donk 22.01.04, 16:24 Edukacja vipa, jest ciezka jak na mlota przystalo. ale nie jest niemozliwa! p.s. vip, nie wysilaj sie na odpowiedz, mozesz tylko dostac czkawki, a ja, takich bolkow jak ty, biore na klate. Lepiej potrzep sobie rundke skorka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 owszem to cie czasami chlop dokarmia IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 16:37 jak ma dobry humor, na codzien siano osle zresz i siano masz w tym glupim lbie donk napisała: > Edukacja vipa, jest ciezka jak na mlota przystalo. co ty osle o edukacji wiesz? ciebie tresowano nie edukowano > ale > nie jest niemozliwa! u ciebie JEST niemozliwa > p.s. > vip, nie wysilaj sie na odpowiedz, mozesz tylko dostac czkawki, zaden wysilek dla takiego prymitywa odpowiedziec ty z kolei przy kazdej odpowiedzi jak szczur sie pocisz > a ja, takich bolkow jak ty, biore na klate. nie na klate tylko na grzbiet to sie osle GRZBIET nazywa no coz, brak edukacji, rozumiem > Lepiej potrzep sobie rundke skorka. skorke to ja twoja batozkiem potrzepac moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna idz stond IP: *.cg.shawcable.net 22.01.04, 16:37 ty zmoro z multiple personality disorder. "me, myself and donk". wracaj na psychiatric ward. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ciezko bedzie IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 16:43 jak na osla przystalo, uparty jest o glupocie nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
donk Lusnia ty mlocie! 22.01.04, 16:47 To bylo do ciebie! hehehe Wiem, ze bez kopa pod chooja, nie zabierzesz stad swoich zabawek. Wiec zabierz przynajmniej swoje zwloki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 zagloba kiedys rzekl IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 16:56 "kazde bydle ma swoj rozum" niestety ciebie nie znal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna osle ty mlocie! IP: *.cg.shawcable.net 22.01.04, 17:46 to bylo do ciebie osle. vip jest vip i nie potrzebuje sobie nickow zmieniac jak ty zakompleksione salami. wracaj do tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: osle ty mlocie! IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 17:54 to jest osiol wiec i z czytaniem ma problemy wyraznie widac pod kim sie wpisalas ale jak slusznie zauwazylas jest to mlot wiec nie mozna zbyt wiele od niego oczekiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 chlop skore na grzbiecie skarbowal? hehehe IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 18:50 jebnij ty sie chujem w czolo wszystkim bedzie nam wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna co jest salami... IP: *.cg.shawcable.net 22.01.04, 18:51 ...juz wrociles? w kaftan cie wsadzili i penisem walisz po klawiatorze? bo lapskami bys takich glupot nie smarowal. Odpowiedz Link Zgłoś
junkyard_bitch Re: co jest salami... 22.01.04, 18:57 salami?? ALe masz fajne skojarzenia. Ja tez lubie salami, hihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 daj se juz spokoj z tymi nowymi nickami IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: co jest salami... 22.01.04, 19:23 Kolego Joanno, wez ty wsadz sam ta salami vip-owi w dupsko. Popytajcie na forum, moze sie znajdziecie jakies cioty. Milej zabawy. hehe, i pozduv vipa...Joanno hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: co jest salami... IP: *.mt.sfl.net 22.01.04, 19:33 ciota sie znalazla, donkey sie nazywa chuje w gwbe bieze, a do dupy jeze Odpowiedz Link Zgłoś