Dodaj do ulubionych

A moze tez jakim samochodem jezdzicie?

IP: *.prem.tmns.net.au 02.03.02, 05:02
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • portugalczyk1 Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? 02.03.02, 05:29
      Ja tam zapierdalam na rowerze.Dziewczyny i tak na mnie leca bo mam grubego
      huja.Ot i cala tajemnica.Jak babe dobrze wyjebiesz to bedzie zadowolona caly
      dzien.
      • Gość: DundeeGi Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.prem.tmns.net.au 02.03.02, 05:31
        portugalczyk1 napisał(a):

> Ja tam zapierdalam na rowerze.Dziewczyny i tak na mnie leca bo mam grubego
        > huja.Ot i cala tajemnica.Jak babe dobrze wyjebiesz to bedzie zadowolona caly
        > dzien.

Dziekuje Portugalczyk za tak cenna wypowiedz. Mysle, ze i ja i inni tutaj wiele
        zyskali dzieki Twojej madrosci. Tak dalej!

Pozdrawiam

• Gość: aniutek Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.03.02, 05:36
          ale gdzie TU czy TAM ????
          heheehhe chyba chcesz wywolac kolejna lawine sciekow.... no bo co
          bedzie jak powiem prawde ????? i nta prawda bedzie za hmmmm
          ekstrawagancka, za hmmm luksusowa jak na podniebienia naszych
          krajan ????
          a tak poza tym , co za roznica????? jezdze czym Ja lubie i tyle smile)))
          • Gość: DundeeGi Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.prem.tmns.net.au 02.03.02, 05:40
            Gość portalu: aniutek napisał(a):

> ale gdzie TU czy TAM ????
            > heheehhe chyba chcesz wywolac kolejna lawine sciekow.... no bo co
            > bedzie jak powiem prawde ????? i nta prawda bedzie za hmmmm
            > ekstrawagancka, za hmmm luksusowa jak na podniebienia naszych
            > krajan ????
            > a tak poza tym , co za roznica????? jezdze czym Ja lubie i tyle smile)))

Jasne ze tak, albo jezdzis ie tym czym lubi albo tym bo sie nie ma wyboru.
            Ja sie przyznam, czarny Holden Astra, sportowy smile
            W Polsce jezdzilam autobusem bo mi prawo jazdy zabrali...sad

Pozdrawiam,

• Gość: M Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.telia.com 02.03.02, 21:03
        Ja to tylko jedno mam o tobie >portugalczyk< do powiedzenia -IDIOTA
    • portugalczyk1 Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? 02.03.02, 05:38
      Ty anhujtek ty chyba walcem jezdzisz?
      • Gość: DundeeGi Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.prem.tmns.net.au 02.03.02, 05:41
        portugalczyk1 napisał(a):

> Ty anhujtek ty chyba walcem jezdzisz?

A Ty sobie na tym rowerze jader nie poobijasz?
        • Gość: Don Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 16:22
          Do wczoraj BMW 525 tds od wczoraj BMW 740 d.Czy zadowolony ,jeszcze nie wiem -
          duzo elektroniki itp.
          • Gość: student Don'ku zapytanie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 16:26
            ... a jak sadzisz? Czy jesli jestem studentem...jeszcze... zakladam ze sie
            obronie nieabwem i bede inz. informatykiem to jak sadzisz ... bedzie mnie stac
            na takiego B M W !!! hehehehe ....... czy musza ja uciekac zagramanice, zeby
            mnie bylo stac ??? prosze doradz bidakowi z Polski smile w koncu Tys moj
            prezes !!!!!!!!!!! a ja Twoj "czlonek" ----
            • Gość: narval Ceny paliw w FR IP: *.abo.wanadoo.fr 02.03.02, 17:14
              Adas, my wszyscy-na piechote zaczynalismy, potem na komunikacje miejska sie
              przerzucilismy, w miedzy czasie na Romecie czy Komarku kilka rund zrobilo sie,
              no a pozniej ....zachcialo sie placic ubezpieczalnie, podatki drogowe,
              przeglady techniczne, wymiany opon, felgi aluminiowe zakladac, klimatyzacje i
              te wszystkie inne duperele, ktore wiecej kosztuja niz korzysci przynosza!!
              ___________________________________________________________________
              Cennik paliw napedowych w FR;
              -gazoil 0.69euro/litre (nie mylic z gallon, w Europie nie istnieje, moze w GB)
              -super 1.25euro/litre

1dolar = 0.86euros 1gallon=3.8l wyszlo, ze 3,26dol. kosztuje gallon gazoil
              ____________________________________________________________________
              • Gość: Don Re: do Studenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 19:24

Uciekac to bylo kiedys,teraz wyjezdzasz. Jak masz odpowiedni fach i masz
                troche szczescia to idzie to szybko. Czasy sie zmienily teraz to idzie
                szybciej.A xczym sie jezdzi to indywidualne.W Polsce mialem skuter OSA i
                personalny mnie wezwal by sie zapytac skad na to wzialem-to byly czasy!
                • jot-23 Re: do Studenta 02.03.02, 19:26
                  Gość portalu: Don napisał(a):

>
                  > Uciekac to bylo kiedys,teraz wyjezdzasz. Jak masz odpowiedni fach i masz
                  > troche szczescia to idzie to szybko. Czasy sie zmienily teraz to idzie
                  > szybciej.A xczym sie jezdzi to indywidualne.W Polsce mialem skuter OSA i
                  > personalny mnie wezwal by sie zapytac skad na to wzialem-to byly czasy!

a skad miales?!!?! pewnie spekulacja... ehhh mnie nie bylo stac na komara...a
                  wszyscy simsonami smigali...musialem sie zadowolic Wigry 4.
                  • Gość: Don Re: do Studenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 20:26
                    jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: Don napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Uciekac to bylo kiedys,teraz wyjezdzasz. Jak masz odpowiedni fach i masz
                    > > troche szczescia to idzie to szybko. Czasy sie zmienily teraz to idzie
                    > > szybciej.A xczym sie jezdzi to indywidualne.W Polsce mialem skuter OSA i
                    > > personalny mnie wezwal by sie zapytac skad na to wzialem-to byly czasy!
                    >
                    >
                    > a skad miales?!!?! pewnie spekulacja... ehhh mnie nie bylo stac na komara...a
                    > wszyscy simsonami smigali...musialem sie zadowolic Wigry 4.

2-a miesiace ajencji baru na wybrzezu. Kumpel i ja -zapychalismy na okraglo.
    • Gość: M Re: A moze tez jakim samochodem jezdzicie? IP: *.telia.com 02.03.02, 21:09
      Sportowym,czerwonym,GTI,alu......
      wiecej sie nie bede chwalic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka