Dodaj do ulubionych

Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 16:26
... tylko wyciągacie ręce ,aby lud Stolicy wam geby ,keszenie i portfele
napchał?
Ilez mozna żywic darmozjadów? 10.20.50 lat?
Warszawa ma juz was dosyć.
Odgrodzcie się od reszty Polski muremi bawcie się dobrze.Nie zapominajcie ,ze
szwaby maja was głęboko ,tak ja sa wasze szyby, w DUPIE.
Znacie to powiedzenie
"Pijany jak ślązak"? Nie? To teraz już znacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: settembrini Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:03
      goń się pracusiu na utrzymaniu matki i ojca, choc wyglada na to, ze rodzina
      jest rozpita, patologiczna
      • Gość: Ubogacony Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.chello.pl 13.09.03, 17:38
        Gość portalu: settembrini napisał(a):

> goń się pracusiu na utrzymaniu matki i ojca, choc wyglada na to, ze rodzina
        > jest rozpita, patologiczna
        Męska pizdo z Bielska wypierdalaj ruchać swoją matkę !!!
        • Gość: u Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 13.09.03, 18:00
          brrrr lubisz to robic?
        • Gość: settembrini Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:08
          debilu znany rowniez jako Touluse~Lautrec. nie wszyscy maja takie upodobania
          jak ty. to ze masz organy plciowe kobiety i nie do konca jestes pewien jakiej
          plci jestes, nie znaczy, ze bedziemy tolerowac takiego wykolejenca- pedala
          (transwestyte?)

Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> Gość portalu: settembrini napisał(a):
          >
          > > goń się pracusiu na utrzymaniu matki i ojca, choc wyglada na to, ze rodzin
          > a
          > > jest rozpita, patologiczna
          • pan_pndzelek settembrini MĘSKA KURVVO!!!!! 14.09.03, 10:45
            Jeszcze raz: WYPIERDALAJ MĘSKA KURWO BIELSKA na swoją wioskę zrozumiałeś?
            • Gość: settembrini Re: settembrini MĘSKA KURVVO!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 11:19
              biedaku intelektualny, ja jestem u siebie, to ty (uzywajac twojej stylistyki)
              wpierdoliles sie na nie swoje forum matko**bco z zamilowania i z zawodu
    • willli2 Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. 13.09.03, 18:27
      Gość portalu: Omar1 napisał(a):

> ... tylko wyciągacie ręce ,aby lud Stolicy wam geby ,keszenie i portfele
      > napchał?
      > Ilez mozna żywic darmozjadów? 10.20.50 lat?
      > Warszawa ma juz was dosyć.
      > Odgrodzcie się od reszty Polski muremi bawcie się dobrze.Nie zapominajcie ,ze
      > szwaby maja was głęboko ,tak ja sa wasze szyby, w DUPIE.
      > Znacie to powiedzenie
      > "Pijany jak ślązak"? Nie? To teraz już znacie.

Omar jo niy umia nitz robiyc wola byc elwerym ,bo tak mie wygoniyj no i uot
      zniyanwiydzonyh goroli mom geldy za kiere sobje kupuja jabtschoka, a czasym to
      i naved halbke gozouki.Eh niyma to jak za gorolskie piyniyondze urznonc sie s
      karlusami w kszokahi marzyc uo powrocie moigo Sloonska do Vaterlandu.

Pyrsk und Sieg Heil!

Willi2 Sloonzok uot conajmniyj dziysinciu pokolyn
      • Gość: omar1 Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:09
        Ty chuju ,nawet nie chce mi sie ciebie czytać.Idz ruchac swoja matka
        • Gość: builder Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 13.09.03, 22:50
          Gość portalu: omar1 napisał(a):

> Ty chuju ,nawet nie chce mi sie ciebie czytać.Idz ruchac swoja matka

bardzo zle omar1
    • Gość: Hermann Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 19:44
      A skoond tyn biydny lud warsiawski biere te pinioondze, co nimi nasze kapse
      napyho?
      Jeroona! musza ino gibko posznupać po mojih kapsah - morze mi tyrz naphali?
      • Gość: policjant Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:51
        twoi dziadkowie już chyba dośc nakradli w czasie wojny ?:)
        • Gość: Hermann Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 14:54
          Niy - to twoje starzyki moih uokradli. Erbnoou'es' cos' poo nih?
        • Gość: Hermann Re: Niy mosz bez cufal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 15:07
          ...zygarka uod mojego oopy. Zapier... ukrod mu go jedyn taki polski milic - je
          myjglich, rze to byu twooj starzik.
    • gosciu_z_niemiec Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. 13.09.03, 22:51
      Gość portalu: Omar1 napisał(a):

> ... tylko wyciągacie ręce ,aby lud Stolicy wam geby ,keszenie i portfele
      > napchał?

A do czego innego sie ten lud Stolnicy nadaje?
      • Gość: Ślązak i Polak Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:53
        Jestem Ślązakiem, i czuje się związany z kopalniami, które tworzą część naszej
        kultury. Nie jest to jednak żaden argument. Prawdą jest, że Polska walczyła o
        Śląsk ze względów ekonomicznych...teraz przestał być opłacalny. Ekipa Milera,
        doprowadziła do tego (utrzymując sztuczne ceny węgla), że kopalnie są zamykane.
        Nie rozumiem jakim prawem to my jesteśmy oskarżani o niegospodarność i
        olewajstwo, skoro 70% przychodów kopalń szło zawsze w formie podatków do
        Warszawy. Śląsk nie jest jakąś enklawą i Warszawa powinna zadbać, o prace dla
        ludzi na których przez tyle lat zarabiała. Inna sprawa, że takie zachowanie
        górników może tylko pogorszyć sytuacje. Górnicy! Nie róbcie sobie niepotrzebnie
        wrogów! Nie jestem ekonomistą i jak na moje oko, sytuacja kopalń jest
        beznadziejna, co niesie za sobą zwolnienia i brak środków do życia dla setek
        rodzin. Nie zapominajcie, że Ślązacy, to również Polacy i mają takie samo prawo
        do pracy jak wszyscy inni mieszkańcy tego kraju. Postarajcie się też zrozumieć
        ich złość i rozgoryczenie.
        • Gość: sir builder Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 14.09.03, 00:13
          Gość portalu: Ślązak i Polak napisał(a):

> Jestem Ślązakiem, i czuje się związany z kopalniami, które tworzą część
          naszej
          > kultury. Nie jest to jednak żaden argument. Prawdą jest, że Polska walczyła
          o
          > Śląsk ze względów ekonomicznych...teraz przestał być opłacalny. Ekipa
          Milera,
          > doprowadziła do tego (utrzymując sztuczne ceny węgla), że kopalnie są
          zamykane.
          >
          > Nie rozumiem jakim prawem to my jesteśmy oskarżani o niegospodarność i
          > olewajstwo, skoro 70% przychodów kopalń szło zawsze w formie podatków do
          > Warszawy. Śląsk nie jest jakąś enklawą i Warszawa powinna zadbać, o prace
          dla
          > ludzi na których przez tyle lat zarabiała. Inna sprawa, że takie zachowanie
          > górników może tylko pogorszyć sytuacje. Górnicy! Nie róbcie sobie
          niepotrzebnie
          >
          > wrogów! Nie jestem ekonomistą i jak na moje oko, sytuacja kopalń jest
          > beznadziejna, co niesie za sobą zwolnienia i brak środków do życia dla setek
          > rodzin. Nie zapominajcie, że Ślązacy, to również Polacy i mają takie samo
          prawo
          >
          > do pracy jak wszyscy inni mieszkańcy tego kraju. Postarajcie się też
          zrozumieć
          > ich złość i rozgoryczenie.

dlaczego wszyscy interpretuja tak, ze niby War..szawa zarabi?jak wy sobie to
          wyobrazacie? moze ktos mi to wytlumaczy?
          co wy Gornicy sobie myslicie, ze to wy budzet panstwa podtrzymujecie? chyba
          ktos wam cos zle wytlumaczyl albo macie stare nawyki jeszcze z czasow
          gierkowskich!
          ja nie musze sie uwazac za S`lonzaka tak jak ty, ja wiem, ze nim jestem, ale
          to nie znaczy bym mial gloryfikowac zakute paly, ktore rozroby robiom zamiast
          konkretne zalozenia podac - jezeli jestescie nieprzekonujacy to znaczy, ze nie
          mozecie sami sobie pomoc - jednym slowem LEVOOSY!!!
    • kostucha1 omar ty h.u.j.u z SLD 13.09.03, 23:48
      Kalendarium afer z udziałem członków SLD od chwili przejęcia rządów w 2001 r.
      2001 r.
      Listopad
      - Lider Krajowej Partii Emerytów i Rencistów Tomasz Mamiński, poseł SLD, w
      restauracji w Nowym Domu Poselskim krzyczał do austriackiego
      dziennikarza: "Heil Hitler!".

Grudzień
      - Wysocy rangą politycy SLD: minister Jacek Piechota i senator Zbigniew
      Zychowicz, oskarżeni o finansowe wsparcie książki "Barwy walki" autorstwa
      Wacława Falkowskiego, szkalującej NSZZ "Solidarność".

2002 r.
      Styczeń
      - Poseł SLD Witold Firak nie mógł być sprawozdawcą wniosku o uchylenie
      immunitetu poselskiego Andrzejowi Lepperowi, ponieważ był pijany.
      - Radny SLD Artur N. został skazany na karę 20 miesięcy w zawieszeniu na
      cztery lata i 2 tys. zł grzywny przez Sąd Rejonowy w Szczecinie za płatną
      protekcję (łapówka).

Luty
      - Wyszło na jaw, że firma Aleksandra Gudzowatego - Bartimpex - wpłaciła w
      2001 r. na konto fundacji "Łódzkim Dzieciom - Łódzkim Szkołom" 100 tys. zł.
      Jej założycielem i szefem rady fundacji jest premier Leszek Miller.

Maj
      - Zwycięzcą przetargu na filmy informacyjne o Unii Europejskiej została
      Agencja "Z&T" powiązana z SLD. Jej współwłaścicielem był niegdyś rzecznik
      rządu Michał Tober.

Listopad
      - Zarzut fałszowania wyników wyborów na prezydenta miasta Płocka prokuratura
      postawiła trzem osobom, w tym jednej związanej z lokalnym sztabem SLD - UP. W
      jednej z komisji wyborczych do protokołu dopisano 300 głosów oddanych na
      kandydata SLD - UP Wojciecha Hetkowskiego.

Grudzień
      - Wybuchła tzw. afera Lwa Rywina, który w imieniu SLD miał składać
      kierownictwu Agory korupcyjne propozycje w zamian za korzystne zapisy w
      nowelizowanej ustawie o radiofonii i telewizji. O tej propozycji wiedzieli
      m.in. prezydent Aleksander Kwaśniewski, premier Leszek Miller, minister
      sprawiedliwości Grzegorz Kurczuk oraz inni liderzy SLD. Dochodzenie w tej
      sprawie prowadzą prokuratura oraz sejmowa komisja śledcza.

2003 r.
      Styczeń
      - Prokuratura Okręgowa w Szczecinie oskarżyła byłego radnego Rady Miasta
      Szczecina o oszustwo. Tadeusz C., przewodniczący jednego z kół miejskich
      Sojuszu Lewicy Demokratycznej, miał przyjąć łapówkę o wartości prawie 170
      tys. zł w zamian za załatwienie trzech działek budowlanych pod inwestycje.
      Luty
      - Posłowie SLD Jan Chaładaj i Stanisław Jarmoliński głosowali w Sejmie za
      swoich kolegów partyjnych Mieczysława Czerniawskiego i Alfreda Owoca.
      - Prokuratura Okręgowa w Opolu ws zczęła śledztwo w sprawie niewłaściwego
      działania zarządu miasta Opole, gdy prezydentem był Leszek Pogan, wojewoda
      opolski, a jego zastępcą Ewa Olszewska, marszałek województwa - obydwoje z
      SLD. Narazili oni miasto na wielomilionowe straty poprzez podjęcie
      niewłaściwych decyzji, m.in. o udziale gminy w prywatnych spółkach.

Marzec
      - Funkcjonariusze CBŚ aresztowali kilkanaście osób, w tym dwóch samorządowców
      ze Starachowic (Świętokrzyskie) - starostę starachowickiego Mieczysława S.
      oraz wiceprzewodniczącego rady powiatu Marka B. (obaj z SLD). W czerwcu
      Prokuratura Okręgowa w Kielcach oskarżyła ich o pieniężne malwersacje i
      współdziałanie z grupą przestępczą (handel bronią, narkotykami, wymuszenia,
      haracze).

Maj
      - Były minister zdrowia Mariusz Łapiński oraz Aleksander Nauman, szef
      Narodowego Funduszu Zdrowia, oskarżeni przez "Newsweek-Polska" o stworzenie
      sieci biznesowych powiązań w Ministerstwie Zdrowia. Pod koniec miesiąca z ich
      inspiracji zostaje pobity przez działaczy młodzieżówki SLD fotoreporter tego
      tygodnika.
      - Firma farmaceutyczna oskarżyła Waldemara Deszczyńskiego, szefa gabinetu
      politycznego ministra zdrowia Mariusza Łapińskiego, że zażądał od niej 1,5
      mln USD łapówki w zamian za wpisanie leku na listę refundacyjną. Śledztwo w
      tej sprawie wszczęły prokuratura i Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego.

Czerwiec
      - Funkcjonariusze ABW zatrzymali Mirosława M., byłego wicewojewodę łódzkiego
      z ramienia SLD. Oskarża się go o wyłudzenie wraz ze zorganizowaną grupą
      przestępczą ponad 10 mln zł z Hurtowni Leków Aflopa w Łodzi, której był
      dyrektorem.

Lipiec
      - Ustępujący prezes Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Jerzy
      Miller ujawnił listę ponad 100 osób, których politycy koalicji SLD - UP
      zabronili mu wyrzucić z pracy.
      - Według doniesień prasowych, z policyjnego podsłuchu wynika, że poseł SLD
      Andrzej Jagiełło ostrzegł przed planowaną akcją CBŚ jednego ze
      starachowickich samorządowców, powołując się przy tym na informację uzyskaną
      od wiceministra spraw wewnętrznych Zbigniewa Sobotki. Prokuratura ma zbadać,
      czy nie utrudniali oni postępowania karnego poprzez ujawnienie informacji
      mogących spowodować uniknięcie odpowiedzialności przez sprawców przestępstw.
      oprac. Zenon Baranowski

• Gość: Robert Podhalicz Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: 80.48.96.* 14.09.03, 10:19
      Jednego tylko pragnę: spotkać Cię osobiście ludku ze stolycy !
      • telewizja.trwam Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. 14.09.03, 10:33
        Gość portalu: Robert Podhalicz napisał(a):

> Jednego tylko pragnę: spotkać Cię osobiście ludku ze stolycy !

Robert ! Ty obrzydliwy pederasto !!!!
        • Gość: omar1 Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:43
          Zapomniałes dodoac "z grzybica w dupie"
          • telewizja.trwam Re: Dlaczego bydlaki nie wezmiecie się do pracy.. 14.09.03, 23:04
            Gość portalu: omar1 napisał(a):

> Zapomniałes dodoac "z grzybica w dupie"
            Oczywiście !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka