Gość: dupa IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 10:30 dajcie w końcu szansę Gieksie a nie same gorolskie kluby sportowe w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gp Nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:42 Możę łądować kasę w kluby KGHM, może BOT, Bogdanka może i jeszcze setki podobnych spółek w całym kraju, ale u nas to od razu skandal. O co kurna chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks ruch Re: Nie rozumiem IP: *.domainunused.net 06.07.09, 10:57 to zrozum gieksiorzu ze prezes krol chciał ratowac wasz klub kasa z naszych podatkow i do tego przez instytucje ktora ma sciagac inwestorow na slask a nie sama inwestowac -kapujesz albo ci to po slasku napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus in fabula Re: Nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 11:23 p*i*e*r*d*o*l*i*c*i*e hipolicie!!!a najwięcej by pewnie poszlo z podatków chorzowian!!zesrała się królowi sprawa w sądzie o kase i tyle, żeby jakoś wybrnąć to upolitycznił sprawe, end of story........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Nie rozumiem IP: *.sol2.cable.ntl.com 06.07.09, 13:08 to ze polactwo mo takie zasady jakie mo czyli marnotrawienie publicznego geldu to niy znaczy, ze my Slonzoki tyz muszymy takie miec. Jo se za bardzo niy umia wyobrazic zeby w Anglii abo w Niymcach takie rzeczy mialy w ogole miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUPEK Re: Nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:13 yyyyy uuuu aaaa ja ja my poloki , wy slonzoki yyy uuu aaaabeda mioł , byda sroł,,,,,,,piniondze.....o co Ci chopie chodzi.....? Ślonzok się znalazł, trzy razy krupniok powie , raz klopsztanga i myśli że mądrzejszy przez to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 10:42 Forum Gazety PArkiet (wątek Centrozap): ""Na 13 stronie Przeglądu Sportowego ukazało się dzisiaj ogłoszenie, żeby wszyscy wierzyciele GKS zgłaszali się do Centrozapu. Ale pewnie już nieaktualne" Mam nadzieje, że obecne długi Gieksy spłacą panowie Hyla, Łój a i pan Kozubek pewnie też się dorzuci....Byle coś więcej niż swoje kieszonkowe. To MUSZĄ być pieniądze na miarę sukcesów tego klubu, których Kozubek nie pamięta, a nie pamięta bo był małym chłopcem... co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 10:58 Uszaty się wypiął, bezsilny Furtok podał się do dymisji, Król się wycofał... Podziękujcie "kibicowi" Juniorowi Kozubkowi za sukcesy osiągnięte przez Klub w najbliższej dekadzie i podziękujcie przy okazji za nowoczesny stadion na 25 000 ludzi! Ha,ha,ha! "To kibice są siłą tego klubu" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus in fabula Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 11:11 No to brawo Panowie, gratuluję elastyczności!!! A że będzie biednie to my wiemy,ale z wami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.opera-mini.net 06.07.09, 11:25 Może mi ktoś wyjaśnić postępowanie Króla? Naprawdę nie rozumiem. Jeśli rzeczywiście zależy mu na Gieksie, to nie stało się nic, żeby nagle Centrozap rezygnował z przejęcia klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 11:39 o przeszkodach słyszałem dwóch: 1. gołodupcy (czytaj menedżerowie) chcieli wziąć w banku kredyt na bieżącą działalność klubu w zamian za zastaw na prawach niemajątkowch (czyli na herbie). Dalsza działalnośc gołodupców skutkowałaby tym, że CZP mógł przejąć udziały (a ściślej akcje) klubu... bez godła i nazwy! Więcj info na pewno pod adresem Bukowa1 (rzecz jasna jeśli, któryś z gołodupców ma dość odwagi cywilnej,by tę plotkę potwierdzić lub rzeczowo zdementować...) 2. SSK z nowym prezesem (rzecz jasna nie pomyśłi CZP) miała zarządzać klubem do końca roku. Zarządzać tzn. m.in. zaciągać kolejne zobowiązania, dokonywać tranferów, podpisywać kontrakty. I to bez zgody ale za to pieniądze Centrozapu. Na taki deal zgodziłby sioę tylko idiota... Jeśli nie wierzysz to daj mi pin do swojego konta... Za parę dni zobaczysz ile na tym koncie zostanie... To nie kto inny jak Król z Dziurowiczem odpowiadają za największe sukcesy Gikesy ( w tym dzieisęcioletnią nieprzerwaną serię w pucharach) o czym gołodupcy pokroju Juniora Kozubka nie pamiętają lub nie chcą pamiętać... Drugiego tak oddanego Gieksie jak I.Król ze świecą szukać... Ale skoro dresy wierzą, "że klub to my" tak długo Gieksie nie będzie kasy... no chyba, że ze sprzedaży wlepek :(( PS. Żeby zamknąć gęby szczekaczom - jestem kibicem GKS-u z 25 letnim stażem czyli dłużej kibicuję niż taki junior żyje... Poza tym nie jestem żadnym rzecznikiem prasowym Uszoka czy Centrozapu. Nigdy nie pracowałem w CZp czy urzędzie miasta a jedyne związki z gmachem na ul. Młyńskiej to rokroczne opłacanie podatku od nieruchomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:14 Tych twoich punktów aż żal komentować! jedna wielka B Z D U R A! niekt nie chciał zaciągać żadnego kredytu, strony ustaliły zasady na podstawie której miały rozpocząć negocjacje sprzedaży herbu i nazwy. SSK miało zarządzać klubem do końca rundy jesiennej ze względu na prawo związkowe (PZPN) a dokładniej licencje! było to uzgodnione pomiędzy stronami, a inicjatywa wyszła ze strony CZ. To SSK wykazało się w tych rozmowach elastycznością, w przeciwieństwie do CZ. Zgodzili się nawet na zlikwidowanie stowarzyszenia! Król co chciał to dostał, ale widać z pewnymi osobami o nieczystej i mętnej przeszłości nie warto robić interesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 12:26 Sorry ale nie obraź się. Dla mnie bardziej wiarygodne są oświadczenia rzecznika prasowego CZP niż mętne konferencje prasowe Hyły czy bełkot Kozubka... Ktoś kto ładuje się w przjęcie klubu i chce zainwestować pieniądze widocznie musi mieć powody do wycofania się z całej operacji. I tym powodem nie są jakieś bazgroły na ścianach stworzone przez małolatów. Od czasów śp. Mariana Dziurowicza słyszę o dużym sponsorze dla Katowic: miał być Fiat, Opel sieć jakichś marketów i coś tam jeszcze (od tego był Szwajcar Lenart). Na gadaniu się skończyło dopiero po spadku do czwartej ligi... Jak się sponsor znalzł do podziękowano za współpracę... NIe dziwię się Furtokowi, że podał się do dymisji. Ja na Jego miejscu zrobiłbym to samo...ale dużo wcześniej... Najbardziej mnie bawią te głupki, które wołają "Od bohatera do zera"... Własnie ci "kumaci" pokazali jak klub doprowadzić do ruiny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EkipaManhattan Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 88.220.36.* 06.07.09, 12:58 Zabnowany, ale ten Junior Cie meczy hehehe... Moze i masz 25 letni staz na Bukowej, ale co nim osiagnales? Nie znam juniora osobiscie, ale wiem ile ten mlody chlopak (sam mam 40lat) robi dla tego klubu i nazywanie go golodupcem wystawiasz sie na posmiewisko. Moze warto samemu zakasac rekawy i cos zrobic?! Chyba, ze lepiej ci zza monitorka wszystko krytykowac, a moze inaczej, powiesz mu to w twarz? Czy strach Cie zezarl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 13:11 >Moze warto samemu zakasac rekawy i cos zrobic?! >Chyba, ze lepiej ci zza monitorka wszystko krytykowac, a moze >inaczej, powiesz mu to w twarz? Czy strach Cie zezarl? Jak ja załatwiałem pieniądze dla Gieksy to taki junior gubił kredki z plecaka.... Co i komu mam powiedzieć w twarz? Cała ta sytuacja pokazuje, że dziś na Bukowej nie ma ANI JEDNEJ osoby, z którą można rozmawiać o czymkolwiek, a w szczególności o pieniądzach.... Jaki strach? kogo mam się bać i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EkipaManhattan Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 88.220.36.* 06.07.09, 13:22 "Jak ja załatwiałem pieniądze dla Gieksy to taki junior gubił kredki z plecaka.... Co i komu mam powiedzieć w twarz? Cała ta sytuacja pokazuje, że dziś na Bukowej nie ma ANI JEDNEJ osoby, z którą można rozmawiać o czymkolwiek, a w szczególności o pieniądzach.... Jaki strach? kogo mam się bać i dlaczego?" To dlaczego teraz nie pomozesz? Takie glupie gadanie, jak on gubil kredki to ja to i tamto. Jakos nic z tego nie wyszlo... A ocenianie kogos z poziomu wieku ukazuje tylko Twoj brak argumentow na rzeczowa rozmowe. Spotkaj sie z nim i powiedz mu w twarz, ze jest "golodupcem" i jak to zaznaczyles "kibicem". W czym Ty jestes lepszy? Bo jego akurat bardzo duzo ludzi zna i sam pomimo tego, ze jestem prawie dwa razy starszy to bardzo szanuje, bo chlopak robi dobra robote. Ty jestes anonimowy i mozna Ci wiele. Chlopak na pewno nie jest swiety, ale w moich oczach i pewnie wielu innych kibicow zasluguje na szacunek... Internet daje wiele mozliwosci, widac Tobie bardzo pasuje obrazanie kogos anonimowo, moze ujawnisz sie kiedys i wszyscy Cie poznamy, albo spotkaj sie z Juniorem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 13:34 Ponawiam wcześniejszą odpowiedź - w chwili obecnej na Bukowej nie ma ani jednej kompetentnej osoby, z którą można prowadzić rozmowy... Spotkanie z z panem Kozubkiem to dla mnie nie jest spotkanie. Niczego nie załatwimy. O Gieksie mogę sobie pogadać przy piwku z pierwszym lepszym kibicem. I nie usłyszę mniej czy więcej niż od juniora... Zwłaszcza, że zasłynął trzaskaniem drzwi u Uszoka i przygłupimi wywiadami dla tv silesia... "pieniądze lubią ciszę" - widać, że ten, którego tak bronisz jeszcze o tym nie wie... BTW. Jeżeli Gieksa ma znów odnosić jakieś sukcesy to pora aby o NIej rozmowę podjęli ludzie z pieniędzmi (a przynajmniej ustosunkowani, którzy potrafią otworzyć różne drzwi) a nie jakieś komitety blokowe z Witosa czy Ligoty. "Kumpel po szalu" nigdy nie będzie sponsorem dla klubu.... PS. Walczę o klub via internet po to chyba dziś jedyna droga aby ten klub stanął na nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EkipaManhattan Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 88.220.36.* 06.07.09, 13:57 "Ponawiam wcześniejszą odpowiedź - w chwili obecnej na Bukowej nie ma ani jednej kompetentnej osoby, z którą można prowadzić rozmowy... Spotkanie z z panem Kozubkiem to dla mnie nie jest spotkanie. Niczego nie załatwimy. O Gieksie mogę sobie pogadać przy piwku z pierwszym lepszym kibicem. I nie usłyszę mniej czy więcej niż od juniora... Zwłaszcza, że zasłynął trzaskaniem drzwi u Uszoka i przygłupimi wywiadami dla tv silesia... "pieniądze lubią ciszę" - widać, że ten, którego tak bronisz jeszcze o tym nie wie... BTW. Jeżeli Gieksa ma znów odnosić jakieś sukcesy to pora aby o NIej rozmowę podjęli ludzie z pieniędzmi (a przynajmniej ustosunkowani, którzy potrafią otworzyć różne drzwi) a nie jakieś komitety blokowe z Witosa czy Ligoty. "Kumpel po szalu" nigdy nie będzie sponsorem dla klubu.... PS. Walczę o klub via internet po to chyba dziś jedyna droga aby ten klub stanął na nogi... " Przeciez wczesniej pisales (chyba, ze to nie ty), ze Furtok to jedyna kompetentna osoba w klubie, to dlaczego wczesniej sie nie zglosiles? Z juniorem mozesz sie spotkac, aby mu chociaz powiedziec, ze jest golodupcem, bo narazie wygladasz na strachliwego napinatora zza monitora, a ja bardzo takiego czegos nie lubie. Madry jest ten co potrafi powiedziec to w twarz. Walczysz o klub poprzez internet - pokazuje to, ze jestes bezradny... A akcje z Uszokiem popieram, chlopak "dal" nam stadion miejski, Uszok sie jakos nie kwapil do tego by go przejac, a po jego manifestacjach i transparentach o dziwo przejal wszystko w 2 miesiace, co wczesniej mialo trwac kilka lat. To troche dzieki niemu mamy dzis podgrzewana murawe i jupitery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 14:14 w sumie to już nie ma o co walczyć... Bo z takim składem ( nie mam tu na myśli kopaczy...) GKS idzie w stronę Szombierek Bytom czy Bałtyku Gdynia... Dzięki przewodnictwu juniora czy kogoś tam znów będą "derby" z Podlesianką czy Górnikiem MK. Znowu panowie działacze będą się mogli chwalić sukcesem sportowym (bo połowa meczy będzie oddanych przez walkower)oraz organizacyjnym (bo to nie sztuka płacić grajkom po 700- 1000 zł/mc). Wspomnisz moje słowa szybciej niż myślisz... Co do Uszoka to zbyt przeceniasz uliczne inicjatywy. Bo były już poważniejsze wystąpienia w sprawie korków, komunikacji miejskiej itp. 1500 osób pod magistratem nie zrobi(ł0) na Uszoku żadnego wrażenia. Gdyby kibice chcieli odzyskać jakąkolwiek władzę nad klubem przez urząd miasta to powstałaby inicjatywa zmierzająca do ZMIANY prezydenta. Kilka tysięcy osób mogłoby wybrać osobę, która (conajmniej) sprzyjałaby klubowi ( a dlaczego tak nie jest to trzeba spytać pana Hylę - w końcu jest radnym).... I na zakończenie: czekam na majstra już ćwierć wieku. Mam nadzieje, że jeszcze tyle pożyję, że się doczekam. W takim Blakcburn - z tego co pamiętam -czekali 86 lat... Ale pierwszy krok do tego to zero nieudaczników na Bukowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EkipaManhattan Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 88.220.36.* 06.07.09, 14:25 Mysle, ze wyolbrzymiasz role juniora w tym calym zamieszaniu. Nie pracuje on w GKS, ani nie jest czlonkiem SSK, wiec raczej w tych kwestiach nie ma wiele do powiedzienia, a ze mowi/pisze to co mysli?! To zle? Przynajmniej ja sie dowiedzialem czegos wiecej o Furtoku i jego prezkretach, i nikt mi niech teraz nie mowi, ze to nieprawda, bo wszystko uklada sie w jedna calosc. Jakby CZ byl czysty na pewno nie byloby takich sprzeciwow. Ja na majstra czekam 33 lata, bo tyle chodze na GKS i wole poczekac kilka lat wiecej i poczekac na normalnego sponsora niz jakiegos falszywca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbanowanyx2 Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 06.07.09, 14:40 Oczywiście! :))) Najpierw Furtok to ikona klubu i bohater, a jak podał się do dymisji to zero i przekrętas.... Junior nie pracuje w klubie i nie jest członkiem SSK ale ma wiedzę (którą Ty podzielasz...) że Furtok przekręcił... A cały zarząd klubu (łacznie z rzecznikiem prasowym) to pewnie idioci (bo nic nie wiedzieli i nie znają juniora) albo nabrali wody w usta bo im Furtok posmarował :))) Jak ja lubię te teorie spiskowe (zwłaszcza jak się układają w jedną całość) :))) i wywołują sprzeciw :))) NIe kompromituj się... PS. CZym się różni "normalny sponsor" od "fałszywca"? Proszę o obszerny post (bo człowiek całe życie się uczy i ja też chcę się jeszcze czegoś nauczyć)! PS2. Jak na dziadka, piknika czy kogośtam bardzo dobrze się orientujesz kto gdzie pracuje a kto kibicuje... I coś mi mówi, że na ten 33 letni staż na Bukowej będziesz musiał jeszcze ze 30 lat poczekać... No chyba, że junior to Twój syn :))) Ja swojego też broniłbym w każdy sposób :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:17 człowieku taki junior tylko umie dryć ryja On dobrze wie że jak przyszedł by centrozap to dostaje kopa i cały zarząd ssk razem z nim ,a kto by chciał żeby go odstawili od żródełka (kasy )jeszcze w tak młodym wieku jak on zarabiac nie mało i dostać kopa tu tylko w tym wszystkim chodzi o kasę którą ci działacze zarabiają a której mogą nie miec jak przyjdzie sponsor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EkipaManhattan Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 88.220.36.* 06.07.09, 13:58 Czemu Junior ma miec pieniadze z GKS, bo nie bardzo rozumiem? I jakiego kopa? O co Ci chodzi SJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Miasto dołoży a co tam... IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 11:37 w mieście najważniejsza jest piłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: 212.160.234.* 06.07.09, 11:47 i spadniemy do drugiej ligii...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyyyy Dziwne to wszystko IP: 83.145.84.* 06.07.09, 11:51 drugie dno aż bije po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Brawo Smigielski IP: *.sol2.cable.ntl.com 06.07.09, 13:05 widac, ze chop mo jaja. Gorole myslaly ze sie nachapiom slonskom kasom brac manele i pitac do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub to kibice Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.chello.pl 06.07.09, 13:18 Napiszę swoją i nie tylko swoją opinię na temat ostatnich wydarzeń. Jestem kibicem GKS-u Katowice od 1981 roku. Po raz pierwszy od czasów Dziurowicza i sprzedawania meczów, muszę się wstydzić za osoby mieniące się sympatykami klubu. Zacznijmy od tego, że forum jest sterowane, niewygodne wpisy i tematy są kasowane. Najwięcej do powiedzenia ma grupa około 15 osób ( przodują Junior, Whydack i kilku innych ), którą popiera kilkadziesiąt młodych ludzi, słuchających swoich guru zawsze i wszędzie. Jeżeli guru napisze o Furtoku "Bohater", to ten jest idolem, jeżeli guru zniży jego rangę "do zera", wówczas bohater mieszany jest z błotem, niszczony. Na forum obrzuca się błotem Prezydenta Miasta, który pomógł temu klubowi stanąć na nogi ( wykupił tereny, postawił nowe oświetlenie, podgrzewana murawa, boiska treningowe ), ale nie zrobił projektu na 25-tysięczny stadion - jak on mógł! Oszukał! Obrzuca się błotem byłego już Prezesa, dzięki którego nazwisku wiele pozytywnego się stało dla Gieksy - ale to On jest winny ponad 2 milionowemu długowi, który powstał w ostatnich latach. Pozostałe osoby z zarządu tylko się przypatrywały, biorąc pensje po kilka/naście tysięcy złotych... Obrzuca się błotem przyszłego/niedoszłego inwestora. Bo w końcu jak on mógł chcieć zarobić na Gieksie. Powinien dać grube miliony i nie żądać nic w zamian. Tak powinien zrobić! Słuchając tych wypocin młodych gó...arzy, wydaje mi się, że lata świetności mojego klubu nigdy nie wrócą. Panie Piotrze Uszoku, Janie Furtoku oraz Ireneuszu Królu. Ja nie wietrzę żadnego spisku, nie uważam, że chcieliście źle dla klubu. Przepraszam za moich niezbyt inteligentnych "kolegów po szalu". Wypowiadam się w imieniu swoim oraz tych, którym dostęp do swobodnego wypowiadania się na forum został zablokowany. KIBIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYSIEDLONY Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:08 POLOKI BEZ KANCIARSTWA NIE UMIĄ ŻYĆ-ONI TO MAJĄ W GENACH.(V-ce WOJEWODA,Brat-Prezes FUNDUSZU... U MARSZAŁKA).PANOWIE Z JAKIEJ ZIEMII PRZYBYLIŚCIE?PYRSK Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" 06.07.09, 17:57 Taką obłudą jaką wykazał się pan prezes Król dysponuje tylko D.Tusk i S.Niesiołowski publicznie zwalić winę na kibiców i gazetę wyborczą za swoje nieudane posunięcia,widać przyszły instrukcje z Warszawy dotyczące zainwestowanej kasy przez urząd marszałkowski no i na GKSę brakło pieniędzy.Jak widać Centrozap to sponsor który dużo chciał a mało mógł tylko GKSy żal bo do sponsorów i właścicieli nie ma szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bello Winne stowarzyszenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 18:32 oni od początku kombinowali i przekombinowali. gdyby nie to że nie wiadomo o co im chodziło to już dawno byłaby umowa a tak gó.... podziękujcie tym głupkom ze stowarzyszenia. Im ta miernota, która była do tej pory w klubie jest widocznie na ręke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henie Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:13 centrozap w ruchu chorzów gratulacje dla działaczy gieksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Centrozap zrezygnował z przejęcia "Gieksy" IP: *.pke.pl 11.09.09, 13:07 dzieki w ich imieniu:) Powodzenia z królem i z jasiem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś