Dodaj do ulubionych

Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :)

IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 18:43
Na tym forum cala kompanie sie uzbieram - Kobity tez , a co ku#wa ,... Sluzba
nie druzba , wyjatkow nie ma i basta !

uklony

=============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11379324&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • starypierdola Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) 15.03.04, 18:53
      Hej, Split! Dawno Cie tu nie bylo! How's life? A bitch?
      SP
      • Gość: sp;lit Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 19:35
        Zycie jest piekne tylko ludzie ch.jowi ,... Zagladam tu czasem ale nie bawi
        mnie to wyzywanie , wole na swiecie z Zydami sie uzerac smile A tak nic nowego
        pilnuje stada , jak przystalo ,... Corcia mi sie zmienia , buzi juz przed
        szkola nie daje i wyszczekana jakas sie robi .

Junior rosnie i niedlugo bede mial partnera na ryby - Zycie jest piekne ,...

Wiedzialem ze sie zglosisz smile

uklony
        • waldek.usa Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) 15.03.04, 20:21
          Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Zycie jest piekne tylko ludzie ch.jowi ,... Zagladam tu czasem ale nie bawi
          > mnie to wyzywanie , wole na swiecie z Zydami sie uzerac smile A tak nic nowego
          > pilnuje stada , jak przystalo ,... Corcia mi sie zmienia , buzi juz przed
          > szkola nie daje i wyszczekana jakas sie robi .
          >
          > Junior rosnie i niedlugo bede mial partnera na ryby - Zycie jest piekne ,...
          >
          > Wiedzialem ze sie zglosisz smile
          >
          > uklony

Ano pyskuja ci, ktorzy tak nie mysla, maja zal do zycia. Tacy tez musza byc,
          aby "balans" istnial.
          • Gość: sp;lit Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 22:07
            A co u ciebie Waldek ,... Czy ja cie przypadkiem nie widuje tu i tam troche
            incognito ? smile

A jo mom nowom kosiarkie , ha ! I wlasnygo vana tez mom bo mnie stara wku#wila
            jo na ryby a una z kulezankom sie umawia ,...

No to una niby do kulezanki polazla moja prawie nowom mazdom , no to jo do
            Hundy i dacyt , nikogo nie proszem i gosc jezdem . A targowali my siem ,
            hi hi ,... Na koniec mu mowiem , jak mi kosiarke z naprzeciwka dorzuci to
            biorem towar ,... Godzine pozniej bylem w domu z jednem i drugiem a pare godzin
            pozniej moja naj szczynka na sajdloku zamiatala jak jej mowiem ze to moj mebel
            i ze laski wiencej mi nie robi , ja panisko teraz , Waldek smile

Rufus wrocil caly i zdrowy , bida w w Calafonia , coraz gorzej ,...

Nie ma jak u sp;lit'a

uklony

• Gość: niezla_dupa Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 15.03.04, 22:17
              Hej,

Wiesz ja tak mysle ze autko miec swoje fajnie ale......"pozniej moja naj
              szczynka na sajdloku zamiatala jak jej mowiem ze to moj mebel
              > i ze laski wiencej mi nie robi , ja panisko teraz , Waldek smile "
              Czyz nie byloby przyjemniej miec i samochodzik, i zeby zona robila laske
              wink))))))) I rybki, i akwarium.

Pozdrowionka.

nd
              • waldek.usa Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) 15.03.04, 22:24
                Widze ze juz w domu.
                Moja feminine side domaga sie nowych butow, zamiast o 6 moge pojawic sie o 7,
                zadzwonie. Chyba ze ci cos nie pasuje...
                • Gość: niezla_dupa Re: Dziadki i wariaci , zbiorka ,... :) IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 15.03.04, 22:30
                  Buty kup jutro Waldus, bo ja wole wczesniej dzis. Jutro masz wolne a potem
                  wiadomo - sroda hahahhah. Zadzwon.
                  • waldek.usa Re: W takim razie o 6:00 a moze nawet 5:45, nie 15.03.04, 22:33
                    czekaj na call, wal prosto i masz powiedziec Gregowi ze JA place, OK?
                    • Gość: niezla_dupa OK IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 15.03.04, 22:34
            • waldek.usa Re: Hehehe, Split, ja nigdy incognito 15.03.04, 22:30
              mnie fajnie byc soba, ja jestem firma. Ta tutaj niezla_dupa jest moja kulyzanka
              z realu, calkiem fajna, sam zobaczysz.
              Poza tem wszystko w porzadku, dobrze ze u Ciebie tyz!
    • donk Juz cie wypuscili? 15.03.04, 20:34
      A miales siedziec dluzej?

> Na tym forum cala kompanie sie uzbieram - Kobity tez , a co ku#wa ,... Sluzba
      > nie druzba , wyjatkow nie ma i basta !
      >
      > uklony
      >
      > =============================================================================
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11379324&v=2&s=0
    • luiza-w-ogrodzie Witaj Split 15.03.04, 22:02
      Cicho tu bylo bez Ciebie... czyzbys zuzywal cala energie na walke o byt w
      realu? ;oD

Pozdrawiam jesiennie.
      Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
      • Gość: sp;lit Re: Witaj Split IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 22:16
        Sie masz Lui , zebys wiedziala ,... W realu !!! Kiedys pisalem ze z krzesla
        spadniecie jak wam cos powiem , ale siem zastanawiam bo siem martwiem o was a
        pozatym masz tu teraz takich ,... Ooops ! Mialem nie bluzgac smile

Wstala juz ?

uklony
        • luiza-w-ogrodzie Re: Witaj Split 15.03.04, 22:32

> Sie masz Lui , zebys wiedziala ,... W realu !!! Kiedys pisalem ze z krzesla
          > spadniecie jak wam cos powiem , ale siem zastanawiam bo siem martwiem o was a
          > pozatym masz tu teraz takich ,... Ooops ! Mialem nie bluzgac smile

Nie trzymaj nas w zawieszeniu, jak sie powiedzalo A to trzeba powiedziec B, a
          jak sie boisz tych "takich" to zawsze mozesz napisac na priva ;oD
          I'm trembling with anticipation

> Wstala juz ?

Juz? Od godziny w pracy, dear!

Pozdrawiam zza biurka
          Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
          • waldek.usa Re: Luiza, ktora godzina, 8 czy 8:30? 15.03.04, 22:39

• luiza-w-ogrodzie 8:46 rano we wtorek 16 marca n/t 15.03.04, 22:46

• Gość: sp;lit Re: Witaj Split IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 22:55
            Mialem wypadek prawie dwa lata temu , 31 lat z hakiem po pierwszym ,... W
            ksiegach wypadkow zanotowano ,... Cody , Ian ,...

Od tej pory uzeram sie na semi-macierzynskiem , z racji wieku , stanowiska
            sluzbowego i wolnego zawodu ,... Pomijajac moje oczywiste dary kulinarne , urok
            and ,... Ooops , obiecalem smile No to teraz wieta !!!

uklony wszystkim ,... Mr Split smile
            uklony
    • Gość: sp;lit Szczenki na sajdloku ??? IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.03.04, 23:08
      Ja wam mowilem ze mam szczelbe i slepymi nabojami nie praktykuje ,... smile)))

uklony
      • Gość: Kan_z_oz Do Splita IP: *.mega.tmns.net.au 17.03.04, 10:30
        Dawno cie tu niebylo, milo jest sie wiec dowiedziec,ze wszystko jest w porzadku.
        Tarapaty malzenskie; 'tell me about it', moj stary chyba przechodzi kryzys
        kupil sobie samochod sportowy. Ale jestem cierpliwa!!!

Pozdrawiam z Sydney
        • Gość: sp;lit Re: Do Splita IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.03.04, 00:58
          Jakie tam tarapaty ? , W Polsce z pierwszym to byly tarapaty bo przez rok na
          drugim planie a tutaj mam nowe zabawki i wszystko jest cacy . A jak podkrece
          srube to mnie sama na ryby wygania smile

Ty masz problem , dziecko , ty sie jemu przyjrzyj troche ,... Taka cacy zabawka
          to troche podejrzany mebel ,...

A u nas wiosna w pelni smile A u was zima idzie smile

uklony i wez sie za niego smile
          • Gość: Kan_z_oz Re: Do Splita IP: *.mega.tmns.net.au 19.03.04, 10:38
            Split napisal; Ty masz problem , dziecko , ty sie jemu przyjrzyj troche ,...
            Taka cacy zabawka to troche podejrzany mebel ,...

O shit, to on dlatego tak chetnie wyjezdza 'sluzbowo'. Zaraz porozmawiam, niech
            tylko wroci z 'gymu'. Jutro zamieniamy samochody, pies z kulawa noga nie
            spojrzy sie moim przejedzie, hehehe.

Pdz z Sydney
            • Gość: sp;lit Re: Do Splita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.03.04, 09:25
              O ku#wa , to on na gym jeszcze chodzi ,... No to ty nie cackaj sie z nim i nie
              gadaj z nim duzo tylko lej w morde a on bedzie wiedzial o co chodzi i za co smile

Rachunek za porade w drodze ,...

uklony
              • Gość: pijar sprawa jasna (; IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.03.04, 09:56
                teraz na ciebie kolej, Kan, zeby przyprawic mu rogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka