Gość: tad IP: *.*.*.* 15.08.01, 13:34 Czy jest tu ktos z szanownych rodakow z Geteborga? Tadzik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 15.08.01, 16:01 ja jestem a co chcesz wiedziec, u nas goraco w tej chwili az pot splywa. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 16.08.01, 10:54 Ja tez tu jestem. Przyjechalem na kontrakt. Nudne to miasto. Czym sie tutaj zajmujesz, jestes z emigracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: 62.88.128.* 16.08.01, 11:18 Gość portalu: jac napisał(a): > Ja tez tu jestem. Przyjechalem na kontrakt. Nudne to miasto. Czym sie tutaj > zajmujesz, jestes z emigracji? > Tak, mieszkam tu na stale. dlaczego nudne? czy byles na wyspach? kafejki sa fajne, mozna posiedziec i pogadac. a wogole cala szwecja jest nudna , niestety choc pieknie tu jest. jak tylko bede mogla chce wrocic do kraju,pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 16.08.01, 14:40 A, tak, tak, srodowisko naturalne maja wspaniale. Zwiedzilem okolice samochodem i mialem okazje pozeglowac. Oprocz tego zaopatrzenie tutejszych sklepow spozywczych jest imponujace (szczegolnie ryby i owoce morza). Strasznie mnie to cieszy, bo lubie sobie dobrze zjesc. Ale, wiesz wychodzac wieczorem na jakies piwo, to nie czuje sie tej atmosfery co u nas. Moze to przez brak jakiego cenralnego punktu jak np. rynek, a moze po prostu tesknie juz za krajem. A w jakiej czesci miasta mieszkasz? Ja mieszkam w Haga. Mozesz mi napisac jacy sa wg ciebie szwedzi. Moja opinia na ich temat jest, jak na razie, bardzo pozytywna. na razie Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Geteborg IP: *.telia.com 15.08.01, 21:45 Gość portalu: tad napisał(a): > Czy jest tu ktos z szanownych rodakow z Geteborga? > > Tadzik a gdzie jest ten geteborg?? moze chodzi ci o göteborg? czasami b lubie byc upierdliwy hahahaha pozdr ze sthlm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzik Re: Geteborg IP: *.*.*.* 16.08.01, 15:51 Eee...jestes slabo upierdliwy. Wydaje mi sie ze po polsku "Jetebori" to Geteborg. Analogicznie czeska Praha to po naszemu Praga. Przykladuw morzna mnorzyc w nieskonczonosc. Przyczepiles sie do niewlasciwej osoby - jestem ekspertem z zkaresu polskiej gramatyki i ortografii. He he he... pozdrowienia od wiesniaka z Geteborga Tadzik Gość portalu: req napisał(a): > Gość portalu: tad napisał(a): > > > Czy jest tu ktos z szanownych rodakow z Geteborga? > > > > Tadzik > a gdzie jest ten geteborg?? moze chodzi ci o göteborg? czasami b lubie byc > upierdliwy hahahaha > pozdr ze sthlm > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 16.08.01, 19:23 expert od gramatyki i ortografi??? juz dawno sie tak nie usmialam )))))))))gdzie mieszkasz, przyjdz do mnie to naucze cie poprawnie pisac! buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 17.08.01, 08:32 To ja jestem. Rozmawiamy troche wyzej. Pisalem juz ci, ze mieszkam w Haga. A ty? na razie Jac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacka Re: Geteborg IP: 62.88.128.* 17.08.01, 10:40 czym sie zajmujesz? ja mieszkam tez centralnie, prawie. nie rozumiem, ze napisales, o tym , ze rozmawiamy wyzej??? ale upal wczoraj, bylam nad woda i opalalam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lala Re: Geteborg IP: *.*.*.* 17.08.01, 11:14 Gość portalu: do jacka napisał(a): > czym sie zajmujesz? ja mieszkam tez centralnie, prawie. nie rozumiem, ze > napisales, o tym , ze rozmawiamy wyzej??? ale upal wczoraj, bylam nad woda i > opalalam sie No napisalem tak, bo przedstawilas sie jako "lala". Ja natomiast w tym watku wystapilem jako tadzik i jacek. To nie ty odpowiedzialas wczesniej na moj list tymi slowami "ja jestem a co chcesz wiedziec, u nas goraco w tej chwili az pot splywa. pa!"? Co robie tutaj? Pracuje. Zgdanij gdzie. To nie takie trudne. Masz trzy strzaly. Bylo troche goraco ale sie wczoraj nie opalalem. A ty co tu robisz? I jak masz na imie? na ra Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: 62.88.128.* 17.08.01, 12:02 Gość portalu: do lala napisał(a): > Gość portalu: do jacka napisał(a): > > > czym sie zajmujesz? ja mieszkam tez centralnie, prawie. nie rozumiem, ze > > napisales, o tym , ze rozmawiamy wyzej??? ale upal wczoraj, bylam nad woda > i > > opalalam sie > > No napisalem tak, bo przedstawilas sie jako "lala". Ja natomiast w tym watku > wystapilem jako tadzik i jacek. To nie ty odpowiedzialas wczesniej na moj list > tymi slowami "ja jestem a co chcesz wiedziec, u nas goraco w tej chwili az pot > splywa. pa!"? > > Co robie tutaj? Pracuje. Zgdanij gdzie. To nie takie trudne. Masz trzy strzaly. > Bylo troche goraco ale sie wczoraj nie opalalem. A ty co tu robisz? I jak masz > na > imie? > > na ra > Jacek pracujesz jako:informatyk, lekarz albo zbierasz truskawki. zakresl poprawna odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 17.08.01, 13:49 Tak, jestem nudnym informatykiem siedziacym przed monitorem caly dzien. A zganij jeszcze w jakiej firmie pracuje. Nie napisalas jak masz na imie i co robisz. Gdzie tu sa plaze? Chetnie dam nura i wykapie sie w tutejszym morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 17.08.01, 14:23 zgadlam!!!plaze sa wszedzie! najladniej na saltholmem stateczek 5 min i na wyspe aspere a tam juz mozesz dac nura do wody, pozatym fascynujace widnokregi. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 17.08.01, 14:25 zgadlam!!!plaze sa wszedzie! najladniej na saltholmem stateczek 5 min i na wyspe aspere a tam juz mozesz dac nura do wody, pozatym fascynujace widnokregi. p--a! u ericssona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 17.08.01, 14:26 zgadlam!!!plaze sa wszedzie! najladniej na saltholmem stateczek 5 min i na wyspe aspere a tam juz mozesz dac nura do wody, pozatym fascynujace widnokregi. p--a! u ericssona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Geteborg IP: *.telia.com 17.08.01, 14:27 zgadlam!!!plaze sa wszedzie! najladniej na saltholmem stateczek 5 min i na wyspe aspere a tam juz mozesz dac nura do wody, pozatym fascynujace widnokregi. p--a! u ericssona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 17.08.01, 14:40 Nie w Volvo. A jak sie tam dostac w niedziele z Haga? Mozna jakos rowerem dojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 17.08.01, 15:54 Nie w Volvo. A jak sie tam dostac w niedziele z Haga? Mozna jakos rowerem dojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Geteborg IP: *.telia.com 20.08.01, 22:47 Jestem tu od czterech miesięcy. Mój mąż też pracuje w Volvo. Jesteś tu z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Geteborg IP: *.*.*.* 21.08.01, 08:19 Napisz do mnie na jkbi@poczta.wp.pl to porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Göteborg IP: *.enter.net 17.08.01, 19:47 Co za polot literacki styl i bezbledna ortografia,pozazdroscic.Zycze udanego zbioru borowek Amerykanskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Göteborg-truskawki IP: *.enter.net 17.08.01, 19:48 Jezeli to sa truskawki to przepraszam.Pozdrowienia dla experta ortografii polskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Göteborg 26.10.01, 13:33 Poszukuje Jacka z w/w miasta jego mama(Irenka) i moja(Krystyna)mieszka na Anielewicza.Wiem,ze ma internet. Adam.T. megatom@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI-GBG Re: Geteborg IP: *.telia.com 01.11.01, 11:35 A czy ktos przetrwal do dzisiejszego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: Geteborg IP: 138.227.189.* 01.11.01, 13:16 Ja jestem w tym kraju, ale o wiele blizej Stockholmu. Mieszkam w Västerås. ;o) //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś