Gość: ss10patentow@inter IP: *.nat.tvk.wroc.pl 30.06.09, 05:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polsz nienormalna 30.06.09, 08:42 to słowo definiuje panią Trzetrzelewską. Do tego bezczelna i chamska Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: nienormalna 30.06.09, 16:08 polsz napisał: > to słowo definiuje panią Trzetrzelewską. Do tego bezczelna i chamska raczej debil, albo k... (ale obraziłbym ten zawód) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: nienormalna IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.06.09, 19:51 Tak właśnie jest jak się kogoś nie zna, a ocenia. Proszę pierwsze się dowiedzieć o co dokładnie chodzi i później komentować. Na forum wszyscy są odważni, a jak mają się spotkać i porozmawiać to gdzieś im się jezyk zapodział! Proszę przemyśleć swoje zachowanie! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: nienormalna IP: 188.33.61.* 30.06.09, 23:49 Skoro ktoś chce kogoś do czegoś ZMUSZAC(bo tak zostało to nazwane) odbierając mu jego przestrzeń, to raczej normalny nie jest:)Halooo!!! Żyjemy już w XXI wieku i wolnym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk55ok Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:56 szkola jest na pierwszym miejscu i to ona ma zatrudniac terapeutow odpowiednich do schorzen oraz wlasciwych nauczycieli,,,,nie kazdy nauczyciel moze w takim osrodku pracowac,,,,ZOZ ma tylko dawac pieniadze lub moze osobno wynagradzac.Po co dwie komorki dyrektorskie.w szkole uczymy religi,a nie ma tam proboszcza.0rzesze ma swojego posla w Sejmiku sl. MAM nadzieje ,ze sie tym zajmie pan PIOTR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.32.* 30.06.09, 12:28 Henryku zapraszam do głębszej lektury na ten temat... bo widze ,że masz troszkę mały zasób wiedzy... pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 23:00 Szkoła leczy? To ciekawe... O ile wiem szkoła ma uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:28 dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.180.stk.vectranet.pl 02.07.09, 23:31 Właśnie po to jest szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 03.07.09, 13:56 Szkoła nie chce leczyć tylko uczyć, tylko chce to robić w spokoju. Ale może szkoła powinna zacząć leczyć skoro służbie zdrowia mizernie to wychodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braveheart Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.96.* 03.07.09, 21:09 ludzie skączcie pisać brednie jak ten aaa i inni bo Religa się w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 04.07.09, 13:02 na pewno sie przewraca, widzac co pani Trzetrzelewska wyprawia, to prawidziwy policzek dla sluzby zdrowia, niszczy ona opinie wielu lekarzy, pilegniarek, terapeutow a i... prawnikow - czy w tym kraju działa prawo?A tak w ogole to kim ta pani jest, jakie ma kwalifikacje, co osiagnela bedac dyrektorem i w jakim konkursie zaostała na dyrektora wyłoniona?? i dlaczego chce "zmuszac" pracownikow szkoły do standardów, ktore jak wynika z artykułu i na tym forum, są nie do przyjecia, skad ona je wziela??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDobraRada Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 19:57 "Gościu", może skoro tyle wątpliwości Cię dręczy, to sam tę Panią zapytaj. Może Ci odpowie, a Tobie stopień frustracji życiowej spadnie. W każdym razie życzę tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 05.07.09, 20:49 Prosze nie frustrować się moimi pytaniami, kazdy po lekturze tego artykulu by je miał. Zycze pani dyrektor Osrodka aby umiala na te pytania odpowiedziec, z zyczliwego serca jej tego zycze, naprawde - w koncu sluzba zdrowia, to tez moje podatki. Jeżeli wszytsko działa jak powinno, to ok, nie ma o co się obrażać a jak nie działa, to cóż...każdy wybor ma swoje konsekwencje. W kazdym razie powinno to zostac wyjasnione, to chyba nic zlego? Serdecznie pozdrawiam i dziekuję za troskę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 09:04 życzliwość = zjadliwość? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.180.stk.vectranet.pl 07.07.09, 22:31 Przecież nie od dziś wiadomo że gazety i tego typu stronki dużo żeczy wyolbrzymiają... Sensacja musi być... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 94.254.153.* 08.07.09, 09:54 Człowieku zacznij najpierw czytac słownik ortograficzny, a później dopiero gazety i tego typu stronki hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 30.06.09, 17:43 "W ośrodku np. nie zamykamy drzwi"...A gdzie bezpieczeństwo dzieci????Wszystkie szkoły są pozamykane i dokładnie monitoruje się kto do nich wchodzi. To jest w tej chwili norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.chello.pl 30.06.09, 19:52 Byłem, widziałem. Dzieci, także i mój syn skrzętnie korzystają z tej wolności. Ucieczki z ośrodka są na porządku dziennym, Aż strach pomyśleć czym się może skończyć ucieczka w stronę przelotowej trasy? Co tam zdrowie fizyczne,dbajmy o zdrowie psychiczne póki jest u kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.sileman.net.pl 30.06.09, 19:48 Nie wyobrażam sobie aby moje dziecko miało uczęszczać do szkoły,do której każdy obcy może swobodnie wejśc i wyjść i np. "poczęstowac" narkotykami. Mojemu dziecku tak rozumiana "wolność" nie jest w ogóle potrzebna, moje dziecko ma czuc się bezpiecznie. Rozumiem, że dzieci pani Trzetrzelewskiej, jeżeli je posiada, mogą bez ograniczeń korzystać z beztroskiej "wolności", która graniczy z zaniedbaniem i bezmyślnością. Rozumiem też, że złodzieje mają do domu pani Trzetrzelewskiej wstęp wolny, wszak pewnie (?) jest "domem otwartym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:45 Czemu w artykule nie napisano, że występujący w nim nauczyciel jest mężem Pani Dyrektor szkoły!!!! Mój syn nie miał pozytywnych opinii co do męża Szanownej Pani Dyrektor, dlaczego taki nauczyciel w ogóle uczy w szkole specjalnej?? Czyżby przez protekcję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: 188.33.61.* 30.06.09, 23:43 hahaha!!!A dlaczego ma nie uczyc????Zeby pracowac w jakiejkolwiek szkole to TRZEBA MIEC ODPOWIEDNIE KWALIFIKACJE(udokumentowane) i zadne inne uklady nie wchodza w gre (czego nie mozna powiedziec o pracy w ZOZ-ach). Skoro ten pan tam pracuje to znaczy, ze moze tam pracowac. Widac Kuleczko nie doczytalas pewnych kwestii zwiazanych ze szkolnictwem, zatem zapraszam do lektury!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Re: Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 19:48 a to, to już z pewnością sam Pan Andrzej napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.zory.vectranet.pl 30.06.09, 23:20 Szkoda,że nie opisano jak personel tego "Ośrodka" traktuje pracowników szkoły, jak P.Trzetrzelewska usilnie dąży do zwykłego przejęcia placówki. Jak pracująca w Ośrodku lek.psychiatra, będąca też pracownikiem PPP kieruje " na siłę" dzieci do Ośrodka szantażując rodziców ,że jak nie oddadzą dziecka do Ośrodka, to im się dziecko odbierze z powodu braku właściwej opieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 21:35 jBezkarność i bezczelnośc większej częsci pracowników służby zdrowia jest ogólnie znana,szczególnie tym,którzy zaznali tej profesjonalnej opieki.Nie znoszą krytyki a tu "jacyś"nauczyciele próbują się sprzeciwiać i protestować "namaszczonej"PANI DYREKTOR,a może myśli,że jak pracuje w pałacu to jak hrabina ma ...służbę.Konieczna terapia..A dlaczego dyrektorzy ZOZ-ów są przynoszeni w "Teczkach"?Dlaczego musi dochodzić do takich przykrych sytuacji?Gdzie jest Wydział Zdrowia i Wydział Edukacji?Smutne wakacje.Pozdrawiam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE Re: nauczyciele niedaleko pisuaru? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:05 Szkoda, że pracownicy szkoły potrzebują forum internetowego aby poskarżyć się na traktowanie ich przez inne osoby. Dzieci też uczą takich metod radzenia sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Ta z lotu nad kukułczym gniazdem też rządziła.. IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 21:45 Ujednolicić dyrekcję zarządem komisarycznym, to załatwi problem kompetencji decyzyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel-dyro Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:58 Jestem zdziwiona !!! Przecież każda szkoła ma dyrektora, którego celem powinno być stworzenie odpowiednich warunków pracy!!! Więc gdzie ten dyrektor się podział???? Ma napewno wakacje !!! no i zapewne sam jest zdziwiony, że jego nauczyciele chcą podczas wakacji na siłę przebywać w pokoju nauczycielskim??? A tak między nami dyrektorze szkoły w Orzeszu, czy zamieszczone zdjęcie nauczyciela nie daje do myślenia??? Bo co nauczyciel podczas wakacji robi naedesie w szkole?? Nie ma WC w domu a może??? Polecam drogi dyrektorze konsultacje w/w sprawie z lekarzem medycyny pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.j.jaglarz Pokój nauczycielski: dzienniki przy pisuarach 20.10.09, 15:53 Drodzy ludzie! Byłem tam, jako pacjent, i mogę stwierdzić jedno. Chociaż niektórzy psychologowie są w miarę normalnymi ludźmi (jak na psychologów), lecz pielęgniarki i reszta ośrodka to jest po prostu dno. Podobno macie zaufanie do ośrodka (tak czytałem na dużej ilości tzw. forów) jako rodzice. Ale tak naprawdę nie wiecie co się tam dzieje. Większości "dzieci" jest fajna, wszystko jest w porządku, ale są też przypadki, które po prostu nie chcą chodzić do szkoły a zdają. Tak naprawdę to bardziej mi pomogli nauczyciele ze szkoły, z byłą dyrektorką na czele. Fakt, że była ona żoną pana Andrzeja. Ale co z tego? Czy to stawia pana Andrzeja w złym świetle? To naprawdę fajny gość, ale po prostu trzeba zachowywać się kulturalnie, a nie chamskie łosie, a niektóre "dzieci" tak się zachowują, albo olewają jego przedmiot. A skoro ów przedmiot olewają, to on ich olewa. Koniec dyskusji. Co do mojego przedmówcy. Dyrektor nic nie może poradzić na to, że nauczyciele siedzą w zwykłym kiblu. Tak naprawdę to wedle względów sanitarnych to powinny osobne dwa WC dla dzieci, dla chłopaków i dziewczyn. Jest JEDEN! A w drugim jest składzik, w którym trzymane są rowery! A to nie wina szkoły, lecz Ośrodka oraz ZOZ-u!! A gdyby owej szkoły nie było, ośrodek straciłby dotację na kilku pacjentów, którzy tak naprawdę są tam tylko z powodu absencji szkolnej. Tak więc koło się zamyka, ośrodek potrzebuje szkoły, szkoła potrzebuje ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebolernik to ci dopiero osrodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 17:08 tez tam byłem i tak nazwaly tega andrzeja częstego jakimś ansztajnem lufą ale ma tam centrum dowodzenia w tej pracowni a w osrodku panują jakieś rereńskie zwyczaje kto to widział zabiera telefon na trzy dni a jeszcze przed snem to kazali oddawa telefon bo jak nie to cię potrafili spisac powinno się to nazywac szkoła terapi nerwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 och ta szmaleksandra szmarchalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 12:53 a ta cała szmarchalska też jest takim ponurym drabem tylko damskim a te odprawy to też jakieś tajne spotkania to powinien być ośrodek pogłębiania depresji znalazła się szmaleksandra lampa szmarchalska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot szmadwiga trzetrzelewska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 12:19 ja tez uwazam że szarchalska powinna się połozyć do grobu taka powazna babka a ta szmadwiga trzetrzelewska to jakaś wojowniczka skoro prowadzi wojnę ze szkołą byłem tam i wiem jakie tam warunki nie ludzkie tam panują to więzienie finansowane z nfz Odpowiedz Link Zgłoś