06.01.11, 20:55
Snilo mi sie ze moja corka za maz wychodzila i ja sie dziwilem kiedy ona to wszystko zalatwila i dlaczego ja wczesniej o tym nie wiedzialam. Mialem sie ubrac na ten slub i znalazlem w moim kuferku na bizuterie rozne klejnoty ktorych wczesniej tam nie bylo, pamietam naszyjnik z wielu polaczonych ze soba sznurkow drobnych korali spietych piekna klamra ktora wygladala jak ze starego zlota. W sumie to wszystko wygladalo na uprzez beduinskiego wielblada. Rano bolala mnie mocno glowa.
Obserwuj wątek
    • rat_canals Re: wasze sny 06.01.11, 21:32
      za duzo palisz.... cameli
      • c_rat Re: wasze sny 07.01.11, 00:48
        autentyczny sen!A.potem zobaczylem jaszczura z dlugim ogonem.
        • rat_canals Re: wasze sny 07.01.11, 01:21
          hoduje sobie szczura w domu i ma w doopie senne stworzenia, melior est canis vivus leone mortuo
          • c_rat Re: wasze sny 07.01.11, 03:42
            ja mam myszki, biale, i tez zmeliorowane sennymi.
            • doreczyciel Re: wasze sny 07.01.11, 03:52
              nie chce sie wtracac do dialgu obu panow ale zupelnie jakbym sie przysluchiwal menelom pod butka z piwem.
              • rat_canals Re: wasze sny 07.01.11, 17:27
                masz racje, wlasnie dopijamy resztki wilka z ucha
    • fan.club Oj, szczurza biedoto... 07.01.11, 19:09
      Nawet na własne sny cię nie stać i kraść musisz?
      • c_rat Re: Oj, szczurza biedoto... 08.01.11, 03:28
        a ty co tam robilas? A ladnie to tak panie podgladac w rolach intymnych pierdoklecacych?

Mysle ze wreszcie wyszlo ze jestes fanka ciota a nie fanem. Artur, to jest wiadomosc dla ciebie: podejrzewam ze to maria iles tam gryzla cie po lydkach, hihihi. A to swietojebliwa bestia!
    • rat_canals Re: wasze sny 07.01.11, 21:45
      snil mi sie pies, gonil mnie, to nic, tylko mnie zastanawia dlaczego on byl z canatki, ten pies nie sen
    • c_rat Re: wasze sny 08.01.11, 03:25
      i ten pies to latal wokol psiej budy probujac odgryzc sobie lape myslac ze to nie jego. Takiego psa to prosto do weterynarza a nie do kanady.
    • tatoten Re: wasze sny 08.01.11, 04:50
      c_rat napisał:

> Snilo mi sie ze moja corka za maz wychodzila i ja sie dziwilem kiedy ona to wsz
      > ystko zalatwila i dlaczego ja wczesniej o tym nie wiedzialam. Rano bolala mnie moc
      > no glowa.
      ...............................
      wylew.................ew.udar..................
    • mcov Corka Ci z Arabem ucieknie 10.01.11, 06:47
      • c_rat Re: Corka Ci z Arabem ucieknie 10.01.11, 07:25
        Nie ucieknie z Arabem bo jej maz jest murzynem, ktory pochodzi z tej samej wioski co moja nieslubna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka