko co udaję dobrą dla wszystkich pracuje i ma się dobrze bo raz donosi w biurze na koleżanki a potem odwrotnie koleżankom na kierownikó.Zanim stąd odejdę to i tak powiem jej co myślę mam nadziejęm,,,że to juz niedługo.Trzymajta się.
          • ja0cek Praca jako dostawca ALMA24 18.09.12, 14:47
            Mam prośbę do Was...
            Jak by ktoś napisał parę słów jak wygląda praca jako dostawca w alma24 ?
            Godziny znam, zarobki znam. Jak to wygląda w praktyce?
            1. Faktycznie jeden dzień 12h, drugi dzień wolny czy jest z tym różnie?
            2. Ile punktów dziennie ? wiadomo, zależy od wielu rzeczy ale tak orientacyjnie.
            3. Więcej firm czy klientów indywidualnych ?
            4. Podobno bardzo ciężkie rzeczy się nosi. Co tak ciężkiego jest w tej almie?
            5. Flota samochodów nowa więc komfort pracy chyba w porządku? klimę mają?
            6. Jak duży rejon się ma ?
            7. Chyba najważniejsze, czy trasa jaką się dostaje i godziny są realne do rozwozu czy wymagają cudów typu od 14:00-15:00 dostaje adresy w dąbrówka mała, kostuchna, koszutka

Ogólnie będę wdzięczny za jakąkolwiek opinie bo w internecie o dostawcach nie ma kompletnie ani słowa.
          • pr_acownik Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 11.12.13, 15:48
            Witam
            a czy ktoś coś wie na temat kasy głównej Alma Katowice? bo może czas przerwać milczenie?
            • pin.23 Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 30.12.13, 21:32
              Niby co takiego? Jeśli jest o czym mówić, to najlepiej zgłosić to, a nie pisać na forum...
              • antoslav Re: Delikatesy ALMA w Katowicach 02.06.14, 12:28
                up!.
                ktoś coś, jakieś nowe wieści?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka