Dodaj do ulubionych

analny yapoczosnek potrafi

05.02.12, 02:35
hehehehehehehehehehehehe
motoryzacja.interia.pl/wydarzenie/uzywane/news/druciarstwo-polakow-takie-auta-jezdza-po-drogach,1723211,5906
Druciarstwo Polaków! Takie auta jeżdżą po drogach!
Pomysłowość ludzka nie zna granic, także jeżeli chodzi o zmuszanie auta do jazdy za wszelką cenę. Zobacz, z czym kierowcy zjawiają się na stacjach kontroli pojazdów.

buahahahahahahahahahaaha bogacze
Obserwuj wątek
    • fuck_u Re: analny yapoczosnek potrafi 05.02.12, 02:52
      takim trupo-Mercem jezdzi Czapoyyeb wlasciciel pieczarkarni,gdzie polscy wyrobnicy bezzebni pracuja za 4zl/godz !!,,,,heheheheeheehehehehhehehheehehehheheh
      • fuck_u Re: analny yapoczosnek potrafi 05.02.12, 15:57
        hyyhhyhyyhyhyhyhyhhyhyhhhhyhhyyhhyyhyhyhyhyh
        • fuck_u Re: analny yapoczosnek potrafi 05.02.12, 16:58
          ihhihihhiihihiihiihihiihih
    • mcov Q3 czy Q5, hehehehehehhe 05.02.12, 19:47
      Q3 czy Q5, hehehehehehhe
    • fvck_u u nas w americe to norma 05.02.12, 19:57
      nie ma badan technicznych i kazdy tak robi a w polszu jak tak ktos zrobi to zaraz afera i w gazecie pokazuja! polska jest 100 lat za americzku!
      • fuck_u ty podroba przez V 05.02.12, 20:15
        do budy !!!
        • fvck_u no co zazdroscisz nam w americzku 05.02.12, 20:27
          ja w moim dzipie linkolnie mam rure wydechowa drutem przywiazana do podwozia i nikt mi nic nie zrobi a u was w polszu zaraz mandat auto odholowane i jeszcze w gazecie pokaza!
          • fuck_u do budy !! Czosnek 05.02.12, 20:39
            hahahhahaahahahahahaha
            • fvck_u Re: do budy !! Czosnek 05.02.12, 20:43
              tak tak ty tez zjedz troche czosnku u was tam teraz zimno przyda sie ale w budzie nie mieszkaj idz po zapomoge albo cos albo znajdz sobie jakas fajna piwnice tak jak ja w detroit
              • fuck_u Re: do budy !! Czosnek 05.02.12, 20:57
                pazol do dyzurki pompowac goovna !!!! cieciu !!,hahahaha
                • fvck_u Re: do budy !! Czosnek 05.02.12, 21:04
                  a jak przyjdzie lato i huragany to wezme dzipa linkolna i pojade na floridku do bokaraton wiesz gdzie to jest? slyszales o tym bedzie super bedzie padal cieply deszcz nie bedzie ludzi i bedzie super moze glosy co mam w glowie przestana mowic do mnie
                  • fuck_u Re: do budy !! Czosnek 06.02.12, 22:47
                    paszol do budy cieciu !,,,znowu masz dyzur ?,,,heheheehhheeheheh
                    • fvck_u Re: do budy !! Czosnek 06.02.12, 23:01
                      znow sam z soba gadam do tego sam na siebie krzycze do budycieciu odejdz stad to te glosy i to moje drugie ja wiesz gdzie jest bokaraton lubisz cieply deszcz jestes mna no to lubisz ale nie ten zolty ten zolty nie
                      • fuck_u Czosnek znowu masz nocny dyzur ?? 06.02.12, 23:15
                        hahahaahahhahah ale cie yyyyebiom z tymi dyzurami ,,hahhahah
                        • fvck_u Re: Czosnek znowu masz nocny dyzur ?? 07.02.12, 10:42
                          yebiiieee to mi siem w deklu ale dziwisz sie jakbys 20 lat siedzial w detroit w piwnicy tez by ci sie yeeballlo boje sie ze sobie cos zrobie dobrze nie jest bo glosy slysze
    • _czosnek_ Misialem cie dobrze skopac. hehe 07.02.12, 11:28
      Boli cie cieciu buracki ryj. buahahaha
      • fuck_u skopany ryj Czosnka 08.02.12, 23:18
        caly czerwony od mrozu !!,heehhehehehehehehehehehhehehe
        • fvck_u boli mnie ryj 08.02.12, 23:51
          oj i znowu glosy slysze takie straszne to ja wasz hotdog
    • _czosnek_ Re: analny yapoczosnek potrafi 09.02.12, 00:04
      Ten durny ciec siedzi nawalony jak stodola przed lustrem i tremensi.
      Koncowka juz bliska.
      buahahaha
      • fuck_u Re: analny yapoczosnek potrafi sie maskowac 09.02.12, 00:34
        przeczytaj sobie tytul postu cieciu !\,,heheheheheheehhehhhehhehhhe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka