Dodaj do ulubionych

Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewiniątek

IP: 80.195.116.* 29.07.09, 15:29
świetna impreza. Niezwykła wartość edukacyjna dzięki komentarzom
Jurora. Gratuluję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał - Uczestnik Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewiniątek IP: 80.195.116.* 29.07.09, 15:32
      Świetna impreza. Niesamowita wartość edukacyjna dzięki komentarzom
      jurora. Gratuluję.
    • Gość: Magda Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewiniątek IP: 194.69.146.* 30.07.09, 08:57
      To zdjęcie z klęczącą osobą bezdomną jest tak przejmujące, że nie
      wiem, jak można dawać nagrodę za coś takiego... niedługo będziemy
      dawać nagrody za zdjęcia z umierania. Po prostu totalna znieczulica.
      • jasiekiera Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini 30.07.09, 09:11
        kleczenie, nie zawsze musi sie kojarzyc z czyms strasznym(:)),
        kobiecina jest w podeszlym wieku, wiec i wzrok juz nie ten,i plecy...
        Latwiej z bliska dojrzec co sklep oferuje.
        PS. Wszystkie trzy zdjecia doskonale.

• lord_destroyer Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini 30.07.09, 10:24
        Oh, ależ już dajemy nagrody za zdjęcia z umierania. Zauważ jaką popularnością na światowych wystawach i konkursach robią zdjęcia reporterów wojennych :)

A jeśli chodzi o pierwsze trzy miejsca - jak dla mnie numer jeden to to z kobietą 'szczupłą inaczej'. Daje do myślenia, zwłaszcza osobom 'grubej kości' ;) Ale nie tylko - można to potraktować jako przenośnię - każdy, w którymś etapie swojego życia - stara się naśladować i upodobnić, jeśli nie fizycznie, to psychicznie, do kogoś, od kogo dzieli go przepaść na tej płaszczyźnie. Ale to wcale nie znaczy, że to ktoś gorszy! Laseczki z plakatów na zdjęciu mają wątpliwy szacunek do swojego ciała, a już na pewno nikt nie szanuje ich za to, że wyginają się przed aparatem, ku uciesze tysięcy onanistów, traktujących ich ciało jak przedmiot - równie dobrze mogliby kupić kalendarz z połyskującymi samochodami sportowymi;)
        A kobieta na rowerku może sobie sama zbudowała to 'ciałko', albo stała się taka z innego powodu, ale wkłada wszystkie swoje siły w pracę nad nim, nad sobą. Już to czyni ją lepszą od ideału do którego tak usilnie dąży.
        Tyle mojego wywodu :)

Gość portalu: Magda napisał(a):

> To zdjęcie z klęczącą osobą bezdomną jest tak przejmujące, że nie
        > wiem, jak można dawać nagrodę za coś takiego... niedługo będziemy
        > dawać nagrody za zdjęcia z umierania. Po prostu totalna znieczulica.
    • fotodiagnoza Znów się bili.. 30.07.09, 11:45
      pierwsze za żart;), drugie za całokształt, trzecie też jest dobre..
      ja wybrałbym drugie ale może z racji tego dzisiejszego upału?;))
      spytałbym autorów czy reżyserowali?

---
      fotoforum.gazeta.pl/u/fotodiagnoza.html
    • Gość: gosc Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewiniątek IP: *.echostar.pl 30.07.09, 17:33
      czemu komentarz o tym ze zdjecia ktore zajelo IImiejsce jest pozowane zostal
      usuniety? ktos sie boi prawdy?
      • Gość: gosc Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: *.echostar.pl 30.07.09, 17:41
        i jeszcze uzasadnie tezy:pomijajac cala mase szczegolow jeden najwazniejszy. na
        blyszczacej powierzchni kalendarzy odbija sie swiatlo lampy byskowej. kobieta
        cwiczaca na tym rowerku po kilku minutach treningu powinna splywac potem.
        swiatlo lampy powinno sie odbic od blyszczacej powierzchni skory, a na ziemii
        powinny byc slady ciezkiego treningu, podobnie jak powinny byc przepocone spodenki.
        tak wiec jest to jedna wielka mistyfikacja, ktorej jurorzy we wnikliwej ocenie
        nie wzieli pod uwage. szkoda.
        • Gość: ,zuraw Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: *.plock.mm.pl 30.07.09, 17:47
          Zdjęcia są reżyserowane - to widać na pierwszy rzut oka. Nie wiem czy tak
          wolno było zrobić w tym konkursie. Mam uwagi to technicznej strony fotografii.
          Kompozycja ...może być.
          Tematyka zdjęć "społeczna" - o to chodziło?
          • Gość: amator Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: 217.98.20.* 31.07.09, 07:53
            Świetne pomysły i dobre zdjęcia !
        • Gość: jan Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: *.chello.pl 31.07.09, 11:35
          a skąd wiesz, że ta kobieta pedałowała kilka minut? Byłeś tam? Widziałeś?
          • Gość: Heeman Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: *.chello.pl 01.08.09, 09:56
            Na foceniu się nie znam, ale na zasadach pisowni troszeczkę,
            wiec pytam dlaczego nazwę miasta Częstochowa pisze się z DUŻEJ litery
            a nazwę miasta Tychy z małej...Pismaku do łopaty !!!
            • Gość: xx Re: Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewini IP: *.chello.pl 01.08.09, 23:22
              Na polskiej pisowni też się nie znasz. "tyskich" pisało się i pisze nadal z
              małej litery.
              Brakuje Ci co najmniej dwóch przecinków w tym, co napisałeś.
              Wysyłasz pismaka do łopaty? Potrzebujesz pomocnika w pracy? :)
    • Gość: ~~ Znów bili się o zdjęcia. To była rzeź niewiniątek IP: *.chello.pl 02.08.09, 15:08
      miejsce pierwsze - nagroda za fotomontarz ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka