Gość: Kliken IP: 24.157.121.* 27.02.02, 02:38 DAMN, It's all I'm sayin' roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: 24.157.121.* 27.02.02, 03:05 Emigrantka....ujawniona Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Twarze Forum3 27.02.02, 09:38 Hi, Kliken! Ladnie to robisz! Jedno pytanie: Dlaczego na tej "fotostronie" ukazuja sie nasze nicki raz w kolorze niebieskim a raz w czerwonym? Czy ma to jakies specjalne znaczenie? Najpierw myslalem, ze te juz obejrzane sa w jednym kolorze a te nie obejrzane w innym ale to nie tak. Wiec dlaczego? Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: 24.157.121.* 27.02.02, 13:12 Hm...musze to sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.02, 11:22 Czy nie mozna by bylo pogadac z moderatorem forum (lub kims odpowiedzialnym w Gazecie) zeby zrobic staly link do strony ze zdieciami? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze Forum3 28.02.02, 13:13 i myslisz sharky , ze tak wszyscy masowo beda nadsylac swoje podobizny???Zeby sie narazac na niewybredne zarty jakis nacpanych ? To juz lepiej jakis adresik zgrabny z kluczem dla tzw normalnych. Clicken moze ten klucz trzymac zawieszony na szyi i po testach/lojalce robic duplikaty. Ale zeby tak kazdyyyy wycieral sobie zeby na mojej podobiznie paskudnej, eeee cos mi tu nie ten tego. Juz aniutkowa poczula kulturke "naszych" i trzeba bylo ja podtrzymywac na duchu. A dziewczyna Bogu ducha winna... Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 16:06 Sharky-to zdjecie cos mi przypomina ! To musialo byc jakies 25-30 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 16:18 Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 1000 raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Twarze Forum3 IP: *.prem.tmns.net.au 28.02.02, 23:38 Gość portalu: Don napisał(a): > > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 1000 > raz ! Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej dziewoi, ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 23:41 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Gość portalu: Don napisał(a): > > > > > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 100 > 0 > > raz ! > > Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej dziewo > i, > ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi. > > Pozdrawiam I miala kobita racje ! Kazdy gram nadwagi to na wage zlota.tyle kobiety i to te same pieniadze co chuda ! Pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Twarze Forum3 28.02.02, 23:57 Gość portalu: Don napisał(a): > Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > > > Gość portalu: Don napisał(a): > > > > > > > > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie ju > z 100 > > 0 > > > raz ! > > > > Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej d > ziewo > > i, > > ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi. > > > > Pozdrawiam > > > > I miala kobita racje ! Kazdy gram nadwagi to na wage zlota.tyle kobiety i to t > e > same pieniadze co chuda ! Pozdraw Hmmm ... ok, jak to mowia w okolicy "Don is good, don is right"! Dundee Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Twarze Forum3 IP: 193.133.143.* 28.02.02, 16:22 karelia napisał(a): > i myslisz sharky , ze tak wszyscy masowo beda nadsylac swoje podobizny???Zeby > sie narazac na niewybredne zarty jakis nacpanych ? To juz lepiej jakis adresik > zgrabny z kluczem dla tzw normalnych. Clicken moze ten klucz trzymac zawieszony > > na szyi i po testach/lojalce robic duplikaty. Ale zeby tak kazdyyyy wycieral > sobie zeby na mojej podobiznie paskudnej, eeee cos mi tu nie ten tego. Juz > aniutkowa poczula kulturke "naszych" i trzeba bylo ja podtrzymywac na duchu. A > dziewczyna Bogu ducha winna... > Pozdrawiam K. .... a nawet jakbysmy sie chcieli lekko zatajniaczyc i burki czy inne czadory wokol glow obwiazac to nas napadna ci z watku o Polkach i Arabach... Jak nie kijem go to didgeridoo. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze Forum3 28.02.02, 20:47 a moze zejsc do podziemia? i tak sie utajnic , ze nawet sami siebie nie znajdziemy nie mowiac o jakims rozpoznaniu? hehehehe eeee tak sobie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.02, 23:57 karelia napisał(a): > a moze zejsc do podziemia? i tak sie utajnic , ze nawet sami siebie nie > znajdziemy nie mowiac o jakims rozpoznaniu? hehehehe eeee tak sobie gadam albo nauczyc sie Morse'a i bedziemy sobie stukac/pukac ---. ../ //. - how about that? Cariño (/.. ./ // /./ ../ - dla wtajemniczonych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.02, 18:20 Bez przesady z ta konspiracja. Czy naprawde uwazacie ze komus sie bedzie chcialo wykorzystywac wasze zdiecia do niecnych celow? Co innego zostawic nr telefonu a co innego sredniej jakosci jpeg, czesto nawet bez prawdziwego imienia. Z drugiej strony gdyby byl wymog zostawiania swojego zdiecia i adresu (adres dla wiadomosci moderatora) ludzie troche by sie powstrzymywali z niektorymi opiniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 23:57 czlowiek sie wykapal,uczesal,zmienil koszule,poslal foto a tu nic? Kliken spisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 01:02 C'mon panowie...to maja byc twarze forum a nie kocio-kangurzo-zebracza plejada.Kategorycznie odmawiam umieszczania zwierzat i zebrakow... Cheers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Twarze Forum3 IP: *.client.attbi.com 02.03.02, 03:35 Gość portalu: Kliken napisał(a): > C'mon panowie...to maja byc twarze forum a nie kocio-kangurzo-zebracza > plejada.Kategorycznie odmawiam umieszczania zwierzat i zebrakow... > Cheers No to ja przepraszam i wyjasniam ze oprocz psa, znajduje sie na zdjeciu rozniez ja. Czuje sie jak gowniarz , sprawa sie juz nie powtorzy. naro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 04:42 Nah, to nie bylo do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Twarze Forum3 IP: *.client.attbi.com 02.03.02, 16:59 no to spox, juz mialem wysylac zdjecie nie "zoologiczne". naro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Kliken co jest ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.03.02, 16:23 Poslalem foto i co nie podobam ci sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: 144.138.135.* 03.03.02, 21:17 Na zbieracza arbuzow to Don nie wyglada he he Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.03.02, 21:27 milo Cie widziec Don :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Kliken co jest ?Do Dona 03.03.02, 22:48 Wreszcie sie ujawniles, w calkiem dekoracyjnym otoczeniu Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: *.tnt2.portland.or.da.uu.net 04.03.02, 04:43 czesc grubasie przez chwile mnie nie bylo ale juz jestem )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.02, 18:46 Don z kawalkiem personelu [niezly personel...) roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Don!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.02, 23:37 widze Cie , widze Cie , widze Cie!!!!!hurrraa, nio mniej wiecej tak sobie wyobrazalam, hehehe siwe wasiska szlachciury pieniacza, hehehe ale contrast jakis taki dziwny i wyglada na to, ze masz jarmulke na glowie hahahaha, a obok to co za donna??? Nowa wersja Catherine Zeta -Jones? Gustujesz w takich , hm, czarnulkach? , no to niestety ja nie corna ((( Pozdrawlaju K Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Karelia 04.03.02, 01:36 Nie truj tylko sie dolaczaj hyhyhyhy - coraz nas wiecej ale jeszcze malo nas, malo nas...... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Kliken 04.03.02, 01:39 No jak to zwierzaki nie? A przeciez Robert niedawno kota sobie sprowadzil i juz pewnie ze 4 rolki filmu wypstrykal - to jak nam tego kota pokaze biedaczysko? Bedzie musial po swiecie z koszyczkiem od jednego do drugiego jezdzic i zwierze meczyc? (hyhyhy) Pozdrawiam wszystkich ujawnionych i czekam na reszte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Don!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.133.143.* 04.03.02, 12:13 karelia napisał(a): > widze Cie , widze Cie , widze Cie!!!!!hurrraa, nio mniej wiecej tak sobie > wyobrazalam, hehehe siwe wasiska szlachciury pieniacza, hehehe > ale contrast jakis taki dziwny i wyglada na to, ze masz jarmulke na glowie > hahahaha, a obok to co za donna??? Nowa wersja Catherine Zeta -Jones? > Gustujesz w takich , hm, czarnulkach? , no to niestety ja nie corna ((( > Pozdrawlaju K Don!! Troche chudszy niz myslalam, ale was i reszta dokladnie ta sama! Lekko mafiosowate zdjecie, I say! Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Twarze Forum3 04.03.02, 04:39 Widze, ze moje zdjecie nie przeszlo przez cenzure. Tak naprawde, to sie nie dziwie, sam sie sobie nie podobam. Najgorsze, ze kliken sie obrazil i pewnie mi sie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Ave DON !!! For/ever !!!! :-))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 13:09 No i prosze! zagladam tutaj i widze kogo?? DON!!!! W ksiedze wieczystej dla potomnosci swe lice szarmanckie pozostawil!! Wszedl do domeny publicznej na wieki wiekow!! A i Kliken, co to zarzekl sie, ze zwierzat nie bedzie zamieszczal, sfore psow Dona----> owczarkow i kaukazkich , jednym dotknieciem paleczki magicznej w piekna moscipanne Dulcyneje zamienil!! Tak to juz w przygodach bywa, ze DON Kichot z la Manchy do pieknych kobiet wzdychal!!! Dywaj nam Donie i nadal swe klawiszo-slowo szerz na tym forum! The forum-show go on! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ave DON !!! For/ever !!!! :-))))) 04.03.02, 20:44 jedno mnie tylko zastanawie, ze nie ma kaukaza na kontuarze, gdzie pies?????? a moze sie leni w lozku pana??? No dziekuje za rakiego zwierza , zamiast bronic knajpy przed niewyplacalnymi goscmi , to psisko sie wysypia. A pan mu zrec daje bez umiaru!!!))))))))))))KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkady Re: Dundee_girl IP: 207.61.17.* 04.03.02, 22:02 In your picture: are you about to chunder or choke a darkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 04.03.02, 22:09 DON slodki i jaki meski-a ta panienka obok Ciebie, moze Polka-mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: do selma IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.03.02, 20:37 Gość portalu: selma napisał(a): > DON slodki i jaki meski-a ta panienka obok Ciebie, moze Polka-mam racje? Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 22:56 Gość portalu: Arkady napisał(a): > In your picture: are you about to chunder or choke a darkie? _________________________________________________________________________________ No i masz!! Nastepny filolog anglicystyki!! To juz po naszemu stukac zabyli? Juz pisalam, ze nawet automatyczny traduktor ma problemy z tlumaczeniem!! Troche slowek wkuli i szpanuja tu!! Dla przyzwoitosci coby niedouczeni tego szekspirowskiego jazyka , jak JA na przyklad, mogli poczytac, pofatygujcie sie i "piszta" zrozumiala czcionka!! A ja wtedy Wasz wysilek bardziej docenie, ze dla "prawiczkow" angielskiego (pisze wylacznie o sobie), tyle trudu i wysilku wkladacie w przestawienie sie na ogolnodostepny na tym forum jezyk!! Za pomyslne rozpatrzenie mojej prosby .....Bog zaplac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.proxy.aol.com 05.03.02, 00:31 To musi byc jakis Aussie slang, bo ja tez nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.arach.net.au 05.03.02, 00:45 Gość portalu: A27 napisał(a): > To musi byc jakis Aussie slang, bo ja tez nie kumam. To nie zaden Aussie slang ,tylko jeszcze jeden zwykly Oszolom co to juz polskiego zapomnial ,a angielskiego jeszcze sie nie nauczyl. Ale "medrek". A najlepsze ,ze ten adres wydaje mi sie polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Dundee_girl IP: *.prem.tmns.net.au 05.03.02, 01:10 Gość portalu: Arkady napisał(a): > In your picture: are you about to chunder or choke a darkie? Bez komentarza, ale jak jestes taki odwazny to pokaz swoje zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 17:37 ja moge pokazac ale nie mam tego czegos ,zeby je wyslac na podany adres,jezeli ktos mi pomoze- wysle je . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Dundee_girl IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 19:11 ..tego czego czyli czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 19:30 probowalam ale nie chce i wraca,wiec czegos brakuje ,moge wyslac komus a ten ktos wysle tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Do selmy IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 19:41 Bo to musisz wyslac na prywatny adres klikena laura_leeno@hotmial.com czy cos w tym guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 20:01 wiem, ale wraca ....chyba nie wysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Do selmy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 20:17 Co wraca??? wyslij swoje zdjecie (nie moze byc wieksze ni 1 MB) na address laura_leeno@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 21:29 odrzucilo 2 razy i chyba doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Do selmy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 21:44 Doszlo Selma, doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Do selmy 07.03.02, 01:56 Selma, widzialam Ciebie - witaj w galerii portretowej! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma do Luizy IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 07:09 dzieki Luiza, juz widze te komentarze ale co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia do selmy , heheh 07.03.02, 18:19 cos mi sie znowu poplatalio heheh, proponuje zmienic imie na "semla", wiesz taka slodka buleczka ze smietana i masa migdalowa , hehehe jakie komentarze, co to poplotkowac nie wolno???Typ: ta to ma celulit, a tamta to ma pryszcza na nosie , a tamten to wyglada jak nie Polak, ale jak jakis no, Canadol, a dlaczego ta ma dlugie wlosy a tamta krotkie, powinno byc odwrotnie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma smiech na sali IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 19:20 o mowilam ,slysze smiechy!!!!!no ,ale nie obrazam sie bo Tobie Karelio- w ramach przyjazni dunsko-szwedzkiej pozwalam na wszelkie komentarze nawet niewybrednewyslij swoje foto w czarnych okularach,i tak nikt Cie nie pozna ,a zadowolisz publike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: smiech na sali IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:45 Gość portalu: selma napisał(a): > o mowilam ,slysze smiechy!!!!!no ,ale nie obrazam sie bo Tobie Karelio- w > ramach przyjazni dunsko-szwedzkiej pozwalam na wszelkie komentarze nawet > niewybrednewyslij swoje foto w czarnych okularach,i tak nikt Cie nie pozna ,a > > zadowolisz publike. Selma mi sie nie podoba -kiedys wygladala jak Polka teraz to wykapana Dunka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: smiech na sali IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:33 boszeee,czy to zart??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: do selmy IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 19:14 Nie boj nic. Ja bym na Twoim miejscu spodziewala sie ofer matrymonialnych zamiast zlosliwych kometarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: do selmy 07.03.02, 22:42 Gość portalu: Anna27 napisał(a): > Nie boj nic. Ja bym na Twoim miejscu spodziewala sie ofer matrymonialnych > zamiast zlosliwych kometarzy. Moge tylko przytaknac!!! Komentowac mozna by TYLKO jakosc zdjecia. Moze jakies nowe??? Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:35 to jest zdjecie z jesieni tego roku,znajomy robil jakims aparatem i mowil ze bedzie ladne ,ale to jedyne na ktorym cos widac ,inne sa ciemne lub z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: do selmy 07.03.02, 23:43 A... moze bys znajomych zmienila? Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.03.02, 19:52 Student... roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval ://Do Klikena IP: *.abo.wanadoo.fr 07.03.02, 22:13 No i nastepny "trupek" forum, ksywka-selma ujawnil nam swe oblicze! Przechodzi w stan forumowego fantom'asa) Ja tylko zapytuje Klikena jakie efekty specjalne dolaczyl do tego zdjecia?! No jakie? Gdziez Ci czipendelsi, kopenhaska syrenka w tle, czy baca, gory, wsjo rawno! Byle jakis maly efekt, do ktorych nas przyzwyczail! Bo ja mam nadzieje, ze i to kangurzysko kiedys wstanie i <maz> co za nim przed sloncem sie chowa tez swe oblicze ujawni! Ta Kliken, trochem rozczarowana, bo braklo tutaj // ......fotki + imagination = Kliken..... No, ale Adas?! Efekt szok! Wierzymy, ze kiedys zastapisz te budowle co to na banknotach euroskich figuruja i Twe oblicze dla pokolen przyszlych historia przekaze! No, az od stukania palce mnie rozbolaly!) Wszystkim czytelnikom -priwjet!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:48 A wlasciwie to mi sie podobasz ! Szkoda Cie dla tej Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:50 Takie babki mieszkaly we Breslau,no no teraz wiem czemu Niemcy chca zwrotu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:51 Taka urode to sie ma po polskich instant twarozkach co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: ://Do Selmy 07.03.02, 23:25 Po jakich twarozkach to egal! Ale ladna dziewczyna! Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma DO CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:31 Gość portalu: Don napisał(a): > > Taka urode to sie ma po polskich instant twarozkach co ? wyglad odziedziczylam po babci z Bialorusi ,a dziadka podejrzewam o jeszcze inne pochodzenie.ciesze sie ze Ci sie podobam,pochwala z Twoich ust to nie byle co!!!zostal mi tylko jeden sernik instant-zgroza!!!a co do Dani masz troche racji,nie mysle tu mieszkac do konca zycia.Pozdrawiam ,musze rano wstac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: DO CIEBIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.02, 00:03 Selma za jakosc przyslanego zdjecia naleza ci sie baty !Nic z tym nie da sie zrobic .... Selma-Syrena roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Twarze Forum3 08.03.02, 02:30 Gość portalu: Kliken napisał(a): > Student... http://roscar.hypermart.net/forum.htm">roscar.hypermart.net/forum.htm To tak wyglada euro? Fajnie was tylu zobaczyc. Maz, przestan sie chowac za kangurem! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś