Dodaj do ulubionych

wymiana okien PCV

03.09.09, 21:21
chce przed zima wymienic stare drewniane okna na nowe z PCV
mozecie podzielic sie swoimi doswiadczeniami?
mieszkam w bloku z 1986 roku, mam 5 okien (w tym 1 balkonowe)
u kogo zamowic? czym sie kierowac wybierajac firme oferujaca okna i
montaz?
nie chce przeplacic ale nie chce tez bylejakich okien
pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: spół_dzielca Re: wymiana okien PCV IP: *.c201.msk.pl 04.09.09, 11:46
      Jeśli masz mieszkanie spółdzielcze to ustal w administracji firmę, która "opłaciła się" za wymianę okien. W przeciwnym wypadku możesz sobie wybić z głowy dofinansowanie z funduszu remontowego, które ci przysługuje.
      • bajum Re: wymiana okien PCV 04.09.09, 14:48
        mam mieszkanie wlasnosciowe
    • Gość: adamson Re: wymiana okien PCV IP: 195.205.170.* 04.09.09, 15:33
      Mogę Ci polecić jedną firmę z Dąbrowy Górniczej, znajomi mi polecali i nie
      zawiodłem się - szybko i dokładnie, chociaż najtańsi nie są. Posługują się
      adresem "solidna firma" i w ich przypadku to prawda, dane kontaktowe są w
      ogłoszeniu:

katowice.szerlok.pl/sprzedam/dom_ogrod/oferta/okna-pcv-energooszczedne-bezplatny-pomiar_64575a4f5244493d/search_page,3
      • bajum Re: wymiana okien PCV 05.09.09, 10:40
        DZIEKUJE!!!
    • Gość: aaa Re: wymiana okien PCV IP: *.wislaNET.pl 24.11.09, 13:09
      witam,
      jestem właśnie świeżo po wymianie okien i...chciałabym przed czym przestrzec.
      firma z Zabrza która się zajęła nasza wymiana wykonała najtańszy kosztorys, po
      czym kiedy przyszło do płacenia faktury cena wzrosła o 40%!!!okazało się ze w
      kosztorysie "zapomniano o jednym oknie". co gorsza nie poinformowano nas o tym,
      aż do dnia montażu !! to skandal i jawne nadużycie. wiadomo ze wszyscy liczą się
      z groszem dlatego przestrzegam przed taka sytuacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka