Gość: Mateusz IP: *.chello.pl 01.03.02, 00:40 Gdybyście mieli jeszcze raz się urodzić i mogli decydować o miejscu swojego urodzenia , jaki kraj byście wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.arach.net.au 01.03.02, 00:43 Wedlug teorii "karma" i spirytualistow ,kazdy z nas wybiera sobie miejsce i warunki urodzenia ,czy jak chcesz reinkarnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 00:46 Ja bym koniecznie chcial sie urodzic w Brunei,jako sultan. reszta juz nie tak wazna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.chello.pl 01.03.02, 00:54 Gość portalu: Don napisał(a): > > Ja bym koniecznie chcial sie urodzic w Brunei,jako sultan. reszta juz nie tak > > wazna! Cześć Don! Masz piękne marzenia. Zadając to pytanie nie myślałem o statusie społecznymi majątkowym Ja gdybym mógł wybierać zdecydowałbym się na szwajcarskie miasteczko Jnterlakem. M Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? 01.03.02, 01:01 Ja jestem zadowolona ze urodzilam sie w Warszawie, ale koledzy meza cos wspominali ostatnio, ze zaluja ze nie urodzili sie na Guam. Tam podobno oplaca sie mezczyzn coby podrozowali poza miasto i "rozdziewiczali" mlode niewiasty. Ponoc prawo Guamu zabrania dziewica wychodzic za maz. Mnie osobiscie Guam sie nie podoba! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 01:06 dundee_girl napisał(a): > Ja jestem zadowolona ze urodzilam sie w Warszawie, ale koledzy meza cos > wspominali ostatnio, ze zaluja ze nie urodzili sie na Guam. Tam podobno oplaca > sie mezczyzn coby podrozowali poza miasto i "rozdziewiczali" mlode niewiasty. > Ponoc prawo Guamu zabrania dziewica wychodzic za maz. > > Mnie osobiscie Guam sie nie podoba! > > Pozdrawiam Jakie linie lotnicze maja loty na Guam? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? 01.03.02, 01:07 Gość portalu: Don napisał(a): > dundee_girl napisał(a): > > > Ja jestem zadowolona ze urodzilam sie w Warszawie, ale koledzy meza cos > > wspominali ostatnio, ze zaluja ze nie urodzili sie na Guam. Tam podobno op > laca > > sie mezczyzn coby podrozowali poza miasto i "rozdziewiczali" mlode niewias > ty. > > Ponoc prawo Guamu zabrania dziewica wychodzic za maz. > > > > Mnie osobiscie Guam sie nie podoba! > > > > Pozdrawiam > > > > Jakie linie lotnicze maja loty na Guam? Pozdrawiam Maz moj tez ma sie dowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.arach.net.au 01.03.02, 01:11 dundee_girl napisał(a): > Gość portalu: Don napisał(a): > > > dundee_girl napisał(a): > > > > > Ja jestem zadowolona ze urodzilam sie w Warszawie, ale koledzy meza c > os > > > wspominali ostatnio, ze zaluja ze nie urodzili sie na Guam. Tam podob > no op > > laca > > > sie mezczyzn coby podrozowali poza miasto i "rozdziewiczali" mlode ni > ewias > > ty. > > > Ponoc prawo Guamu zabrania dziewica wychodzic za maz. > > > > > > Mnie osobiscie Guam sie nie podoba! > > > > > > Pozdrawiam > > > > > > > > Jakie linie lotnicze maja loty na Guam? Pozdrawiam > > Maz moj tez ma sie dowiedziec! > > Musze cytowac poprzednia wypowiedz ,choc tego bardzo nie lubie. Prosze nie mylic meza Dundee ze mna. Don ,czlowieku opamietaj sie . Po przedszkolach chcesz buszowac?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? 01.03.02, 01:14 Gość portalu: maz napisał(a): > dundee_girl napisał(a): > > > Gość portalu: Don napisał(a): > > > > > dundee_girl napisał(a): > > > > > > > Ja jestem zadowolona ze urodzilam sie w Warszawie, ale koledzy m > eza c > > os > > > > wspominali ostatnio, ze zaluja ze nie urodzili sie na Guam. Tam > podob > > no op > > > laca > > > > sie mezczyzn coby podrozowali poza miasto i "rozdziewiczali" mlo > de ni > > ewias > > > ty. > > > > Ponoc prawo Guamu zabrania dziewica wychodzic za maz. > > > > > > > > Mnie osobiscie Guam sie nie podoba! > > > > > > > > Pozdrawiam > > > > > > > > > > > > Jakie linie lotnicze maja loty na Guam? Pozdrawiam > > > > Maz moj tez ma sie dowiedziec! > > > > > Musze cytowac poprzednia wypowiedz ,choc tego bardzo nie lubie. > Prosze nie mylic meza Dundee ze mna. > Don ,czlowieku opamietaj sie . > Po przedszkolach chcesz buszowac?????????? A co Maz byles na Guam??? Pozdrawiam Dundee Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund IP: *.arach.net.au 01.03.02, 01:51 Nie bylem i wcale sie nie wybieram. A gdzie indziej mozna znalezc dziewice ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund 01.03.02, 02:02 Gość portalu: maz napisał(a): > Nie bylem i wcale sie nie wybieram. > A gdzie indziej mozna znalezc dziewice ????????? chyba na Wyspach Dziewiczych?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund IP: *.arach.net.au 01.03.02, 02:04 Moze i tak ,ale tez pewnie trzeba by szukac po przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund 01.03.02, 02:21 Gość portalu: maz napisał(a): > Moze i tak ,ale tez pewnie trzeba by szukac po przedszkolach. A swoja droga ciekawe kto im placi, dziewice czy rzad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund IP: *.arach.net.au 01.03.02, 02:27 Komu placi i za co ???????? E , nie mysle ze tu jakies pieniadze wchodza w rachube i ze to w ogole prawda. Wyobrazasz sobie ten natlok chetnych do zarobku???????hihihihihi A pozniej bezrobocie jak dziewic zabraknie ???????hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund 01.03.02, 02:48 Gość portalu: maz napisał(a): > Komu placi i za co ???????? > E , nie mysle ze tu jakies pieniadze wchodza w rachube > i ze to w ogole prawda. > Wyobrazasz sobie ten natlok chetnych do zarobku???????hihihihihi > A pozniej bezrobocie jak dziewic zabraknie ???????hehehehehe Myslisz ze to chwyt reklamowy coby turystyke zwiekszyc? Bo mnie juz tutaj w Oceanii i Pacyfiku nic nie zdziwi)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić?- Dund IP: *.arach.net.au 01.03.02, 03:19 Tak naprawde to mysle ze to tylko marzenia coponiektorych. Nie wierz tak we wszystko "kangurom" bo wpadniesz w kompleksy hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? 01.03.02, 01:18 Guam? to nie jest gdzies w poblizu Samoa? na Samoa body mass index ---> SREDNI! jest ponad 30! haha moze to dlatego ta "zaplata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.sympatico.ca 01.03.02, 01:34 Znowu sie urodzic? Chyba wszedzie tam gdzie jest cieplo i nie znaja pieluch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.02, 01:47 A ja bym sie chcial urodzic w Pernambucko.Bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? 01.03.02, 02:18 Gość portalu: Kliken napisał(a): > A ja bym sie chcial urodzic w Pernambucko.Bez powodu. niezly wybor! www.pernambuco.gov.br/principal2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: W jakim kraju chcielibyście się urodzić? IP: *.189-201-24.mtl.mc.videotron.ca 01.03.02, 02:22 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: Kliken napisał(a): > > > A ja bym sie chcial urodzic w Pernambucko.Bez powodu. > > niezly wybor! > Chcialbym sie urodzic w stodole, w Beltejem, wiedziac to co wiem to bym sie urzadzil na fest. > <a href="http://www.pernambuco.gov.br/principal2.html">www.pernambuco.gov.br/pr > incipal2.html</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. w norwegii, tylko IP: *.sympatico.ca 01.03.02, 03:44 w norwegii chcialbym sie urodzic. w porownaniu ze schizofrenicznymi, niezrownowazonymi polakami, norwegowie (czy w ogole skandynawowie) to sa rozsadni i zrownowazeni ludzie. nie zyja pod butem watykanu, nie loza na mercedesy ksiazece i dla nich 2+2=4, a nie jak w polsce 5.5. gdyby mi jeszcze wolno wybrac miejsce urodzenia, to chcialbym w bergen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wegan Re: w norwegii, tylko IP: *.telia.com 01.03.02, 11:52 Zrownowazeni ,mowisz?,,, tu jest wiecej psycholi niz w reszcie Europy, gadasz od rzeczy. Tak, gdybys sie tu urodzil, to nie wiedzialbys , ze jestes psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O W Czechach IP: *.cim.poznan.pl 01.03.02, 15:08 Jest w miare podobnie do Polski, tylko porzadniej i nie ma tyleglupawego sarmackiego kogucikostwa. No i oczywiscie dobre jedzenie i prawdziwe piwo. A ludzie tez w miare fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: W Czechach IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.02, 18:29 A mnie pasuje to ze sie urodzilem w Polsce. Oczywiscie czy warto zyc w Polsce to inna historia. Moim zdaniem najlepiej byc Polakiem na emigracji i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: W Czechach i gdzie indziej IP: *.union01.nj.comcast.net 02.03.02, 01:25 Gość portalu: O napisał(a): > Jest w miare podobnie do Polski, tylko porzadniej i nie ma tyleglupawego sarmac > kiego kogucikostwa. No i > oczywiscie dobre jedzenie i prawdziwe piwo. A ludzie tez w miare fajni. Zgadza się, tylko ten język taki trochę mało poważnie brzmiący jakby. ("Szmaticzku na paticzku" = parasol?) Ty, Don, a jakby temu Dżiniemu (Dżinowi?) z butelki się troszkę zemsknęło i urodziłbyś się owszem, w Brunei, ale nie jako sułtan jak to sobie - nie powiem - sprytnie wykombinowałeś, ale jako dowolna kobieta i sru do haremu His Royal Highness Prince Haji Al-Muhtadee Billah the Crown Prince ??? Musiałbyś wtedy śpiewać n.p. (zamiast być śpiewanym) His Royal Highness Prince Haji Al-Muhtadee Billah the Crown Prince różne żewne piosenki www.brunei.gov.bn/about_brunei/anthem.htm i tak w ogóle mieć poważnie przegwizdane... Czy dostałbys wtedy azyl w Szwecji czy za przyjemności sie nie dostaje?? P.S.Pamiętaj też, że jest tam cholerna przestępczość www.brunei.gov.bn/hotnews/0202/28/ChickenSmuggle.htm ("Nie dla psa kiełbasa", "kradzione nie tuczy"? ) Kradną też rowery itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: W Czechach i gdzie indziej IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 01:32 Gość portalu: Mirko napisał(a): > Gość portalu: O napisał(a): > > > Jest w miare podobnie do Polski, tylko porzadniej i nie ma tyleglupawego s > armac > > kiego kogucikostwa. No i > > oczywiscie dobre jedzenie i prawdziwe piwo. A ludzie tez w miare fajni. > > Zgadza się, tylko ten język taki trochę mało poważnie brzmiący jakby. > ("Szmaticzku na paticzku" = parasol?) > > Ty, Don, a jakby temu Dżiniemu (Dżinowi?) z butelki się troszkę zemsknęło i > urodziłbyś się owszem, w Brunei, ale nie jako sułtan jak to sobie - nie powiem > - > sprytnie wykombinowałeś, ale jako dowolna kobieta i sru do haremu His Royal > Highness Prince Haji Al-Muhtadee Billah the Crown Prince ??? > Musiałbyś wtedy śpiewać n.p. (zamiast być śpiewanym) His Royal Highness Prince > Haji Al-Muhtadee Billah the Crown Prince różne żewne piosenki > <a href="http://www.brunei.gov.bn/about_brunei/anthem.htm">www.brunei.gov.bn/ab > out_brunei/anthem.htm</a> > i tak w ogóle mieć poważnie przegwizdane... > > Czy dostałbys wtedy azyl w Szwecji czy za przyjemności sie nie dostaje?? > > P.S.Pamiętaj też, że jest tam cholerna przestępczość > <a href="http://www.brunei.gov.bn/hotnews/0202/28/ChickenSmuggle.htm">www.brune > i.gov.bn/hotnews/0202/28/ChickenSmuggle.htm</a> > ("Nie dla psa kiełbasa", "kradzione nie tuczy"? ) > Kradną też rowery itd... > Ha ha ha -co to to nie,w marzeniach ma wszystko byc idealne.rzeczywistosc to mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Zawsze, tylko Polska 03.03.02, 08:38 czuje cos do tego kraju, cokolwiek by o nim nie powiedziec. That spells: cokolwiek. Gość portalu: Mateusz napisał(a): > Gdybyście mieli jeszcze raz się urodzić i mogli decydować o miejscu swojego > urodzenia , jaki kraj byście wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Zawsze, tylko Polska IP: *.union01.nj.comcast.net 03.03.02, 17:13 ya_bolek napisał(a): > czuje cos do tego kraju, cokolwiek by o nim nie powiedziec. > That spells: cokolwiek. Tragikomizm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Zawsze, tylko Polska 04.03.02, 04:29 Mowie powaznie. Mam do Polski podejscie podobne do rodzicow. Nie wybierasz ich, ale nie odrzucasz i nie plujesz tylko dlatego, ze sie Ci nie podobaja. Gość portalu: Mirko napisał(a): > ya_bolek napisał(a): > > > czuje cos do tego kraju, cokolwiek by o nim nie powiedziec. > > That spells: cokolwiek. > > Tragikomizm ?? Odpowiedz Link Zgłoś