karelia panowieeeeee 12.02.02, 12:32 Pan Przewodniczacy i Pan Prezes!!!!!! panowieeeeee , no nie trzeb achyba wydac tomik , zibi, bracie , gdzie jestes potrzebny nam ktos kto sie zna na biznesieeeeeeee Uwaga, to jako big zart! bo wszystki bardzo mi sie podobaaaaaa Pan Przewodniczacy i Pan Prezes rymowali o palme pierszenstwa sie starali A ze byli leniwi wielce czasami poezje odgrzwali na patelce bo im mozgi nie domagali( hihihihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia romans biurowy 12.02.02, 13:34 Sexowna sekretarka- warszawianka lubila siadywac Prezesowi na kolanka Jemu to sie tak podobalo ze kobite to rajcowalo Dopoki nie stracila wianka ( bo pozniej zatrudnil inna sekretarke: mloda, po maturze, jezyki, duze doswiadczenie, ladna ))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Szwajcar z Nairobi 12.02.02, 14:17 Ucieszny szwajcar z Nairobi pije, pali, dzieci robi Nie chce sluchac dobrych rad mowi, ze jest bez wad I do nastepnego sie sposobi ( a czego? papieroska? kieliszeczka? czy dziecka? hihihih, nio? niech Szwajcar odpowie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Pewna Dama ... IP: *.ne.ch 12.02.02, 14:27 Pewna Dama spod miasta Lulea Spojrzeniem w kielich sie urznela I choc agresja jej byla mala Prezesa non-stop sie czepiala Az zmoglo ja i zasnela .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Prezesowi IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.02.02, 14:28 Stajenna absolutnie ! gratulacje ! mazel tov. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia wiadomooo 12.02.02, 14:40 no wiadomo, co sie chlopom najbardziej spodoba, swinstewka Prezesa, ze tez Pan Przewodniczacy tak nisko upadl, a ja myslalam , ze jaka taka opieka duchowa bedzie zapewniona, a tu? Masz ci , Carina placek drozdzowy! Przewodniczacemu sie spodobala gola baba na koniu! O tempora, O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Prezes bon vivant 12.02.02, 14:35 Prezes z Berna nie nie byl studentem i nigdy nie byl abstynentem Sam za kolnierz nie wylewal i innym szczodrze dolewal Bo byl wesolym emigrantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Prezes bon vivant IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.02.02, 16:36 stary Pedro co lat dozyl Swego syna wciaz batozyl zima lato czy poranki nicpon latal do kochanki i bez przerwy ja chedozyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia wycieczki do Gruzji IP: *.telia.com 12.02.02, 18:15 Stary Antonio z Andaluzji czesto jezdzi do Gruzji Lubi kobiety namietne i czyste a patrzec na nie to jego prawo oczywiste Bo tam w lazienkach nie ma zaluzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: wycieczki do Gruzji IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.02.02, 19:39 pewien kapitan z UOP-u, zadal pytanie chlopu chlop z natury cwany pokazal immunitet nie poszedl w kajdany (posel on wybrany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: na biezaco IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.02.02, 19:44 dyrektora z Orlenu,do kozy wzieli oczywiscie jak zwykle na niego nic nie mieli nikt nic nie wie -czeskie kino komus jego miejsce dadza ino Odpowiedz Link Zgłoś
karelia bijatyka 12.02.02, 20:01 Pedro cial maczeta Jozus walil sztacheta Tak dzielnie wywijali az sie pozabijali i nie nacieszyli sie sexi Juanita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Zycie IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.02.02, 01:09 Pewien prezes pod alpami, bawil sie limerykami w nocy myslal produktywnie dniami pisal je aktywnie placza dzieci placze zona swym misiem zawiedziona (od tego ona zona) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zycie ciag dalszyyy 13.02.02, 07:41 Baba srodze zawiedziona? wszak od tego ona zona! Babie nigdy nie dogodzi niech sie cieszy, ze Misio przychodzi. Moglby latac za babami ale bawi sie rymami. Limeryki z piora strzasa eeee niech sie baba juz nie dasa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: dzieki, karelio IP: *.ne.ch 13.02.02, 08:32 Dzieki , karelio, za moralne wsparcie . Masz w zamian w prezencie kilka obrazkow (troche "soft", troche "hard", jak to w zyciu) : Milosnik win prostych z Przysuchy Rekoma przedziwne wykonuje ruchy I nic sie tu juz nie zmieni Gdyz ruch obrotowy Ziemi Jego rownowagi stan zaburza kruchy Dwie wersje (do wyboru wedle gustu) : Baranow stado w Nieswiezu Zagustowalo w swym pasterzu I tak sie milo zrobilo A ze w uczuciach stale byly Pol laki sie kokosilo Tak dlugo biedaka dupczyly Az zabraklo pasterza w Nieswierzu Pewna polonistka z Wizny Milosniczka byla goralszczyzny Jezdzila wiec na Podhale A tam przygodni Gorale Pozbawiali ja resztek bielizny Krakowianka mloda , pragnaca mezczyzny Biegala po Plantach, wyzbywszy sie bielizny Az pewien profesor, znudzony Widzac to, rzekl do swej zony : Mam dosc juz tej przybyszewszczyzny. Pewna Fineczka z Turku Jezdzila oklep na Burku A po uplywie godzinki Burek dosiadal Finki Zgorszenie siejac w Turku I to by bylo na tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia na czesc Prezesa 26.02.02, 11:04 a oto limeryczek skromny na czesc naszego Prezesunia Baloooona, moze niewiele ma wspolnego z Balonikiem, taki troche hehehe excentryczny Powien Murzyn w Abidzanie lubil biegac w pizamie Tak go to podniecalo ze niewiele brakowalo aby wytrysnac niespodziewanie ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student SENTYMENTU ciag dalszy.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 13:16 a i ten watek stanowi dla mnie jakis poczatek.. mojej skrytej, skromnej tworczosci... wiec i niech on bedzie odswiezany co pewien czas.... ".... he's all I've ever had..." he's all hehehehe jak to moj idol spiewal w jednej piosence.. tzn. on spiewal She ale ja wole He ;o) student Odpowiedz Link Zgłoś