16.01.11, 22:15
europejczycy jak np niemcy tylko mysla o tym jak uwolnic sie z tego kraju i czmychnac do USA i osiedlic sie na Florydzie lub Portlnad ,gdzie ich jest najwiecej,tak wykazajua sondaze czolowych niemieckich gazet,podobnie jest w Anglii mlodzi anglicy mysla o Australii i szansie jaki daje ten kraj mlodym wyksztalconym.
Europa sie starzeje i naplywa coraz wiecej taniej sily roboczej z Afryki PLn oraz krajow dawniejszej zelaznej kurtyny !
Obserwuj wątek
    • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:17
      maja pieniadze i takich gassajow ktorzy obcieraja im tylko za 15 usd/ godzine zgrzytajac zebami ze nie pojechali zarabiac normalnych pieniedzy do norwegii!
      • cc_rat Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:20
        maja ciebie w doopie ,bo wiedza ze ty masz gass w glowie z nadmairu zarcia grochowki
        • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:23
          gassaj teraz najwiekszy kompleks to bedziesz mial w stosunku do norwegow hehe a wiesz jakie fajne dziewczyny ale nie martw sie zadna nie popatrzy gassaj na takiego niedomytego golodupca jak ty
          • tato_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:31
            ty nie kradnij czyis nikow,bo to ja jestem prawdziwy tata japoxa z tytulem ,,mgr.inz.dr. doc. ,,,,a nie ty
            a jak masz jakis problem z gassem to idz do gazowni
            • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:33
              nie tlumacz sie hehe zapomiales sie przelogowac i napisales prawde o hamericzce i o tym jak zazdroscisz szwagrowi!
              dobrze ci tak wyj gassaj dalej do ksiezyca
              • tato_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:41
                gazz ,gazowania i cisnienie wali ci na leb biedny czlowieku,nic juz cie nie uratuje przed zawalem

ja jestem prawdziwy tata-japox a ty nieuk bez tytulu ,ja mam tytul mgr.inz. dr. doc hab.
                • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:43
                  a jak tam w colorado gazownik? sasiad ktoremu odsiezasz wjazd juz wrocil?
                  • tato_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 22:53
                    gass,gazownik gazy pyly wala ci na leb mieszkasz w duzym stezeniu gazow ? ,zmierz swoje cisnienie podrobko i nieuku

to ja jestem tata japoxa z tytulami mgr,inz dr,doc
                    • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 23:01
                      tak juz dobrze ty jestes tato japoxa juz dobrze! pan doktor by przyszedl ale niestety w tej ameryczce nie bylo cie stac na wykupienie ubezpieczenia wiec spokojnie oddychaj i tak tak uspokoj sie jestes tato japoxa jestes napoleon nawet ale juz spokojnie
                      • tato_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 23:05
                        szczena ci opadla ? od gazzzzu i pylow i cisnienia hojraku ! myslales zes ty taki mundry jak ja glupi .............. a teraz pendz z gaaazzzem z tego forum
                        • tata_japoxa Re: mlodzi norwegowie i niemcy 16.01.11, 23:12
                          tak tak wszystkim szczeka opadla ty jestes najmadrzejszy tutaj masz 4 doktoraty i 7 magistratow i osiem powiatow wszytsko czego sobie zyczysz ale juz sie tak nienapinaj spokojnie oddychaj o jest kaluza napij sie wody i spokojnie spokojnie gassaj bedzie dobrze wszystko wroci do normy bedziesz zdrowy jeszcze dlugo bedziesz nosil tubajfory zobaczysz za rok sie bedziesz smial z tego wypadku bedzie dobrze
                          • donk Ale natrzepales w 30 minut. heh 19.01.11, 11:43
                            Dobra frekwencja. heheheh

A tak wogole to u ciebie wszystko OK no nie? heheheheheheheheh
                            • ontarian nie w 30 minut, tylko w godzine 19.01.11, 15:12
                              slepy jestes osle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka