ratpole 17.02.12, 03:17 hehehehe europejcyki hehehehe www.interia.tv/wiadomosci,4040,0,1,1761016 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Mlody europejcyk 17.02.12, 03:26 fakty.interia.pl/swiat/news/anglia-polak-skazany-za-brutalne-i-dzikie-zabojstwo,1761105 Jeszcze dziecko, a juz sqrwysyn Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Kierowca TIRowca 17.02.12, 03:30 powinien sie wziac za hodowle pieczarek hehehe interia360.pl/polska/artykul/porazony-przez-prawo,51694 Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Kierowca odrzutowca 17.02.12, 03:32 Ci, ze WSI laski biznesmany tez sie powinni wziac za hodowle grzyba biznes.interia.pl/wiadomosci/news/lot-zwroci-pasazerom-pieniadze-za-bilety-do-hanoi,1761051 Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Polacy w Hollandii 17.02.12, 04:11 to juz obciach sie zrobil na cala Europe ,Hollendrzy maja serdecznie dosyc hordy polskich cwainaikow ktore podbieraja prace rodowitym mieszkancom tego kraju ,awanturuja sie pija dzien i noc i dojom system socjalny tego kraju ,naciagajac jak sie tylko da swiadczenia socjalne serwowane przez urzedy pracy i SoZial Biuro . Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Kierowca odrzutowca 17.02.12, 05:12 sciur sraczki dostal, silowniki mu puscily Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl he he he szczurku 17.02.12, 11:25 wklej jeszcze jakąś inną przerażającą historię np o zbieraczce runa leśnego od której towaru nie chciał kupić młody mieszkaniec Gdyni! Co cię chcieju dzisiaj tak pa kątach rzuca? A już wiem za chwilę dostaniesz cieka z tygodniówką to i gul dostaje akceleracji. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: he he he szczurku 17.02.12, 12:44 Nie musi nic liczyc. heheh Juz tera mu mogem powiedziec ze mu na powrut nie styknie. Nici z wypasionej starosci w znienawidzonej ojczyznie. heheheheh heheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Powróciło do kRaju prawie 13 k "turystów" 17.02.12, 12:53 Powróciło do kRaju prawie 13 k turystów - reszta z 70 k nielegali zwiała do Londka, czyli circa 57 k Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: he he he szczurku 18.02.12, 01:17 donk napisała: > Nie musi nic liczyc. heheh > > Juz tera mu mogem powiedziec ze mu na powrut nie styknie. > Nici z wypasionej starosci w znienawidzonej ojczyznie. Masko Boska, zes goopi wiem od dawna, ale ze az tak?! Predzej mi pieczarka miedzy palcami stop wyrosnie niz moja stopa postanie w znienawidzonej ojszczyznie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lola_canola Re: Okropni ludzie 17.02.12, 05:07 chyba nei sadzisz ze bede taki g. ogladal tylko dla tego ze nie masz nic do roboty. Spadaj pomylencu! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Shiza u ciecia. buahaha 17.02.12, 12:30 Ten ciec ma problem z integracja jak kazdy dziad z polski na zachodzie. buahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Czosnek ty baranie podhalanski 17.02.12, 23:59 obejrzyj sobie video na poczatku tego postu,to o tobie mowia Hollendzry,,ahhahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u Re: Czosnek ty baranie podhalanski 18.02.12, 00:21 boli mnie glowa znowu okropnie! to przez Donka bo mnie znowu nie wyprowadzil i trzymam klocka w sobie ale zaraz chyba popuszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czosnek ty baranie podhalanski 18.02.12, 01:11 fvck_u napisał: > boli mnie glowa znowu okropnie! Boli cie, bos se szczelil w pusty cymbal, ale troche krzywo hehehe www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L_8NRNRXYEI Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Czosnek ty baranie podhalanski 18.02.12, 05:11 dobre !! heeehheehehheehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Czosnek ty baranie podhalanski 18.02.12, 22:07 yhyhyyhyhyhyhhyhyhyhyhyhhhyhhhuuhhuuuhuhuuuhuhuuhuhuhuuhuhuhu Odpowiedz Link Zgłoś