Gość: Pippi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 16:24 No właśnie, ukradli mi komórkę i kasę. Mam doła i czuję się jak idiotka. Uważajcie, proszę Was... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remo Re: Obrobili mnie w tramwaju IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.11.02, 16:37 Mnie pękła prezerwatywa przy robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Obrobili mnie w tramwaju IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.11.02, 19:00 Gość portalu: Remo napisał(a): > Mnie pękła prezerwatywa przy robocie. ======================================== Twojemu Ojcu kiedyś też i oto są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyckal Re: Obrobili mnie w tramwaju IP: *.acn.pl / 10.71.7.* 14.11.02, 12:17 Gość portalu: k`k napisał(a): > Gość portalu: Remo napisał(a): > > > Mnie pękła prezerwatywa przy robocie. > ======================================== > Twojemu Ojcu kiedyś też i oto są efekty. Wątek, jak wątek, ale super text Pyckal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m trzeba uwazac!!! trzymaj sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Obrobili mnie w tramwaju 09.11.02, 18:56 Współczuję Ci serdecznie, wiem co to jest. Mnie kiedyś zwinęli portfel z karta płatniczą. na szczęście wtedy udało mi sie w pore wszystko zablokowac. Dziś staram się pilnowac, upycham pieniądze, komórke, dokumenty i co sie da po kieszeniach, ale wiem, że na prawdziwego złodzieja nie ma mocnych. Trzymaj sie i pozdrawiam spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLARIS Re: Obrobili mnie w tramwaju IP: proxy / 212.244.106.* 09.11.02, 19:28 Współczuję Ci,uważaj na złodzei,w tramwajach kursujacych między Domami Centrum,a Stadionem...Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Takie czasy IP: *.pl 10.11.02, 11:42 Takie juz czasy. Poglebia sie recesja, kultura i wartosci rodzinne upadaja, rosnie bezrobocie no i wszyscy widzimy tego efekty. Mnie tez juz nie jeden raz probowali okrasc w bialy dzien (z roznym skutkiem ale raczej to ja jestem stratny). Mozesz sie tylko ciesyc, ze nic przy okazji nie zrobili. Strata pieniadzy boli ale to tylko pieniadze, bez komorki mozna zyc, gorzej z kilkoma szwami na twarzy albo jeszcze czyms gorszym. Miejmy nadzieje, ze jednak cos w tym kraju niedlugo sie zmieni. Pozdrawaim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Takie czasy IP: *.arcor-ip.net 10.11.02, 16:16 Przykład idzie z góry,ryba psuje się od głowy.POlitycy kradną na potęgę,okradając całe społeczeństwo to i taki mały złodziejaszek chce iść tym samym śladem.A tak poza tym,kradzież portfela jest indywidualnie odczuwana i bardzo to paskudne uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Obrobili mnie w tramwaju 12.11.02, 10:38 Współczuję Ci. Jeśli jedziesz w pustym tramwaju - jedź w pierwszym wagonie. Trzymaj się i małych szkód życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Obrobili mnie w tramwaju 12.11.02, 11:22 Uwazac trzeba. Siadac z przodu, miec oczy otwarte - patrzec kto wsiada i jak sie zachowuje. Duzej kasy nie nosic, miec 2 dychy na piwo w portfelu, a reszte gdzies skitrana. Karty tez osobno. Siedziec cicho, dzwieki w telefonie wylaczac... To jest getto. Trzeba uwazac. Coraz gorzej w tym miescie jest, bezpieczna okolica to pojecie zupelnie tu niepasujace, bezpieczna linia to samo. Wszedzie mozna dostac po ryju,nawet pod blokiem wlasnym. Trza byc ostroznym, a wciaz wielu ludzi sie zachowuje beztrosko, zwracaja na siebie uwage, nie patrza na okolo. Nie mowie, ze akurat Ty, ale wielu samemu sie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Obrobili mnie w tramwaju 13.11.02, 22:47 roody - walnąłeś tak troche między oczy, ale nietety to jest prawda. Taka jest rzeczywistośc w stolicy naszej kochanej. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert rozboje w tramwajach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.02, 02:00 mojemu koledze notorycznie przytrafialo sie cos podobnego w tramwaju na Grojeckiej w okolicach pl. Narutowicza. W odroznieniu od Ciebie nie byla to zwykla kradziez kieszonkowa tylko normalny rozboj. Stracil w ten sposob 2 niezle walkmany, telefon komorkowy i portfel. Dodam jeszcze, ze to bylo w normalnych godzinach, kiedy zazwyczaj duzo ludzi jezdzi na tej trasie. Problem w tym, ze nikt wtedy nie reagowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aste Re: rozboje w tramwajach IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 14.11.02, 10:23 Wyrazy współczucia i zrozumienia- ja też swojego czasu straciłam dokumenty- wszystkie i kasy trochę- nawet nie wiem dokładnie w którym momencie- teraz mam syndrom osoby okradzionej- oczy dookoła głowy i kurczowe trzymanie torby. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Obrobili mnie w tramwaju 14.11.02, 11:22 Napisalem przeciez: nie mowie, ze Ty, ale kupa ludzi sie beztrosko zachowuje, zwraca na siebie uwage niepotrzebnie. A to jest miejski survival :) Ja na przyklad od dawna chcialem sobie kupic nowy, porzadny portfel, ale nosze tego ogryzka starego, bo bezpieczniej. I nie bedzie szkoda. Staram sie nie miec w nim za duzo rzeczy. I tak dalej... Ale przede wszystkim trzeba uwazac - ja sie rozgladam i jakos mnie nie okradli nigdy, choc czasem zdara mi sie mec portfel z duza kasa w kieszeni i przez telefon gadac beztrosko. Trzeba tylko wiedziec, ze z tylu nie jedzie 3 podpitych szyitow w szalikach na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś