Dodaj do ulubionych

Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach

IP: *.nat.tvk.wroc.pl 30.06.09, 05:40
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • polsz nienormalna 30.06.09, 08:42
      to słowo definiuje panią Trzetrzelewską. Do tego bezczelna i chamska
      • robert.zimnicki Re: nienormalna 30.06.09, 16:08
        polsz napisał:

> to słowo definiuje panią Trzetrzelewską. Do tego bezczelna i chamska

raczej debil, albo k... (ale obraziłbym ten zawód)
        • Gość: nieznajomy Re: nienormalna IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.06.09, 19:51
          Tak właśnie jest jak się kogoś nie zna, a ocenia. Proszę pierwsze
          się dowiedzieć o co dokładnie chodzi i później komentować. Na forum
          wszyscy są odważni, a jak mają się spotkać i porozmawiać to gdzieś
          im się jezyk zapodział! Proszę przemyśleć swoje zachowanie!
          Pozdrawiam.
          • Gość: normalna Re: nienormalna IP: 188.33.61.* 30.06.09, 23:49
            Skoro ktoś chce kogoś do czegoś ZMUSZAC(bo tak zostało to nazwane)
            odbierając mu jego przestrzeń, to raczej normalny nie jest:)Halooo!!!
            Żyjemy już w XXI wieku i wolnym kraju!!!
    • Gość: henryk55ok Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:56
      szkola jest na pierwszym miejscu i to ona ma zatrudniac terapeutow
      odpowiednich do schorzen oraz wlasciwych nauczycieli,,,,nie kazdy nauczyciel
      moze w takim osrodku pracowac,,,,ZOZ ma tylko dawac pieniadze lub moze osobno
      wynagradzac.Po co dwie komorki dyrektorskie.w szkole uczymy religi,a nie ma
      tam proboszcza.0rzesze ma swojego posla w Sejmiku sl. MAM nadzieje ,ze sie
      tym zajmie pan PIOTR
      • Gość: gość Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.32.* 30.06.09, 12:28
        Henryku zapraszam do głębszej lektury na ten temat... bo widze ,że
        masz troszkę mały zasób wiedzy... pozdrawiam !
      • Gość: zaciekawiony Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 23:00
        Szkoła leczy? To ciekawe... O ile wiem szkoła ma uczyć
        • Gość: gall anonim Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:28
          dokładnie...
          • Gość: anonim Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.180.stk.vectranet.pl 02.07.09, 23:31
            Właśnie po to jest szkoła...
            • Gość: aaa Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 03.07.09, 13:56
              Szkoła nie chce leczyć tylko uczyć, tylko chce to robić w spokoju.
              Ale może szkoła powinna zacząć leczyć skoro służbie zdrowia mizernie
              to wychodzi:D
              • Gość: Braveheart Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.96.* 03.07.09, 21:09
                ludzie skączcie pisać brednie jak ten aaa i inni bo Religa się w
                grobie przewraca...
                • Gość: gosc Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 04.07.09, 13:02
                  na pewno sie przewraca, widzac co pani Trzetrzelewska wyprawia, to
                  prawidziwy policzek dla sluzby zdrowia, niszczy ona opinie wielu
                  lekarzy, pilegniarek, terapeutow a i... prawnikow - czy w tym kraju
                  działa prawo?A tak w ogole to kim ta pani jest, jakie ma
                  kwalifikacje, co osiagnela bedac dyrektorem i w jakim konkursie
                  zaostała na dyrektora wyłoniona?? i dlaczego chce "zmuszac"
                  pracownikow szkoły do standardów, ktore jak wynika z artykułu i na
                  tym forum, są nie do przyjecia, skad ona je wziela???
                  • Gość: WujekDobraRada Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 19:57
                    "Gościu", może skoro tyle wątpliwości Cię dręczy, to sam tę Panią zapytaj. Może
                    Ci odpowie, a Tobie stopień frustracji życiowej spadnie. W każdym razie życzę
                    tego :)
                    • Gość: gość Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 05.07.09, 20:49
                      Prosze nie frustrować się moimi pytaniami, kazdy po lekturze tego
                      artykulu by je miał. Zycze pani dyrektor Osrodka aby umiala na te
                      pytania odpowiedziec, z zyczliwego serca jej tego zycze, naprawde -
                      w koncu sluzba zdrowia, to tez moje podatki. Jeżeli wszytsko działa
                      jak powinno, to ok, nie ma o co się obrażać a jak nie działa, to
                      cóż...każdy wybor ma swoje konsekwencje. W kazdym razie powinno to
                      zostac wyjasnione, to chyba nic zlego? Serdecznie pozdrawiam i
                      dziekuję za troskę:)
                      • Gość: Pytajnik Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 09:04
                        życzliwość = zjadliwość? Hmm...
                        • Gość: ktoś Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.180.stk.vectranet.pl 07.07.09, 22:31
                          Przecież nie od dziś wiadomo że gazety i tego typu stronki dużo
                          żeczy wyolbrzymiają...
                          Sensacja musi być...
                          Pozdrawiam!
                          • Gość: ktoś Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 94.254.153.* 08.07.09, 09:54
                            Człowieku zacznij najpierw czytac słownik ortograficzny, a później
                            dopiero gazety i tego typu stronki hihihi
    • Gość: waldi Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 30.06.09, 17:43
      "W ośrodku np. nie zamykamy drzwi"...A gdzie bezpieczeństwo
      dzieci????Wszystkie szkoły są pozamykane i dokładnie monitoruje się
      kto do nich wchodzi. To jest w tej chwili norma.
      • Gość: ojciec Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.chello.pl 30.06.09, 19:52
        Byłem, widziałem. Dzieci, także i mój syn skrzętnie korzystają z tej wolności.
        Ucieczki z ośrodka są na porządku dziennym, Aż strach pomyśleć czym się może
        skończyć ucieczka w stronę przelotowej trasy?
        Co tam zdrowie fizyczne,dbajmy o zdrowie psychiczne póki jest u kogo.
    • Gość: matka Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 30.06.09, 19:48
      Nie wyobrażam sobie aby moje dziecko miało uczęszczać do szkoły,do
      której każdy obcy może swobodnie wejśc i wyjść i np. "poczęstowac"
      narkotykami. Mojemu dziecku tak rozumiana "wolność" nie jest w ogóle
      potrzebna, moje dziecko ma czuc się bezpiecznie. Rozumiem, że dzieci
      pani Trzetrzelewskiej, jeżeli je posiada, mogą bez ograniczeń
      korzystać z beztroskiej "wolności", która graniczy z zaniedbaniem i
      bezmyślnością. Rozumiem też, że złodzieje mają do domu pani
      Trzetrzelewskiej wstęp wolny, wszak pewnie (?) jest "domem otwartym"
      • Gość: Kulka Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:45
        Czemu w artykule nie napisano, że występujący w nim nauczyciel jest mężem Pani Dyrektor szkoły!!!! Mój syn nie miał pozytywnych opinii co do męża Szanownej Pani Dyrektor, dlaczego taki nauczyciel w ogóle uczy w szkole specjalnej?? Czyżby przez protekcję??
        • Gość: blebleble Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.61.* 30.06.09, 23:43
          hahaha!!!A dlaczego ma nie uczyc????Zeby pracowac w jakiejkolwiek
          szkole to TRZEBA MIEC ODPOWIEDNIE KWALIFIKACJE(udokumentowane) i
          zadne inne uklady nie wchodza w gre (czego nie mozna powiedziec o
          pracy w ZOZ-ach). Skoro ten pan tam pracuje to znaczy, ze moze tam
          pracowac. Widac Kuleczko nie doczytalas pewnych kwestii zwiazanych
          ze szkolnictwem, zatem zapraszam do lektury!pozdrawiam!
          • Gość: demaskator Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 19:48
            a to, to już z pewnością sam Pan Andrzej napisał...
    • carpaccio4 nauczyciele niedaleko pisuaru? 30.06.09, 22:58
      ale akademiccy?
      • Gość: gość nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.zory.vectranet.pl 30.06.09, 23:20
        Szkoda,że nie opisano jak personel tego "Ośrodka" traktuje pracowników szkoły,
        jak P.Trzetrzelewska usilnie dąży do zwykłego przejęcia placówki. Jak pracująca
        w Ośrodku lek.psychiatra, będąca też pracownikiem PPP kieruje " na siłę" dzieci
        do Ośrodka szantażując rodziców ,że jak nie oddadzą dziecka do Ośrodka, to im
        się dziecko odbierze z powodu braku właściwej opieki...
        • Gość: Gość Re: nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 21:35
          jBezkarność i bezczelnośc większej częsci pracowników służby zdrowia jest
          ogólnie znana,szczególnie tym,którzy zaznali tej profesjonalnej opieki.Nie
          znoszą krytyki a tu "jacyś"nauczyciele próbują się sprzeciwiać i protestować
          "namaszczonej"PANI DYREKTOR,a może myśli,że
          jak pracuje w pałacu to jak hrabina ma ...służbę.Konieczna terapia..A dlaczego
          dyrektorzy ZOZ-ów są przynoszeni w "Teczkach"?Dlaczego musi dochodzić do takich
          przykrych sytuacji?Gdzie jest Wydział Zdrowia i Wydział Edukacji?Smutne
          wakacje.Pozdrawiam ,
        • Gość: RE Re: nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:05
          Szkoda, że pracownicy szkoły potrzebują forum internetowego aby poskarżyć się na
          traktowanie ich przez inne osoby. Dzieci też uczą takich metod radzenia sobie?
    • Gość: ? Ta z lotu nad kukułczym gniazdem też rządziła.. IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 21:45
      Ujednolicić dyrekcję zarządem komisarycznym, to załatwi problem kompetencji
      decyzyjnych.
    • Gość: nauczyciel-dyro Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:58
      Jestem zdziwiona !!! Przecież każda szkoła ma dyrektora, którego
      celem powinno być stworzenie odpowiednich warunków pracy!!! Więc
      gdzie ten dyrektor się podział???? Ma napewno wakacje !!! no i
      zapewne sam jest zdziwiony, że jego nauczyciele chcą podczas
      wakacji na siłę przebywać w pokoju nauczycielskim???
      A tak między nami dyrektorze szkoły w Orzeszu, czy zamieszczone
      zdjęcie nauczyciela nie daje do myślenia??? Bo co nauczyciel
      podczas wakacji robi naedesie w szkole?? Nie ma WC w domu a może???
      Polecam drogi dyrektorze konsultacje w/w sprawie z lekarzem
      medycyny pracy!!!!
    • j.j.jaglarz Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach 20.10.09, 15:53
      Drodzy ludzie! Byłem tam, jako pacjent, i mogę stwierdzić jedno. Chociaż
      niektórzy psychologowie są w miarę normalnymi ludźmi (jak na psychologów),
      lecz pielęgniarki i reszta ośrodka to jest po prostu dno. Podobno macie
      zaufanie do ośrodka (tak czytałem na dużej ilości tzw. forów) jako rodzice.
      Ale tak naprawdę nie wiecie co się tam dzieje. Większości "dzieci" jest fajna,
      wszystko jest w porządku, ale są też przypadki, które po prostu nie chcą
      chodzić do szkoły a zdają. Tak naprawdę to bardziej mi pomogli nauczyciele ze
      szkoły, z byłą dyrektorką na czele. Fakt, że była ona żoną pana Andrzeja. Ale
      co z tego? Czy to stawia pana Andrzeja w złym świetle? To naprawdę fajny gość,
      ale po prostu trzeba zachowywać się kulturalnie, a nie chamskie łosie, a
      niektóre "dzieci" tak się zachowują, albo olewają jego przedmiot. A skoro ów
      przedmiot olewają, to on ich olewa. Koniec dyskusji. Co do mojego przedmówcy.
      Dyrektor nic nie może poradzić na to, że nauczyciele siedzą w zwykłym kiblu.
      Tak naprawdę to wedle względów sanitarnych to powinny osobne dwa WC dla
      dzieci, dla chłopaków i dziewczyn. Jest JEDEN! A w drugim jest składzik, w
      którym trzymane są rowery! A to nie wina szkoły, lecz Ośrodka oraz ZOZ-u!! A
      gdyby owej szkoły nie było, ośrodek straciłby dotację na kilku pacjentów,
      którzy tak naprawdę są tam tylko z powodu absencji szkolnej. Tak więc koło się
      zamyka, ośrodek potrzebuje szkoły, szkoła potrzebuje ośrodka.
    • Gość: ebolernik to ci dopiero osrodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 17:08
      tez tam byłem i tak nazwaly tega andrzeja częstego jakimś ansztajnem
      lufą ale ma tam centrum dowodzenia w tej pracowni a w osrodku panują
      jakieś rereńskie zwyczaje kto to widział zabiera telefon na trzy dni
      a jeszcze przed snem to kazali oddawa telefon bo jak nie to cię
      potrafili spisac powinno się to nazywac szkoła terapi nerwic
    • Gość: 999 och ta szmaleksandra szmarchalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 12:53
      a ta cała szmarchalska też jest takim ponurym drabem tylko damskim a
      te odprawy to też jakieś tajne spotkania to powinien być ośrodek
      pogłębiania depresji znalazła się szmaleksandra lampa szmarchalska
      • Gość: behemot szmadwiga trzetrzelewska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 12:19
        ja tez uwazam że szarchalska powinna się połozyć do grobu taka
        powazna babka a ta szmadwiga trzetrzelewska to jakaś wojowniczka
        skoro prowadzi wojnę ze szkołą byłem tam i wiem jakie tam warunki
        nie ludzkie tam panują to więzienie finansowane z nfz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka