11.02.12, 20:40
Ty zdaje sie lubisz sluchac muzyki z kumplami w podpiwniczeniu.
Puscta se na full.
Milego wieczoru zycze hehehehe

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-BVApZimRH8#!
Obserwuj wątek
    • fuck_u Re: arTurek 11.02.12, 22:25
      hahahahahahahahahahahahahaha ale jaja !!! super nagranie.ale jaja !!
      bo pekne ze smiechu !!!!!ahahahahahahhahhahahahhhaha

Turek-ar !! puszczaj to sobie na 1000 wattowych glosnikach w podpiwniczeniu,yhhyhyhyyhyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyyhyhyhyhhyyhyhyhyhyhyhyhhyyhhyyhyh
      • fuck_u Re: arTurek 12.02.12, 04:14
        hehhehhehehheheheehhiihhiihihihhihihihihihihiihhiihihhihihihhiihihhiihihhi
    • mrs.courvoisier lamia im kregoslup moralny 12.02.12, 07:08
      tak jak w XIX wieku Anglicy Hindusom
      „Przejechałem Indie wzdłuż i wszerz i nie widziałem ani jednej osoby, która byłaby żebrakiem lub złodziejem. Takie bogactwo jakie widziałem w tym kraju, tak wysokie moralne wartości, ludzie takiego pokroju, że nie myślę, że moglibyśmy kiedykolwiek podbić ten kraj, dopóki nie złamiemy samego kręgosłupa tego narodu, jakim jest jego duchowe i kulturowe dziedzictwo. Z tego powodu proponuję, abyśmy zastąpili jego stary i starożytny system edukacyjny i jego kulturę, gdyż tylko wtedy gdy Hindusi zaczną myśleć, że wszystko co jest zagraniczne i angielskie, jest dobre i wspanialsze niż ich własne utracą oni szacunek do siebie samych, swą narodową kulturę i staną się tym, czego my byśmy chcieli aby się stali, czyli narodem prawdziwie zdominowanym”. Lord Macaulay, w Parlamencie angielskim, 1835
      • szurniety_szczur Re: lamia im kregoslup moralny 12.02.12, 08:19
        wspaniale! Czekam na nastepne.
        • fuck_u obejrzyj filmik 12.02.12, 16:50
          ehhehehehehhehehehheheehe
          • lola_canola Re: obejrzyj filmik 13.02.12, 16:47
            obejrzalbym tylko ktory?
    • ontarian Re: arTurek 13.02.12, 13:58
      dobre! hehehe
      • donk Re: arTurek 13.02.12, 17:03
        Teraz nam pokaz ortalionek jak ciem czarniawy piesci. heheheheheheheheheheheheh
        • ontarian Re: arTurek 13.02.12, 17:12
          ty lepiej pokaz gdzie te bahamas przeniosles
          • donk Re: arTurek 13.02.12, 17:13
            Na hel zapkom jak plynoles widziales bahamas. heheheheheh
    • ratpole Re: arTurek 13.02.12, 16:55
      aaaaartureczku milusi.... Alle kumple singen!

ajns cwaj, draj

folk zdojcz, folk zdojcz, folk zdojcz

hehehe

> www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-BVApZimRH8#!
      • fuck_u Re: arTurek milczy wystraszony 13.02.12, 22:55
        hehehehehehhehehehheheehehehehheehhheheheheeeh
      • artur666 ale zacofanie... :( 14.02.12, 11:32
        O kompleksach "kompozytorow" nawet nie bede wspominac bo to bardziej przypadek dla psychiatry.
        A wiecie towarzysze...dla kazdego badziewia (bo z Polski) szkoda mnie czasu...

Milego dnia.

• ratpole Re: ale zacofanie... :( 15.02.12, 01:15
          Niestety!
          Zacofanie.
          Polactwo jeszcze nie doroslo do postepowego walenia w kakao, zwlaszcza w podpiwniczeniu sad
    • czapaiew_pl Dlaczego hadziajskie sciervva 14.02.12, 16:56
      tak bardzo nienawidzą Niemców? Tragarze tubajforów a nawet wykształcone elity z City przesiedlone na ziemie zagrabione? Niemcy to bardzo mądry i pragmatyczny naród i pokazali co należy robić z takimi hotdogami i ściurami podczas IIWW! Pamięć o dziadku kacapie złodzieju który poszedł do pieca razem z kradzionymi deskami mocno tkwi w pamięci tego ruskiego ścierwa!
      • fuck_u Re: Dlaczego CZapoyyebskie sciervva 15.02.12, 00:34
        co kiedys byli ORMOwcami a dzis maja pieczarkarnie ,tu ryja wkladaja ???
        hahahaahahahahahahahahahaahahahahhahahahhahahahaahaha

arTUREK ,,,zagraj sobie w podpiwniczeniu na full speakers - volksdojcz hymn !!!!
        hahahahaahahahahahahhaahahahahahahahahahahhaahhahahhahahaahhaahhaahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka