Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 22:39 mozecie polecic naprawde dobry warsztat samochodowy w okolicy centrum katowic? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swieta prawda Re: warsztat samohcodowy IP: *.streamnet.pl 11.08.08, 20:41 Dobry warsztat to autoryzowane stacje-ale to kosztuje i też oszukują.Być może jestem pechowy ale niespotkałem uczciwych,rzetelnych,dobrych frachowców.Jestem technikiem,mjistrzem i byłem nauczycielem zawodu mechanika samochodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent A szczyk kanciarstwa osiągnął FEU VERT IP: *.streamnet.pl 14.08.08, 06:33 Tam towarzystwo tak dobrane,że moim zdaniem osiągneli szczyt w kłamstwie oszustwie i jak się tam wjedzie to już sie bez oszustwa niewyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: warsztat samohcodowy 12.08.08, 09:44 Warsztat na ulicy Chorzowskiej(jadąc od Chorzowa widać go po prawej stronie przed bankiem śląskim).Właściciel nazywa się Speck,naprawy szybko i solidnie,ceny przystępne.Z czystym sumieniem polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: warsztat samohcodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:35 dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: warsztat samohcodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:36 a masz moze jakis numer tel do tego warsztatu? Odpowiedz Link Zgłoś
marenowacki Re: warsztat samohcodowy 18.11.14, 11:17 jak potrzebujesz czegoś związanego z szybami to polecam serwis Nordglass przy Żeliwnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś