ja275 27.03.04, 00:31 wlasnie co warto zobaczyc w New Yorku ? wybieramy sie prawdopodobnie na weekend - jest to jakies 11 h jazdy samochodem od nas ale co tam raz sie zyje ciekawa jestem co mozna, co warto zobaczyc w tak krotkim czasie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: NEW YORK? 27.03.04, 02:21 Mieszkam juz w NY juz od 12 lat i naprawde ciagle mi sie wydaje ze jeszcze duzo nie widzialam i nie zobaczylam. Te miasto mozna zwiedzac codziennie od nowa Uwielbiam Greenwich Village, Soho, galerie, sklepy, kafejki, w sumie bardziej wole downtown niz inna czesc Manhattanu. Ale na Midtown oczywiscie musisz zobaczyc Metropolitan Museum, zobaczyc miasto z Empire State Building, przejsc sie przez Madison Avenue.. no i oczywiscie nie zapomnij zahaczyc o Greenpoint Daj znac jakbys potrzebowala jakikolwiek informacji. Pozdrawiam serdecznie. Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: NEW YORK? 29.03.04, 04:37 no i nie pojechalismy do NY ... ucieklismy tam gdzie bylo cieplej tzn bylismy w Gorach w miescie Cherokee ( bylo sympatycznie ) ... ale i tak bardzo chcialabym zobaczyc NY pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś