tatoten 07.08.11, 03:13 .................pierdyknela wam ta polonia(przypominam ze to nie tytul szlachecki).............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:14 ................a taka piekna byla.......................mowil pawlak.................... Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:16 ..........i miejsca pewne w zatrudnieniu byly..............(luiza w ogrodzie)............. Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:19 .......ja od niepamietnych czasow jestem sam..........i moja firma.................i biurokracja.i policja skarbowa............i ufo.............. Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:35 ................I...............swieczka dla Leppera.................zawsze to Polak.............. Odpowiedz Link Zgłoś
pryszczaty.edek Re: ......upss................. 07.08.11, 10:20 Panie, tak na powaznie, o co panu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 04:53 ..............to nie na twoj mozg.................slomiarzu................ Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 04:54 ..........chodzi mi o buty................. Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 05:07 ..synu jelopa.......................gielda np.japan traci 4.4..................hh.............6.3...........czy ty chcesz obudzic sie ze polska traci i jest bankrutem...............nikt chyba niechce..............ja za twoja morde to bym juz polozyl ta polske..................... ...............nasza gielda bronimy...............jak mozemy................. Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 05:08 curva..............zyczliwy................. Odpowiedz Link Zgłoś