Dodaj do ulubionych

Mamy z Londynu!!!

01.04.04, 13:21
Kochane,
Mój mąż w przyszłym tygodniu musi jechać do Londynu na noc i to z koleżanką z
pracywink robią jakieś pomiary naświetlenia, więc będzie pracował po
zapadnięciu zmroku i pewnie na drugi dzień rano.
Jak myślicie czy pojechać z nim, z jednej strony to nie chcę to być sama z
Dominiem w domu a z drugiej to jechać żeby przesiedzieć w hotelu?...
Jakie jest wasze zdanie? czy ktoś miałby ochotę się ze mną spotkać
ewentualnie? czy znacie jakiś hotel, oprócz Ibisu na Euston, gdzie można
zostawić samochód i byc blisko centrum i nie w cenie Ritza?
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: Mamy z Londynu!!! 01.04.04, 13:44
      Znalazlam to ale cena jest dosc wysoka :
      www.travelinn.co.uk/TI/index.jsp?page=inn&id=129
      a sprobuj przez google albo freaserve poszukac hoteli w Londynie, na pewno duzo
      wyskoczy.

Pozdr
      Kinga
      • mrufkaa Re: Mamy z Londynu!!! 01.04.04, 16:02
        hej,
        ja sie chetnie z toba spotkam ( jesli tylko Julki goraczka nie rozwinie sie w
        cos powaznego), a za krotki czas to bym nawet mogla i nocleg zaoferowac... ale
        niestety jeszcze niesad
        W miare tanio jest w hotelach na Earl's Court, tylko cen nie pamietamsmile Musze
        zapytac meza, bo kiedys tam nocowalismy...
        • jagienka.harrison Re: Mamy z Londynu!!! 02.04.04, 11:39
          Biedna Julcia!
          Wygląda na to że przyjedziemy we wtorek po południu i zostaniemy do środy
          południa...reflektujesz na kawkę (latte!!!) gdzieś w centrum w środę rano? Wiem
          że to jest dość mało praktyczne ale w drodze wyjątku... może ktoś jeszcze się
          zbierze?
          • mrufkaa Re: Mamy z Londynu!!! 02.04.04, 15:55
            Jagienko, to moze kawka w Hyde Parku? Bo jak tylko nie bedzie lalo to moze byc
            uroczy wypad... Kto jeszcze reflektuje?
            • magdapol75 Re: Mamy z Londynu!!! 02.04.04, 17:13
              Chetnie i tez raczej w Hyde Parku bo moja coreczka w kafejce nie usiedzi.
              • kingaolsz Re: Mamy z Londynu!!! 02.04.04, 19:52
                I ja sie pisze bardzo chetnie jesli mozna wink
                Pozdr
                Kinga
    • jagienka.harrison Re: Mamy z Londynu!!! 02.04.04, 23:10
      Kurczę, wiecie co, ta dziewczyna z którą Neil pracuje to chyba zastawia na
      niego jakieś sidła bo już załatwiła hotel i bilety na pociąg - ale beze mnie.
      Może się to uda jeszcze odkręcić, ale prawdopodobnie musiałabym jechać
      pociągiem, to jest ok 2 godz. Pół biedy z tą podróżą, ale nie wiem jak
      poradziłabym sobie z wózkiem ze stacji na St Pancras do Holiday inn w Regent's
      Park?... Jakieś sugestie? Dawno nie byłam w Londynie, ponad 3 lata, a już na
      pewno nie byłam z dzieckiem.
      Strasznie chcę przyjechać, więc na razie nie odwołujmy i zobaczymy.
      Pozdrawiamy
      Jagienka & Dominik (29.11.2002)
      • kingaolsz Re: Mamy z Londynu!!! 03.04.04, 13:30
        Hej Jagienka!!!!
        Wiesz co? Do wtorku troche czasu, ale moze sie nic nie zmieni i moze moglabyc
        Was "odebrac" i przeprowadzic do tego Regents Prku ( nie jest daleko) , a
        ostatnio nagralam wprawy w poruszaniu sie metrem z wozkiem wiec pewnie nie
        byloby problemu. Napisz tylko o ktorej przyjezdzacie, to sie umowimy.
        Pozdrawiam
        Kinga
        • kingaolsz Re: Mamy z Londynu!!! 03.04.04, 20:53
          A tak na spokojnie pomyslalam i jak wyjdziesz ze stacji to musisz przejsc na
          druga strone ulicy i kilka autobusow jedzie na Regents Park bo to tylko kilka
          przystankow ( mniej niz 10). Nie powinnas sie nawet sama zgubic smile

Pozdr
          Kinga
          • jagienka.harrison Re: Mamy z Londynu!!! 04.04.04, 10:51
            E tam to ja sobie przejdę na piechotkę, sprawdziłam na mapie i to nie jest
            daleko. Ale muszę przyznać że na razie to wygląda na to że nie pojadę....
            • sugar_mama_danielcia Re: Mamy z Londynu!!! 04.04.04, 12:20
              Sorki Jagienka, ze tak pozno sie dopisuje, ale kiedy bys ewentualnie
              przyjechala? Jade do Polski 13go, ale jakby to bylo w tym nadchodzacym tygodniu
              to tez chetnie bym sie z Toba jakos spotkala.
              A co do 'kolezanek' z pracy...hmmm...cos mi sie wydaje, ze taka jedna ma OKO na
              mojego. Co raz to podrzuca mu jej ulubiona muzyke do sluchania, zaprasza do
              pubu, zwierza, ze 'ma chlopaka daleko i ze chyba im sie rozpadnie zwiazek'....

Sugar
              • jagienka.harrison Re: Mamy z Londynu!!! 04.04.04, 13:03
                Jeśli bym przyjechała to we wtorek po południu - ale 6 kwietnia.
                Najśmieszniejsze jest to, że największy problem mam z dojazdem
                do...uwaga...stacji kolejowej w Nottingham z Ripley! Mój mąż musi złapać pociąg
                do BLondynu z pracy (pracuje w centrum Nottingham) więc byłaby to godzina w
                autobusie+2 godz w pociągu i szczerze mówiąc szkoda mi dziecka. A Neil jest
                trochę przeciwny żebyśmy jechali (pewnie chce mieć 24 godziny spokoju od
                Dominika, który ostatnio jest jakiś nieswój) i wiecie jak to jest - na wszystko
                kręci nosem. A ja nie czuję się na siłach walczyć z nim o to...
                Strasznie chcę przyjechać więc jeszcze mu powiercę dziurę w brzuchu.
                Przepraszam że tak wyszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka