Gość: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:17 hahaha dajcie cynk do oddziałów prewencji przed premierą .... ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdg fajnie jak Ruch zaczął by walczyć z patologią IP: 194.126.165.* 02.12.08, 22:39 na stadionie...Kary dla kibiców i wieksza kontrola nad kibolami...raz w życiu jako mieszkaniec Chorzowa dostałem od kiboli Ruchu za to że jechalem akurat do Katowic...Normalni ludzie nie chodzą na stadion w obawie przed uszczeebkiem na zdrowiu. Fajnie jakby ta akcja była zachętą dla normalnych ludzi na przyjście na stadion ale odwrotnie raczej nieda rady bo co bandyta bedzie robił w teatrze??? procent normalnych ludzi na meczach Ruchu oscyluje wokół 1-4%. Ja bym radził władzom klubu najpierw pokazanie że mecz na stadionie może być bezpieczny bez wyzwisk i rasizmu a potem dopiero brać się za takie akcje. Niestety wszystkim rządzą pieniądze i klub nic nie zrobi przeciw ludziom( bandytą) którzy walczą na śmierć i życie z innymi kibolami bo z tego jest kasa...Wienc na wymiane kibol za konesera przedstawień teatralnych narazie niema co liczyć...Pozostaje nam tylko czekać kiedy na stadion bedzie można przyjść z całą rodziną i przeżych chwile jak w "teatrze marzeń" ale to za 20..30...lat w tym tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: fajnie jak Ruch zaczął by walczyć z patologią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:38 Widać, że dawno nie było się na meczu. Zapraszam, będzie okazja by odświeżyć poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:44 no to ja juz sie wiecej w Teatrze Rozrywki nie pokaze, ten symbol mnie na dobre odstraszy... powodzenia bo z taka promocja zamykacie sobie rynek na docelowa grupe sympatykow ruchu a mysle ze to nie powinien byc glowny cel teatru. Na szczescie jest Korez w moim miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin_Stary Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 02.12.08, 22:57 Ino Ruch mógł coś takiego wymyślić. Brawo pionierzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.sukcesnet.pl 03.12.08, 00:42 tak tak korez taki cacy tylko pan kalus zapomnial wspomniec ze trochu przy tym korezie majstrowal a tym samym ta opinia jest malo miarodajna ... porownywanie tego teatrzyku do chorzowskiej sceny nie ma zadnych podstaw ... szalik w barwach niekoniecznie ukochanego klubu przez pana kalusa chyba spowodowal "wiekszy swiatopoglad" i miast odrobiny optymizmu przyczynil sie do wbijania szpili Ruchowi Odpowiedz Link Zgłoś
tabaka1 Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki 02.12.08, 23:04 Ciekawe, w którym akcie pojawią się funkcjonariusze CBA? To niemożliwe, żeby w tej bajce nie było "czarnego charakteru"? Nawet, gdy jest to James Blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 02.12.08, 23:26 Katowiczanin uwierz mi ,ze malo kogo interesuja Twoje zasciankowe kompleksy Ruch bedzie sie rozwijal nie zwazajac czy jakas lajza chodzi na Gks , Zaglebie czy Gornik A z Korezem byc moze tez nawiazemy wspolprace a Tobie zostanie juz tylko Teatr Telewizji i cieple papcie PozdR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 03.12.08, 03:22 Nie widziala dupa slonca. Poroniony pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:28 Mamy jeszcze Teatr Wyspiańskiego... tak że nie podniecaj się śmieRdziuchu. Ale faktycznie do Rozrywki juz się też raczej nie wybiorę... jak będzie wisiało tam to niebieskie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:51 widac "dziewczyno" ze w tym twoim wyspianskim nigdy nie byles bo to chyba najgorzej wydane pieniadze na remont w ostatniej dekadzie guzik widac ciasno i przy pelnej sali smierdzaco ... a co do bywania kiboli w teatrze to osobiscie bywam i tu i tu jak rowniez w korezie i wyspianskim i musze stwierdzic ze w rozrywce najwiekjszy komfort ogladania ... a wasze katowickie grozby psu na bude bo skoro tak latwo rezygnujecie to pewnie w teatrze bywacie raz na kilka lat i to pewnie na kabarecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 03.12.08, 12:42 Merlin a kogo to obchodzi czy taki czlowiek jak ty wybierze sie czy nie do Teatru ? Gowno znaczysz , jedyne co mozesz to poszczekac tutaj anonimowo na necie i wyrazic pisemnie frustracje Ogarnij sie i wroc do rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:23 No to śmieRdzelku daj przykład i podpisz się pod swoimmi wypocinami...i jeszcze podaj adres zamieszkania...wtedy mozesz mi wypominać anonimowość...hehe... co za debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 03.12.08, 23:57 Juz bys sie lepiej frajerski cyganie nie odzywal Dane podaj Buhahaha A co ty koorwa moj kumpel jestes smieciu Banda ciula na tej beksie madra na necie Psy szcekaja karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 08:40 Panowie z teatru weźcie poprawkę że większość gośći na waszych spektaklach to nie są kibice Ruchu Chorzów i umieszczenie godła tego klubu w waszym teatrze może zadziałać odwrotnie niż zakładacie. Jakoś nie wyobrażam sobie siedzenia na przedstawieniu z bydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemarco Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki 03.12.08, 09:06 oto kolejny spocony bohater zza monitora :):) Teraz już możesz wyjąć rękę z majteczek i wziąć się się do porządnej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:26 A ty kReetynie jesteś bohaterem zza czego niby...??? Śmieszni jesteście śmieRdziuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
bluemarco Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki 03.12.08, 08:59 Pani prezes w celu przyciągnięcia rodzin na stadion proszę zacząć od "normalnych" godzin rozgrywania meczów, wprowadzenia prawdziwie prorodzinnych biletów (zamiast obecnej farsy z identyfikatorami), a przede wszystkim od poprawy warunków sanitarnych na całym stadionie!!! (nie tylko na sektorze rodzinnym). merlin - brudna cyGanko - ciebie i tak do porządnego teatru nie wpuszczą więc po co te frazesy... Ach dziewczynki widać że już nie dajecie rady :):) Kompleksy aż miło. A jak tam przygotowania do kolejnego "Klasyku", czyli derbów z Tychami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol ruch słynie z reżyseRowanych spektakli piłkarskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:38 a ich TETRALNE upadki w 11 to role oskarowe.ALE są 3-sprawy.1 Sportowa.2kibicwosk.3.Finansowa i tak 1.Sportowa ruch ma 22pkt i spoko mu idzie.2.kibicwsko to zarząd sie pomylił idemtyfikatory miały wyeliminować pf i zadymy z cichej(pf zostało zadymy przenisły się koło stadionu)normalni odeszli(pytanie gdzie?)3.dobry pomysł z giełdą Klimka i Sobstytl tytle ze trzeba było sprzedawać w hossie i po WDŚ (miał być 10mil jest 1,8)teraz bedzie duż akcji w portfelach włacicieli a mało w obrocie mozna przez jakis czas manipulować kursem-stad działania TETRALNE z orkirestrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makarone ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:06 Teatr rozrywki to jedna z najlepszych scen w województwie. Ma ustaloną markę, renomę i dobry repertuar. Chociaż mieszkam w Sosnowcu, często staram się bywać w tym teatrze. Teraz mam mieszane uczucia. W czym ma pomóc mariaż wysokiej kultury, inteligentnej publiczności z kibolami spod znaku R(na stadionie jakieś 50-60% to właśnie kibole)? Tym bardziej że zaprzęganie do współpracy akurat w jakiegokolwiek klubu w tym regionie, musi rodzić dziwne uczucia u osób które sympatyzują z innymi klubami sportowymi. Pomysł oceniam jako kiepski. Jeśli ktoś na tym skorzysta to Ruch, jeśli ktoś straci to na pewno Teatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:31 zal wam wszystkim dupe ściska ze wokół Ruchu robi się dobry klimat. moze UM jeszcze nie dorósł do roli bycia przynajmniej partnerem druzyny ekstraklasy ale spokojnie narazie mamy WOSP teraz dochodzi Teatr Rozrywki. na początek to raczej nietuzinkowi partnerzy jak na realia piłki. Szuster robił wałki w Zabrzu Furtok odbija sie od zamykanych mu na nosie drzwi podobnie Szatan w Sosnowcu a Ruch zaczyna być pozytywnie postrzegany i to was boli wielcy miłośnicy sceny teatralnej i jeszcze jedno skąd ta opinia ze na Ruchu 50% to kibole? pewnie czesto jestes na meczu Ruchu jak kazdy mieszkaniec Sosnowca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macarone Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:13 Oto odezwał się kibol. A gdzie jest napisane że na stadionie Ruchu? Na każdym stadionie w Polsce i zmieniam te proporcje. Kiboli jest 70%. Normalni ludzie wolą zostać w domu. Wystarczy poczytać gazety co się dzieje na stadionie. Ten mariaż odstraszy wielu od pójścia do teatru. Ja już się zastanawiam co zrobić, bo z jednej strony kocham teatr a z drugiej nie chcę aby on grał razem z Ruchem, czy innym klubem, nawet tym z którym ja sympatyzuję. Miejsce klubów jest na stadionach a nie w teatrach. Logo WOŚP to co innego, bo to Ruch propaguje te akcję. To jak logo UNICEF na koszulkach Barcelony. Ale logo konkretnego klubu na teatrze, to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:47 a cóż cie tak odstrasza niebieska eRka na elewacji ze odpuścisz sobie twoją wielką miłość? a moze spodziewasz sie zadym w teatrze? pokazujesz typowy przykład ludzkiej małostkowości. ale nie przejmuj się zawsze zostaje Teatr Zagłębia blisko i zapewne zgodnie z twoim światopoglądem. a wiadomości o stadionach czerpać z gazet. gratuluję. nie chodź tez do supermarketów bo czytałem ze podobno mnóstwo złodziei tam grasuje i do kościoła bo tam sami grzesznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 09:40 Właśnie tego kibole nie rozumiecie! Teatr nie ma światopoglądu! Nie może być kibicem Ruchu czy innej drużyny. Teatr to teatr. Sztuka wysokich lotów. Jak dyrektor teatru jest takim kibicem Ruchu to niech sobie nawet po kulisach chodzi w szaliku, ale wieszać klubowy emblemat na elewacji, o tym jeszcze świat nie słyszał. Czy ktos sobuie wyobraża herb Cracovii w Teatrze Słowackiego w Krakowie?! Nie bo widocznie tam są mądrzejsi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:19 Jezeli nazywając mnie kibolem chciałes mnie obrazić to zbyt mały kmiot z ciebie zeby sie to udało. Logo na elewacji to zadna manifestacja poglądów. to co najwyzej miejsce reklamowe. a ze nie biorą za to kasy tylko rozliczają sie w barterze to ich umowa. ich biznes i nikomu nic do tego. Jedyne co mozecie to bojkotowac ten Teatr. Pewnie nie zubozeje jesli bedzie miał sprzedany 1 bilet rocznie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:38 Od razu widać że kolega kibol a nie miłośnik Melpomeny. Bywalcy teatrów nie zwracają się do nikogo per "kmiot". Zwrot taki bliski jest bluzgom jakie usłyszeć można na stadionach. To nie jest reklama. Zwrot "gramy razem" mówi wszystko. No to grajcie. Moja noga nie postanie w tym teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 14:21 Pokazujesz typowe zachowanie "brata bliźniaka". obrazić kogoś a potem krzyczeć ze mnie obrazają. Gdyby padło słowo kibic nie byłoby tematu ale słowo "kibol" jest dość pejoratywne i sadze ze miało to na celu obrazenie mnie. a to ze uzyłem słowa mocnego bez owijania to od razu larum wielkie. Piłka nozna (sport ogólnie) to tez sztuka (Anglicy mieli odwage nazwać stadion teatrem marzeń) ale ty w swoim snobistycznym podejściu mozesz pokazywać sie tylko w teatrze, sport jest pewnie wg ciebie dla plebsu. Dziwi mnie tylko ze az tyle masz o nim do powiedzenia skoro to jest takie wstretne i niegodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 11:52 Drogi kolego kibicu. Na stadionach generalnie panuje chamstwo. Wulgaryzmy i niecenzuralne przyśpiewki są na porządku dziennym. Słów takich nie uświadczysz w teatrze, o ile nie wypowie ich aktor, bo tak ma napisane w scenariuszu. Do tego przejawy nazizmu, faszyzmu, nietolerancja dla innych kultur(wyzywanie się od żydów) czy ludzi o innym kolorze skóry.Widzę że nadal nie dociera do twojej głowy informacja że mezalians teatru z jakimkolwiek, powtarzam JAKIMKOLWIEK klubem piłkarskim to pomysł idiotyczny! Gdyby to był tak świetny pomysl to na La Scali wisiał by herb Interu, na Soho Arsenalu, a na Teatrze Królewskim w Madrycie herb Realu. Nie ma ich??? Ciekawe dlaczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 12:43 Teatr to inny rodzaj emocji i raczej nie usłyszę tu zadnych ani ochów achów ani wulgaryzmów co najwyzej brawa lub skrajnie gwizdy. Generalizowanie ludzi nie jest wskazane - w kazdym tłumie są lepsi i gorsi a nawet źli i tacy w teatrze tez mogą być nawet obok ciebie nieświadomego tego faktu. stadion nie ma monopolu na zło a teatr na ideały. Staram sie tylko tonować nagonke na to porozumienie Ruchu i TR. nikt ani ty ani ja nie wiemy co z tego wyjdzie. przeciez to zadna fuzja to tylko współdziałanie marketingowe. A tym bardziej w czasie kryzysu pierwsze na czym sie oszczedza to kultura i sztuka wiec moze to bedzie z korzyścią dla obu. i pomimo ze Real do Ruchu to jak la Scala do TR to moze z czasem okaze sie ze ktoś duzy wezmie p[rzykład z tych maluczkich??? wiecej dystansu mniej negatywnych emocji. Jestem pewny ze spokojnie moozesz isć na kolejny spektakl i zadymy ani wulgaryzmów w TR nie doświadczysz nie będa tez od ciebie wymagali klubowego szalika ani oddawania honorów przed herbem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 13:07 sądząc po słownictwie i posiadanej wiedzy na temat sposobu rozliczeń między Ruchem a TR kolega zapewne jest jednym z "genialnych" twórców tego porozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 13:19 moze kolega mnie oświeci jak to faktycznie wygląda bo widze ze ma duzo wiedzy tylko jakos wstydzi sie ją ujawnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz rację Dobry pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 04:27 Gratulacje moze wielkie teatry i wielkie kluby wezma przykład. Ludzie mali bez wzgledu na zainteresowania będą zawsze mali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archibald bez sensu IP: *.cable.smsnet.pl 06.12.08, 17:47 Pomysł tak idiotyczny że szkoda go nawet komentować. Nikt rozsądny nie będzie go powielał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:29 Proponuje żeby jeszcze widzowie po spektaklach krzyczeli 'sieg heil' tak jak kibice Ruchu po ostatnim meczu z Wisła.. Kogoś ciężko chyba pogięło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scaneRboy Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:01 Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:23 kraj się rozwija widać ze internet trafił pod strzechy. szkoda ze nie mozna nim przesłać trochę rozumu i kultury takim kmiotom jak ty zabol i jeszcze paru innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 90minut jak to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:53 jak to jest, że na meczach śpiewacie ku chwale hitlera, a macie sztame z żydami? nikt normalny w polsce tego nie rozumie. jestescie ewenementem na skale światową i pośmiewiskiem całego narodu, dupne ślonzoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaRek Re: jak to jest? IP: 85.14.84.* 03.12.08, 12:24 kieddy my cos spiewalismy ku chwale Hitlera? Co? Cos Ci sie porabalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawery Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.bmj.net.pl 03.12.08, 13:18 Rzeczywiście, porąbany pomysł. A co do teatrów na Śląsku, to nie tylko Rozrywka i Korez mają zawsze komplety na widowni. Jeszcze kilka innych teatrów i centrów kultury w naszym województwie także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:40 Do R nie obchodzi mnie czy Ruch sie rozwija czy nie bo mam to gleboko w dupie jak dla mnie to mozecie sobie grac w LM itd a z klubow jako mieszkanca Katowic interesuje mnie tylko GieKSa. Po prostu stwierdzam fakt, ze teatr na tym bardzo straci bo wiekszosc widzow chorzowskiego teatru 1 nie jest z Chorzowa 2 nie identyfikuje sie z zadnym klubem. Ja idac do teatru nie mam zamiaru ogladac herbu Ruchu i wznioslego hasla "gramy razem" dlatego mimo ze faktycznie go lubilem i uwazalem za najlepszy w regionie i jeden z lepszych w Polsce to jest dla mnie wystarczajacy powod zeby przestac sie tam pojawiac. Zaraz pewnie jacys niebiescy mi zaczna fanzolic ze moj glos gowno kogo obchodzi ale problem jest tego rodzaju ze to nie tylko moje zdanie i mysle ze jest duzo takich osob jak ja. Teatr Rozrywki strzela sobie samobója, a szkoda. chyba zapomnieli ze teatr powinien byc instytucja neutralna... NP ciekawe jak by reagowali kibice Ruchu gdyby na SCC pojawil sie wielki herb GieKSy i napis GieKSiarskie centrum... pewnie tak chetnie byscie nie zadupiali na "lans" pod fontanne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:48 Neutralną - dobrze to ująłeś! To chyba światowy ewenement! Teatr określa swoje sympatie klubowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol teraz bryndza z nyndzą bedzie w tetrze i na cichej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:54 katowiczanin 10/10 a róznica miedzy "gramy razem" jest takz ze w teatrze rozrywki grają przy pełnych trybunach a na ruchu grają przy pustych krzesełkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakty Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: 85.14.84.* 03.12.08, 15:05 Nie porownuj kibicow Gieksy do kibicow Ruchu. Tych drugich jest o wiele wiecej niz was. Gieksa poza Katowicami i Mysłowicami nie ma większych ośrodków gdzie się kibicuje temu klubowi. Jest ona w zdecydowanej mniejscości na Śląsku względem i Ruchu i Górnika. Przysłwiowe 5 minut Gieksy juz minęło (1985-1995) i teraz bedzicie opadać w równi pochyłej. W samych KAtowicach jest ciągle więcej kibiców Ruchu, tylko że w wiekszosci to sa ludzie starsi, ktorzy na mecze juz nie jezdza od wielu lat. Jeszcze 10 lat i GKS bedzie zwyklym wspomnienim, uwazany za wynalazek pewnej dekady, a Katowice podzielą się między Górnik i Ruch ze wskazaniem na tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 03.12.08, 17:32 Fakty, tys mnie do łez rozbawił ROFTL!!!! A co do samego teatru, to nie powiem, fajna sprawa, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 19:34 Ja myśle że dużo wcześniej się skończy trend Gieksy bo większość małolatów z blaszoka będzie siedzieć w pace ,bo to sami dresiarze i złodzieje. Zawodnicy już rozwiązują kontrakty z niewypłacalnym klubikiem i uciekają gdzie pieprz rośnie ,ale kogo to dziwi.Grać przy pustych trybunach i jeszcze za darmo ,na dodatek w 2 lidze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.pke.pl 04.12.08, 07:59 pomyłka, to klub rozwiązuje, ale widze, że kibic Ruchu wie lepiej i więcej:))) a co do tych małolatów, to sie kolego zdziwisz kiedyś, jak się bardzo mylisz. a post niejakiego Fakty jest po prostu odjazdowy:)))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:32 he he po co piszesz w poście o Ruchu o swoim cygańskim tworze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.chello.pl 04.12.08, 20:49 ponieważ wspomniałeś o ... no właśnie:) sam nie wiesz o czym piszesz i jak zwykle nie odpowiadasz na argumenty. ale to normalne, ja to rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 23:46 hmm nie trafiles z argumentami ale dobrze... po pierwsze czy ja gdzies porownuje kibicow GieKSy do Ruchu? ODP: NIE! nie napisze dlaczego bo sie zacznie napinka... :P (zapomniales no o Jaworznie) pozatym to nie ma nic do rzeczy bo jesli umiesz czytac to powiniennes zauwazyc, ze pisalem zupelnie o czyms innym. Sam sobie przeczysz piszac ze GieKSa za 10 lat bedzie zwyklym wspomnieniem jesli przyznales ze kibice Ruchu w Katowicach to ludzie starsi, ktorzy na mecze od wielu lat nie jezdza... ;) a ostatnie twoje zdanie mnie rozbawilo do cna... O! wielki proroku! tak sie sklada ze jestem z Ligoty i jakos narazie wyglada to tak ze kazdy malolat juz kibicuje GieKSie no ale ty wiesz lepiej ze za 10 wszyscy beda starymi niebieskimi... wynalazek pewnej dekady? buhaha faktycznie to nie pojete jak klub o polowe mlodszy od Ruchu mogl osiagnac tak wiele i miec tak duzo kibicow... przeciez caly swiat jest niebieski a Ruch byl mistrzem... ohh no coz... najwyzszy czas sie pogodzic z tym, ze obok was jest wielkie miasto z klubem ktory byl duzy a za 10 lat bedzie wielki. Katowice nie potrzebuja Ruchu i ja jako mieszkaniec Katowic jak juz wspomnialem mam go w glebokim powazaniu... wolnoc tomku w swoim domku! a wracajac do sedna sprawy czyli loga Ruchu na teatrze i calej tej akcji: tak jak pisalem wczesniej pomysl z marketingowego punktu widzenia jest poroniony! Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 23:48 aha moj post byl skierowany do "FAKTY" bo postu colina pozwole sobie nie komentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.gprs.plus.pl 03.12.08, 16:22 A mnie najbardziej ubawił kawałek, ze kibice będą mogli wygrywać bilety na przedstawienia w piłkarskich konkursach, i że będą jakieś wspólne wejściówki. Już widzę, jak jakiś kibic wygra wejściówke i zaraz po meczu poleci do teatru albo jakaś pani w ekstra wystrzalowej kreacji pojdzie po spektaklu na mecz... ha ha ha, rewelka! Skoro Teatr Rozrywki ma komplety na widowni to po co rozdaje bilety w jakis tam konkursach? Mój znajomy był już 3 razy na jednym ich musicalu i zawsze widzial duzo wolnych miejsc na sali. Może te komplety są tylko naciągane a teraz reszty dociągną kibice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:19 obywatel napisał Skoro Teatr Rozrywki ma komplety na widowni to po co rozdaje bilety w jakis tam konkursach Nie rozdaje bilety tylko ludzie wygrywają te bilety w konkursach ,a to duża różnica . I dlatego te bilety będą atrakcyjnymi nagrodami bo w teatrze zawsze jest komplet i ciężko dostać bilet na dobry spektakl. A gorole z Sosnowca -całe szczęście że przestaną przyjeżdzać !!! Tak więc nie pisz czegoś czego nie rozumiesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa hans Re: Konigs Hutte und Chorzow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.08, 22:14 hee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:05 szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego. Jak świat światem te dwie dziedziny nie próbowały na siłę tworzyć dziwnych mezaliansów. Metropolitan Opera nie "gra razem" z Giants, La Scala z A.C.Milan, Spartak nie udaje związków z Bolszoj. Sport masowy jest w swojej naturze kierowany do innej grupy odbiorców, uczy rywalizacji. Sztuka ma uczyć czegoś innego. Jest też kwestia prestiżu, teatr to prestiż, boisko nie. W przypadku znanych instytucji kulturalnych wiązanie się z jednym klubem sportowym jest głupotą i to głupotą szkodliwą. Teatr Polonia w Warszawie nie zwiąże się z Legią bo gra również dla tych co lubią Polonie. W fotelach Teatru Starego w Krakowie usiądą koło siebie miłośnik Wisły i Crakovii i będę rozmawiać o sztuce zamiast kłócić się o sport bo ten teatr nie obwiesza się symbolami piłkarskich klubów.Czy naprawdę warto w imię czyichś osobistych sympatii ryzykować, że na Rozrywkę obrażą się kibice GKS, Górnika, Piasta, Polonii i innych,nie tylko śląskich drużyn? Instytucje takie jak teatry na całym świecie zdają sobie sprawę, że grają dla z różnicowanej społeczności a każda próba "puszczania oka" do tej lub innej grupy społecznej kończy się źle. Niestety w Chorzowie o tym zapomnieli. P.S: swego czasu zadzwoniłem do Rozrywki z pytaniem,czy mają w planie występy jakiś kabaretów. Usłyszałem, że TR to instytucja zajmująca się kulturą i sztuką a kabarety tego nie robią więc nie ma dla nich miejsca w TR (a jest w Chorzowskim Centrum Kultury). Widocznie jednak Ruch Chorzów propaguje kulturę i sztukę. Może i tak jest bo na boisku widać na przemian farsę, tragedię, komedię i dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:46 cudowne jest, gdy asystent dyrektora używa tak wspaniałego i bogatego słownictwa. Skoro już mówi,że coś jest fajne to powinien dodać, że wszystko będzie cool Odpowiedz Link Zgłoś
peneplena1 Re: Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki 05.12.08, 13:22 Słyszałam wiele wypowiedzi asystenta, a on sam znany jest ze swojej elokwencji.Raczej zastanowiłabym sie na ile autor wywiadu zaingerował i walnąl takie banialuki... Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki 05.12.08, 02:19 A czy "Tetr Rozrywki" swietowol tyz swoja prowdziwo historia ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyklasnąć Super pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 04:21 Gratulacje za pomysł.Byłem raz w życiu na meczu piłkarskim i to właśnie na Ruchu ,pamiętam grali z Widzewem Łódz z Bońkiem w roli głównej. Była to II połowa meczu,I połowę oglądałem w TV . Myślę ze wybiorę się poraz drugi w życiu i właśnie na Ruch zobaczyć ludzi którzy oderwali się od dziadostwa. W Teatrze bywałem często przed remontem ,musże nadrobić zaległośći przepraszam. Zyczę sukcesu wszystkim klubom i trzymam kciuki. Kibicuję dobrym piłkarzom bez wzgledu na barwy. Piłkarz to taki sam zawód jak kazdy inny. Lubię profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podbipięta Głupi pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 08:59 Kibic Ruchu się odezwał. "Kibicuję wszystkim"...weź przestań rozśmieszać ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowitz Logo Ruchu Chorzów na Teatrze Rozrywki IP: *.eranet.pl 07.12.08, 00:01 Uprzejmie proszę kibiców GKS-u i mieszkańców Katowic o nie wypowiadanie się w tej sprawie. Co nas obchodzi ten zapyziały teatr i w szczególności ten śmierdzący klub oraz ta cała kooperacja między nimi, która zarówno pod kątem marketingowym jak i artystycznym dla tego teatru jest pomysłem prostackim i chybionym. Nie patrzmy w ogóle na Chorzów bo to jest takie zestawienie jak dla Krakowa Wieliczka. A ten kto ma choć trochę oleju w głowie zawsze będzie kibicował klubowi ze swojego metropolitarnego miasta, a nie jeździł na zadupie.I właśnie wszystko idzie w takim kierunku. Przyszłość to Katowice i GKS, a ru...ym godomy raus! Odpowiedz Link Zgłoś