Dodaj do ulubionych

Twarze Forum3

IP: 24.157.121.* 27.02.02, 02:38
DAMN, It's all I'm sayin'
roscar.hypermart.net/forum.htm

Obserwuj wątek
    • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: 24.157.121.* 27.02.02, 03:05
      Emigrantka....ujawniona
    • ro-bert Re: Twarze Forum3 27.02.02, 09:38
      Hi, Kliken!

Ladnie to robisz! Jedno pytanie: Dlaczego na tej "fotostronie" ukazuja sie
      nasze nicki raz w kolorze niebieskim a raz w czerwonym? Czy ma to jakies
      specjalne znaczenie? Najpierw myslalem, ze te juz obejrzane sa w jednym kolorze
      a te nie obejrzane w innym ale to nie tak. Wiec dlaczego?

Pozdr.
      ro-bert
      • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: 24.157.121.* 27.02.02, 13:12
        Hm...musze to sprawdzic...
        • Gość: sharky Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.02, 11:22
          Czy nie mozna by bylo pogadac z moderatorem forum (lub kims odpowiedzialnym w
          Gazecie) zeby zrobic staly link do strony ze zdieciami?
          • karelia Re: Twarze Forum3 28.02.02, 13:13
            i myslisz sharky , ze tak wszyscy masowo beda nadsylac swoje podobizny???Zeby
            sie narazac na niewybredne zarty jakis nacpanych ? To juz lepiej jakis adresik
            zgrabny z kluczem dla tzw normalnych. Clicken moze ten klucz trzymac zawieszony
            na szyi i po testach/lojalce robic duplikaty. Ale zeby tak kazdyyyy wycieral
            sobie zeby na mojej podobiznie paskudnej, eeee cos mi tu nie ten tego. Juz
            aniutkowa poczula kulturke "naszych" i trzeba bylo ja podtrzymywac na duchu. A
            dziewczyna Bogu ducha winna...
            Pozdrawiam K.
            • Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 16:06

Sharky-to zdjecie cos mi przypomina ! To musialo byc jakies 25-30 lat temu.
              • Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 16:18

Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 1000
                raz !
                • Gość: DundeeGi Re: Twarze Forum3 IP: *.prem.tmns.net.au 28.02.02, 23:38
                  Gość portalu: Don napisał(a):

>
                  > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 1000
                  > raz !

Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej dziewoi,
                  ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi.

Pozdrawiam
                  • Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 23:41
                    Gość portalu: DundeeGi napisał(a):

> Gość portalu: Don napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie juz 100
                    > 0
                    > > raz !
                    >
                    > Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej dziewo
                    > i,
                    > ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi.
                    >
                    > Pozdrawiam

I miala kobita racje ! Kazdy gram nadwagi to na wage zlota.tyle kobiety i to te
                    same pieniadze co chuda ! Pozdraw
                    • dundee_girl Re: Twarze Forum3 28.02.02, 23:57

> Gość portalu: DundeeGi napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Don napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > > Dundee Girl mniam mniam apetyczna.Pelna witamina.Oglada zdjecie ju
                      > z 100
                      > > 0
                      > > > raz !
                      > >
                      > > Prosze tylko nie apetyczna! Moja byla sasiadka wyrazala sie tak o kazdej d
                      > ziewo
                      > > i,
                      > > ktora miala conajmniej 10 kg nadwagi.
                      > >
                      > > Pozdrawiam
                      >
                      >
                      >
                      > I miala kobita racje ! Kazdy gram nadwagi to na wage zlota.tyle kobiety i to t
                      > e
                      > same pieniadze co chuda ! Pozdraw

Hmmm ... ok, jak to mowia w okolicy "Don is good, don is right"!

Dundee Girl
                • Gość: K Re: Twarze Forum3 IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 19:51
                  tak tak
            • Gość: Cariño Re: Twarze Forum3 IP: 193.133.143.* 28.02.02, 16:22
              karelia napisał(a):

> i myslisz sharky , ze tak wszyscy masowo beda nadsylac swoje podobizny???Zeby
              > sie narazac na niewybredne zarty jakis nacpanych ? To juz lepiej jakis adresik
              > zgrabny z kluczem dla tzw normalnych. Clicken moze ten klucz trzymac zawieszony
              >
              > na szyi i po testach/lojalce robic duplikaty. Ale zeby tak kazdyyyy wycieral
              > sobie zeby na mojej podobiznie paskudnej, eeee cos mi tu nie ten tego. Juz
              > aniutkowa poczula kulturke "naszych" i trzeba bylo ja podtrzymywac na duchu. A
              > dziewczyna Bogu ducha winna...
              > Pozdrawiam K.

.... a nawet jakbysmy sie chcieli lekko zatajniaczyc i burki czy inne czadory
              wokol glow obwiazac to nas napadna ci z watku o Polkach i Arabach... Jak nie
              kijem go to didgeridoo.

pozdr
              • karelia Re: Twarze Forum3 28.02.02, 20:47
                a moze zejsc do podziemia? i tak sie utajnic , ze nawet sami siebie nie
                znajdziemy nie mowiac o jakims rozpoznaniu? hehehehe eeee tak sobie gadam
                • Gość: Cariño Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.02, 23:57
                  karelia napisał(a):

> a moze zejsc do podziemia? i tak sie utajnic , ze nawet sami siebie nie
                  > znajdziemy nie mowiac o jakims rozpoznaniu? hehehehe eeee tak sobie gadam

albo nauczyc sie Morse'a i bedziemy sobie stukac/pukac

---. ../ //. - how about that?

Cariño (/.. ./ // /./ ../ - dla wtajemniczonych)

• Gość: sharky Re: Twarze Forum3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.02, 18:20
                    Bez przesady z ta konspiracja. Czy naprawde uwazacie ze komus sie bedzie
                    chcialo wykorzystywac wasze zdiecia do niecnych celow? Co innego zostawic nr
                    telefonu a co innego sredniej jakosci jpeg, czesto nawet bez prawdziwego
                    imienia. Z drugiej strony gdyby byl wymog zostawiania swojego zdiecia i adresu
                    (adres dla wiadomosci moderatora) ludzie troche by sie powstrzymywali z
                    niektorymi opiniami...
                    • Gość: Don Re: Twarze Forum3 IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 23:57

czlowiek sie wykapal,uczesal,zmienil koszule,poslal foto a tu nic? Kliken
                      spisz ?
    • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 01:02
      C'mon panowie...to maja byc twarze forum a nie kocio-kangurzo-zebracza
      plejada.Kategorycznie odmawiam umieszczania zwierzat i zebrakow...
      Cheers
      • Gość: --Michal Re: Twarze Forum3 IP: *.client.attbi.com 02.03.02, 03:35
        Gość portalu: Kliken napisał(a):

> C'mon panowie...to maja byc twarze forum a nie kocio-kangurzo-zebracza
        > plejada.Kategorycznie odmawiam umieszczania zwierzat i zebrakow...
        > Cheers

No to ja przepraszam i wyjasniam ze oprocz psa, znajduje sie na zdjeciu rozniez
        ja. Czuje sie jak gowniarz wink, sprawa sie juz nie powtorzy.
        naro.
        • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 04:42
          Nah, to nie bylo do ciebie.
          • Gość: --Michal Re: Twarze Forum3 IP: *.client.attbi.com 02.03.02, 16:59
            no to spox, juz mialem wysylac zdjecie nie "zoologiczne".
            naro.
            • Gość: Don Re: Kliken co jest ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.03.02, 16:23

Poslalem foto i co nie podobam ci sie ?
              • Gość: DundeeGi Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: 144.138.135.* 03.03.02, 21:17
                Na zbieracza arbuzow to Don nie wyglada he hesmile

Pozdrawiam,
                • Gość: aniutek Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.03.02, 21:27
                  milo Cie widziec Don :smile))
                  • luiza-w-ogrodzie Re: Kliken co jest ?Do Dona 03.03.02, 22:48
                    Wreszcie sie ujawniles, w calkiem dekoracyjnym otoczeniu wink

Luiza-w-Ogrodzie
                  • Gość: baker Re: Kliken co jest ?Do Dona IP: *.tnt2.portland.or.da.uu.net 04.03.02, 04:43
                    czesc grubasie przez chwile mnie nie bylo ale juz jestem smile))
    • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.02, 18:46
      Don z kawalkiem personelu [niezly personel...)

• karelia Don!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.02, 23:37
      widze Cie , widze Cie , widze Cie!!!!!hurrraa, nio mniej wiecej tak sobie
      wyobrazalam, hehehe siwe wasiska szlachciury pieniacza, hehehe
      ale contrast jakis taki dziwny i wyglada na to, ze masz jarmulke na glowie
      hahahaha, a obok to co za donna??? Nowa wersja Catherine Zeta -Jones?
      Gustujesz w takich , hm, czarnulkach? , no to niestety ja nie corna sad(((
      Pozdrawlaju K
      • emigrantka Karelia 04.03.02, 01:36
        Nie truj tylko sie dolaczaj wink

hyhyhyhy - coraz nas wiecej ale jeszcze malo nas, malo nas......

Pozdrawiam smile
      • emigrantka Kliken 04.03.02, 01:39
        No jak to zwierzaki nie? A przeciez Robert niedawno kota sobie sprowadzil i juz
        pewnie ze 4 rolki filmu wypstrykal - to jak nam tego kota pokaze biedaczysko?
        Bedzie musial po swiecie z koszyczkiem od jednego do drugiego jezdzic i zwierze
        meczyc?

sad

(hyhyhy)

Pozdrawiam wszystkich ujawnionych i czekam na reszte smile
      • Gość: Cariño Re: Don!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.133.143.* 04.03.02, 12:13
        karelia napisał(a):

> widze Cie , widze Cie , widze Cie!!!!!hurrraa, nio mniej wiecej tak sobie
        > wyobrazalam, hehehe siwe wasiska szlachciury pieniacza, hehehe
        > ale contrast jakis taki dziwny i wyglada na to, ze masz jarmulke na glowie
        > hahahaha, a obok to co za donna??? Nowa wersja Catherine Zeta -Jones?
        > Gustujesz w takich , hm, czarnulkach? , no to niestety ja nie corna sad(((
        > Pozdrawlaju K

Don!!

Troche chudszy niz myslalam, ale was i reszta dokladnie ta sama! Lekko
        mafiosowate zdjecie, I say!

Cariño
    • dreptak2k Re: Twarze Forum3 04.03.02, 04:39
      Widze, ze moje zdjecie nie przeszlo przez cenzure. Tak naprawde, to sie nie
      dziwie, sam sie sobie nie podobam.
      Najgorsze, ze kliken sie obrazil i pewnie mi sie dostanie.
    • Gość: narval Ave DON !!! For/ever !!!! :-))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 13:09
      No i prosze! zagladam tutaj i widze kogo?? DON!!!! W ksiedze wieczystej dla
      potomnosci swe lice szarmanckie pozostawil!! Wszedl do domeny publicznej na
      wieki wiekow!! A i Kliken, co to zarzekl sie, ze zwierzat nie bedzie
      zamieszczal, sfore psow Dona----> owczarkow i kaukazkich , jednym dotknieciem
      paleczki magicznej w piekna moscipanne Dulcyneje zamienil!! Tak to juz w
      przygodach bywa, ze DON Kichot z la Manchy do pieknych kobiet wzdychal!!!
      Dywaj nam Donie i nadal swe klawiszo-slowo szerz na tym forum!
      The forum-show go on!
      • karelia Re: Ave DON !!! For/ever !!!! :-))))) 04.03.02, 20:44
        jedno mnie tylko zastanawie, ze nie ma kaukaza na kontuarze, gdzie pies??????
        a moze sie leni w lozku pana??? No dziekuje za rakiego zwierza , zamiast bronic
        knajpy przed niewyplacalnymi goscmi , to psisko sie wysypia. A pan mu zrec daje
        bez umiaru!!!wink))))))))))))KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
        • Gość: Arkady Re: Dundee_girl IP: 207.61.17.* 04.03.02, 22:02
          In your picture: are you about to chunder or choke a darkie?
          • Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 04.03.02, 22:09
            DON slodki i jaki meski-a ta panienka obok Ciebie, moze Polka-mam racje?
            • Gość: Don Re: do selma IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.03.02, 20:37
              Gość portalu: selma napisał(a):

> DON slodki i jaki meski-a ta panienka obok Ciebie, moze Polka-mam racje?

Masz racje.
          • Gość: narval Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.03.02, 22:56
            Gość portalu: Arkady napisał(a):

> In your picture: are you about to chunder or choke a darkie?
            _________________________________________________________________________________
            No i masz!! Nastepny filolog anglicystyki!! To juz po naszemu stukac zabyli? Juz
            pisalam, ze nawet automatyczny traduktor ma problemy z tlumaczeniem!! Troche
            slowek wkuli i szpanuja tu!! Dla przyzwoitosci coby niedouczeni tego
            szekspirowskiego jazyka , jak JA na przyklad, mogli poczytac, pofatygujcie sie
            i "piszta" zrozumiala czcionka!! A ja wtedy Wasz wysilek bardziej docenie, ze
            dla "prawiczkow" angielskiego (pisze wylacznie o sobie), tyle trudu i wysilku
            wkladacie w przestawienie sie na ogolnodostepny na tym forum jezyk!!
            Za pomyslne rozpatrzenie mojej prosby .....Bog zaplac!!!

• Gość: A27 Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.proxy.aol.com 05.03.02, 00:31
              To musi byc jakis Aussie slang, bo ja tez nie kumam.
              • Gość: maz Re: Dundee_girl.....ale w zrozumialym jezyku!! IP: *.arach.net.au 05.03.02, 00:45
                Gość portalu: A27 napisał(a):

> To musi byc jakis Aussie slang, bo ja tez nie kumam.

To nie zaden Aussie slang ,tylko jeszcze jeden zwykly Oszolom
                co to juz polskiego zapomnial ,a angielskiego jeszcze sie nie nauczyl.
                Ale "medrek".
                A najlepsze ,ze ten adres wydaje mi sie polski.
          • Gość: DundeeGi Re: Dundee_girl IP: *.prem.tmns.net.au 05.03.02, 01:10
            Gość portalu: Arkady napisał(a):

> In your picture: are you about to chunder or choke a darkie?

Bez komentarza, ale jak jestes taki odwazny to pokaz swoje zdjecie smile
            • Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 17:37
              ja moge pokazac ale nie mam tego czegos ,zeby je wyslac na podany adres,jezeli
              ktos mi pomoze- wysle je .
              • Gość: Kliken Re: Dundee_girl IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 19:11
                ..tego czego czyli czego???
                • Gość: selma Re: Dundee_girl IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 19:30
                  probowalam ale nie chce i wraca,wiec czegos brakuje ,moge wyslac komus a ten
                  ktos wysle tutaj.
                  • Gość: A27 Re: Do selmy IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 19:41
                    Bo to musisz wyslac na prywatny adres klikena laura_leeno@hotmial.com czy cos w
                    tym guscie.
                    • Gość: selma Re: Do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 20:01
                      wiem, ale wraca ....chyba nie wysle
                      • Gość: Kliken Re: Do selmy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 20:17
                        Co wraca??? wyslij swoje zdjecie (nie moze byc wieksze ni 1 MB) na address
                        laura_leeno@hotmail.com
                        • Gość: selma Re: Do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 06.03.02, 21:29
                          odrzucilo 2 razy i chyba doszlo
                          • Gość: Kliken Re: Do selmy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.02, 21:44
                            Doszlo Selma, doszlo
                            • luiza-w-ogrodzie Re: Do selmy 07.03.02, 01:56
                              Selma, widzialam Ciebie - witaj w galerii portretowej!

Luiza-w-Ogrodzie
                              • Gość: selma do Luizy IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 07:09
                                dzieki Luiza, juz widze te komentarze ale co mi tam!
                                • karelia do semli hehehe 07.03.02, 18:16
                                • karelia do selmy , heheh 07.03.02, 18:19
                                  cos mi sie znowu poplatalio heheh, proponuje zmienic imie na "semla", wiesz
                                  taka slodka buleczka ze smietana i masa migdalowa , hehehe
                                  jakie komentarze, co to poplotkowac nie wolno???Typ: ta to ma celulit, a tamta
                                  to ma pryszcza na nosie , a tamten to wyglada jak nie Polak, ale jak jakis no,
                                  Canadol, a dlaczego ta ma dlugie wlosy a tamta krotkie, powinno byc odwrotnie
                                  hehehehe
                                  • Gość: selma smiech na sali IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 19:20
                                    o mowilam ,slysze smiechy!!!!!no ,ale nie obrazam sie bo Tobie Karelio- w
                                    ramach przyjazni dunsko-szwedzkiej pozwalam na wszelkie komentarze nawet
                                    niewybrednewinkwyslij swoje foto w czarnych okularach,i tak nikt Cie nie pozna ,a
                                    zadowolisz publike.
                                    • Gość: Don Re: smiech na sali IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:45
                                      Gość portalu: selma napisał(a):

> o mowilam ,slysze smiechy!!!!!no ,ale nie obrazam sie bo Tobie Karelio- w
                                      > ramach przyjazni dunsko-szwedzkiej pozwalam na wszelkie komentarze nawet
                                      > niewybrednewinkwyslij swoje foto w czarnych okularach,i tak nikt Cie nie pozna ,a
                                      >
                                      > zadowolisz publike.

Selma mi sie nie podoba -kiedys wygladala jak Polka teraz to wykapana Dunka smile)))
                                      • Gość: selma Re: smiech na sali IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:33
                                        boszeee,czy to zart???
                                • Gość: Anna27 Re: do selmy IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 19:14
                                  Nie boj nic. Ja bym na Twoim miejscu spodziewala sie ofer matrymonialnych
                                  zamiast zlosliwych kometarzy.
                                  • ro-bert Re: do selmy 07.03.02, 22:42
                                    Gość portalu: Anna27 napisał(a):

> Nie boj nic. Ja bym na Twoim miejscu spodziewala sie ofer matrymonialnych
                                    > zamiast zlosliwych kometarzy.

Moge tylko przytaknac!!!
                                    Komentowac mozna by TYLKO jakosc zdjecia. Moze jakies nowe???

Pozdrow.
                                    ro-bert

• Gość: selma Re: do selmy IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:35
                                      to jest zdjecie z jesieni tego roku,znajomy robil jakims aparatem i mowil ze
                                      bedzie ladne ,ale to jedyne na ktorym cos widac ,inne sa ciemne lub z tylu.
                                      • ro-bert Re: do selmy 07.03.02, 23:43
                                        A... moze bys znajomych zmienila?

Pozdrow.
                                        ro-bert
    • Gość: Kliken Re: Twarze Forum3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.03.02, 19:52
      Student...

• Gość: narval ://Do Klikena IP: *.abo.wanadoo.fr 07.03.02, 22:13
        No i nastepny "trupek" forum, ksywka-selma ujawnil nam swe oblicze! Przechodzi
        w stan forumowego fantom'asasmile) Ja tylko zapytuje Klikena jakie efekty
        specjalne dolaczyl do tego zdjecia?! No jakie? Gdziez Ci czipendelsi,
        kopenhaska syrenka w tle, czy baca, gory, wsjo rawno! Byle jakis maly efekt,
        do ktorych nas przyzwyczail! Bo ja mam nadzieje, ze i to kangurzysko kiedys
        wstanie i <maz> co za nim przed sloncem sie chowa tez swe oblicze ujawni!
        Ta Kliken, trochem rozczarowana, bo braklo tutaj //
        ......fotki + imagination = Kliken.....
        No, ale Adas?! Efekt szok! Wierzymy, ze kiedys zastapisz te budowle co to na
        banknotach euroskich figuruja i Twe oblicze dla pokolen przyszlych historia
        przekaze!
        No, az od stukania palce mnie rozbolaly!wink) Wszystkim czytelnikom -priwjet!!
        • Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:48

A wlasciwie to mi sie podobasz ! Szkoda Cie dla tej Danii.
          • Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:50

Takie babki mieszkaly we Breslau,no no teraz wiem czemu Niemcy chca zwrotu !
            • Gość: Don Re: ://Do Selmy IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.03.02, 22:51

Taka urode to sie ma po polskich instant twarozkach co ?
              • ro-bert Re: ://Do Selmy 07.03.02, 23:25
                Po jakich twarozkach to egal! Ale ladna dziewczyna!

Pozdrow.
                ro-bert
              • Gość: selma DO CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 07.03.02, 23:31

>
                > Taka urode to sie ma po polskich instant twarozkach co ?
                wyglad odziedziczylam po babci z Bialorusi ,a dziadka podejrzewam o jeszcze
                inne pochodzenie.ciesze sie ze Ci sie podobam,pochwala z Twoich ust to nie byle
                co!!!zostal mi tylko jeden sernik instant-zgroza!!!a co do Dani masz troche
                racji,nie mysle tu mieszkac do konca
                zycia.Pozdrawiam ,musze rano wstac!

• Gość: Kliken Re: DO CIEBIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.02, 00:03
                  Selma za jakosc przyslanego zdjecia naleza ci sie baty !Nic z tym nie da sie
                  zrobic ....
                  Selma-Syrena

• luiza-w-ogrodzie Re: Twarze Forum3 08.03.02, 02:30
        Gość portalu: Kliken napisał(a):

> Student...
        http://roscar.hypermart.net/forum.htm">roscar.hypermart.net/forum.htm

To tak wyglada euro?
        Fajnie was tylu zobaczyc.
        Maz, przestan sie chowac za kangurem!

Luiza-w-Ogrodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się