Dodaj do ulubionych

Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS.....

IP: *.vline.pl 27.02.02, 13:28
.........dobre i ciekawe pytanie ,zwazywszy na to co sie wydarzylo w Polsce
ostatnio.......Mo ze ktos z Was lub Waszych znajomych uciekl na liberalny
Zachod bo byl homoseksualista i czul sie zaszczuty w katolickiej-zasciankowej
III RP...????????? Ja osbiscie jestem hetero,ale po wydarzeniach z
poznanskim arcb. zainteresowal Mnie ten temat. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.02.02, 23:22

Kilku ucieklo m.in slawek z Warszawy ksywa: Lekka Ciota. Remigiusz byly
      tancerz z baletu,ksywa:Lusia. Stanislaw z Opola ksywa: Ssawka,byly nauczyciel
      WF.Oraz inni ,ktorych nie wymienie bo sa czasami na forum i uzywaja zenskie
      nicki .smile) A tak miedzy nami mowiac to jestem cholernie tolerancyjny i jedynie
      mam cos przecie takim co chca sexualnie molestowac moje pieski.Wara od nich !
      • Gość: pedal Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: 216.206.241.* 28.02.02, 00:02
        Wiele osob wyemigrowalo z Polski miedzy innymi z tego powodu. Nadal w Polsce
        uwaza sie to za patologie.
        Polska zawsze byla do tylu, jesli chodzi o tolerancje
        • Gość: Don Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 00:07
          Gość portalu: pedal napisał(a):

> Wiele osob wyemigrowalo z Polski miedzy innymi z tego powodu. Nadal w Polsce
          > uwaza sie to za patologie.
          > Polska zawsze byla do tylu, jesli chodzi o tolerancje

Hi hi hi ,z tym sie nie zgodze ! jak by byla do"tylu" to by byli sami pederasci.
          Chciales powiedziec "z tylu"?
          • Gość: Dawid Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: 213.30.57.* 28.02.02, 20:23
            Jak widac niektorym z tych prymitywnych homofobicznych koltunow ktorych pelno w
            Polsce nawet fakt ze wyemigruja do oswieconego kraju (np. Hiszpanii) nie
            pomaga... Smutne... Przynosza tylko wstyd Polakom..
            • Gość: Don Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 20:52
              Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Jak widac niektorym z tych prymitywnych homofobicznych koltunow ktorych pelno w
              >
              > Polsce nawet fakt ze wyemigruja do oswieconego kraju (np. Hiszpanii) nie
              > pomaga... Smutne... Przynosza tylko wstyd Polakom..

Kolego,pocaluj mnie w dupe z twoimi madrosciami.hiszpania czy inne kraje sa
              dokladnie oswiecone lub ciemne jak Polska i nie wyobrazaj sobie by gdzies
              powszechnie akceptowano i lubiano pedalow !Kezeli uwazasz,ze czlowiek ,ktory nie
              jest zachwycony pedalstwem przynosi wstyd Polsce to masz pojebane w durnej glowie-
              mowiac jezykiem dla ciebie zrozumialym.! Ale tez nie powiedzialem,ze trzeba
              pedalow izolowac itp.Kazdy robi jak chce-jezeli masz ochote mozesz dawac dupa
              komu chcesz,to twoja sprawa.alw ja mam prawo wyrazac swoja opinie.I jeszcze do
              tego nie doszlo by mi tu jakis pedal lub tp. mowil jak mam mowic.Osobiscie mam
              was w dupie wszystkich pedalow i pedofili oraz podobna cholote. Mozecie sobie zyc
              jak chcecie.oczywiscie mam nadzieje .ze macie pojecie o HIV-bo innaczej to marny
              wasz koniec !!A i jeszcze nie lubie lesbijek-uwazam ,ze to zmarnowany teren dla
              chlopakow.Oczywiscie tych ladniejszych lesbijek-bo te brzydkie to wiadomo czemu
              preferuja kobiety ! Teraz ci lepiej w durnym pysku?
              • Gość: Daniel Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: 213.30.57.* 28.02.02, 21:26
                Nie musze sobie wyobrazac ze sa kraje w ktorych stosunek do homoseksualistow
                jest inny niz w polsce bo to fakt. Chyba najlepszym przykladem jest tu
                australia.
              • drapieznik DOn,..... 01.03.02, 06:38
              • drapieznik Don,..... 01.03.02, 06:43
                Znowu sie sie usmialem z twoje odpowiedzi tak, ze sobie nie wyobrazasz.

Wspaniale i bardzo trafne!

A do tych innych rzucajach sie na temat, to wreszcie zrozumialem dzieki ich
                odpowiedziom, ze pedal to brzmi dumnie, nawet jak ma KRZYWY
                gen.
              • Gość: Dawid Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: 213.30.57.* 01.03.02, 14:15
                No entiendo una cosa - skoro masz pedalow w dupie, to po jaka cholere piszesz te
                posty?? Ten watek nie byl skierowany do ciebie wiec po co sie odzywasz i
                prezentujesz swoje kretynskie zarciki odslaniajace twoj debilizm???? Nie masz
                lepszych rzeczy do roboty w tym Santander? A masz jakies problemy emocjonalne?
                Jak ja mam cos w dupie to to po prostu ignoruje.
              • luiza-w-ogrodzie Re: Don, uwazaj! 03.03.02, 12:13
                Gość portalu: Don napisał(a):

> Kolego, pocaluj mnie w dupe z twoimi madrosciami
                > Osobiscie mam was w dupie wszystkich pedalow i pedofili oraz podobna cholote.

Don, na litosc boska, Twoje wypowiedzi powyzej brzmia bardzo zachecajaco...
                Jestes pewien, ze podswiadomie nie jestes.. no wiesz, jak by ci powiedziec...
                tym, co... inaczej? A u nas Mardi Gras... te nastroje musialy sie przedostac do
                Espanol.

Carinos
                Luiza-w-Ogrodzie
          • Gość: pedal Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.mad.east.verizon.net 10.03.02, 16:07

> Gość portalu: pedal napisał(a):
            >
            > > Wiele osob wyemigrowalo z Polski miedzy innymi z tego powodu. Nadal w Pols
            > ce
            > > uwaza sie to za patologie.
            > > Polska zawsze byla do tylu, jesli chodzi o tolerancje
            >
            > Hi hi hi ,z tym sie nie zgodze ! jak by byla do"tylu" to by byli sami pederasc
            > i.
            > Chciales powiedziec "z tylu"?

A bo co, chcialbys mnie wziasc od tylu? A duzo tam masz?
        • Gość: Alen Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.i-one.at 28.02.02, 20:37
          Gość portalu: pedal napisał(a):

> Wiele osob wyemigrowalo z Polski miedzy innymi z tego powodu. Nadal w Polsce
          > uwaza sie to za patologie.

Jeśli to nie jest patologja to co Twoim zdaniem to jest ??
          Inny forma ludzkiej sexualności??
          Albo jeszcze coś jnnego ??

> Polska zawsze byla do tylu, jesli chodzi o tolerancje

Ta nietolerancja w polsce ,wydaje mi się , nie ma nic wspulnego z homosexualizmem.
          Polacy nie tolerują nawet samych siebje a co dopiero inne osoby .
        • Gość: ja do pedala IP: *.homechoice.co.uk 01.03.02, 17:00
          Czy ty pedal mieszkasz teraz w Londynie?
          • Gość: pedal Re: do ja IP: 216.206.241.* 02.03.02, 00:14
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Czy ty pedal mieszkasz teraz w Londynie?

A bo co,bo masz na mnie ochote?

• Gość: EU Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.pobox.co.uk 28.02.02, 03:34

>
        > Kilku ucieklo m.in slawek z Warszawy ksywa: Lekka Ciota. Remigiusz byly
        > tancerz z baletu,ksywa:Lusia. Stanislaw z Opola ksywa: Ssawka,byly nauczyciel
        > WF.Oraz inni ,ktorych nie wymienie bo sa czasami na forum i uzywaja zenskie
        > nicki .smile) A tak miedzy nami mowiac to jestem cholernie tolerancyjny i jedynie
        >
        > mam cos przecie takim co chca sexualnie molestowac moje pieski.Wara od nich !

Dokladnie potwierdziles co bylo napisane w oryginalnym poscie: zasciankowa III RP
        • Gość: Don Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 20:37
          Gość portalu: EU napisał(a):

> Gość portalu: Don napisał(a):
          >
          > >
          > > Kilku ucieklo m.in slawek z Warszawy ksywa: Lekka Ciota. Remigiusz byly
          > > tancerz z baletu,ksywa:Lusia. Stanislaw z Opola ksywa: Ssawka,byly nauczyc
          > iel
          > > WF.Oraz inni ,ktorych nie wymienie bo sa czasami na forum i uzywaja zenski
          > e
          > > nicki .smile) A tak miedzy nami mowiac to jestem cholernie tolerancyjny i je
          > dynie
          > >
          > > mam cos przecie takim co chca sexualnie molestowac moje pieski.Wara od nic
          > h !
          >
          > Dokladnie potwierdziles co bylo napisane w oryginalnym poscie: zasciankowa III
          > RP

Kolego o co ci chodzi,wybacz ale nie mam pojecia
        • Gość: narval "Paks europejski" IP: *.abo.wanadoo.fr 28.02.02, 20:51
          No coz, wejdzie Polska do UE i "paks" (malzenstwa homo), beda musialy byc
          zaakceptowane przez spoleczenstwo i...kosciol!!Takie sa normy europejskie!W
          europie zachodniej paks jest juz ogolnie praktykowany. Dwa dni temu Francja
          zostala skazana przez parlament europejski (Bruksela) za to, ze wyrazila ostry
          sprzeciw jesli chodzi o adopcje dzieci przez tego typu zwiazki! Osobiscie
          jestem jak najbardziej za tzw.paksem!
          Kwestia dzieci w tego typu zwiazkach - hmm....a Wy.. Co o tym myslicie?
          • karelia Re: paks 28.02.02, 21:03
            u nas sa dyskusje na ten temat-dac adoptowac czy nie, i jak zwykle zdania sa
            podzielone. Jak do tej pory nie wydano pozwolenia na adopcje, majac na
            wzgledzie dobro dziecka.Chce powiedziec, ze nie ma takiego prawa. Ale nie jest
            to wykluczone, to dosc silne lobby( moze nie tak silne jak w Stanach), ludzie
            tolerancyjni, przynajmniej czesc i.... wszystko mozliwe.
            Na razie moim podstawowym testem, jak ktos sie entuzjastycznie wypowiada na
            ten temat, jest nastepujace pytanie: A czy swoje wlasne dziecko dalabys do
            adopcji parze homo , czy hetero , oczywiscie jesli by zaistnialy takie same
            warunki.? No i niech sobie kazdy odpowie a wtedy pogadamy o tolerancji dla
            odmiencow, sorry jesli kogos strasznie obrazilam. Nie bylo to moim zamiarem .
            Na razie jest nie do przelkniecia , zeby homo adoptowali szwedzkie dzieci,
            jesli juz to z innych krajow. Ale ktory kraj sie zgodzi i zaakceptuje? Czyli
            temat jeszcze jest zamrozony na jakis czas.
            • Gość: Martin adopcja IP: 193.0.117.* 01.03.02, 17:06
              Doslownie na dniach Europejski Trybunal Praw Czlowieka w Strasbourgu
              stwierdzil,ze Konwencja nie przyznaje parom homoseksualnym prawa do adopcji
              uznajac, ze prawa dziecka biora w takich przypadkach gore nad prawami do
              dziecka.
    • karelia Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... 28.02.02, 20:42
      nie znalam i nie znam zadnego homoseksualisty, moze to dziwne , ale prawdziwe.
      Wobec czego nikt z mojego optoczenia nie wyemigrowal z tego powodu. A tak
      prawde mowiac to tylko ja wyemigrowalam, ale nie jestem homosexualista damskiej
      odmiany.
      • drapieznik Na poczatku moje drogi w nowym kraju..... 01.03.02, 07:07
        zagranicznym bylem ubogi i nieswiadomy. Chcac wynajac dom popelnilem blad i
        napisalem nieprecyzyjnie "szukam miejsca do wynajecia'. Coz to za kolorowe
        oferty dostalem. Bedac osoba pozadajaca kontaktow ludzkich w celu praktykowania
        jezyka wdawalem sie w dlugie dywagacje z tymi dzwoniacymi. Byly dwie grupy:
        peirwsza to ci ktorzy mieli kat w kuchni przy piecu i mowili narzeczem
        murzynskim ktorego do dzis nie rozumiem w pelni, poza przywitaniem: jo, mfr!

Druga grupa to byli weslokowie, czyli medycznie mowiac, pederasci, ogolnie w
        skrocie zwani powszechnie, acz nietolerancyjnie, pedalami (do dzis ryje ze
        smiechu na wspomnienie jak kolezanka z klasy w szkole sredniej dala pedalowi
        nauczycielowi kwiaty na 8 Marca przy wszystkich...)

Z tej grupy, wiekszej - duzo wiekszej, przychodzily oferty jawne i ukryte.

Jeden malowal mi wizje mieszkania z nim oczywiscie (sknera!) odplatnie tylko
        zebym mu trawke scial (mnie odrzuca na sama mysl o trawniku), od dolu i od gory.

Drugi zaczal glebiej: sepleniac, jak to oni (czemu wy seplenicie!?), mowil czy
        mialem doswiadczenia. Odpowiedzialem grzecznie, ze nie. Na to on: dlaczego
        zarzekam sie samego siebie w sobie? Czy nigdy nie latalem w laszkach mamusi?
        Odpowiedzialem mu, ze na ogol nie. A potem: czy nie chcialbym
        sprobowac?????!!!!!!!!!! Tego juz mi bylo za duzo. Ugryzlem sluchawke.

Co to jest? Ze ktos jest pedalem czy chce nim byc, to jego sprawa jak rowniez
        czym smaruje d. Ale jezeli zaczyna taki sk. "uwodzic" to w takim przypadku,
        lepiej zeby poprzestal na telefonie czy emailu bo moga pozalowac.

Do toalety nie mozna wejsc zeby taki pedal jeden z drugim nie nagabywal.
        Urywaja scianki dzialowe zeby podejrzec fiuta drugiemu.

Czy naprawde musicie byc tacy bez wyobrazni? Nie macie lepszych miejsc do tak
        zwanego podrywania? I tego wlasnie w was ludzie nie toleruja. Pedalstwo jako
        takie kazdemu w zasadzie wisi. Wasze publiczne metody - NIE.

k., zboczency! 3 na 10! Skad sie tego tyle bierze? Malzenstwa maja nieudane,
        czy co?

A tolerancyjny jestem, bo moj najlepszy kolega jest pedalem tylko o tym nie
        rozmawiamy. Dla jaj, raz kupilem mu dziewczyne na urodziny. Zaskoczony,
        przelknal "zniewage" i obsluzyl sie tym prezentem bardzo sprawnie.
        • Gość: selma Re: Na poczatku moje drogi w nowym kraju..... IP: *.ppp.get2net.dk 01.03.02, 08:13
          moja rodzina ma sasiadow w Kopenhadze -dwoch pedalow Wlochow ktorzy uciekli do
          Dani bo tutaj jest wieksza tolerancja, niz w ich ojczyznie,wiec nie jestesmy
          jedyni.Wlosi sa dobrze wyksztalceni,mili jeden ,jak kobieta inny ,hihi jego
          maz.jest tez pelno lesbijek ,otwarcie sie caluja na ulicy i maja dzieci chyba
          ze sztucznego zaplodnienia.
          • Gość: selma Re: Na poczatku moje drogi w nowym kraju..... IP: *.ppp.get2net.dk 01.03.02, 10:55
            a czy ja pisze ze to dobrze ze lesbijki maja dziecko?opisuje fakty,zreszta ten
            chlopczyk ok.3 letni-jest podobno niespokojny,agresywny ,zagubiony byc moze
            powodem jest sytuacja w jakiej sie znalazl.jest tez jedna Polka ktora
            wyemigrowala z Polski po operacji zmiany plci na meska.nigdy jej nie widzialam
            ale slyszalam o niej ,i otym ze operacja nie calkiem sie udala.
    • Gość: Alen Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.i-one.at 01.03.02, 08:27
      Hi
      Co za brednie niektórzy piszą że aż się chce płakać.Nie macie nawet pojęcia co
      piszecie .Najgorsze brudy wyciągacie z zachodu i normujecie to w Polsce .
      Dajecie jako przykład godny naśladowania bo to tak jak by była gwarancja
      postępu i światłosci ludzkiej. Co za ciemiota i nie zrozumnienie problemów
      ludzkich wynikająych z ludzkiej sexualności .

Odpowiedzcie sobje sami na kilka pytań .

Czy dziecko ma prawo do kształtowania swojej osobowości i swojego sexualizmu w
      taki sposób który zapewni mu naturalne odczucia emocjonalne .
      Odczucia które nie doprowadzą do dezorintacji nie tylko sexualnej.
      Czy ma prawo dziecko ??
      Czy może dziecko jest zabawką dorosłych i służy do tego żeby homosexualistą
      pomódz zrealizować instynkt rodzicielski??
      I nie jest tu istotny element społeczny i dobro dziecka .

Czy dziecko adaptowane przez homosexualistów ma szanse w przyszłości do
      normalnego zycia sexualnego ,czy dorastanie w takim związku nie może sie
      przyczynić do wielkich zachwiań w procesie nabjerania orientacji sexualnej??

Legalizacja takich związków jest katastrofą dla istoty ludzkiej ,wielkim
      nieporozumnieniem i krokiem bardzo egoistycznym nie mającym nic wspulnego z
      tolerancją.

Lobing na zachodzie rekrutuje się przede wrzystkim z ludzi ze środowiska
      homosexualistów i ludzi którzy pomimo homosexualizmu chowają się za parawanem
      rodziny udając hetero, mając dzieci i szukając dla swojej samicy partnera .

Znam te środowisko żyje ponad 20 lat na zachodzie i wiem że życie w środowisku
      homo nie jest normalne,nie daje w życiu satyswakcji nie jest niczym godnym
      naśladowania ale czymś godnym wspułczucia .

Jesli ktoś zna choć troche dzieła takich peychoanalityków jak Carl Jung czy
      Zygmund Freund i rozumie procesy które kierują człowiekiem ,szczególnie chodzi
      mi tu o te pierwrze trzy fazy kształtowania się sexualności w człowieku.
      Nie będzie miał problemów z odpowiedzeniem na pytanie.
      Czy dziecko ma jakieś prawa czy to może nasza zabawka.

Nie wypisujcie takich bzdur że Polska po wejściu do EU będzie musiała tolerować
      związki homosexualne, nie ma czegoś takiego ,to jest tylko złudzenie .

Nie jestem za napiętnowaniem homosexualistów, wspułczuje im .
      Ale jestem przeciwko wszelkim przejawą dopuszczającym do popierania rozwoju
      istoty ludzkiej w sęsie negatywnym.
      Popieranie jest niczym innym jak niezrozumieniem problemu i nieświadomością.

To nie ma nic wspulnego z tolerancją !!

Pstongue_outrzepraszam za ortografie.
      • Gość: Troy Rainbow ueberall!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 09:51
        Z tymi dziecmi to jest cholernie kontrowersyjny temat...
        Natomist do gejowsko-lesbijskiej nacjii nic nie mam,
        tu w Berlinie znam kolesia,ktory wyemigrowal z
        Egiptu za bycie "innym".
        Pozatym latem jest tu taka uliczna parada
        podobna do Love Parade,bardzo fajna impreza.
        Rok temu bylem z moja heteroseksualna(niestetysad )
        piekna "polowa" i bawilismy sie znakomicie.
        Moim zdaniem gejowscy altywisci w PL zbyt szybko
        chcieli by akceptacji,najlepiej by od razu bylo
        to tak jak w Niemczech,Danii,itp,
        pozatym robia to troche agresywnie,a najwieksze swinstwo
        przy tym: wiedza,jesli jakas osoba "ze swiecznika"
        ma sklonnosci homo,to natychmiast robia mu "outing".
        To bardzo wqrw....iajace.
        • Gość: Alen Re: Rainbow ueberall!!! IP: *.i-one.at 01.03.02, 12:05
          Unas jest także taka parada, cała pierwsza dzielnica jest zamknięta ,wielki
          fest.Też byłem też się bywiłem ,było ok.
          Jeszcze raz podkreślam, nie mam nic przeciwko homo, jestem tolerancyjnym.
          Tolerancja nie polega na tym że każdy robi co mu się podoba i jest ok.
          Uważam że każdy człowiek powinien mnieć szanse do normalności ,dziecko również
          a może przede wrzystkim.
          Niech żyją sobje homoseksualiści razem nie obnażając się, ale mieć status
          rodziny ,to jest nonsens. Adaptować dzieci to jest wielkie wykroczenie
          przeciwko wolności jedynostki ludzkiej ,jakim jest dziecko.
          Nie interesuje mnie co mówi kościuł czy inni politycy albo organizacje.
          Zdrowy rozsądek nakazuje mi stanąć w obronie człowieka który musi mnieć szanse
          w życiu się samoreslizować , czy to poprzez przekazanie swojej osobowości
          potomstwu, co jest zgodne z naturą i moim zdaniem najwyższą formą
          człowieczeństwa , czy też w inny sposób.
          Każdy sam powinien zdecydować w jaki sposób chce żyć i nie obciążać tym innych.

A walka homosexualistów o status społeczny jest raczej niepoważnym
          nieporozumieniem .
          Kto ma wkład w budowe przyszłego ,jak najzdrowszego psychicznie
          sopłeszeństwa,homo czy hetero.
          Kto dźwiga cały ciężar rozwoju tego przyszłego społeczeństwa ,wyżekając się
          wielu przyjemności w życiu i inwestując w te przyszłe społeczeństwo,homo czy
          hetero.
          Wielu z Was co mają dzieci zrozumie o czym ja pisze ale i wielu nie zrozumnie.
          Dlatego moim zdaniem walka Homo o stats społeszny jest bezpodmiotowa.
          • Gość: Daniel Re: Rainbow ueberall!!! IP: 213.30.57.* 01.03.02, 14:42
            "To że w ostatnich dziesięcioleciach zwiekrzyły się różne nienormalności
            związane z sexualnością człowieka jak np: Homosxksualizm ,Impotencja i inne
            zaburzenia, są ponoć wynikiem zatrócia środowiska ,tempo życia i inne faktory .
            Są zdenia podzielone co do wielu kwestji z tym związane ."
            X-men

Hahaha, to dopiero! Homoseksualizm sie zwieksza w wyniku zatrucia srodowiska!
            Ale numer!

No, Alen-Xmen, myslalem ze pomimo calego twojego ograniczenia umyslowego mozna
            cie traktowac powaznie. Ale po znalezieniu powyzszego postu twojego autorstwa
            widze ze praca twojego mozgu ulega tak powaznym zaburzeniom, ze mozna ci
            tylko "wspulczuc", a nie dyskutowac z toba. Dyskusje z wariatami sa strata
            czasu. Bye bye

• Gość: Alen Re: Rainbow ueberall!!! IP: *.i-one.at 01.03.02, 18:05
              Hi

Daniel, nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu, jeśli nie rozumiesz tego
              tekstu, co napisał X-Men przeszytaj go 10 razy.To co tam jest napisane nie są
              mądrośći X-Mena ani moje ale fakty stwierdzone przez spesjalistów zajmujących się
              tym problemam. Agdybyś znał posty napisane przez X-Mena to byś wiedział że tam
              jest napisane o tym że honosexualizm jest taki stary jak sam człowiek.
              Jeśli masz problemy z kojarzeniem albo ciężko ci coś pojąć, to Ci wspułczuje.

Gość portalu: Daniel napisał(a):

> "To że w ostatnich dziesięcioleciach zwiekrzyły się różne nienormalności
              > związane z sexualnością człowieka jak np: Homosxksualizm ,Impotencja i inne
              > zaburzenia, są ponoć wynikiem zatrócia środowiska ,tempo życia i inne faktory .
              >
              > Są zdenia podzielone co do wielu kwestji z tym związane ."
              > X-men
              >
              >
              > Hahaha, to dopiero! Homoseksualizm sie zwieksza w wyniku zatrucia srodowiska!
              > Ale numer!
              >
              > No, Alen-Xmen, myslalem ze pomimo calego twojego ograniczenia umyslowego mozna
              > cie traktowac powaznie. Ale po znalezieniu powyzszego postu twojego autorstwa
              > widze ze praca twojego mozgu ulega tak powaznym zaburzeniom, ze mozna ci
              > tylko "wspulczuc", a nie dyskutowac z toba. Dyskusje z wariatami sa strata
              > czasu. Bye bye

Sokro Ty piszesz że oganiczonego człowieka można traktować poważnie, to ja nie
              wiem co można o Tobje myśleć. Nic, życzę Tobje żebyś miał takich dyskutantów jak
              Ty jesteś.
              Pomimo to dam Ci dobrą rade ,czytaj więcej i pracuj nad swoim umysłem ,jeszcze
              nie wrzystko stracone.

• Gość: Daniel Re: Rainbow ueberall!!! IP: 213.30.57.* 01.03.02, 19:45
                No coz, na zakonczenie tez moge poradzic zebys ty z kolei popracowal nad polska
                ortografia. Obawiam sie jednak ze w tym przypadku wszystko stracone...
              • Gość: Daniel Re: Rainbow ueberall!!! IP: 213.30.57.* 01.03.02, 19:47
                PS A nazywanie "wiedza" tego co wypisujesz na tym forum uwazam za dobry zart
                • Gość: Alen Re: Rainbow ueberall!!! IP: *.i-one.at 01.03.02, 20:52

> PS A nazywanie "wiedza" tego co wypisujesz na tym forum uwazam za dobry zart

Daniel, ja wierze w człowieka , nikomu nie życzę źle i nikomu nie będe ubliżał.
                  Ja znam polskie flustracje,niepokoje co do niepewnej przyszłości, ale wierz mi
                  wyładowaniem się w Internecie na Forum, nie masz żadnego wpływu na rzeczywistość
                  w kraju.W tem sposób chyba nie masz zamiaru sie realizować czy wyżywać.
                  Wierz mi ,nie jest dla mnie zbyt istotne czy Ty jesteś homo czy hetero, wystarszy
                  mi że jesteś człowiekiem. Nie wiem czy naprawde nie masz szacunku do osiągnięć
                  ludzi wybitnych, czy może w Twoich postach przewarza element emocji .
                  Ja nie mam do Ciebje żalu za twoje posty, nie.
                  Wiem jedno ,rzeczywistość kształtują ludzie ,Ty też możesz mnieć w tej
                  rzeszywistości pewną role do spełnienia.Jaką to już sam musisz zdecydować.
                  Jeśli Tobje daje to satyswakcje, to co do tej pory robisz ,to Twoja sprawa i
                  nikomu nic do tego.

Z pewnością jest Ci wiadome że gramatyka to rzecz umowna ,a ja już wspomiałem
                  kilka razy że mam problemy z gramatyką, za co przepraszym tych userów co cierpią
                  z tego powodu.
      • Gość: Daniel Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: 213.30.57.* 01.03.02, 14:05
        Alen, Xmen czy jak tam sobie chcesz sie nazywac przestan wreszcie pieprzyc o
        jungu i freudzie. Wiem ze w Austrii lubia swojakow, ale na swiecie malo kto
        traktuje twojego freuda powaznie i to co on napisal nie jest zadna wyrocznia w
        roku 2002 wiec wrzuc na luz

• Gość: Alen Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.i-one.at 01.03.02, 18:31
          Przyjacielu ,sprawa jest prosta do rozwiązania , nie czytaj co napisze Alen,nikt
          Ciebje nie zmusza. A jak już czytasz i odpisujesz to opieraj się na rzeczowych
          argumentach .Jązyk Polski jest tak bogaty że używane słownictwa przez Ciebje jest
          nie potrzebne, nie sprzyja dyskusji .
          W ten sposób najbardziej poniżasz samego siebje.

> Alen, Xmen czy jak tam sobie chcesz sie nazywac przestan wreszcie pieprzyc o
          > jungu i freudzie. Wiem ze w Austrii lubia swojakow, ale na swiecie malo kto
          > traktuje twojego freuda powaznie i to co on napisal nie jest zadna wyrocznia w
          > roku 2002 wiec wrzuc na luz

Jeśli dla Cibje naukowcy którzy stwożyli fundamenty do psychoanalizy są nic nie
          warci,to spewnością masz problemy wynikające z twojego systemu wartości.

Gdyby tak ludzie myśleli jak Ty i nie kożystali z dorobku ludzkości.To byśmy
          jeszcze chodzili po drzewach. A Ty nie miał byś ani Pc-ta ani Internetu.

Dięki Bogu tak nie jest ,i pielęgnujemy wiedze, rozwijamy ją, dla dobra nas
          wrzystkich.

• Gość: ADI-GBG Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.telia.com 01.03.02, 16:49
      Wyjechalem do Szwecji do mojego faceta;nawet probowalismy zostac w Polsce ale
      nie dalo by sie zyc...W Szwecji jak w Europie-ludzko i normalnie pod wzgledem
      homoseksualizmu.
      Az zal patrzec na niektorych wypociny tutaj...
      • Gość: ramzes:) Re: Kto wyemigrowal z powodu tego ze byl HOMOSEKS..... IP: *.online-now.de 01.03.02, 17:01
        wyjechalem do niemiec, do mojego miskasmile))
        tu zaden sasiad nie wytyka nas palcamismile))

ramzessmile
        • Gość: Martin adopcja IP: 193.0.117.* 01.03.02, 17:11
          Doslownie na dniach Europejski Trybunal Praw Czlowieka w Strasbourgu
          stwierdzil,ze Konwencja nie przyznaje parom homoseksualnym prawa do adopcji
          uznajac, ze prawa dziecka biora w takich przypadkach gore nad prawami do
          dziecka.
          • Gość: ramzes:) Re: adopcja IP: *.online-now.de 01.03.02, 17:14
            w Holandii pary homo z dluzszym niz 2 lub 3 lata stazem, maja prawo do adopcji.

ramzessmile
            • Gość: DundeeGi Re: adopcja IP: *.prem.tmns.net.au 01.03.02, 21:51
              Nic nie mam przeciwko parom homoseksualnym ale z ta adopcja dzieci to juz
              przesada. Tak sobie mysle, ze sama nie chcialabym byc wychowywana przez nich.

Pozdrawiam
        • drapieznik Ramzes,..... 01.03.02, 17:16
        • drapieznik Ramzes,..... 01.03.02, 17:24
          pisze sie chyba "z mojej miski" raczej niz "z mojego miska".

Znalem kilku Ramzesow i kazdy byl, bez wyjatku pedalem. Dobry Nick, pochwalam.
          Tym potwierdzasz ustalona regule. A pieska pudelka masz?

Gratuluje wyjazdu do Niemiec i pociechy z miski. Napisz jak bedziesz
          potrzebowal adres kliniki naprawiajacej d. po wspanialych przezyciach.

Palcami cie tez nie bede wytykal.

• Gość: ramzes:) Re: Ramzes,..... IP: *.online-now.de 01.03.02, 17:35

> pisze sie chyba "z mojej miski" raczej niz "z mojego miska".

nigdzie nie napisalem "Z mojego miska"...jak nie potrafisz czytac to moze pora
            zaczac jakis intensywny kurs, co ty na co?

> Znalem kilku Ramzesow i kazdy byl, bez wyjatku pedalem. Dobry Nick, pochwalam.

Ciekawe...wiedze, ze obracasz sie w gejowskim kregu...no coz, ciagnie wilka do
            lasu nie?

> Tym potwierdzasz ustalona regule. A pieska pudelka masz?

nie. poudelka nie mam, a jesli myslisz, ze kazdy gej ma pudelka to pewnie myslisz
            stereotypami i wedlug ciebie kazdy prawidziw facet ma brudne majtki i jest
            robolem, no nie? masz brudne majtki??

> Gratuluje wyjazdu do Niemiec i pociechy z miski. Napisz jak bedziesz
            > potrzebowal adres kliniki naprawiajacej d. po wspanialych przezyciach.

a ja mam czego ci gratulowac?..twojej samicy?...pewnie tak to w teoim srodowisku
            sie okreslasmile

> Palcami cie tez nie bede wytykal.

mam male szanse, najpewniej nigdy sie nie spotkamy..

ramzessmile
            • Gość: Don Re: do ramzesa IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 23:22

Stara cioto co sie tak unosisz ! drapieznik do ciebie przyjaznie a ty
              agresywnie. Powiedzial,ze nie bedzie palcem cie wytykal to podziekuj i koniec.
              On to przynajmniej delikatnie sie wyrazil.
              • Gość: Dawid Re: do ramzesa IP: 213.30.57.* 02.03.02, 14:15
                Dan ty skretynialy faszysto. Chyba nosisz w marynarce obrazek z Franco a na
                plecach tatuaz z Hitlerem. Ciekaw jestem czy na uniwersytecie w Santander
                rownie chetnie propagujesz swoje rasistowskie poglady na temat turkow,
                homoseksualistow, etc. jak na tym forum. Nie sadze bo ryzykowalbys ze przestana
                ci podawac reke i uznaja za debilowatego dzika ze wschodu.
                • Gość: Skubcio Dawid ty stara tolerancyjna cioto odwal sie od Don IP: *.westln01.mi.comcast.net 02.03.02, 14:38
                  i spieprzaj do erotomanow z naszgo ladnego, przyjemnego forum.

Dostale(a)s perturbacji przestrzenno-czasowych i mylisz fakty geopolityczne.
                  Znowu ci pewnie jakis chlopczyk nie dal i jestes nadmiernie pobudzony(a).
                  Dramat, nie? Siedz w Psiej Wolce i zamknij swoj tolerancyjno-pedalski pysk.

A jak nie posluchasz, to uprzedzam, ze nastepnym razem wyciagne takie fakty o
                  tobie, ze pozalujesz.
                  • Gość: Alen Re: Dawid ty stara tolerancyjna cioto odwal sie od Don IP: *.i-one.at 02.03.02, 15:19
                    Gość portalu: Skubcio napisał(a):

> i spieprzaj do erotomanow z naszgo ladnego, przyjemnego forum.
                    >
                    > Dostale(a)s perturbacji przestrzenno-czasowych i mylisz fakty geopolityczne.
                    > Znowu ci pewnie jakis chlopczyk nie dal i jestes nadmiernie pobudzony(a).
                    > Dramat, nie? Siedz w Psiej Wolce i zamknij swoj tolerancyjno-pedalski pysk.
                    >
                    > A jak nie posluchasz, to uprzedzam, ze nastepnym razem wyciagne takie fakty o
                    > tobie, ze pozalujesz.

Hi Skubcio

Nie masz się co denerwować ,nie jest to nic nowego że homoseksualiści odwołują
                    się do tolerancji, niebardzo sobje zdając sprawe co to jest. I ciągłe na siłe
                    chcą ludzią, co są innego zdania niż oni sami, wmówić że nietolerancja w tym
                    przypadku ma coś do czynienia z Adolfem Hitlerem .
                    Boże, jakie to jest prymitywne podejście .
                    • Gość: Don Re: do Dawida IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 16:09

Synu z nieprawego loza.Tobie cos na mozg padlo z tym santander.Uniwersytetow
                      tu jest wiele. A z takimi uczelniami to nie mam nic wspolnego-jak ktos napisal
                      zbieram arbuzy! I jeszcze raz powtarzam-jak chcesz to daj dupy komu chcesz
                      nawet tureckiemu pedalowi.Rasista jestem w stopniu umiarkowanym-sa
                      rasy ,ktorych nie lubie np.ratler,pekinczyk,mops,goly mexykanski. Synu dorosnij
                      a potem pogadamy o tym co to znaczy byc liberalnym
                      • Gość: ramzes:) Re: do dona IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.02, 18:57
                        mysleles kiedys o szkole dla dzieci opznionych w rozwoju??

ramzessmile
                        • Gość: Don Re: do dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 19:01
                          Gość portalu: ramzessmile napisał(a):

> mysleles kiedys o szkole dla dzieci opznionych w rozwoju??
                          >
                          > ramzessmile

Nie musialem myslec-jestem absolwentem takiej szkoly ! Z wyroznieniem i zlotym
                          medalem
                          • Gość: ra Re: do dona IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.02, 11:50

>
                            > Nie musialem myslec-jestem absolwentem takiej szkoly ! Z wyroznieniem i zloty
                            > m
                            > medalem

no tak...

ra
                  • Gość: Dawid Re: Do Skupcia IP: 213.30.57.* 02.03.02, 22:59
                    Strasznie sie przestraszylem twoich grozb skupcio. Az sie trzese ze strachu. To
                    forum, owszem, mogloby byc przyjemne, gdyby nie obecnosc takich jak ty albo
                    dan. Proponuje zebyscie sie przeniesli na forum ktorejs z gazet wydawanych
                    przez Tejkowskiego (jesli nie daj boze sa takie)
    • america WSZYSCY ZBOCZENCY POWINNI SIE LECZYC! 02.03.02, 19:05
      Sa, przeciez lekarstwa na obnizenie popedu cos w stylu ANTY VIAGRA.
      Zamiast zycia w sodomie i gomorze brac tabletke i zimny prysznic a nie ogladac
      sie za smierdzaca dupa kolegi.
      • Gość: pedal Re: WSZYSCY ZBOCZENCY POWINNI SIE LECZYC! IP: 38.210.7.* 03.03.02, 19:20
        america napisał(a):

> Sa, przeciez lekarstwa na obnizenie popedu cos w stylu ANTY VIAGRA.
        > Zamiast zycia w sodomie i gomorze brac tabletke i zimny prysznic a nie ogladac
        > sie za smierdzaca dupa kolegi.

To moze sam zacznij sie leczyc, jesli ci z dupy smierdzi!!!!! Fu!Fu!Fu!!!
        • Gość: ra Re: WSZYSCY ZBOCZENCY POWINNI SIE LECZYC! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.02, 20:12

> america napisał(a):
          >
          > > Sa, przeciez lekarstwa na obnizenie popedu cos w stylu ANTY VIAGRA.
          > > Zamiast zycia w sodomie i gomorze brac tabletke i zimny prysznic a nie ogl
          > adac
          > > sie za smierdzaca dupa kolegi.

niezle odbilo cie w tej hameryce...proponuje zarzycie tego lekarstwa, o ktorym
          wlasnie wspomniales.

ra
    • Gość: mirmat O tolerancje nietolerancji. IP: *.dialup.eol.ca 04.03.02, 02:30
      Uciec na "liberalny" Zachod. Poszukajmy wiec tej "liberalnosci" w tej dyktaturze
      Politycznej Poprawnosci. W London Ontario ogloszono "dzien dumy Pedalow i
      Lesbijek" Miasto przyznalo fundusze, miejsce czyli "demokracja"? Miesiac pozniej,
      zwolennicy normalnej milosci chcieli miec "dzien milosci heteroseksualnej". Czy
      cos w tym zlego? sugestia byla odrzucona z miejsca. W szkolach podstawowych
      Kanady uczy sie milusinskich jak to fajnie miec dwoch tatusiow lub dwie mamusie.
      Propozycja przedstawienia dzieciom odmiennego punktu widzenia znow byla odrzucoma.
      Politycznie Poprawni wmawiaja nam ze maja monopol na tolerancje. W istocie sa
      najbardziej nietolerancyjnymi ludzmi. I nic dziwnego. Ich argumenty rozpadaja sie
      w momencie jakiejkolwiek dyskusji.
      Osobiscie uwazam, ze byc pedalem to jest prywatna sprawa ludzi ktorzy swiadomie
      wybieraja taki styl zycia. Moja reakcja na widok dwoch facetow, ktorzy chca
      zwrocic uwage otoczenia demonstrujac swoje pedalstwo jest obrzydzenie. Wciaz
      uwazam ze te pedaly powinny miec prawa do swojej ekspresji tak dlugo jak ja mam
      prawo do wyrazenia mojego obrzydzenia.
      Gość portalu: Fronda napisał(a):
      > .........dobre i ciekawe pytanie ,zwazywszy na to co sie wydarzylo w Polsce
      > ostatnio.......Mo ze ktos z Was lub Waszych znajomych uciekl na liberalny
      > Zachod bo byl homoseksualista i czul sie zaszczuty w katolickiej-zasciankowej
      > III RP...????????? Ja osbiscie jestem hetero,ale po wydarzeniach z
      > poznanskim arcb. zainteresowal Mnie ten temat. Pozdr.

• Gość: Zenek Emigracja z powodu pedalstwa IP: *.qld.bigpond.net.au 04.03.02, 03:36
        A moi znajomi Australijczycy mysla zeby wyemigrowac do Polski i schronic sie
        przed fala pedalstwa ktora zalewa zachodni swiat.........
        • Gość: mirmat Re: Emigracja z powodu pedalstwa IP: *.dialup.eol.ca 04.03.02, 03:59
          Zenek napisal:"A moi znajomi Australijczycy mysla zeby wyemigrowac do Polski i
          schronic sie przed fala pedalstwa ktora zalewa zachodni swiat........."

I pewnie sie zdziwia, ze znajda normalnych TOLERANCYJNYCH ludzi, ktorzy
          uwazaja, ze kazdy niech sobie robi co chce jak dlugo nie afiszuje sie ze swoim
          zboczeniem publicznie.

• Gość: camel Re: Emigracja z powodu pedalstwa IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.02, 19:49
            > I pewnie sie zdziwia, ze znajda normalnych TOLERANCYJNYCH ludzi, ktorzy
            > uwazaja, ze kazdy niech sobie robi co chce jak dlugo nie afiszuje sie ze swoim
            > zboczeniem publicznie.

ta..znajda mase burakow, ktorzy uwazaja sie za swiatowcow i narod wybrany..smile))

camel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka