Gość: Utory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 18:24 Gdzie z pewnego zródla mozna kupić wegiel w Katowicach? Zaznaczam ze nie interesuje mnie tzw. wegiel z "Żuka" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Węgiel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 19:44 Poszukaj sklepu internetowego, KHW zdaje się prowadzi taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Węgiel! IP: *.chello.pl 14.09.08, 12:54 albo stan pod pierwsza lepsza kopalnia. Górnicy chetnie sprzedaja swoje bony na wegiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy Re: Węgiel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 13:23 Na ul. Starej Kłodnickiej jest skład opałowy, są legalizowane wagi (sprawdzałem) i dobry wegiel na worki, z dowozem jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Węgiel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 19:33 Slyszałam ze duze problemy z weglem w TV mówili. A ci z tych żuków i Nysek czesto oszukują nawet o 100% na wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popowicz_kob Re: Węgiel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 20:17 Kupowałem tam, firma nazywa sie E-mur Materiały Budowlane i Opał na Starej Kłodnickiej (numeru nie pamietam ale blisko wiaduktu) Maja wegiel w workach i luzem + transport. Odpowiedz Link Zgłoś