Dodaj do ulubionych

......upss.................

07.08.11, 03:13
.................pierdyknela wam ta polonia(przypominam ze to nie tytul szlachecki)..............
Obserwuj wątek
    • tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:14
      ................a taka piekna byla.......................mowil pawlak....................
      • tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:16
        ..........i miejsca pewne w zatrudnieniu byly..............(luiza w ogrodzie).............
        • tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:19
          .......ja od niepamietnych czasow jestem sam..........i moja firma.................i biurokracja.i policja skarbowa............i ufo..............
          • tatoten Re: ......upss................. 07.08.11, 03:35
            ................I...............swieczka dla Leppera.................zawsze to Polak..............
    • pryszczaty.edek Re: ......upss................. 07.08.11, 10:20
      Panie, tak na powaznie, o co panu chodzi?
      • tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 04:53
        ..............to nie na twoj mozg.................slomiarzu................
        • tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 04:54
          ..........chodzi mi o buty.................
          • tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 05:07
            ..synu jelopa.......................gielda np.japan traci 4.4..................hh.............6.3...........czy ty chcesz obudzic sie ze polska traci i jest bankrutem...............nikt chyba niechce..............ja za twoja morde to bym juz polozyl ta polske.....................

...............nasza gielda bronimy...............jak mozemy.................
            • tatoten Re: ......upss................. 09.08.11, 05:08
              curva..............zyczliwy.................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka