Dodaj do ulubionych

ZEBRANIE KLUBU (2)

• karelia 101!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.02, 23:25
      to tak dla pewnosci, zabezpieczenie przed studentem, 101 tez ja , Adasiu?????
      spisz dziecinko, czy przepisujesz wypracowanko o tych fragmentarycznych
      fragmentalach, ze tez takie dziwactwo istnieje hehhee Adasiuuuuuuwink))))
      • ro-bert Re: 101!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.02, 23:34
        Tak to wlasnie mozna kobietom wierzyc! Gadu- gadu- o pierdolach cie zagada,
        jakies boa wymysla. Wszystko po to aby uwage odwrocic! Kobiety!!!

Poz.
        ro-bert
        • Gość: narval Karelia prowadzi! Rien ne va plus..pour les hommes IP: *.ccf.fr 26.02.02, 23:42
          Ach te chlopiska!! Wszystkie po kolei refleksa traca!! Aj bida im! Kobitki
          gora!
          Karelia-Robert // 1:0
        • karelia kobiety contra mezczyzni;-)) 26.02.02, 23:45
          bo my kobiety jestesmy: przebiegle, zdradzieckie , zle , wyrafinowane,
          klamliwe, zachlanne, przekupne, niewierne,leniwe, zlosliwe (wiecej nie
          pamietam, moze pomozesz wink
          ale tez : mile, slodkie, wierne, figlarne, sliczne, oddane, pracowite, ofiarne,
          czyli doskonale w swej niedoskonalosciwink)) (wiecej nie pamietam, moze
          pomozeszwink

Ahoj, el capitano K.
    • Gość: student STU(DEAD)ENT :o( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.02, 01:57
      godzina 01:54 a.m. ====> STUDENT = PEPSI COLA + 2 x PLUSZZZZ ACTIV !!!!

jest dobrze - pisze ostatni rozdzial, mysle, ze do 11 :00 a.m. wyrobie sie...
      mam jeszcze kilka dobrych godzin... o 11:00 spotkanie - PROMOTOR i JA !!!

co ja bym zrobil bez tej KOFEINY !!!!

niech zyja NARKOTYKI !!!!

koniec przerwy...

bez odbioru!

• karelia Re: STU(DEAD)ENT :o( 27.02.02, 06:33
        student, opamietaj sie, wpadniesz w nalog!!!! a swoja droga jak to wypracowanie
        wyglada, tak napisane na ostatnia chwile, wymordowane , w oparach srodkow
        pobudzajacych. No trzymamy kciuki, moze promotora jakos przekonasz , z ecos tam
        wiesz i sercu i tyg fragmentalizmach smile)))))))
        Nie spij, Adasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • karelia mezczyzni 27.02.02, 06:34
      oj, narvalova, czy Ty mialas watpliwosci, ze panowie maja reflex? No pomysl,
      pomysl......a widzisz, sladowe ilosci wink)))
      Pozdrawiam K.
      • Gość: narval Re: mezczyzni // men // homme // Murzcziny // IP: *.abo.wanadoo.fr 27.02.02, 19:46
        Helou evribady, duzo pisze po angielsku na forumie to i ja nie bendem gorsza!
        Thad's mudge better, beaudiful, fandastic...widzicie jaki poliglota ze mnie!
        Bo i Wam rzekne, ze moj "inglisz", daje duzo do zyczenia, ale co do
        niektorych, tesh mam watpliwosci! Co niektore zlote mysli daje na traduktora
        i...ni cholery, nie chce wszystkiego tlumaczyc!
        1)Carino, pisz jak tam Harry po narkotykowej odwykowce! Tutaj w
        dziennikach "pipel", aze huczalo jak FR kucharzy wyzywal od zabojadow! Ach, ma
        temperament! Ale zdziebko nie po ojcu!!
        2)Don jak sie miewa ta sfora psuf! Owczarkow i...kaukaskich!
        3)Drapieznik struty "sverigeskimi" specjalami nie jest w stanie uderzyc w
        klawisz, a co dopiero z nie/sensem pisac!// no szwedziary tozesta mu danie
        zaserwowaly!!
        4)Balu, szusuje do poznej nocy i z utesknieniem wyglada urlopu w biurze, bo z
        dziatwa to na 2etaty zapiernicza!!
        5)Adas, w szoku ante-examinum, wpadnie od czasu do czasu na forum i cos bez
        sensu nagada i...zas cisza!!
        6)Troy, duzo tu gadali, ze autostrady w Szwabii beda platne, bo Szreder ma za
        mala pensyjke?! Info czy intox?!
        7) Karelia czemu Twoi sasiedzi Norwedzy, te wieloryby nie zostawia w spokoju
        tylko z Japoncami sie skumali i co piekniejsze okazy niby dla experymentow
        tluka! Kij z ich doswiadczeniami!
        8)...absolutnie! nic z tych rzeczy! ani procenty, ani haszysz, ani kokaina!
        Caly dzien w szpitalu, moj mlodszy spadkobierca zastrzal paznokcia
        wyprodukowal i od tej szpitalnej czystosci, az czlowiek w afekcie gada!!
        no!! nasza klasyfikacja nie taka zla!
        ...dla hordy forumowiczow...bajsmile))
        • karelia Re: mezczyzni // men // homme // Murzcziny // 27.02.02, 20:45
          odpowiadam na punkt7.
          porzadku dzienno-nocnego kolezanki Narval. Otoz pytanie chyba zostalo mylnie
          skierowane, ale to na skutek szoku wsrodszpitalnego kolezanki Narval. Bo co ja
          mam wspolnego z Norvegami? Nic. A z wielorybami ? Tym bardziej nic. Chociaz jak
          zjem suty obiad , to sie czuje jak wieloryb, ale to nie dowod , zeby byc
          expertem od tych ssakow, Norwegow i Japonczykow na kupe zuzammenwink)) Bo ja
          nawet japonskiego nie znam , a co dopiero jezyk wielorybow? Nie ponimaju
          nicievo. Jesli kolezanka Narval chce sie czegos dowiedziec na ten temat, to
          moze niech skieruje swe pytanie na liscie "Czy wyjsc za Norwega?" " "Norwegie
          contra Polska" "Dlaczego w Norwegii jest lepiej a w Polsce gorzej" ( albo na
          odwrot, nie pamietam)i tym podobne .
          Ja radze po kolezensku, kolezance Narval wyspac sie , moze melisse na
          uspokojenie nerwow, spacer. A wtedy pytania bedz bardziej precyzyjne.
          Co do pozostalych pytan kolezanki Narval to nie czuje sie zupelnie
          kompetentna , aby formulowac odpowiedzi rzeczowe, logiczne i poprawnie
          gramatyczne.
          A tera zpoczytamy troche hehehehehe K.
          • Gość: narval Makabryczne pytanie padlo / IP: *.abo.wanadoo.fr 27.02.02, 21:11
            ...tak wiec pytanie w sprawie wielorybow padlo!...pod tematem/ jak poslubic
            Norwega przez anons! Tak bardzo na nie/temat! Ale kiedy pod jakimkolwiek
            tematem bylo na temat?! Widac to juz nasza polska specjalnosc, zeby nigdy na
            temat, a zawsze kolo tematu krazyc!...wiem, wiem nie rozumiecie!...przyznam
            sie, ze ja tez za bardzo na nie/temat tematuje!
            No coz dzisiaj mialam do czynienia tylko z...drazniacym azotanem amylu z
            fiolki do czynienia, alez jak najbardziej w polyklinice!
            ...chlorowo Was haj'cuje!wink))
            • karelia Re: Makabryczne pytanie padlo / 27.02.02, 21:29
              Narvalova , Ty sie chyba upilas, tak jakos dziwnie gadasz, zaczynam sie troche
              niepokoic o szanowna kolezanke narval, nie wiem dlaczego ale to pseude kojarzy
              mi sie z wielorybem, heheheh, no nie bierz tego tak personalnie, to takie
              makabryczne stwiedzenie heheehe
              • Gość: Cariño Re: Makabryczne pytanie padlo / IP: 193.133.143.* 28.02.02, 12:19
                no !!! mnie tez narval jakos tak z wielorybem sie kojarzy. Dziwne... Musze
                sprawdzic co na kapsulkach z tranem rybnym pisze - moze to jakas firma czy co i
                moja surswiadomosc to przyswoija (nazwe, nie tran) i teraz majacze?

Narval - powiedz. a, i Karelia je serca reniferow nie wielorybow. To tez
                makabryczne, zwlaszcza ze je wedzi!!!

Moj makabryczny przysmak to potrawka z krolika - wywoluje wrazenie, zwlaszcza w
                pojednanym krolestwie, gdzie klapouchy to tylko pets. hehehehe

ciekawe co makabrycznego w ziemi tobleronskiej - kukulki z rozna?
    • Gość: student dzien 7 - juz TYLKO WIARA pozostaje+kofeina+PLUSZZ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.02, 21:45
      dzien 7- godzina 6 rano - kolejne kilkanascie/dziesiat godzina- nieprzespane-
      glowa,rece,cialo odmawiaja posluszenstwa! poddaje sie! ide spac !!!!!!!!! TAK
      SPAC! jak wiele te slowa znacza... ale jeszcze nie zdaje sobie sprawy co mnie
      wlasciwie czeka... ze juz za poltorej godziny znow bede na nogach...!!! gdybym
      wtedy wiedzial to co teraz wiem... w zyciu nie dam sie skusic na odrobine snu -
      TO PIEKLO !!! juz lepiej konac z bolu zmeczenia - ALE NIE DAC SIE SKUSIC !!!
      godzina 11 - Uczelnia - miejsce: Bielsko Biala !!! - kanciapa PROMOTORA ! - i
      Co? i znow UWAGII jakies niezadowolenie... cala noc na marne, od 16 : 00 znow
      praca... komputer i ja... pluszzzzzzzzzzzz....kofeina...byle tylko nie zasnac...

bez odbioru.:o(
      • Gość: narval Re: dzien 7 - juz TYLKO WIARA pozostaje+kofeina+PLUSZZ IP: *.abo.wanadoo.fr 27.02.02, 22:03
        taaaa! oszalal juz do reszty!...i po kiego licha sie meczyc, zeby te 3literki
        miec przed nazwiskiem, a potem liste obecnosci w biurze zatrudnien podpisywac!
        Adas, wyluzuj! rzuc na wsteczny! ...zycie to nie fraktale, dziekanke na
        magistra moze wprowadza! Wyprowadz psa! Zerknij na zachod i pomysl, ze tam
        nikt o papierek uniwerkowy nie bedzie pytal! Zdasz bedzie dobrze, Nie! nikt
        Ciebie nie bedzie szkalowal! Bo my juz w trwodze, ze tys taki ....wszystko na
        ostatnia chwile!! No a teraz siusiu, paciorek i spac!
        • Gość: Don Re: dzien 7 - juz TYLKO WIARA pozostaje+kofeina+PLUSZZ IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.02.02, 22:15

Student -nie lamac sie ,uczyc sie ,uczyc sie .Pokladamy w tobie
          nadzieje.Poeiedz promotorowi,ze jak chce "koperte" to sie sciepniemy-oddasz jak
          bedziesz znany i bogaty !A moze tego profesora trzeba zlustrowac? Znam sasiada
          Macierewicza.albo moze flacha pomoze? Glowa do gory-ucz sie o tych
          pterodaktylach czy jak ty to nazywasz i zapomnij o babach.Nagroda cie nie minie-
          w raju!
          • Gość: Don Re O Wielorybach IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.02.02, 22:31

Osobiscie mam przykre wspomnienia o wielorybach:bedac pacholeciem niewinnym w
            szkolce realnej,ustawiony w dluga kolejke z wstretem i odraza oczekiwalem na
            wlanie mi w ksztaltne usteczka(wowczas jeszcze nie calowane przez szalejace za
            mna kobiety)porcji tranu!!dawali kawalek chleba (starego )do zagryzania.Pani w
            klasie opowiadala o wielorybach,jakie to one pozyteczne-przez ten tran to niby
            mielismy byc silni i zdrowi na chwale Ludowej Ojczyzny.Zyczylem tym wielorybom-
            grupa walenie,wybicia co do ostatniego i to natychmiast.Ale od czasu gdy w me
            usteczka (ksztaltne i slodkie-jak juz pisalem)Panie zaczely wlewac szampan i
            tp.napoje,jakoe stracilem zainteresowanie likwidacja tego ssaka.Plankton im w
            morde niech se zyja !Pozdrawiam Karelie,Carino,Narwala i innych.Tran jest
            wstretny ale pozyteczny-to powiem moim wnukom,bo jestem zlosliwy-moglem
            cierpiec niech i one pocierpia (w przypadku posiadania takowych ,na co sie
            dzieki profilaktyce i madrej corce nie zanosi)Amen
            • karelia tran 28.02.02, 06:29
              nie uwierzysz Panie Przewodniczacy , ale ja naprawde lubie tran. swiezutki
              +kawalek polskiego chlebka na zakwasie posolonego i moge tak wydudlac z pol
              butelki. Naprawde , nie klamie!!!!!!Pycha a i zdrowe toto smile))))))nim
              niam smile)))mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    • karelia Adasiuuuu 28.02.02, 06:33
      nam juz tylko przyszlo trzymanie kciulow. ale DON Donow w swojej madrosci
      skreslil kilka madrych slow. To co Adasiu, mamy sie skladac??????????????
      tak jak mowi Narwalowa , po co ci te 3 literki ( nie mylic z litrem) wyluzuj
      troche, napij sie ziolek, idz na dziewczyny, zobaczysz co to zycie, anie tak
      furt i furt ksiazka i jakis stary piernik promotor. A ta kanapka u niego to
      jakos tak niesmacznie zabrzmielo w kontekscie ......wink)))))

Trzymajmy sie cieplooooo K.
      • Gość: Troy Powrot... IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.02, 08:31
        Pozdrawiam wszystkich zwolennikow i
        przeciwnikow,melduje sie na moment,
        umeczony podroza i maltretowany
        jet lag,abstynencja nikotynowa oraz
        paskudnym zamorskim jedzeniem...
        Troy
        • karelia Re: Powrot... 28.02.02, 11:06
          No, dobrze, ze jestes juz w domu, Trojniakwink))nie ma to jak na starych
          smieciach. A jak przezyles momenty abstynencji??? A tak Bogiem a prawda nie
          mozesz przestac palic. Ani to pachnace, ano ekonomiczne nie mowiac o tym
          okropnym kaszelku hehehehe TROJJJJJ przestan cmic te kocie chwosty!!!!!Czy nie
          mozesz pachniec ladnie???? Niby sie myjesz ,aber......wink))
          No, do roboty , pozdravlaju K.
          • Gość: Cariño Re: Powroty IP: 193.133.143.* 28.02.02, 12:09
            pojawiam sie i znikam ta ra ra ta raa
            ale widze ze Karelia i Narvalova podtrzymuja watek w gorze i Studenta na duchu
            (nie padaj ducham estudiante! - sprobowales guarany?
            ach, tak oficjalnie to prosze o urlop - cel oficjalny: wysledzenie i tropienie
            Prezesunia w jego naturalnym medio ambiente tobleronowskich gor, kukulek i
            innych swistajacych ssakow. Misja pod przykrywka wyjazdu na narty (b.
            sprytnie, nikt sie nigdy nie polapie!) do Crans Montanananana! To tak of 9-ego
            Marca (spozniony prezent na dzien kobiet od Lexi dla Cariño - podobniez to
            kiedys byla miejscowosc sanatoryjna wiec moze i na moja schizofrenie jakie
            Swiss Formula ziolka sie znajda). Kozice juz ryja raciczkami.

Budz gatov, vsiegda gatov!

Cariño
            das Agent Uberespeziale!
      • Gość: Cariño Re: Adasiuuuu IP: 193.133.143.* 28.02.02, 12:24
        karelia napisał(a):

> nam juz tylko przyszlo trzymanie kciulow. ale DON Donow w swojej madrosci
        > skreslil kilka madrych slow. To co Adasiu, mamy sie skladac??????????????
        > tak jak mowi Narwalowa , po co ci te 3 literki ( nie mylic z litrem) wyluzuj
        > troche, napij sie ziolek, idz na dziewczyny, zobaczysz co to zycie, anie tak
        > furt i furt ksiazka i jakis stary piernik promotor. A ta kanapka u niego to
        > jakos tak niesmacznie zabrzmielo w kontekscie ......wink)))))

Karelia,

Kanapka moze niesmaczna, ale jak Adas zdesperowany coby te 3 literki zdobyc? Tu
        jest dylemat! A poza tym jak promotor smaczny...
        >
        > Trzymajmy sie cieplooooo K.

• karelia tropicielka sladow Prezesunia 28.02.02, 13:08
      jak najbardziej udzielamy kolektywnie urlpou az do wytropienia niejakiego
      Baloona, hehehe ale by mine zrobil, szczeka w dol wloski do gory. Tropic ,
      tropic, a sama wiesz , ze masz niejakie zadatki na tropicielke sladow, no
      wiec ....do dziela. A ziolka alpejskie wygrzeb spod sniegu, spirytusik
      zdrowotny iiii naleweczka jak najbardziej made by Carin from Swisssssss . Samo
      zdrowie, niech sie wina Narwalowej schowaja mimo ze hehehe francuskie,
      My gatovi , wsiegda gatovi K.
      • Gość: Cariño Re: tropicielka sladow Prezesunia IP: 193.133.143.* 28.02.02, 13:16
        No to jade. Narty wysmarowane, cwiarteczka spirytusu owinieta w czapeczke z
        pomponem i wsunieta w kombinezon. Superspecjalne gogle (z lornetka, video
        kamera i psikawka, na wypadek jak bym Prezesunia nie wytropila do Smigusa)
        przygotowane, niebieskie szkla kontaktowe z rentgenem i psychoza w slipiach (oj
        bola!) tylko mi Baloona brakuje (jakby lawina ruszyla - he, he)

szalom, slalom (i to jaki!)

salemalejkumireszta

C.
        • Gość: narval No i koniec miesiaca!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 28.02.02, 18:45
          1)...czolem "prol", jak to nas nazwal Troy'szlachta! Koniec miesiaca, pensyjka
          przelewem do banku wplynela! Ale jak tu sie cieszyc, jak w tych eurosach, to
          czlowiek z kalkulatorkiem sprawdza, czy aby pomylki nie bylo!! Takie maluskie
          te sumy, w porownaniu do wczesniejszych frankowych!! Jeszcze Was ta euro-fala
          nie ogarnela, ale juz, juz...tesh bedzieta sie mordowac z kalkulacjami!! Moze
          i te "fraktyki" adasiowe sie przydadza na co!!
          .....~..........~..........~..........~..........~.....
          2) Don, jakem wczoraj przeczytala o tym tranie, wielorybach, a pozniej
          dopatrzylam sie podtekstow lekkich, swawolnych, o szampanie, pieknych paniach,
          rozkoszach zycia itp. oniemialam i za/nie/pisalam! Oj umie ten nasz Don-
          Cazanova czarowac! Ale...ta gatka taka mi znajoma skasinas byla! Yess!!
          Dzisiaj rzeklam! Wiem! Rozpoznajem! Toc to moj zakontraktowany takim uroczym
          jazykjem gadal do mnie, ale...kilkanascie lat temu!! Tesh bylo o szampanach,
          ksztaltnych usteczkach, urokach zycia!! Tylko, ze z latami cos te jezyki
          dretwieja, sexapil marnieje no i jaktoWy Donie, Dundee-piekna pannice po 1000
          razy ogladacie, a wlasna kobitka przy pliku prasowania ledwo dyszy!! Takie
          lata naszly, ze kazde piekne slowo trza kilka razy pragmatycznie zmiarkowac,
          zeby 98% odrzucic, a te 2% zostawic!! Trza olbrzymiscie na ten rodzaj meski
          uwarzac! Juz oni umia kobitki bajdorzyc i klechdy im opowiadac!!
          .....~..........~..........~..........~..........~.....
          3) Wczoraj przed polnoca przeczytalam rozdzial na forum zatytuowany "PRL jakie
          bylo...i cos tam". Boze trzeba unikac takich tematow, bo ten wir gado-pisania
          do bolu glowy mnie doprowadzil!! I jedyne slowo, ktore wynioslam to....ocet,
          przytaczane bylo w co drugim poscie!! Takze troche octu+soda
          czyszczaca+woda+sok malinowy i sok malinowy i stare polskie pitlo z czasow
          komuny mozna sobie zaserwowac!
          No a teraz rodzaj kontrsledztwa forumowego poprowadze i zas skrupulatne moj
          kapo-donosnik powypelniam!!
          Caliente i dozawtra!
          • Gość: Don Re: No i koniec miesiaca!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 19:20

No i koniec miesiaca-i koniec ilus tam lat ,i don zaczyna iles tam.Szampan i
            tort dla personalu jest.Dla zony stol w romantycznej restauracji
            zamowiono.Narvalu ,widze ,ze masz fajnego chlopa jak zna te tricki.Jak to
            mowia rosjanie -kobieta kocha uszami !Mowic im i mowic,nigdy nie znudzi sie im
            sluchac jakie sa piekne itd.I racja ,sa piekne!Jak to mawial jeden z klasykow:
            On byl staly tylko one aie zmienialy.pozdraw
            • karelia slowa , slowa , slowa 28.02.02, 20:37
              Sluchaj Don, mnie na takie gadki nie wezmiesz. Tylko konkrety sie licza, taka
              to twarda rzeczywistosc heheehe, Ale jak mowi stare indianskie przyslowie" Kot
              musi byc lowny a chlop mowny", no to cos w tym jest , w tym meskim gadaniu.
              A niektorzy to maja talent wybitny do takich bajeranckich spiczy, trzeba miec
              drowe nerwy, wytrzymalosc, doswiadczenie i te odrobine wiedze i tu znowu
              zacytuje stare indianskie przyslowie" Jak dyrektor mowi , ze zrobi -to mowi,
              jak robotnik mowi, ze zrobi-to zrobi"

Nio, CONGRATIULATIONS z powodu tych urodzin PANIE PRZEWODNICZACYYYYYYYYYY , oby
              sie panu zylo jak najlepiej i do nastepnego rokuuuuuuuuuusmile)))))))
              zyczy szary czlonek/kini Sur-real Club K.wink))))))))))))))))))))))
            • ro-bert Re: No i koniec miesiaca!!! 28.02.02, 21:45
              Aaaaa...! To dlatego Ty tak o tym tranie i szampanie! Teraz wszystko jasne!
              Przylaczam sie; wszystkiego najlepszego!

Poz.
              ro-bert

PS
              A tak gwoli scislosci: Ty z 28. czy moze z 29.Feb.?
              • Gość: Don Re: No i koniec miesiaca!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 22:09
                ro-bert napisał(a):

> Aaaaa...! To dlatego Ty tak o tym tranie i szampanie! Teraz wszystko jasne!
                > Przylaczam sie; wszystkiego najlepszego!
                >
                > Poz.
                > ro-bert
                >
                > PS
                > A tak gwoli scislosci: Ty z 28. czy moze z 29.Feb.?

dzieki. Z 28
    • karelia PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) 01.03.02, 06:35
      szanowny Pan Przewodniczacy mial urodziny, a gdzie jest Prezes???????? a gdzie
      mowa, a gdzie torty? a gdzie PREZENT????? No Prezesie , nawalusiowales sobie!!!!
      • Gość: narval Happy birthday to you ......mister .....president IP: *.abo.wanadoo.fr 01.03.02, 12:49
        No i sprawe zawalilam! Wczesnie wczoraj wrocilam do real'u i o urodzinkach nic
        a nic nie doczytalam! A dzisiaj strone otwarlam i widze 28! I pierwsze co mi
        na mysl przyszlo to rocznik 28!smile)) No i mysle, ach ten Don trzyma sie
        krzepko!!smile))
        No to pod te poprawiny ( tradycja musi byc!) i coby przewodniczacego kacyk nie
        meczyl: lykniem bo odwykniem! Chlusniem bo usniem! ...dla mnie gorzka-
        zoladkowa! ...........niech zyje nam, niech zyje nam, zdrowia, szczescia,
        pomyslnosci i .....pieknych dam!!!
        No to Don jeszcze pod gorke czy juz ostatnia linia prosta, zakladajac, ze
        Europejczyk lekko 76lat dochodzi???smile))))
        • karelia Re: Happy birthday to you ......mister .....president 01.03.02, 13:07
          eee eee Don, to ile Ty w kance kancow masz lat? Moze to troche niedyskretne
          pytanie, ale to tam miedzy swoimi hehehe no to chluppp, a czym sie opijasz
          cava , czy prawdziwy franski? Moze Ci Narvalova podesle jakas krzynke heheh jak
          sama nie zacznie testowac butelek, hehehe, no to siup , i iszczo raz chluppp ,
          student, obudz sie , my Przewodniczacego czcimy, i chlupppp w ten .....aaa nie
          dziob, aaa gardzilek, no Don a teraz aria "Smiej sie pajacuuuuuuu" wink))))a
          damy jako chorek "La donna e mobileeeeee" , Prezesieeee gdzies zniknal, my Dona
          oblewamy i polewamy, nioo iszczo raz chlupppp. Troy i Robbi jako pruskie tlo
          robiasmile)))z saksonskim dialektem hehehhe, prosit!
          • Gość: Troy Re: Happy birthday to you ......mister .....president IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 13:12
            Takie niedyskretne pytania!
            To ta cala skandynawska bezposrednosc...
            W gore kielichy,beec,beec...
            Absolut Kurant,Long Island Tea,
            poprawiamy szybko Sambuca,potem male
            Pisco,Margharita,na oslode Pina Colada,
            sto lat,sto lat!!!
            • ro-bert Re: Happy birthday to you ......mister .....president 01.03.02, 15:18
              Jezuuuuuuuu! Ale Ty jutro bedziesz mial leb!!!

Z wyrazami wspolczucia wink

ro-bert
              • Gość: Troy Re: Happy birthday to you ......mister .....president IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 15:32
                ro-bert napisał(a):

> Jezuuuuuuuu! Ale Ty jutro bedziesz mial leb!!!
                >
                > Z wyrazami wspolczucia wink
                >
                > ro-bert

smile Dzieki za wspolczucie. Jutro bedzie
                aspirynka,Senfgurken,Buttermilch,
                lody (ktore czynia cuda).

• ro-bert Re: Happy birthday to you ......mister .....president 01.03.02, 15:35
                  Gość portalu: Troy napisał(a):

> Jutro bedzie
                  > aspirynka,Senfgurken,Buttermilch,
                  > lody (ktore czynia cuda).

A to moge tylko potwierdzic! W moim wypadku szczegolnie Buttermilch smile

Pozdr.
                  ro-bert

• karelia STO LAT STO LAT..... 01.03.02, 14:33
      W POLSKE IDZIEMY DRODZY PANOWIE , W POLSKEEEEE IDZIEMYYYYY. NO TO SIUP!!!!!

STOOO LATTT,
      STO LATTTTT
      NIECH MU GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDYYYYY NIE ZAGASNIEEEEEwink)))))
      • Gość: Troy Re: STO LAT STO LAT..... IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 14:47
        karelia napisał(a):

> W POLSKE IDZIEMY DRODZY PANOWIE , W POLSKEEEEE IDZIEMYYYYY. NO TO SIUP!!!!!
        >
        > STOOO LATTT,
        > STO LATTTTT
        > NIECH MU GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDYYYYY NIE ZAGASNIEEEEEwink)))))

Wlaaaaaasnie. Karelia,polej,czemu sie ociagasz,Darling?

• Gość: Don Re: Moim wszystkim IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 15:45

Pamietam ogloszenia w szwedzkich gazetach : wszystkim,ktorzy chca mi skladac
          zyczenia w dniu moich urodzin dziekuje i zawiadamiam ,ze dnia... nie bede w
          domu.zamiast kwiatow uprasza sie o wplate na konto obroncow Vietnamu. A ja
          dziekuje Wam wszystkim ! Jestem w domu i wplacajcie na moje konto.Obowiazkowe
          lzy wzruszenia wylalem.Wypilem za was tez. Rozczulilem sie niemozebnie.
          Dzieki !!!
      • ro-bert Re: STO LAT STO LAT..... 01.03.02, 15:41
        Spojrzcie na watek o depresji! To jest poswiecenie! Nawet w takim stanie w
        jakim sie z pewnoscia dzisiaj znajduje, mysli o nas!!! Czyz to nie piekne?
        Lekkie spowolnienie reakcji daje sie co prawda zauwazyc ale to raczej
        zrozumiale wink

Poz. + cysterna Buttermilch

ro-bert
        • Gość: narval Re: STO LAT STO LAT..... IP: *.abo.wanadoo.fr 01.03.02, 16:40
          Tak!! Don niemozebnie ckliwy, to znaczy, ze swoje lata ma!! A jeszcze jak
          dodal, ze lza w oku sie zakrecila to i chyba mlodosc sobie powspominal,
          wybryki podlotka, randki na walach szczecinskich, spotkania u samotnych
          marynarzowych, pierwsze jabole obciagniete w miejskim parku, a teraz co mu
          pozostalo?!...bryka przed domem, co go polkaleka uczynila, godyguardy czyli
          owczarki i kaukazkie, knajpa z espanami i paëlla, no i ten cyber swiatek
          z "trupkami" co do niego przez 17 calowy ekran gadaja i zyczenia kablami sla!!
          A jeszcze zaspiewajcie mu // Don czy Ci nie zal, Don na szczecinski wracaj
          wal!! i poprawiny poprawin bedziemy obchodzic do powrotu Baloo'na i Carino! A
          jesli choc deczko nie/prawdy, to w jezyk sie gryze i wszystko odszczekuje z
          tabunem psuf Don-Kiszota!! Niech wiatraki miela ten mit Dona!
          No to tyle co mi przyszlo do glowy!smile))
    • Gość: student TRIUMFALNY POWRÓT studenta !!! (juz wkrotce) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 19:37
      dnia 4 marca 2002 roku !!!---------STUDENT WRACA NA FORUM !!!!
      dnia 4 marca 2002 roku !!!---------ODDAJE PRACE !!!!
      dnia 4 marca 2002 roku !!!---------CZEKA NA TERMIN OBRONY !!!!
      dnia 4 marca 2002 roku !!!---------I WIE ZE GO W TYM ROKU DO WOJSKA NIE ZABIORA!
      dnia 4 marca 2002 roku !!!------------------------------------------------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-------------------------***********------------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!------------------------*!!!!!!!!!!!*-----------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!--------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*-------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*-----------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-----------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*----------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-----------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*----------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*-----------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!--------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*-------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!---------------------*!!!!!!!!!!!!!!!!!*--------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-----------------------*!!!!!!!!!!!!!!*---------------
      dnia 4 marca 2002 roku !!!-------------------------*!!!!!!!!!!*-----------------
      ---------------------------------------------------*!!!!!!!!!!*-----------------
      ---------------------------------------------------*!!!!!!!!!!*-----------------
      ----------------------------------------------------*!!!!!!!!*------------------
      -----------------------------------------------------********-------------------
      -----------------------------------------------------oooooooo-------------------
      ----------------------------------------------------oooooooooo------------------
      ---------------------------------------------------oooooooooooo-----------------
      ----------------------------------------------------oooooooooo------------------
      -----------------------------------------------------oooooooo-------------------
      --------------------------------------------------------------------------------
      --------------------------------------------------------------------------------
      • Gość: student sprostowanie studenta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 19:40
        te dziwne znaki a poprzednim pos'cie to mial byc wykrzyknik ale mi sie chyba
        spacje pomyrdaly i wyszlo to "cos" !!!!!!! idemmm sie napic martini aperitif +
        blos blue + orange juice .......bye bye
        • Gość: narval bendziem swiadczyc!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 01.03.02, 20:00
          Adas, Ty nam juz fraktale na forum serwujesz?! Oj, ciezki przypadek a do 4
          marca ponad 48 godz. ale jakby o papiery w "wariatkowie" pytali my wszyscy jak
          jeden brat podpiszem, poswiadczym, zaklniem sie na naszego guru, ze bendziem
          Cie ratowac, naszego frakto-sapiens, do ostatniego klawisza i tak nam
          dopomoz ......net i cyber-lacza!!
          ......THE END......FIN......KONIEC......
          • Gość: Don Re: bendziem swiadczyc!!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 20:11

Student-nie pij takich swinstw ! to przystoi na takich co to innaczej.....
            Mezczyzna pije :duzo,szybko i nie mieszane,najwyzej "wstrzasane" ale to z
            powodu trzesienia reki.Powodzenia !
            • Gość: student a moze ja "inaczej" who knows !?!?!? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 20:18
              ............................DIFFRENTLY - OTHER - who know .........:o)
              • karelia STOOOOLATTTTTTT 01.03.02, 22:24
                no to siup na druga nozke, nigdyyy nie zagasnieeee,
                hep
                niech goo piorun trzasnie
                hep
                Adasiuuuu a dlazcego bedzies sie bronic, czyzby cie ktos napastowal? hep
                pozycz pieska od Pana Przewodniczacego hep, i guzik ci zrobia ci napastnicy hep
                cos mnie czkawka meczy, pardon
                Zdrowko, Panie Przewodniczacy , za Prezesunia tez, choc len chlop , nic ino by
                sie wczasowal, hep pardon
                nio, to polejmy i wypijmy tego bru, bruu no jak to sie nazywa? AAAAA brunnera
                wypijemy smile))) cmok cmok hep i lulu, bo jutro meczacy dzien nas czeka hep, o
                pardon
                Prusaki do nory hehehe ale mi przedni dowcip wyszedl , hep
                byeeee byeeee babys hep, pardon
                • ro-bert Re: STOOOOLATTTTTTT 01.03.02, 22:32
                  karelia napisał(a):

> no to siup na druga nozke, nigdyyy nie zagasnieeee,
                  > hep
                  > niech goo piorun trzasnie
                  > hep
                  > Adasiuuuu a dlazcego bedzies sie bronic, czyzby cie ktos napastowal? hep
                  > pozycz pieska od Pana Przewodniczacego hep, i guzik ci zrobia ci napastnicy hep
                  > cos mnie czkawka meczy, pardon
                  > Zdrowko, Panie Przewodniczacy , za Prezesunia tez, choc len chlop , nic ino by
                  > sie wczasowal, hep pardon
                  > nio, to polejmy i wypijmy tego bru, bruu no jak to sie nazywa? AAAAA brunnera
                  > wypijemy smile))) cmok cmok hep i lulu, bo jutro meczacy dzien nas czeka hep, o
                  > pardon
                  > Prusaki do nory hehehe ale mi przedni dowcip wyszedl , hep
                  > byeeee byeeee babys hep, pardon

No, dzieki Bogu! A ja juz myslalem, ze sie server zawiesil! Przeciez tutaj sie
                  nic nie dzieje! Piatek wieczorem... Baloo nieobecny... u
                  Przewodniczacego... "chemia puszcza" ale reszta???
                  Co jest! Gdzie jestescie?? Wszyscy na baletach??? Kliken... gdzie jestes???
                  No to w takim razie zdrowie!!!

Poz.
                  ro-bert

• Gość: student ro-BE-rt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 22:37
                    ...co Ty "smecisz" jak to sie nic nie dzieje smile rzuc tematem i sie zacznie
                    dziac wink.............albo czytaj powyzsze watki............

Swoja droga KARELA PRZESTAN PIC bo juz bredzisz....... jakies jawy na
                    horyzoncie czy cus :o)

ja tam ide umoczyc dzioooooobka w winka slodkie dla Tych jak to nazwal DON -----
                    ------"INNYCH" ------------
                    • karelia Re: ro-BE-rt 01.03.02, 22:40
                      jak moge przestac pic , jak mnie tak nastraszyles rano, ze jeszzce sie trzese,
                      musze sie znieczulic. Co prawda herbatka , ale to tez napoj.
                      Robbi, miauuuuu hehehe
                      • Gość: student STOP DRINKING !!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 22:43
                        start THINKING !!!!!!!!! hehehe ale ja bredzeeeeeeeeeeeeeeee ;o) ja sie
                        wystraszylem o 2 w nocy do tego stopnia ze mnie w serduchu ukulo sad
                    • ro-bert Re: ro-BE-rt 01.03.02, 22:45
                      Staram sie nie SMEDZIC ale to prawie niemozliwe!
                      Student, swiezy umysl... sadz te nowe tematy! Moczyc dziob... to wlasnie
                      czynie... juz od paru godzin wink

Pozdr.
                      ro-bert
                      • Gość: student moczenie w Polsce ? ino czego ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 22:48
                        no to se moczymy razem....... ino co....... pyski chyba ;o) ale tu
                        nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! tak wlasciwie gdzie Ty jestes???

moze wpadniesz...podskoczymy po Kareline i jazda w TANGO !????

hehehe
                        • karelia Re: moczenie w Polsce ? ino czego ? 01.03.02, 22:55
                          tango za pol zlotego kto chce? no? kto spiewal?eeee nic nie wiecie. No
                          skonczysc juz pic, herbatke ziolowa i lulu, bo Prezes , jak wroci, udzieli
                          nagany, ze sie niedobrze prowadzimy-pijemy , halasujemy po nocy , studen sie
                          nie uczy, reszta sie nie wysypia przed praca, Don nie pracuje tylko torty wcina
                          z personelem. ale sie rozbisurmanilismy. Prezes na stoku , myszy harcuja
                          • Gość: student student idzie do wanny ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 22:59
                            ok idem se stond bomi sie foda nalola do fanna i musza sie opluskac co by
                            swieszym pujsc spac i s rana zaczonc nowa dnia z sila w glowa i (_._) -
                            opssss.... wroca sassss do Fas.......student polonistyka
                        • ro-bert Re: moczenie w Polsce ? ino czego ? 01.03.02, 22:56
                          Mnie tego dwa razy nie mow! Ja w Europie, do Karelii niedaleko a wiec?! Ja tak
                          czy tak dzisiaj spac nie bede!! Kotka mam, wiesz! Jak Kliken bedzie taki mily
                          to go nawet na "fotostronie " zobaczysz. A kotek, bestia, spi kiedy chce (czyli
                          w ciagu dnia). Noca natomiast... nie to zebym sie skarzyl!

Pozdrow.
                          ro-bert
                          • Gość: student a ja myslalem ze masz zone... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 23:03
                            a Ty masz Kotke....... hmmmmmm to musi byc ciekawe....... ja mam suke wabi
                            sie.. a co tam nie bede mowil....... glupio sie wabi....... no ale jest ;o)

• karelia tjaaaa, zona , dziecko , kot 01.03.02, 23:14
                              ma to wszystko, ale sie jeszcze rozglada, jak to facet, zachlanny jeszcze nie
                              napasl oczu. Nio pogadajcie tu sobie po mesku, ja to jutro przeczytam, ale bez
                              tych niespodzianek , student, typu UAAAAAAAAAAA, IDE SPAC , HEP wink)))
                              MIAUUUUUU,A jak ma pesek na imie? Pimpek? Filutek?A moze to suczka nierasowa,
                              ale bardzo madra? Tak jak wlasciciel hehehe.
                              No a teraz kobranocka K.
                            • ro-bert Re: a ja myslalem ze masz zone... 01.03.02, 23:42
                              Student! Zdecydowanie nie pij juz wiecej! "Kotka mam" a nie "Kotke mam"... ach
                              te niuanse polskiego jezyka!
                              Zona i dziatwa wystepuje rowniez ale co to ma do rzeczy?

Pozdr.
                              reo-bert
                              • Gość: student Re: a ja myslalem ze masz zone... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.02, 23:46
                                hmmmmmmm do rzeczy nic to nie ma.....smile

swoja droga zawsze mnie ciekawilo jak to jest byc mezem -
                                • ro-bert Re: a ja myslalem ze masz zone... 01.03.02, 23:49
                                  Aaaaa o to to sie juz zupelnie nie boj!!! Zawsze znajdzie sie jakas, ktora
                                  Ciebie zachce!

Pozdr.

ro-bert
                                  • Gość: Don Re: a ja myslalem ze masz zone... IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 23:53

Student nie badz tak pasywny,szukaj a znajdziesz,jeszcze sie ostatnia naiwna
                                    nie urodzila !
                                    • Gość: Troy Re: a ja myslalem ze masz zone... IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.02, 02:22
                                      Szukaj! Tego kwiata,to...
                                      A jak nie...to razem,hi,hi,hi
                                      zmienimy orientacje seksualna,choc
                                      wtedy musisz byc conajmniej
                                      aparycji Ricky M + P. Brosnan.
                                      smile)))))))))))
                                      • Gość: Troy Re: a ja myslalem ze masz zone... IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.02, 02:41
                                        he,he,he...albo nie,bo moja,juz
                                        gniewnie patrzy smile)
                                        • Gość: student ja RICKY !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 10:14
                                          maine gudnessss !!!!! Ja i Ricky !!!??? Nieeeeeee nie moze byc... pytaj
                                          Kareline... ja bardziej jak BEAR & CHUBBY !!!!! jakies klaki na cielsku a
                                          sadelka przybywa....

Boszzzzzzz o czym ja tu pisze....... Ty pewnie nawet nie w moim guscie !!!!!
                                          nie nie nie nie nie nie ....... razczej nie jestem chetny ;o))))))))))))))))

hehehehe.....ok ide se stad bo ledwo rano a ja juz bredze :o)

P.S. a moze ja zchudnac powinienem i troche sobie skrocic te klaki....... ale
                                          co mam sie depilowac ??? bleeeeeee
                                          • karelia meskie ple ple 02.03.02, 11:11
                                            • karelia Re: meskie ple ple 02.03.02, 11:22
                                              cos sie porobilo i nie wyslalosad(( haaaa jak to ciekawie tak wysluchac
                                              meskiego ple ple: koty, zona , dzieci, uroda , sex.... zupelnie jak babskie ple
                                              ple
                                              A co student? zenic sie chcesz? To jest tAK: JAK PTASZEK NA WOLNOSCI TO
                                              KONIECZNIE CHCE DO KLATKI, A JAK W KLATCE TO KONIECZNIE CHCE NA WOLNOSC. NIGDY
                                              WAM NIE e klubowi kumple udziela ci rad wszelakich w tej dziedzinie, obys tylko
                                              ne wyszedl jak Zablocki na mydle, hehehe , oni tacy experci jak ja arcybiskup.
                                              Rozejrzyj sie troche, zarob troche pieniedzy, wybierz odpowiedni objekt iiiii
                                              kowboju, a raczej goralu, do dziela. a moze mama juz cos upatrzyla???
                                              Pozdrowienia dla szanownej mamy, ona to ma krzyz panski z Toba
                                              paaaaaaaaa K.
                                • dundee_girl Re: a ja myslalem ze masz zone... 02.03.02, 12:39
                                  Gość portalu: student napisał(a):

> hmmmmmmm do rzeczy nic to nie ma.....smile
                                  >
                                  > swoja droga zawsze mnie ciekawilo jak to jest byc mezem -
                                  • Gość: student WOLNOSC - to moja zona !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 13:07
                                    Wiec tak !!!
                                    Zony nie mialem, nie mam i nie planuje miec... w najblizszym czasie !!!
                                    Mama nie bedzie wybierac bo nie zna mojego gustu !!!
                                    Cenie sobie wolnosc a nie uwiazanie przy jakiejs BABIE co mi bedzie smecila do
                                    ucha ze mam wiecej pieniedzy do domu przynosic !!!
                                    Dla kobiet nie jesytem obiektem uwielbienia - URODA gdzies zostala
                                    zapomniania !!! wiec problem z glowy !!!!

Moze za 10 lat jak juz bede prezesem foirmy to znajde sobie jakas mloda naiwna
                                    co to na mojego mercedesa i wille poleci :o)

pozdrawiam ....... pora sprzatac home !!!!! bye bye

• dundee_girl Re: WOLNOSC - to moja zona !!! 02.03.02, 13:12

> Wiec tak !!!
                                      > Zony nie mialem, nie mam i nie planuje miec... w najblizszym czasie !!!
                                      > Mama nie bedzie wybierac bo nie zna mojego gustu !!!
                                      > Cenie sobie wolnosc a nie uwiazanie przy jakiejs BABIE co mi bedzie smecila do
                                      > ucha ze mam wiecej pieniedzy do domu przynosic !!!
                                      > Dla kobiet nie jesytem obiektem uwielbienia - URODA gdzies zostala
                                      > zapomniania !!! wiec problem z glowy !!!!
                                      >
                                      > Moze za 10 lat jak juz bede prezesem foirmy to znajde sobie jakas mloda naiwna
                                      > co to na mojego mercedesa i wille poleci :o)
                                      >
                                      > pozdrawiam ....... pora sprzatac home !!!!! bye bye

No jak jestes taki brzydki to faktycznie ...
                                      >

• Gość: WC Re: WOLNOSC - to moja zona !!! IP: *.sympatico.ca 02.03.02, 14:16
                                        dundee_girl napisał(a):

> Gość portalu: student napisał(a):
                                        >
                                        > > Wiec tak !!!
                                        > > Zony nie mialem, nie mam i nie planuje miec... w najblizszym czasie !!!
                                        > > Mama nie bedzie wybierac bo nie zna mojego gustu !!!
                                        > > Cenie sobie wolnosc a nie uwiazanie przy jakiejs BABIE co mi bedzie smecil
                                        > a do
                                        > > ucha ze mam wiecej pieniedzy do domu przynosic !!!
                                        > > Dla kobiet nie jesytem obiektem uwielbienia - URODA gdzies zostala
                                        > > zapomniania !!! wiec problem z glowy !!!!
                                        > >
                                        > > Moze za 10 lat jak juz bede prezesem foirmy to znajde sobie jakas mloda na
                                        > iwna
                                        > > co to na mojego mercedesa i wille poleci :o)
                                        > >
                                        > > pozdrawiam ....... pora sprzatac home !!!!! bye bye
                                        >
                                        > No jak jestes taki brzydki to faktycznie ...

Zeby cie tylko ta mloda w konia nie zrobila wink
                                    • ro-bert Re: WOLNOSC - to moja zona !!! 02.03.02, 16:56
                                      Jaki Mercedes, jaki Mercedes??? B M W !!! Nie wiem czy wiesz ale wlasnie to
                                      jest jedyna, politycznie poprawna marka dla czlonkow klubu!

Pozdr.
                                      ro-bert
                                      • Gość: Don Re: WOLNOSC - to moja zona !!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 20:00

Student musisz miec cierpliwosc.Mowisz 10 lat-to starczy.Praca lub biznes,maly
                                        samochod,potem wiekszy i zona,potem Mercedes kochanka i wyrozumiala zona (moze
                                        byc nawet ta pierwsza) I jak powiedziano :uwazaj by cie nie zalatwila obie !
                                        • Gość: student Re: WOLNOSC - to moja zona !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 20:30
                                          no to ja juz wole FIRMA-MIESZKANIE-BMW i tylko kochanki !!!! no dobra Panie
                                          lekkich obyczajow, ale nie z ulicy!!! I co wiecej chciecsmile da sie zyc ;o)
                                          hehehehe.........

A tak w ogole to mam fiola na punkcie GOLFA IV - alez tym sie przyjemnie
                                          jezdzi, jesli do tego dodac FULL WYPAS... ojjjj przyjemnie... teraz musze sie
                                          zadowlic PASSATEM TDI ale to juz nie to co golf...

P.S. dodam ze nie mowie o swoim samochodzie !!

pozdrawiam
                                          • karelia doksztalt 02.03.02, 21:03
                                            widze , ze doksztalt zona/kochanka dla studenta idzie pelna nie czlonkowiepara
                                            hehe. No nie mogeeeeee ale madrosci ci przekazuja czlonkowie i sympatycy Klubu.
                                            Wiesz, dobra/wierna/madra/ ekonomiczna......ladna zona chyba jest lepsza od
                                            kochanki, bo ta ostatnie , no jakos tak nie mam przekonania. Jak madrzy koledzy
                                            zauwazyli, uwazaj zeby cie nie puszczono z torbami w malinyy heheeh
                                            A traz film bede ogladac hahahahahahaha o niewiernej zonie ten z Douglasem,
                                            co to sie chcal zemscic na kochanku czy tez zonie , zobacze oooo juz akction,
                                            poczatek, Central Park ... no lece ogladac byeeeeee
                                            • Gość: narval Re: doksztalt...i...marzenia!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.03.02, 22:47
                                              Adas, no i dostales forumowa nauke od wtajemniczonych-liberalow!
                                              Jak w pigulce dali Ci recepte na zycie! Firmy, kochanki, szybkie samochody,
                                              operacje plastyczne, jetsety, intratne posady, mit "slodkiego milego
                                              zycia"!!!! Dodaj do tego Dallas z JR i Suehelen, barwne zycie Polanskiego i to
                                              o czym marzysz i wierz w swa szczesliwa gwiazdke! A moze i kiedy odwiedzisz
                                              Nas tym Golfem4. W marzeniach cala sila!! No i moze bedzie ten/
                                              HAPPY END for YOU...smile)

• Gość: Cariño, Feliz cumpleaños, Don! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.02, 21:03
                                                Ja wiem ze z poslizgiem i to duzym, ale BOSS znowu pracowac w dziwnych
                                                miejscach kazal (nie przy autostradzie jak pisales w watku o szerokich polskich
                                                twarzaczh). Oj zbaczam...

bardzo, bardzo ciezko pracuje ostatnio. Moze powinnam sobie nowa robote
                                                znalezc (na szydelku?). Tylko mi sie szukac nie chce, a poza tym w branzy
                                                cienko piszcza (ach nastepne trudne polskie slowko), i pozniej bym musiala byc
                                                mila dla ludzi. A tu moge warczec i toleruja...

Ide sprawdzic inne watki.
                                                • karelia nio, to znowu ja heheh 03.03.02, 23:50
                                                  Donisko ujawnil swoja prawdziwa twarz kobieciarza, latawca i podrywacza
                                                  mlodych panienek. Wstyd, powazny Prezes a taki Don Juan , hehehe. Cos cuje ze
                                                  mi comp zacal dzialac heheheh po duzym spsataniu hehehe .Nio zobazymy cy
                                                  scanner tes dziala heheeh
                                                  Student, przepisalesto wypracowanie o fraktalach? I Co??? zatwierdzone????
                                                  Juz jestes mafister???
                                                  Pozdrawlaju wsiech K.
    • Gość: Baloo Dziendoberek ... mozna ? IP: *.ne.ch 04.03.02, 09:45
      Pochwalony ...
      melduje powrot z tzw. "odpoczynku" i :
      1) spoznione acz szczere zyczenia stu lat dla Obiektu Uwielbienia
      2) gratulacje koledze studentowi, juz stad slychac szloch polkownikow z WKU !!
      mam nadzieje , ze kolega otrzasnyl sie juz po piorunujacej mieszance bols blue
      + cos tam cos tam ... brrrr.. polamania nog na egzaminie i dalszego rozwoju
      fraktalnosci oraz zyczenia nieudanej walki z nalogiem forumowym (re-welcome
      in the club )
      3) wszystkim czlonkiniom tradycyjnie sciele sie dywanikiem u stopek
      4) CZlonkom ogolne i dziarskie ahoj
      5) dla Carino - szczegolne wyrazy ubolewania z powodu ominiecia sie w Alpach ,
      ale Crans Montane omijam szerokm lukiem, szczegolnie w zimie .. bueeeee ..
      sami narciarze i lowcy "jeleni", a poza tym za jeden dzien pobytu placi sie
      tyle , co za tydzien gdzie indziej ...
      I w ogole i w ogole caluski ...

Zagladac dzis bede raczej sporadycznie, bo to cholerne forum prawie nie dziala
      (na otwarcie 1 postu czekam po kilka minut - czy was tez dotyczy ??)

Szalom

Baloo
      • Gość: Cariño Re: Dziendoberek ... mozna ? MOZNA, MOZNA IP: 193.133.143.* 04.03.02, 10:00
        no to czemu mi nic wczesniej nie powiedziales ze Tobleron w CM drogi? Co ja
        bede jadla? Jelenie? czy oni te jelenie pozniej na patyczki i w fondue
        maczaja? A jak mnie postrzela i na jakies raclette przerobia? To dopiero
        bedziesz plakac! Poza tym, podziel sie informacja gdzie ty szusujesz cobym
        nastepnym razem nie przeplacila.

Zatroskana o swoje podniebienie, skore & stan konta
        Cariño
        • Gość: Baloo Szuuusssss.... bueeeeeee ;o) IP: *.ne.ch 04.03.02, 11:18
          Hej

Nic ci nie poradze, bo nie szusuje wcale .. taki maly defekt na tym krysztale w
          zasadzie bez skazy :o))) W ogole snieg staram sie omijac szerokim lukiem i
          nawet udalo mi sie - nad jeziorem 4 kantonow przez tydzien prawie bez przerwy
          padal deszcz ;o) ocieplenie klimatyczne jest moim ulubionym fenomenem golbalnym
          ostatnich lat ...
          Ale wiem tyle, ze od Davos, Montany, St Moritz i Gstaad wszystko jest tansze

Ale ale ... czy ty juz jestes w CH czy dopiero sie wybierasz ? Bo jesli
          jeszcze wszystko przed toba, to wstukaj www.reka.ch i tam powinien byc dlugasny
          katalog noclegow "u rolnika" (daj boze takie warunki...), na pewno kilkakrotnie
          tanszy ... jesli podjedziesz z Anglii samochodem, to dojazdy nie beda
          problemem, albo wrecz wynajac cos w poblizu wyciagu (normalnie przy kazdej
          farmie sa informacje ile jest do najblizszego szusowiska )

Szalom

Baloo
          • Gość: Cariño Re: Szuuusssss.... bueeeeeee ;o) IP: 193.133.143.* 04.03.02, 11:58
            Gość portalu: Baloo napisał(a):
            > Hej
            > Nic ci nie poradze, bo nie szusuje wcale .. taki maly defekt na tym krysztale w
            > zasadzie bez skazy :o))) W ogole snieg staram sie omijac szerokim lukiem i
            > nawet udalo mi sie - nad jeziorem 4 kantonow przez tydzien prawie bez przerwy
            > padal deszcz ;o) ocieplenie klimatyczne jest moim ulubionym fenomenem golbalnym
            > ostatnich lat ...
            > Ale wiem tyle, ze od Davos, Montany, St Moritz i Gstaad wszystko jest tansze
            >
            > Ale ale ... czy ty juz jestes w CH czy dopiero sie wybierasz ? Bo jesli
            > jeszcze wszystko przed toba, to wstukaj www.reka.ch i tam powinien byc dlugasny
            >
            > katalog noclegow "u rolnika" (daj boze takie warunki...), na pewno kilkakrotnie
            >
            > tanszy ... jesli podjedziesz z Anglii samochodem, to dojazdy nie beda
            > problemem, albo wrecz wynajac cos w poblizu wyciagu (normalnie przy kazdej
            > farmie sa informacje ile jest do najblizszego szusowiska )
            >
            > Szalom
            >
            > Baloo

Baloo,

dzieki, ale juz wszystko zalatwione, oplacone, lece w sobote. Po tych
            wszystkich londynskich stresach ja wole pojechac do hotelu niz do 'rolnika' -
            zwlaszcza ze kosci juz delikatnieja, wiec przyjemnie i saune miec i basen po
            potyczkach na stoku. A na narty tylko raz do roku jade, wiec jak sie bawic to
            porzadnie, bo sie zyje tylko raz!

Living la vida loca!
            Szalom i szuuuuuss

Cariño
            • Gość: Baloo No to szuuuuuuuussssss.............. IP: *.ne.ch 04.03.02, 12:43
              Jest sporo racji w tym co piszesz, aczkolwiek "u rolnikow" to i basen kryty i
              sauna w okolicy niejednokrotnie sie zdarzaja .... No to polamania nart, nozek i
              kopy sniegu w zielonych oczetach

zyczy

Prezes

PS : a do soboty - jeszcze zdazymy pogadac
              • karelia Prezesieeeee 04.03.02, 13:42
                tom Prezesuni caly???? nie polamany??? a to dziwne, pewnie kregoslup taki
                sztywny a osobowosc malo elastyczna, nio , trudno, aleeee
                sie cieszymy , ze nam Prezesunio kochany wrocil, o sporadycznym wpadaniu nie ma
                mowy, nie i juz!!!!
                Zmienic compa, zmienic szefa, zmienic malzowinke hehehe ale bywac tuda na
                wsiegdawink))
                Popatrz Prezesie , Doniasty sie ukazal jak duch Hopkirka albo Randala.A mysmy
                nic nie zaniedbali i uczcili porzadnie, wszyscy sie upili i gadali od rzeczy.
                No rzecz jasna oprocz mniewink))
                A ja po saunie , czerwona jak nippon rose, rzeska po zimnych biczach hehehe
                nio to do robotyyyy
                Carella
                • Gość: Baloo Re: Kareeeliaaaaa IP: *.ne.ch 04.03.02, 14:14
                  Dzien dobry sie z Pania, pani Karelio ... comp sie zmienia powolutku,
                  powolutku, taaaki wydatek trzeba konsultowac nie tylko ze specami od sprzetu ,
                  ale takze z Glowna Specjalistka od Budzetu Domowego - zycie to nie je bajka, i
                  baaardzo dobrze...
                  Widzialem wlasnie, ze urodziny Obiektu Uwielbienia nadzwyczaj hucznie
                  obchodzone byly - nastepna biba : oblewanie dyplomu studenta, oby nam zyl dlugo
                  i rozrastal sie fraktalnie ...
                  Nowe zdjecia : bomba, zwlaszcza koledzy sharky'ego mi sie podobali. No i
                  Don !!! Wreszcie !!! Tyle, ze czuje sie oszukany : wszystko sie zgadza, tak
                  mial wygladac, ale DLACZEGO Don nie ma patriarszej BRODY ? Nie musi byc dluga,
                  ale na pewno solidna i siwa - tak by godnie wygladal !! :o))))

Na zrazie
                  • Gość: Cariño Balooooooo IP: 193.133.143.* 04.03.02, 14:36

> Dzien dobry sie z Pania, pani Karelio ... comp sie zmienia powolutku,
                    > powolutku, taaaki wydatek trzeba konsultowac nie tylko ze specami od sprzetu ,
                    > ale takze z Glowna Specjalistka od Budzetu Domowego - zycie to nie je bajka, i
                    >
                    > baaardzo dobrze...
                    > Widzialem wlasnie, ze urodziny Obiektu Uwielbienia nadzwyczaj hucznie
                    > obchodzone byly - nastepna biba : oblewanie dyplomu studenta, oby nam zyl dlugo
                    >
                    > i rozrastal sie fraktalnie ...
                    > Nowe zdjecia : bomba, zwlaszcza koledzy sharky'ego mi sie podobali. No i
                    > Don !!! Wreszcie !!! Tyle, ze czuje sie oszukany : wszystko sie zgadza, tak
                    > mial wygladac, ale DLACZEGO Don nie ma patriarszej BRODY ? Nie musi byc dluga,
                    > ale na pewno solidna i siwa - tak by godnie wygladal !! :o))))
                    >
                    > Na zrazie

Balooo,

haha, jak ty bys Obiektowi Uwielbienia siwa brode dodal, a ja brzuszek, no to
                    tylko go na w czerwony kubrak i do Laponii.
                    • Gość: Baloo O to to to to , dobrodziejko IP: *.ne.ch 04.03.02, 14:51
                      ... i o to wlasnie chodzi .. tak wlasnie mial wygladac ! Na dodatek on przeciez
                      gdzies tam sie podziewal, nieborak. Tylko ze chyba wlasnie od tych "vita
                      natten" uciekl , odfrunal do cieplych krajow .... pewnie tez , tak jak ja, ze
                      sniegiem ma na pienku ...

Baloo
    • Gość: student STUDENT BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.03.02, 16:07
      ...dzis oddalem oprawiona prace (76 stron + program komputerowy) ... ide
      spac.... stoje na nogach do niedzieli 10 rano. pa
      • Gość: Baloo Dobranoc, studencie IP: *.ne.ch 04.03.02, 16:14
        Pa, dobranoc, oczka zmruz i niech ci sie nie snia fraktale, lecz cud-dziewoje w
        BMWicach ....

Baloo

PS : Znam ten bol, przezywalem to samo kilkakrotnie (ostatnio - pod koniec
        listopada), a nastepne boje zblizaja sie, juz sie gromadza jak czarne chmury na
        horyzoncie ... niedlugo Baloo zamilknie calkowicie na dlugie dlugie
        miesiace .... No chyba, ze jakis calkiem malutenki poscik, to tu , to tam ;o)

Spij , koteczku, spij
        • karelia Prezesie, 04.03.02, 18:28
          co nas tak szantazujesz, ze znikniesz? Podwyzke chcesz jakas? czy co? Straszy i
          straszy jak jaki duch , uhhhuuuuuuJakes sie zobowiazal prowadzic sforna gromade
          to prowadz, a nie jakichs podwyzek sia domagasz, badz mezczyzna!!!!
          Student spac, spac , spac, oczy sie robia ciezkie , powieki sie
          zamykaja ....spiszzzzzzzzzzzz.
          • Gość: ñarval No i poniedzialek ma sie ku schylkowi! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 19:58
            No i jaki ruch na "ulicy"! Ale dzisiaj odkrylam zdjecie naszego "guru"! Nie
            moze byc! Wnukom bendziem pokazywac!! Baloo tesh come back poczynil! Ale co to
            wyczytalismy! Nie byl ani na Rossignol'ach, ani na Dynamic'ach, ani Salomon'a
            fiksacji nie kupowal, a wrecz wyciagi i lawiny unikal, jeno pojechal odplywy i
            przyplywy morza szwajcarskiego dziatkom pokazywac.... na dodatek w
            deszcz! ...no ale kazdy ma swojego konika! a nam nic do tegosmile)) ale jeszcze
            od czasu do czasu powrocimy do zjazdow snowboard"owych i Carino nam o swych
            wyczynach doniesie!!
            Adas, jak go czlowiek potrzebuje do rozwiklania lamigowek informatycznych, to
            idzie spac! No i jak tu byc na w paraleli z chlopiskami!! Nie da sie!!
            Co za nasienie! Bo ja sie pytam : (czytac mnie tu) Jak wysylac zdjecie do
            kosmosu-cyber-netowego, kiedy klikam na "tu wyslac" i dostaje message od Billa
            Gatesa & mikrosoftu przedsiebiorstwa, ze adresat nie jest poprawnie
            zainstalowany i wyslac nie mozna! I co z tym fantem sie robi? No co?!
            How to send or how not to send it is the question ( angielskiego tyle
            wystarczy, bo to nad moje sily!!)
            No to pije apéritif za WASZE nie/dole!
            a szlaczki w podstawowce pamietacie? to Wam przypomne.
            ~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:
            • karelia Re: No i poniedzialek ma sie ku schylkowi! 04.03.02, 20:36
              ano ma sie ku schylkowi hehehe ale jeszcze troszku zostalo, a Niarvalova to z
              jakiej dzielnicy nadaje, tak gwoli ciekawosci?Moze jakies zamczysko nad Loara?
              Albo lebo jakas skromna rezydencja kolo Nice? No przyznac sie !!!
              Prezes to siedzial w chalupie jak mysz pod miotla i wycinal poczem wcinal
              dziurki z Ementalera, hehehe ale mam dowciap wink)))))
              Carona niech sie w paczke gipsu zaopatrzy i jakis hehehe srodek znieczulajacy,
              zeby bylo weselej i mniej bolalo, jak bedzie zjezdzac na pupie do sauny,
              basenu , baru ......
              nio pracujmy wydajnie hehehehe Kalella
              • Gość: narval Re: No i poniedzialek ma sie ku schylkowi! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 21:51
                Ach moja Karelitissima, zle czytacie forumowe ploteczki! Byl taki temacik pt.
                Czy ktos jechal TGV (np. Paryz --> Marsylia) ?? Tam dalam tak dokladne namiary
                na siebie, ze i ze swieca w nocy traficie!! A o malo nie doszlo do forumo-
                czynow, bo to kanadyjczyk co to mieszkaja 7000tys km. ode mnie daje mi
                wskazowki skad mam brac TGV(to te ciuchcie co to od 350km/h wzwyz
                zapierniczaja); a dworzec PKP we fr. wydaniu mam za "stodola".
                Alem dzisiaj straszlywje zmarnowana! Wczoraj odebralam spadkobierce( tego
                drugiego i ostatniego) na lotniskowcu de Gaulle'a(akurat odplyw byl i na
                mierzeji stanal.........a ja juz bredze) bo z ziemi dziadow i pradziadow po
                feriach przyjechal, przywiozl walowki, gorzkiej-zoladkowej, cala
                sterte "NIE"(moja ulubiona gazeta), no i placze, ze on w "katolandach" kocha
                byc! A kiedy pytam:-Leciales Boeingiem czy Airbusem, ten ze zdziwieniem w
                oczach mi odpowiada / no, nie wiesz.....LOT'em!!!! No tak! teraz to jush
                wszystko jasne!!
                Taki zywot z tym potomstwem!
                ...Karelka, tak miedzy kobitkami to jutro nagane od prezesa dostaniesz za te
                dziury serowe! Na walnym zebraniu komitetu gurowskiego poleci po Twej premii,
                trzynastce i do porzadku przywola! A ja aze poplakalam sie ze smiechu!!-))
                No ide Mascare i Super Liner de l'Oréal zmyje, zeby dzieci przed snem nie
                straszyc!
                No i niech Bog ma Was w opiece.....bo ja nie mam czasu!!!
              • Gość: Cariño Re: No i wtorek, nowy dzionek juz nastala IP: 193.133.143.* 05.03.02, 10:25
                > Carona niech sie w paczke gipsu zaopatrzy i jakis hehehe srodek znieczulajacy,
                > zeby bylo weselej i mniej bolalo, jak bedzie zjezdzac na pupie do sauny,
                > basenu , baru ......
                > nio pracujmy wydajnie hehehehe Kalella

Srodki znieczulajace (w pollitrowej butelce) zakupilam w polskich delikatesach.
                Statuetke Lenina (nagroda w zawodach plywackich w szkole podstawowej)
                sproszkowalam w multimixi i przesypalam do malego plastikowego woreczka. Snieg
                na wode stopie na miejscu (albo zaczerpne z basenu). Tylko teraz troche sie
                boje, bo ten proszek troche podejrzanie wyglada (jak inny srodek znieczulajacy).
                hmmm

Szalom slalom

mowia ze jestem szalona...

mruzac skosnawe slowiansko zielone oczy (zostalam zdemaskowana na watku: po czym
                rozpoznac Polki zagranica)
                Cariño

• Gość: narval The forum-show , punktacja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.03.02, 18:09
                  OPEN//....Wszystkim uczestnikom dzisiejszego wieczoru Francja mowi:
                  -dobry wieczor!
                  -bonsoir!
                  -good evening!
                  -haroszij wjeczer!
                  -buenas noches!
                  -buona notte!
                  A teraz przystepujemy do punktacji po dzisiejszym dniu(5/3/02),
                  Hiszpania....-.0 -point(widac bar na zawrotnych obrotach sie kreci)
                  Germany......-.0 -point(nie daje znaku zycia, widoczny pod innymi tematami)
                  Suisse.......-.0 -point(zrozumiale, odpoczywa po tygodniowym wysilku z rodzina)
                  Sweden.......-.0 -point(udziela sie spolecznie, ale w nieznanych nam obszarach)
                  Unates-States-.0 -point(money, money, money....i Liza Minelli)
                  England......-10 -points(10.25 liste obecnosci trzcionka zatwierdzila)
                  Poland.......-.0 -point(spi jak susel)
                  France.......-10 -points(jako ze zorganizowala te neto-wizje)
                  Wszystkim uczestnikow namawiam do aktywnego uczestnictwa w tej olimpiadzie,
                  gdyz kara jest publikacja swiadectwa z gimnazjum, przechwycona na www.wagary.pl
                  Co niektorch, zmagania z edukacja narodowa sa....zastraszajace!
                  Student tymi fraktalami swe wyniki zakamuflowal!!
                  Wraz z forum.polska.pl zyczymy spokojnego wieczoru! //CLOSE
                • karelia no, cos TYYYYY 05.03.02, 18:11
                • karelia eeeeee, pomylka 05.03.02, 18:19
                  znowu mnie rece swedzialy i cos polecialo, moze to polecial Prezesunio po mojej
                  premii kwartalnej? Ale za co ? Ja sie pytam za co? Za tych kolka slow prawdy ,
                  co mi lezaly na sercu??? Ni to ja do Zwiazkow pojde i sie poskarze, a jak nie
                  pomoze to do samego KW i sekretarza, ale hallo kto jest tu sekretarzem????
                  Moze wybierzemy kogos, albo sie sam zglosi?

Ogloszenie!!!!

1 Sekretarz Klubu poszukiwany ze swieca!

coby sprawiedliwosci bronil i biedne robotnice bral w obrone, jak Prezes potfur
                  bedzie je gnebol, jechal po premii.....etc

No widze, ze Carina dobrze zaopatruje swoj plecaczek, a pozycz od Dona jakiegos
                  Bernardyna z beczulka czegos mocnego, jak Cie lawina zasypie. Bo jak znam
                  Prezesa Zaden ratownik z niego. Kondycje pielegnuje przy compie i nie lubi
                  sniegu.
                  Adiosssssssss pommidori KKKKKKKK

PS ; Adasiuuuu zyjesz, czy juz sie mamy zbierac na wianuszek?
    • Gość: student 200 !!! watek... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.02, 19:04
      chyba znow moja kolej smile pozdrawiam

P.S. ale wieje nuuuuda na tym forum chyba zmienie na inne :o)
      • Gość: narval Re: 200 !!! watek.......i cisza!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.03.02, 21:13
        No to co tak cicho? A gdzie szampany, apéritif'y, Moulin Rouge, Lido, Brodway,
        i chulanki? Nikt sie nie chybota w rytm cza-cza-cza! Przeciez to 200 na
        liczniku wybilo i Adas zamiast kumy w tango brac, zloty medal na szyje wlozyl
        i zas poszedl w wypracowaniu z fraktalami "byki" ortograficzne poprawiac, bo
        recenzent malkontent! Ta!! Tylko czlowiek moze pomarzyc, jak to w remizie
        orkiestra deta podgrywala! Duch w narodzie gasnie!
        No Karelka, poniewaz w ostatniej chwili outsider szwedski krzyknal-"jestem"
        komisja przydziela 6/10 punkta. 4 potracono i przeznaczono na cele
        charytatywne coby niektorzy droge powrotna na forum znalezli! Trzeba dopomoc
        zagubionym owieczkom,bladzacym w przestworzach neto/sieci, aby swiatlosc idei
        przewodniej pojeli!! Jak nie pojeli co napisalam, automatyczny-pilot-traduktor
        Was wyreczy!
        Taki niesmialy toast, na konto knajpy Dona wzniose pod 200 pt. "Zebranie
        Klubu 2"....no to do dna!!
        • Gość: Don Re: 200 !!! watek.......i cisza!!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.03.02, 23:19

Po 2 dniowym lykendzie melduje sie do uslug-Witam Baloo i wsiech
          kofanych.Pogoda europejska +12-+16,zima wrocila czy co? Laptop nawalol.(pewnie
          chinski)i z domu nic nie szlo pisac.Przesylam ostrzezenie gipsowe dla Carino !
          Snieg to jest sliski i zimno -mokry.lepiej siedziec w knajpie i cieple winko
          popijac !Na prawym ramieniu miec gogle,na nogach buty kolorowe i skomplikowane
          i jeden kijek przy stoliku.Na cholere ciagac narty,tylko przeszkadzaja .Na
          szyje zawiesic trzeba karte na wyciag. Przyjemnego odpuska.
          • karelia obecna 06.03.02, 10:23
            Ty , Don mnie nie denerwuj z ta pogoda, placa ci za to ze temp podajesz? Masz
            cos z tego??? Tylko zla krew robisz , ch...jasna!
            Ja wczoraj napisalam list pelen oburzenia , ale cos sie porobilo i nie
            doszedl, a nie mialam czasu , zeby sie powtorzyc, bo to byo tak:

jak wysylalm moj post bylam 196 bodajze, az tu nagle , hehehe student wysyla
            post nr 200 . Ale szybki co????? A ja nie mam czasu i ochoty wytropic skad sie
            ten 200 post wzial, ale mam niejakie podejrzenie , ze kolega student jest
            szulerem i to perfidnym!!!! Falszuje liczbe listow, zeby znowu na jego wyszlo!
            Ja protestuje!!! Ja domagam sie kary dla studenta. Nio, Prezesie, albo
            Przewodniczacy, co powiecie o tym fakcier. Mnie soe nie podoba jak koledzy
            klubowi oszukuja i robia innych w baloona, i za friko chcs pic , hulac i
            swiecic jubileusze. To jest neuczciwe!!!! To mnie sie nie podoba!!!Ja
            protestuje. czekam ,az student przyzna sie do falszerstwa, nio?????
            • Gość: Cariño numery bajery IP: 193.133.143.* 06.03.02, 10:46
              popieram Karelliee! Student cos za czesto ma te 200 albo 300 albo 8. Wiadomo
              jaki hokuspokus on z tymi fraktalami wyczynia?

Zatroskana

Cariño
      • Gość: Cariño Yiii haaaa! IP: 193.133.143.* 06.03.02, 10:20
        ale mnie Student inpeppered ! on i te jego numeromania i inne rekordy. No to
        moze tak dla mnie dzisiaj record: pierwszy post w srode! hahaha. Don,
        dziekuje za wskazowki jak sie zachowac w warunkach alpejsko arktycznych.
        Zauwazylam ze sa stosowane przez wieeeelu, z reguly im nowsze kijki/buty/inne
        atrapy tym beznadziejniejsze umiejetnosci narciarskie. A tego b. przystojnego
        Hiszpana, ktory usilowal mnie poderwac podpierajac sie na swoich nartach
        stojacych na czubkach to tez szybko nie zapomne. LOL. No, to ja zaczelam, a
        teraz kolej na wasze horrorowe opowiesci o podrywach/uwodzeniach i innych
        zboczeniach. Let's spice it up baby!
        • karelia nie spac!!!! 06.03.02, 18:20
          mowic , co robicie, bo jakos tak nudno sie zrobilo. Roberto zniknal, Troy
          gdzies sie zapodzial na autostradzie. Carina sie pewnie pakuje, Narvalova
          obserwuje ruch pociagow, Prezesz Przewodniczacym zawiazuje mafie, a j
          abiedaczka zapierniczam az mi pot po plecach kapie, buuuuuuuu co za zycieeeee.
          Adasiuuu , co robisz?? Czy juz glowa spadla, ucieta przez wrednego promotora???
          • Gość: Don Re: Mam taki marzenie- Dr L K IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 18:39

Co by sie stalo gdybym pojawil sie w znanej zimowej stolicy pod wyciagiem
            ubrany w :skafander czarny z kapturem,sciagniety w pasie,spodnie z czarnego
            sukna wpuszczone w buty,na nich biale zrolowane skarpety,buty skorzane biale
            sznurowki,rekawice w norweski wzorek -welniane,na glowie czapka welniana z
            kunsztownie wydzierganym napisen FIS Zakopane.gogle typu motocyklowego.narty
            drewniane z napisem WSS Tatry,kijki bambusowe z koleczkami tyz z bambusa.Spod
            skafandra widac gruby golf wlasnorecznie zrobiony na drutach przez zone.wzorek
            na piersi :renifery,moga byc tez choinki. Oczywiscie mowie tu o Zakopanem !
            Jestem pewien jednego: zarobil bym kupe forsy jako motyw zdjeciowy,pewno pobil
            bym na glowe,niedzwiedzia bialego,bernardyna i gorala w gunce i ciupaga w
            reku ! Hej byli czasy byli.
          • ro-bert Re: nie spac!!!! 06.03.02, 18:47
            Spaaaac!? Dobre sobie! Ciekawe jak Ty bys sie czasowo wyrabiala gdyby sie Tobie
            zupelnie niespodziewanie rodzina o jednego czlonka powiekszyla wink
            A tak serio, jestem troche na "odwyku". Tak jakos sie smetnie tutaj zrobilo,
            zadnych nowych tematow, same powtorki, pogoda przygnebiajaca a do tego wszyscy
            maja jeszcze cos do posiadaczy BMW z lysina i wasami (ale slowo honoru: dresow
            nie posiadam!) smile

Poz.
            ro-bert

• Gość: narval Re: nie spac....tylko Robertowe swietowac! IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.02, 20:32
              Noo!! Szlaban zamknelam coby ostatnie TGV na Marsylie dojechalo i na
              przejezdzie BMW sekciarzy nie zawadzilo! Lze, za odjezdzajacymi obtarlam, nosa
              wysmarkalam i mowie pora, zeby moje "trupki" przeczytac! I co czytam?! Zas
              libacja sie szykuje! Robkowi, rodzina sie powiekszyla i....nic!! A do cholery,
              wyciagac zza pazuchy te pol/litrowke, w szklanki lac i bedziemy ucztowac! Juz
              my wszystkie hurmem droge znajdziemy! Okazja jak okazja, ale w PRL-u uczyli
              nas zeby ucztowac!! DON! Boj Ty sie Boga! Ta kolekcja mody zimowej to ktory
              rocznik? Przeciez by Cie prosto do skansenu wywiezli i co bysmy zrobili z ta
              horda psuf?! A i kto by interesu dopilnowal? Chyba tylko Student, bo przed
              poborem do zoldakow chce uciec!! We fraktalach moze i on uswiadomiony, ale w
              interesie? Do tego trza miec smykalke! A on partyzantke forumowa praktykuje, a
              nam oczy mydli, ze cos tam komponuje, pozniej w wyrku spi jak susel!!! Ale My
              KOBITKI wszystkie togerher nie ufamy goralom, co ciupagi zdradzili!!
              No co mi lezalo na sercu, na klawisz rzucilam!! No to Robert, wypijem, bo w
              gardle zaschlo!
              • karelia gratuluje Robbi!!!! 06.03.02, 20:37
                a co Ci sie urodzilo, syn czy corka??? a moze blizniaczki? Rodzina mu sie
                powieksza a on noc nie mowi, a to typ!!! Nagane mu wpisac do ksiegi wieczystej.
                Popatrzcie kobiety, zona mu w ciazy chodzi tyle miesiecy, rodzina mu sie
                powieksza , a on nam nic nie mowi!!! Aspoleczny i aklubowy typ!!!!Siadl w kacie
                i sie wstydzil!!!wink))))))))))))
                Pozdrow zone ode mnie K.
                • Gość: Don Re: gratuluje Robbi!!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 20:42
                  karelia napisał(a):

> a co Ci sie urodzilo, syn czy corka??? a moze blizniaczki? Rodzina mu sie
                  > powieksza a on noc nie mowi, a to typ!!! Nagane mu wpisac do ksiegi wieczystej.
                  > Popatrzcie kobiety, zona mu w ciazy chodzi tyle miesiecy, rodzina mu sie
                  > powieksza , a on nam nic nie mowi!!! Aspoleczny i aklubowy typ!!!!Siadl w kacie
                  >
                  > i sie wstydzil!!!wink))))))))))))
                  > Pozdrow zone ode mnie K.

To chyba ten kot

• ro-bert Re: gratuluje Robbi!!!! 06.03.02, 20:47
                    No, chociaz ktos kto to "trupkowe" (fajne okreslenie!) forum chociaz troche
                    sledzi!
                    Zaden syn, zadna corka. To jest MAX! Bestia rasy "czerwony tygrys", ktorej
                    uroda niestety nie spotkala sie z uznaniem naszego forumowego "fotografa" smile

Pozdr.
                    ro-bert
    • Gość: student ALE NUUUDA !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.02, 23:06
      Wiec tak... dzis instalowalem Windoza 98 .. wchodze na forum i widze ze tu
      sam "pasztet"... wieje nuda do tego stopnia, ze juz mi sie spac chce !!!
      Karelica Ty to w ogole nie jestes w temacie.. w poniedzialek oddalem oprawiona
      prace:

temat:"analiza cech fraktalanych parametrow aktywnosci serca ludzkiego"
      stron: 76
      ocena: w trakcie wystawiania

termin obrony: poczatek kwietnia
      miejsce: Lodz

plany na przyszlosc: hmmm uciekam stad na zachod

plany na dalsza przyszlosc: nie chce tu wracac... no moze kiedys smile

.. wponiedzialek po oddaniu pracy spalem... wtorek dosypialem, dzis juz jestem,
      ale spodziewalem sie sensacjoi na forum, tymczasem tu jak na pogrzebie !!!!!!!!!

Widzialem Dona lub Balona na twarzach cos ta cos tam.. hmmm moglby byc moim
      ojcem.. no coz, fajnie miec starszych kolegowwink

a ta laseczka to Twoja coruchna??? bo jesli tak, to juz Ci sle zdjecie co byc
      Jej zapodal i moze cos z tego bedzie, kto wie kto wie smile

A jak Karolcia wie, to mi nic nie brakujesmile urodziwy chopak ze mniesmile
      PRAWDA !!!!!!!!!!!??

A tak w ogole to co trza zrobic zeby tam zdjecie umiescic??? bo se tak mysle,
      ze co mi szkodzi, moze w ten sposob znajde jakas niewiaste :o) dla Siebie
      hehehehhee

ok idemmmm se do wanna zazywac goraca kompiela smile

hehehehee

papapapa
      • Gość: Don Re: ALE NUUUDA !!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 23:22

student ,ja ci dam corke,ty erotomanie !Personel jest neutralny i bezplciowy
        to tylko powloka w celu zwiekszenia sprzedazy.W srodku siedzi polska
        dziewczyna -sama witamina smile) cnotliwa i chodzi do kosciola regularnie.spowiada
        sie nawet bez grzechu-dla zasady i na wszelki wypadek.
        • Gość: student Re: ALE NUUUDA !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.02, 23:30
          nooooooooooooo Don- ja tez chodze do Kosciola, ino nie jestem KATHHHHOLYKIEMsmile
          ino protestuje smile
          Serducho mam dobre... ale szczescie nie te :o( Moze Karelina mnie wesprze i
          powie jaki to ze mnie zuch chopak !!!!!

Ja tam o sobie pisac nie mogesmile bo to nie wypadawink aaaaaaaaaaaa dodam ze jezdze
          CINQUWECENTO smile czyz to nie wspanielesmile ze mam taki woz :o) hehehehe.......

no ale czy ktos mi zapoda co zrobic zeby to zdjecie moje widnialo na TWARZACH
          FORUM !???????????????????

student............z wyzszym nie palnymsmile
          • Gość: narval No tak! W porownaniu do fraktali to tu nuda!! IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.02, 23:41
            Adas, tozes juz wylaz z tej wanny , czy wode odcieli i nadal bredzisz na
            forum! Idz pod twarze forum i na samym dole Kliken dal swoj adres i tam slij
            swe oblicze! Powiem Ci wiecej, mam niebywala wade!!! To moja pamiec! Ostatnio
            pisales, ze jezdzisz Passatem, a teraz przezuciles sie na Fiata? Trzy dni i
            wszystkie formalnosci zrobione?! No, to niezle dziala polska administracja!
            No, a teraz sprawdz moze woda juz puscili!smile)))
            • Gość: student Boszzzzzzzzzzzzze NARVAL Ty to sie NARYWASZ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.02, 23:46
              hehehe....... Passatem jezdze po ciotce Austyjiiii smile Cinquk Cinqum po Polscesmile
              oooooooooooo to chodzilo........ woda ostygla a zanim pojde to se wysle fot na
              forum ino moze go trocha przerobiasmile a co mi grozi ja dam tam zdjecie ??? ze
              co, ze sie bedziecie nasmiewac ze mnie ??? hehehe
              • Gość: narval Boj sie Boga !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.02, 23:57
                Adas, to bezecny mlodzieniec z Ciebie!! A ta ciotka Austyja, to ile ma latek?
                Jesli to nie/dyskretne? Widac, ze rzeska kobitka z niej jeszcze!!smile)))
                • Gość: student naruszasz czule terytorium !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 00:00
                  hehehehe nie moge powiedziec...... nie jest mloda/nie jest stara, a co tam nic
                  nie mowiewink mam sie przy niej dobrze....... a moze to wujek !!!!!!!!!!

heeeeeeeeeeeeee

studentsmile
    • Gość: student SKANDAL IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 12:20
      Co sie z Wami dzieje !!!!!! CLUB sie rozpada jak wszystkie rzady w Polsce !!!
      Skandal, zeby nawet Polonia nie mogla sie skupic (kupy nikt nie ruszy) !!!! Ja
      biedny staram sie z polski wspierac i na niczym to spelza !!!!!!

Ani mrum mrum od Was dzis !!!!! Ja rozumiem ze trzeba zarabiac te elra i dolce
      ale zeby az tak, ze na forum nie ma czasu !!!!!!!!!!!!!????????

SKANDAL !!!!
      wypisuje sie !!!!!!!!

niebawem moje foto na TWARZASZ!!!! ma kto jakie waty to prosze se mnie najpierw
      obejrzec, hihihi smile

a tak powaznie CO SIE Z WAMI DZIEJE !!!!!!! BABY I CHOPY !!!!!!????????

student
      • Gość: student kruca fuks i znow robie bledy ort. sorry for that IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 12:22
        w poprzednich postach...... jakos tak mi sie robia samesmile
      • Gość: Cariño Babe, uspokoj sie IP: 193.133.143.* 07.03.02, 13:20

> Co sie z Wami dzieje !!!!!! CLUB sie rozpada jak wszystkie rzady w Polsce !!!
        > Skandal, zeby nawet Polonia nie mogla sie skupic (kupy nikt nie ruszy) !!!! Ja
        > biedny staram sie z polski wspierac i na niczym to spelza !!!!!!
        >
        > Ani mrum mrum od Was dzis !!!!! Ja rozumiem ze trzeba zarabiac te elra i dolce
        > ale zeby az tak, ze na forum nie ma czasu !!!!!!!!!!!!!????????
        >
        > SKANDAL !!!!
        > wypisuje sie !!!!!!!!
        >
        >
        > niebawem moje foto na TWARZASZ!!!! ma kto jakie waty to prosze se mnie najpierw
        >
        > obejrzec, hihihi smile
        >
        > a tak powaznie CO SIE Z WAMI DZIEJE !!!!!!! BABY I CHOPY !!!!!!????????
        >
        > student

Sam sobie na pytanie odpowiedziales - i niedlugo tez doswiadczysz frajdy
        zarabiania dolcow i innych szterlingow! Chyba ze masz trust fund...
        jaka pogoda w gorach?
        • Gość: student zimno...szaro i ponuro :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 13:28
          ot wlasnie taka dzis pogoda... no moze nie jest tak bardzo zimno ale
          zachmurzone a w nocy halny wial i to barrrrrrrdzo silny !!!! ale ja mieszkam w
          twierdzy i jakos moja chalpina sie ostalasmile

zanim zaczne ja zarabiac te elra czy $$$$ to wpierw w kwietniu stane do "walki"
          i bede sie bronil... no a pozniej jak znam zycie to i tak tutaj pracy nie
          znajde wiec nadal bede forum wspieral....

pozdrawiam!
          • karelia Re: zimno...szaro i ponuro :( 07.03.02, 13:42
            Adas, a po tym zefirkun gorskim chalupka sie ostala? Mieszkasz w gazdowce? Ale
            cyrkus, prawdziwy goral i to proptestujacy, ale cyrkus, no pomieszanie z
            poplataniem. Co do swiadectwa urody, madrosci i takiego tam dla Adasia to nie
            tylko ja , ale kolektyw bedzie wypisywal .
            Wylez czleku z tej wanny bo sie jeszcze fraktalnie utopisz i kto bedzie bronil
            te sercowe wykresy i wyliczenia ? Ja?? hehehe
            A tak gwoli poprawnosci to prace magisterska sie przedstawia a nie broni , bo
            tam nikt cie pala nie bedzie atakowac, no chyba ze pala napisana , hehehe
            A ja po saunie, spacerku, soczku, kupilam jedzenie chinskie i do roboty hehehe

To Robbiemu sie kot urodzil, Maksio, aaaaa stad ta powiekszona rodzina , aaaaaa
            pardon Robbi , ze nie polapalam heheheheheheheeh.
            A Trojniak jeszzce sie placze po tych autostradach, czy juz na pobocze
            zjechal???
            Narvalova , co tam robisz???
            Bo Carona to juz chyba sie pakuje? Szykuje walowke, picie , jaja na twardo,
            Szwajc, nie Szwajc , nigdy nic nie wiedomo .

Pozdravlajuuuu K
            • Gość: Troy Re: zimno...szaro i ponuro :( IP: 213.251.136.* 07.03.02, 13:44
              karelia napisał(a):

> Adas, a po tym zefirkun gorskim chalupka sie ostala? Mieszkasz w gazdowce? Ale
              > cyrkus, prawdziwy goral i to proptestujacy, ale cyrkus, no pomieszanie z
              > poplataniem. Co do swiadectwa urody, madrosci i takiego tam dla Adasia to nie
              > tylko ja , ale kolektyw bedzie wypisywal .
              > Wylez czleku z tej wanny bo sie jeszcze fraktalnie utopisz i kto bedzie bronil
              > te sercowe wykresy i wyliczenia ? Ja?? hehehe
              > A tak gwoli poprawnosci to prace magisterska sie przedstawia a nie broni , bo
              > tam nikt cie pala nie bedzie atakowac, no chyba ze pala napisana , hehehe
              > A ja po saunie, spacerku, soczku, kupilam jedzenie chinskie i do roboty hehehe
              >
              > To Robbiemu sie kot urodzil, Maksio, aaaaa stad ta powiekszona rodzina , aaaaaa
              >
              > pardon Robbi , ze nie polapalam heheheheheheheeh.
              > A Trojniak jeszzce sie placze po tych autostradach, czy juz na pobocze
              > zjechal???
              > Narvalova , co tam robisz???
              > Bo Carona to juz chyba sie pakuje? Szykuje walowke, picie , jaja na twardo,
              > Szwajc, nie Szwajc , nigdy nic nie wiedomo .
              >
              > Pozdravlajuuuu K

Jestem w Munchen. Wracam jutro do domku,
              odezwe sie,pozdrawiam,bis morgen!!!
              T.

• karelia Troy 07.03.02, 18:13
                nie me jak w domu, a i to dobrze ,z e wracasz, bo myslalam , ze sie pogubiles
                na tych autobananach albo jeszcze gorzej-zjechales gdzies na pobocze heheeh
    • Gość: student MAM PYTANIE !?!?!?!? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 19:24
      Powiedzcie mi jedno czlonkowie i czlonkienie, skad wsrod Was Polakow za
      granica, bierze sie tyle nienawisci, zlosci, chmastwa i swinstwa w stosunku do
      nas, tych ktorzy mieszkaja w Polsce ???

bardzo grzecznie juz nieraz powiedziano mi zebys stad najlepiej wypierdalal, ze
      to chat tylko dla WAS, ja zabladzilem etc...

czegos tu nie rozumiem ??? Przyznam, ze czasami to sie rzygac chce jak czytam
      te wypociny od niektorych co to uwazaja sie za swoich a z drugiej strony
      psiacza na Polske ile sie da...

Czasami sobie mysle, ze albo cos ze mna juz nie tak albo swiat jakis taki
      pojebany jest.. Co innego gdyby bluzgla, obrazal wyzywal Was.. ale ja sobie
      znalazlem mile miejsce do gawedzenia o niczym i o wszystkim, tymczasem znalazlo
      sie pare osob z "zagranicznych rodakow" co to by noz potrafili wbic czlowiekowi
      byle on sie stad nie ruszal, baaaaaaa , bo swiat i zachod nie dla mnie tylko
      dla WAS, a ja jade Wam prace odbierac...

moim celem nie jest bynajmniej uzalanie sie, tylko pragne Was zrozumiec ... za
      co ja musze obrywac za cala Polske, czemu ja jestem winien, czemu tak bardzo
      sie uogolnia, czemu nikt nie stara sie zrozumiec zycia tutaj...

a moze rzeczywiscie warto zmienic forum....... a Was potraktowac jako otwarte
      getto do ktorego lepiej nie wkraczac... bo od razu zostanie sie z blotem
      zmieszanym !!!!!!! ????

byc moze juz ostatni raz...pozdrawiam!
      • Gość: narval Masz odpowiedz!:-)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 07.03.02, 20:20
        No i masz babo plecak! Juz pol dnia jak staralam sie dostac do tego "ghetta",
        (widocznie serwerowi odcieli swiatlo) i NIC nie dzialalo, i widze co??? Adasia
        list! Boj Ty sie Boga! Adas juz zabyl przyslowie: Pies szczeka, a karawana
        idzie naprzod?! Toc to cala filozofia naszego zycia!! Dokuczaja Ci? Badz
        cwanszy wytez komorki nie fraktalne, ale myslowe i wal co Ci na sercu lezy i
        nie pozwol nikomu robic z siebie kozla ofiarnego! Przemysl ile osob jest Ci
        przychylnych a ilu parszywych....a tak wogole to zle, ze skonczyles z
        fraktalami bo pierdoly zaprzataja Ci umysl!!! No!!! Za rady i konsultacje juz
        rachunek wyslalam prosze przelac na konto CCF/453056911029!-))))
        jak znajde troche czasu, to zajrze tutaj troche pozniej //
        No to na razie!
        Ps. Adas napisz lepiej czy zdjecie wyslales? Czy ogladasz BB-Bitwa, a moze
        Bar? No, i tych goracych kapieli juz nie bierz, bo pozniej takis-jakis
        rozkojarzony!
        • karelia Adasiuuuuuu 07.03.02, 20:38
          dzieciaku, TYS chyba oszalal. A kto ci zle zyczy, wariat jakis czy co???
          Chlopie z dzialka na hali a olewaj i czniaj chamstwo w trampkach dziurawych. Co
          oni maja do ciebie? Nic , a co ty do nich? ano tez nic, wiec o co chodzi???? A
          jak ci Adasiu niedobrze , to wiesz, gdzie sie przychodzi? Do nas do Zwiazku
          prawdziwego. Pocieszymy, poczestujemy ciastkiem fragmentalnym, nio cos
          zlosliwego powiemy i bedzie dobrze, prawdaz???? Nie wyrabiaj sobie opinii o
          ludziach na przykladzie kilku bufonow w pasiastych skarpetkach i golodupcow
          zahukanych. Ja co prawda tez nie Rockeffeller, ale na razie glodna nie jestem.
          a jak ktos sie do mnie "przylep", to moge powiedziec cos o sorry Prezesuniu,
          mordzie w kuble i tyle tongue_outPPPPPP
          Adasiuuuu???? Herbatka z melissy, ciasteczko, poglaskac psa, nio iiii juz
          dobrze , Adasiuuuuuu
          wink K
          • Gość: student dziekuje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 20:43
            za mile slowa........Paniom smile

proponuje looknac na twarze forum smile tam pojawil sie jakis potwor smile hehehe na
            100Eurowce smile papapa
            • karelia Re: dziekuje 07.03.02, 20:54
              oj Adasku, adasku , narozrabiasz, panike posiejesz, nas przestraszysz....aaaaaa
              wolaja do robotyyyyy
      • ro-bert A JA MAM ODPOWIEDZ !?!?!? 07.03.02, 23:05

> Powiedzcie mi jedno czlonkowie i czlonkienie, skad wsrod Was Polakow za
        > granica, bierze sie tyle nienawisci, zlosci, chmastwa i swinstwa w stosunku do
        > nas, tych ktorzy mieszkaja w Polsce ???

Dokladnie stad, skad sie bierze tyle nienawisci, zlosci, H!amstwa i swinstwa w
        stosunku do nas, tych ktorzy nie mieszkaja w Polsce!!!
        >
        > bardzo grzecznie juz nieraz powiedziano mi zebys stad najlepiej wypierdalal,

mnie rowniez juz kilkakrotnie tutaj obrazono, i co....?

>ze to chat tylko dla WAS, ja zabladzilem etc...

jakich WAS? Przeciez Ty sam niedlugo chcesz byc jednym z NAS!

> czegos tu nie rozumiem ??? Przyznam, ze czasami to sie rzygac chce jak czytam
        > te wypociny od niektorych co to uwazaja sie za swoich a z drugiej strony
        > psiacza na Polske ile sie da...

Ja rowniez czesto miewam odruchy wymiotne. Przy czym wystepuja one nie tylko przy
        wypocinach tych, ktorzy psiocza na Polske ale rowniez przy wypocinach tych,
        ktorzy ublizaja Niemcom, Amerykanom, Australijczykom etc.

>
        > Czasami sobie mysle, ze albo cos ze mna juz nie tak albo swiat jakis taki
        > pojebany jest..

Swiat jest "pojebany"! To jest pewne! Nie martw sie wiec o siebie.

> Co innego gdyby bluzgla, obrazal wyzywal Was.. ale ja sobie
        > znalazlem mile miejsce do gawedzenia o niczym i o wszystkim, tymczasem znalazlo
        > sie pare osob z "zagranicznych rodakow" co to by noz potrafili wbic czlowiekowi
        > byle on sie stad nie ruszal, baaaaaaa , bo swiat i zachod nie dla mnie tylko
        > dla WAS, a ja jade Wam prace odbierac...

No chlopcze, jesli Ty tak malo odporny i tak bardzo wrazliwy... to nie radzilbym
        Tobie kiedykolwiek na Zachod, na dluzej niz dwa tygodnie.

> moim celem nie jest bynajmniej uzalanie sie, tylko pragne Was zrozumiec ... za
        > co ja musze obrywac za cala Polske, czemu ja jestem winien, czemu tak bardzo
        > sie uogolnia, czemu nikt nie stara sie zrozumiec zycia tutaj...

A gdzies Ty tak oberwal? Podaj jakis przyklad! Nikt(?) nie stara sie zrozumiec
        zycia TUTAJ??? Co to znowu??? Wielu z nas zylo TUTAJ dluzej niz Ty w ogole na
        swiecie egzystujesz! Prawie wszyscy z nas maja TUTAJ jeszcze swoje mniej czy
        bardziej bliskie rodziny. Wiec z tym rozumieniem... to niezupelnie tak.

>
        > a moze rzeczywiscie warto zmienic forum....... a Was potraktowac jako otwarte
        > getto do ktorego lepiej nie wkraczac... bo od razu zostanie sie z blotem
        > zmieszanym !!!!!!! ????

Przynajmniej na pewno warto sprobowac! Jesli masz nadzieje, ze gdzie indziej
        znajdziesz TYLKO super inteligetna kulture to staraj sie odwiedzac tylko tzw fora
        zamkniete tzn takie gdzie musisz sie najpierw jednoznacznie zidentyfikowac aby
        moc brac w ogole udzial.
        >
        >
        > byc moze juz ostatni raz...pozdrawiam!

Studeeeent!!! Juz wszyscy ryczymy!!!!

Pozdrow.
        ro-bert

• Gość: Cariño Ja tez rycze, bueeeeee IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.03.02, 00:07
          Student,
          co tak miekniesz? raz ci ktos piachem wirtualnym w oczy kopnie i ty od razu w
          bek. A odgryz sie porzadnie, albo daj sobie spokoj, a nie od razu dasy, plasy
          i pogrozki w stylu 'ja sie z wami nie bawie'. Jak nie wiesz jak, to ja cie
          doksztalce (w bloku sie wychowalam, a nie jak co poniektorzy w gorskich willach
          hahaha). A, i badz troche konsekwentny na przyszlosc, bo sie
          wypisujesz/rezygnujesz prawie co dzien. Niektorzy cie tu lubia, ale watpie czy
          ktos bedzie plakal jak sie te twoje pogrozki rzeczywiscie zmaterializuja.

Karelia i Narval po matczynemu cie do lona virtualnie przytulily, ja jak
          mlodszemu bratu dalam kopa w cztery litery. Trzymaj sie (obojetnie czego,byle
          nie deski z gwozdziami). Ide gotowac jaja na twardo coby w tym excluzywnym
          Crans Montana nie zginac z glodu. Trallala szus, szus

Szalom, slalom

Cariño
        • Gość: Don Re: A JA MAM ODPOWIEDZ !?!?!? IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 00:14

Student! chlop na schwal.silny jak byk -morda wyzarta jak u texanskiego
          farmera a delikatny jak mimoza? Ty chyba nie bierzesz na serio tego co tu sie
          wypisuje? Czytales co Rob napisal-do zycia trzeba miec jaja,a do zycia na
          zachodzie stalowe jajca !Strzelaj do tego co ci dowalil i odplac podobna
          moneta. Wielu co piszw zlosliwosci to w zyciu grzeczne i kulturalne osoby.Ale
          tak anonimowo to trzeba sie wyzyc smile) Juz lepiej pisac zlosliwosci jak pieprzyc
          glodne kawalki o naprawie Rzeczypospolitej-to sa dopiero nudziarze i
          safanduly.Pozdrawiam
          • ro-bert Re: A JA MAM ODPOWIEDZ !?!?!? 08.03.02, 00:17
            Glupia sprawa! Powoli to zaczynamy nawet miec wspolne poglady!
            Tych "naprawiaczy" to tez nie moge zniesc!

Poz.
            ro-bert
            • Gość: Don Re: A JA MAM ODPOWIEDZ !?!?!? IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 01:27
              ro-bert napisał(a):

> Glupia sprawa! Powoli to zaczynamy nawet miec wspolne poglady!
              > Tych "naprawiaczy" to tez nie moge zniesc!
              >
              > Poz.
              > ro-bert

Czy to zle ? smile)
              • dundee_girl Re: Czlonkowstwo 08.03.02, 01:31
                Chcialabym zostac nowym czlonkiem Waszego Klubu. Nie wiem czy wniose do Niego
                cos nowego i sensownego, ale patrzac na poprzednie wpisy nie wydaje mi sie to
                przeszkoda. wink
                Z niecierpliwoscia oczekuje odpowiedzi.

Pozdrawiam
                • Gość: Don Re: Czlonkowstwo IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 01:48
                  dundee_girl napisał(a):

> Chcialabym zostac nowym czlonkiem Waszego Klubu. Nie wiem czy wniose do Niego
                  > cos nowego i sensownego, ale patrzac na poprzednie wpisy nie wydaje mi sie to
                  > przeszkoda. wink
                  > Z niecierpliwoscia oczekuje odpowiedzi.
                  >
                  > Pozdrawiam

Jasne przyjmujemy przez aklamacje.
                  • Gość: student a chrzest gdzie ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 02:10
                    Jak to tak przyjmowac bez chrztu ??? Zawsze trzeba zrobic jakies otrzesiny i
                    takie tam ... nie jest latwo dostac sie do pewnych organizacji.. pamietacie to
                    co dzialo sie zanim wkroczyliscie w kregi towarzystwa liecalnego ...??? no
                    wiec... proponuje cos w tej sprawie zrobic smile a i kolezanka bedzie miala
                    pamiatke smile

podpisano: TEKSANSKI FARMER !!!! :o))))) hihihi
                    • dundee_girl Re: a chrzest gdzie ??? 08.03.02, 03:34

> Jak to tak przyjmowac bez chrztu ??? Zawsze trzeba zrobic jakies otrzesiny i
                      > takie tam ... nie jest latwo dostac sie do pewnych organizacji.. pamietacie to
                      > co dzialo sie zanim wkroczyliscie w kregi towarzystwa liecalnego ...??? no
                      > wiec... proponuje cos w tej sprawie zrobic smile a i kolezanka bedzie miala
                      > pamiatke smile
                      >
                      > podpisano: TEKSANSKI FARMER !!!! :o))))) hihihi

a na skaldke sie zrzucic nie wystarczy?? moge rowniez zapalacic w naturze -
                      jajkiem strusia i kangurzym futrem!
                      • Gość: Don Re: 8 Marca IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 04:23

Kochane Towarzyszki i czlonkinie Ligi Kobiet oraz Kolka Rozancowego i wy
                        niezorganizowane !!! Z okazji Miedzynarodowego Dnia Kobiet skladam Wam
                        Szanowne Panie serdeczne zyczenia Pomyslnosci i sukcesow w zyciu zawodowym oraz
                        prywatnym.Okolicznosciowy gozdzik na koszt rady zakladowej (klubowej )zostanie
                        jak zwykle dostarczony przez aktyw zwiazkowy. Kochane Towarzyszki ! pragne
                        jednoczesnie przypomniec ,ze dzien ten jest tez dniem solidarnosci z kobietami
                        Azji i Afryki walczacymi o prawa kobiet.Ruchy kobiece (najlepiej te rytmiczne)
                        znajduja nasze pelne poparcie. Niech zyja bohaterskie bojowniczki o wyzwolenie
                        z pd jarzma meskiej przemocy HURRA ! niech zyja dzielne feministki i lesbijki.
                        Zakoncze czesc oficjalna wzniesieniem toastu za Kobiete Matke,Kobiete
                        Towarzysza naszej codziennej wydajnej pracy ku chwale !! NIECH ZYJA !!!
                        • Gość: morsa Re: 8 Marca IP: *.telia.com 08.03.02, 04:34
                          Oj, jakie piekne zyczenia......
                          Stare czasy sie przypominaja. Te okolicznosciowe przemowienia,
                          kwiatki na koszt zwiazkow zawodowych...... kupony na rajstopy.....
                          panowie swietujacy po pracy swieto zon i innych kobiet.....
                          Dzieki, Don
                          morsa
                          nie-czlonek (mam jakas awersje do wszelakich zwiazkow - zle
                          przezycia w mlodosci. Przypomina mi sie obowiazkowe uczestnictwo
                          w obchodach 1 maja)
                          Pozdrowienia dla wszystkich
                          • dundee_girl Re: 8 Marca 08.03.02, 04:40
                            A ja jako czlonek tez dziekuje. I dziekuje Klubowi za podniesienie tego tematu.
                            Moj maz o tym swiecie slyszal ale nie obchodzi.

Gość portalu: morsa napisał(a):

> Oj, jakie piekne zyczenia......
                            > Stare czasy sie przypominaja. Te okolicznosciowe przemowienia,
                            > kwiatki na koszt zwiazkow zawodowych...... kupony na rajstopy.....
                            > panowie swietujacy po pracy swieto zon i innych kobiet.....
                            > Dzieki, Don
                            > morsa
                            > nie-czlonek (mam jakas awersje do wszelakich zwiazkow - zle
                            > przezycia w mlodosci. Przypomina mi sie obowiazkowe uczestnictwo
                            > w obchodach 1 maja)
                            > Pozdrowienia dla wszystkich

• Gość: Don Re: 8 Marca IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 04:53
                              dundee_girl napisał(a):

> A ja jako czlonek tez dziekuje. I dziekuje Klubowi za podniesienie tego tematu.
                              > Moj maz o tym swiecie slyszal ale nie obchodzi.
                              >
                              >
                              > Gość portalu: morsa napisał(a):
                              >
                              > > Oj, jakie piekne zyczenia......
                              > > Stare czasy sie przypominaja. Te okolicznosciowe przemowienia,
                              > > kwiatki na koszt zwiazkow zawodowych...... kupony na rajstopy.....
                              > > panowie swietujacy po pracy swieto zon i innych kobiet.....
                              > > Dzieki, Don
                              > > morsa
                              > > nie-czlonek (mam jakas awersje do wszelakich zwiazkow - zle
                              > > przezycia w mlodosci. Przypomina mi sie obowiazkowe uczestnictwo
                              > > w obchodach 1 maja)
                              > > Pozdrowienia dla wszystkich
                              >

To tak jak ja-slyszalem ale nie obchodilem-teraz musze,zona Rosjanka a dla nich
                              to swieto przez duze S.
                        • Gość: narval Re: 8 Marca....niech sie swieci! IP: *.abo.wanadoo.fr 08.03.02, 10:29
                          1)Ach, Don! Przemowe okolicznosciowa przeczytalam, lze spod oka obtarlam, nosa
                          wysmarkalam, gozdzika zelazkiem rozprasowalam i do flakonu
                          wsadzilam...powiedzialam niech sie swieci 8 marca i poszlam do roboty! To jest
                          dopiero przewodniczacy! O nas kobitkach, pod wezwaniem sekto-clubu nie
                          zapomnial! Bog Ci wynagrodzi w klientach w Twej knajpie! Szyldu jeszcze nie
                          znamy, ale niebawem....kto wie?
                          2)No! jak na ten ranek, cisza na morzu! Student jeszcze sie nie wypisywal
                          dzisiaj, ale toz to dopiero 10.29/ czasu slonecznego paryskiego! Zas moze
                          posprzecza sie z klientami spotkania o dresiarzach? pozywjom, uwidim!
                          3)Baloo, zycia o sobie nie daje, choc widoczny pod innymi tematami? No coz
                          widac regeneruje sily coby z wiekszym entuzjazmem przystapic do pracy!
                          4) Carina, pod oslona szusowania pojechala badac szwajcarkie..... krowy! Tak,
                          tak!! Dobrze przeczytaliscie! Toz to unikaty!! One sa fioletowo-biale i z
                          napisem "milka", widoczne tylko w kantonach szwajcarskich! Milych ogledzin
                          zyczymy!smile)
                          5)Don w trybie przyspieszonym wlaczyl w nasze szeregi Dundee-dziewczyne! Tak!
                          Wiemy, ze wpadla mu w oko! Sam doniosl, ze zdjecie 1000 razy ogladal! No coz
                          upieklo sie jej z pisaniem limerykow, a ja az w glowe zachodzilam jak tu rymy
                          dobierac! No coz blad byl, ze zdjecia nie wyslalam, moze i wtedy tej galery
                          bym nie musiala zaliczac! ....choc i to nie/pewne!
                          No to bylo na tyle, bo swieto swietem a robota czeka!
                          Moje "trupki"-s/ haroszim/prazdnikam!

• ga_dula Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 25.12.02, 13:35
    • zbigniew_lewandowski Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 13.06.03, 04:55

> Mam taka niesmiala propozycje : zmienmy watek, bo tego starego juz sie
      prawie
      > otworzyc nie da - czysty masochizm !!!
      >
      > .... no , chyba , ze studenciak chcialby dalszych jubileuszy ... ale tu tez
      > przeciez mozna.
      >
      > A propos, studencie kochany, mam pytanko : czy to zamilowanie do jubileuszy
      nie
      >
      > jest jakims sladem silnych zwiazkow ze Stolecznym Miastem Krakowem (polecam
      > Boya wierszyk o jubileuszach krakowskich) :o) ?
      >
      > Szalom
      >
      > Baloo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka