Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 22:20 Gratuluję córeczki i życzę całej Rodzinie wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciak Re: Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.mtvk.pl 18.04.08, 01:07 Urodziłem się tam klikadziesiąt lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: 81.210.102.* 18.04.08, 08:31 Ja również mam za co dziękować lekarzom z Kolejowego. 10 miesięcy temu urodziłam tam śliczną córeczkę, a gdyby nie opieka lekarska w tym szpitalu to nie wiadomo jak by się to skończyło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazaczka Re: Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.domainunused.net 18.04.08, 08:55 Ja tylko raz miałam kontakt z tym szpitalem, akurat tylko telefonicznie i nie z tym oddziałem. Podzielam dobre opinie. Zadzwoniłam, aby o coś zapytać w sprawie ewentualnego przyjęcia kogos z rodziny. Od razu, co zaskoczyło, otrzymałam wszystkie niezbędne i dla mnie bardzo ważne informacje. Chodzi o okulistykę. Diękuję temu lekarzowi (niestety nie przedstawił się, stąd nie podam nazwiska), który ze mną rozmawiał. Pozdrawiam Was serdecznie! Rodzinie uratowanej kobiety życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 11:50 miała dziewczyna szczęście, niech się córeczka zdrowo chowa Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=234&id=2867&from=gallery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka miło że zauważa się też dobro w szpitalach IP: *.tsi.tychy.pl 18.04.08, 19:48 cieszy mnie że ktoś czasem uzna iż warto napisać też coś dobrego o polskiej służbie zdrowia!!! Gratuluję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.stam.dk 20.04.08, 16:28 Codziennie we wszystkich placowkach sluzby zdrowia dzieje sie tego typu pozytywnych wydarzen ale sa tez negatywne. sek w tym ze przy obecnej presji na sluzbe zdrowia opisuje sie same zle rzeczy przez co w spoleczenstwie utrwala sie mit lekarza lapowkarza, konowala, hama itp itd. Czasem tylko ktos opisze cos pozytywnego co od razu dziala jak swietna reklama. Ale wybieram popieram reklame niz antyreklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rds Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.gprs.plus.pl 20.04.08, 19:27 Współczuję Pani Basi, nie będzie mieć już szans na kolejne dzieci :( To znacznie smutniejsza strona tego 'medalu' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa1000 Re: Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.aster.pl 20.04.08, 21:26 Wszystkiego najlepszego dla Mamy, Taty i małej Dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz Re: Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 23:58 Gość portalu: rds napisał(a): > Współczuję Pani Basi, nie będzie mieć już szans na kolejne dzieci :( > To znacznie smutniejsza strona tego 'medalu' Może Zosia ma już starsze rodzeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkady_1977 Niezwykła operacja. Mama i córka uratowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:10 duzo zdrowia dla dziecka i mamy. podzielam opinie o porodowce w kolejowym: w zeszlym roku przyszedl tam na swiat moj syn. zona i dziecko mogli liczyc na profesjonalna opieke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Naprawdę specjaliści IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 21:29 Witam, Popieram Panią, że w tym szpitalu są świetni lekarze i świetne położne. Rodziałm tam dwójkę dzieci, też miałam problemy, ale mimo wszystko bardzo miło wspominam pobyt w tym szpitalu. Uważam, że pracują tam naprawdę specjaliści!!! Odpowiedz Link Zgłoś