bruno5 03.04.10, 19:58 26 lat temu przyjechalem do Kanady.Konia juz z siodlem mozna bylo kupic za jednego dolara.Samochod dobrej marki kosztowal 5 dolarow.Dom z basenem kosztowal wtedy 100 dolarow.Butelka wodki kosztowala 5 centow to byly czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Tak napewno nie bylo 26 lat temu !!!! 03.04.10, 20:47 bruno5 napisał: 26 lat temu przyjechalem do Kanady.Konia juz z siodlem mozna bylo kupic za jednego dolara.Samochod dobrej marki kosztowal 5 dolarow.Dom z basenem kosztowal wtedy 100 dolarow.Butelka wodki kosztowala 5 centow to byly czasy. ===================================================================== he,he,he Bruno BZDURY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Tak napewno nie bylo 26 lat temu !!!! 03.04.10, 21:00 Temu debilowi tak sie yebie swiatecznie, jak go zalosc ogarnie. Do pjerdolca jego powszedniego dolacza sie yebel swiateczny i gega jak zywcem jedzony labadz. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 To byl zart 03.04.10, 21:22 26 lat temu minimalna stwka godzinowa to 4 dolary.Litr benzyny kosztowal 34 centy.Metropasw Toronto 34 dolary teraz 121 dolarow.Pontiak moj pierwszy samochod 6 tysiecy dolarow.Pokoj mozna bylo wynajc w Toronto za 200 dlarow dzisiaj 500 dolarow.Stawka minimalna za godzine pracy to od maja 10 dolarow i 25 centow. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: To byl zart 03.04.10, 21:52 Powinienes chwalic Kanade i podskakiwac. Wtedy musiales orac a dzisiaj siedzisz na dziadowiznie. Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: To byl zart 04.04.10, 01:00 a chooj cie wielki obchodzi na czym on siedzi dzisiaj. Zawsze wtrynisz swoj krzywy ryj w cudze sprawy. Tolerancyjniak sie znalazl, teoretyk Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: To byl zart 04.04.10, 01:10 Jarmulka wam sie przekrzywilo ze znerwowanie, Jojne. Wygladacie jak Niedoperz. Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: To byl zart 04.04.10, 03:43 ty, ale masz naprawde dobre widziadla, rzeczywiscie mam na imie Jojne i z uwagi szabas mam wlasnie jarmulke n aglowie. Inawet jem mace , nic sie przed toba nie ukryje, jestem naprawde zdumiony twoja przenikliwoaoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: To byl zart 04.04.10, 07:15 Ja zaczynalem od $15/h, w serwisie Commonwealth... Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: To nie byl zart 05.04.10, 03:06 wszytsko drozeje !!!! wkrotce emeryturka kanadyjska wystarczy na butelke mleka i razowy chlebek !! ===================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: To nie byl zart 05.04.10, 04:27 razowy chlebek to cieciu najdrozszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: To nie byl zart 05.04.10, 04:35 udupi napisał: > razowy chlebek to cieciu najdrozszy!!! Gasssarbajter musi was lubiec, bo wierzy, ze dacie sobie rade i zaszalejecie z razowym od czasu do czasu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: To nie byl zart 05.04.10, 04:38 sciur, razy to ja moge ci dzielic codzien, gratissss Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: To nie byl zart 05.04.10, 04:40 rat_canals napisał: > sciur, razy to ja moge ci dzielic codzien, gratissss Dream on, lachmyto Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: To nie byl zart 06.04.10, 06:27 o tobie cieciu? I do tego cierpisz na manie wielkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To nie byl zart 06.04.10, 14:28 ratpole napisał: > ze dacie sobie rade i zaszalejecie z > razowym od czasu do czasu hehe kwasu chlebowego chyba sobie narobiom bo im ta kawa zbozowa to sie juz uszami wylewa Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: To nie byl zart 06.04.10, 14:54 Mnie watek przypomina wspomnienia 'kombatanta wojennego'. Inwalidy zasluzonego, przed grupa sluchajaca z rozdziawiana gemba...dopoki nie padlo pytanie; niech Pan opowie jak Panu noge urwalo na wojnie. Na wojnie??? Nie...noge to mi urwalo rok temu w Warszawie, jak po pijaku wypadlem z tramwaju...hihi Przeloze na jezyk bardziej zrozumialy. Jak przyjechalam do Australii na poczatku lat 90-tych, to juz bylo 'kijowo'. Przed bylo jeszcze bardziej, bo byly to lata 80-te w PRL-u. Nie mam wiec wspomnien kombatanckich. hahaha Mam wiec to co wypracowuje, bez rozszczen, ze mi sie nalezy. Moze sie tak samemu nalezy kopnac w doope? aby wprowadzic sie w stan rownowagi i przestac zyc 30-lat do tylu? Kan Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: To nie byl zart 07.04.10, 03:51 jak przyjechalem do Grajewa to bylo dobre mieso wolowe, kupowalem kawalek za $3, zulem przez godzine a potem mialem takie sny ze zadna porcja prochow nie jest w stanie zapewnic. Teraz miesa nie jem, jakosc spadla, zjawy mam lepsze po grzybach, a jak sie budze okolo 1-szej w nocy na zmiane to cwiartka burbona wybudza mnie tak ze wszystek element kryminalny w moim rewirze zamienia sie baranki wielkanocne. Wlasnie daje w rure przed snem za wasz emigrancki los. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To nie byl zart 07.04.10, 15:57 udupi napisał: > Wlasnie daje w rure przed snem za wasz emigrancki los. moze sie lepiej pomodl? Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: Tak bylo 08.04.10, 06:00 bruno, ja tez jak przyjechalem 26 lat temu to pierwsze co to tez zwalilem konia zaraz na lotnisku i tak juz do dzis zostalo. Jak mam to zinterpretowac, na wszelki wypadek depiluje rece. Odpowiedz Link Zgłoś