Dodaj do ulubionych

Forum dla wierzących studentów

IP: *.chello.pl 24.09.08, 22:56
Zapraszam na forum, które zostało pomyślane jako "miejsce" spotkań studentów,
dla których wiara to coś więcej niż dodatek do życia. Forum jest nowe, więc
tym bardziej masz możliwość zaangażowania się w jego działanie. Czekamy na
wasze sugestie, jesteśmy otwarci na nowe pomysły- bo to forum JEST DLA CIEBIE!
zapraszamy:
www.wierzacystudent.pun.pl/forums.php
ps. nawet jeśli Ty nie jesteś zainteresowany, być może ktoś z twoich znajomych
czekał właśnie na takie miejsce- daj mu znać !
Obserwuj wątek
    • Gość: stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.gprs.plus.pl 24.09.08, 23:08
      hehe wierzyć w takie ściemy
      • Gość: Śliwka Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.chello.pl 24.09.08, 23:15
        a w jakie ściemy? :) no myślę, że temat mówi sam za siebie- jeśli jesteś
        wierzący- zapraszamy... jeśli nie, a swoim komentarzem masz zamiar kogoś urazić,
        no to po co komentować? :)
      • Gość: re:stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 23:58
        Gość portalu: stoodent napisał(a):

> hehe wierzyć w takie ściemy

Czytaj ze zrozumieniem, to nie był post do ciebie.

• honorowahonorata Re: Forum dla wierzących studentów 25.09.08, 00:09
          OK. a możesz zdradzić do kogo on był wobec tego?? :) rzeczywiście pomyślałam, ze
          do mnie, bo w sumie jakby na to nie patrzeć był bezpośrednią odpowiedzią na
          mojego posta ;) ale ok.. wobec tego zwracam honor (w końcu honorowa jestem ;) )
          • Gość: stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 22:32
            Wiara to ściema i porażka. Bóg jest urojeniem. Boga nie ma, kościoły są.
            • Gość: re:stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:38
              Gość portalu: stoodent napisał(a):

> Wiara to ściema i porażka. Bóg jest urojeniem. Boga nie ma, kościoły są.

Ty jesteś urojeniem. Niczym więcej. Dowodem na istnienie Boga jesteś ty. Mógł Bog stworzyć kolejnego szczura, a stworzył ciebie, choć to właściwie to samo. Ale powłoka ładniejsza, masz więc prawo się cieszyć.
              • Gość: stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 23:58
                Boga nie ma ale są kundle bezsilnie ujadające. I taca, misiu, taca.
                • Gość: re:stoodent Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 00:17
                  Przecież nie dajesz na tacę, wię to nie twój problem. Chyba, że na tej tacy ci ujadający kundlu żarcie podają.
                  • Gość: s Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.chello.pl 26.09.08, 15:25
                    ale fundusz kościelny sponsorują nawet niewierzący...
                    • Gość: re:s viva dyletanci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:42
                      www.mswia.gov.pl/portal/pl/92/221/Fundusz_koscielny.html
                      • cirano Re: viva dyletanci 27.09.08, 15:39
                        Wierzący studenci? Student w moim pojęciu to ktoś z otwartą głową, w której
                        niema miejsca na ogłupiającą kato - ciemnotę. To ktoś kto po studiach nie klęczy
                        i zaiwania zdrowaśki, a bierze się do życia
                        • linke1 Re: viva dyletanci 27.09.08, 16:21
                          cirano napisał:

> Wierzący studenci? Student w moim pojęciu to ktoś z otwartą głową,
                          w której
                          > niema miejsca na ogłupiającą kato - ciemnotę. To ktoś kto po
                          studiach nie klęcz
                          > y
                          > i zaiwania zdrowaśki, a bierze się do życia
                          ========

Cirano znowu ma rację!

Muszę jednak dodać że Einstein napisał: "Praca jest jedyną rzeczą,
                          która nadaje sens życiu".
                          W dotychczasowym życiu nie słyszałem, aby komukolwiek klepanie
                          zdrowasiek pomogło, chyba że jest to facio w czarnej sukience.
                          • Gość: re:linke1 Re: viva dyletanci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.08, 17:20
                            linke1 napisał:

> cirano napisał:> W dotychczasowym życiu nie słyszałem

Twoje życie jest bardzo ciasne. Pora otworzyć się na świat i dostrzegać coś więcej niż "JA". Tu masz przykład ciasnoty duchowej. www.kul.edu.pl/art_9681.html
                            • linke1 Re: viva dyletanci 27.09.08, 21:01
                              Gość portalu: re:linke1 napisał(a):

> linke1 napisał:
                              >
                              > > cirano napisał:> W dotychczasowym życiu nie słyszałem
                              >
                              > Twoje życie jest bardzo ciasne. Pora otworzyć się na świat i
                              dostrzegać coś więcej niż "JA". Tu masz przykład ciasnoty
                              duchowej. www.kul.edu.pl/art_9681.html

==========
                              Wasze przykłady, dla mnie znaczą mniej niż zero.
                              Gościu; "Byłoby lepiej , gdybyś zabrał się do uczenia innych dopiero
                              wtedy, gdy sam się czegoś nauczysz".
                              • cirano Re: viva dyletanci 28.09.08, 11:41
                                Trzeba było odrazu napisać, że reprezentujesz studentów KUL-u.
                                Ci sie nadawajom do wszyskigo, hihihi
                              • Gość: gugu125 do śliwki IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 21:07
                                Hej śliwa jesteś na tyle wierząca, że żyjesz w cnocie czy już może
                                spułkujesz na kartę rowerową!
                    • Gość: ratio Re: Forum dla wierzących studentów IP: *.tys6.1000lecie.pl 28.09.08, 11:50
                      Religia - wiedzieć że czegoś nie ma a wierzyć że jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka